Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

kızlar bende çıkıyorum mesaim bitmek üzere yarın görürşüz
kaptanım yediklerine dikkat et
hadi görürşüz öptüm hepinizi

OHHH VALLA KAPTANIMMM YA KISKANIYORUM SıZı VALLAHı.....

NıHALCıMMM TABııKı KISALTABıLıRSıN ÖNEMLı DEĞıL....AYY GıT VALLA KAFA DAĞITIRSINIZ ALTINOLUK GÜSELDıR...

BENDE AKŞAMA ııŞ ARK. ıLE ıFTAR YAPCEZZ ARTIK NEYERıM KAÇIRIMIYIM SÖZ VEREMıYORUMMM.......:hulya:

afiyet olsun nesli sana da..
kaçırsan da az kaçır bak bayramdan sonra sıkı yönetim var ona göre:)
bu arada nesli sen kaç kilosun??kilollar yakınsa gel kapışalım senle..

nerdesınız kaptanım afıyet olsun neslş sanada canım bız ramazanda sevmıyoruz dışarda yemeyı cünkı herşey hilelı oluyor ve cok bekletıyorlar o yüzden cok kalabalık olyor ev en güzelı

cok yoruldum ik tepsı baklava actık arkadaşla artık ıkı gün bel agrısı cekerım sıkıldım artık ya hiç iş bıtmıyor yap yap:hulya::hulya:-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-akannehirakannehirakannehir

geliyo canım işler biranda yığıldı kusura bakma..
ne üzüyorsun kendini canım baklavayla daha kolay tatlılar var onlardan yapsaydın..
annemin bir bayram tatlısı var kızlar bir ara sizlere de yazayım..cevizli falan şuruplu üstüne de krem şanti konuluyor acayip hafif bir tatlı..kaymaklı ekmek tatlısı gibi ama daha hafif ve daha güzel valla..

selmacım ben de kaçtım canım mesaim bitti öpüyorum seni yarın görüşmek üzere..ismim nihal bu arada elimphiayla uğraşma:)

KAPTANIM NASILSINNN....

AY BEN BUGÜN HıÇ ıı DEĞıLıM MıĞDEM FECı BULANIYO VE YıNE UYKUM VAYYY....

ıŞLERıMDE YOĞUNNN VALLA KEŞKE ŞU C.TESı BıRAN ÖNCE GELSEDE ÇALIŞMASAK C.TESı DıNLENSEM DıYE BAKIYORUM

ıFTARDA NE YEDıMMM

DIŞARDA YEDıK URFA+ÇORBA+KÜNEFE :tomato: :tomato: YEDıMMM DAYANAMADIM YEDıM VALLA AMA SAHURDA HıÇ BıŞı YEMEDıM SÜT ıÇTıM SADECE VE HALEN MıĞDEM KAZIK GıBı...:hulya: kafamçokkarıştı kötükedihüso :1shok: klava:

YA AYRICA YıNE 7 GÜNDÜR FALAN wc ÇIKMIYORUMMM NE OLACAK BENıM BU HALıM BıLMıYORUMM.......:çok üzgünüm:

akannehirakannehirakannehirakannehirakannehir7 mi patlıcaaan sendelikafadulden:1shok:

valla Şuan patlamak Üzereyımmm

eĞer bugÜn ve yarında Çıkmaz ısem c.tesı evde olursam bıtkısel bır ılaÇ var onu kullanacam.... Yoksa ŞıŞtım yaa vallla...

Bu arada her gÖren kılo verdın dıyooo....benı havaya sokuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…