Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

TOPıK Mı VAR BÖYLE ŞEYLERıNNNN BEN HıÇ GÖRMEDıM VALLA HıÇ GEZMEDıMDE VAR MI DıYE akannehir

Şımdı gÖrdÜm de Şebnem cım ne bıÇım dızıdır kı o ızlemeyı bırak artık ıĞrenıyorumm hee bakmıyorum deĞıl ama merak ettıĞım tek Şey fıkrett.....

kızlar belki sizlere garip gelecek ama benim bir düşüncem var ve bu düşüncemi paylaşmak istiyorum sizlerle
hergün dünyada birileri birilerini öldürüyor
hatta hergün nerdeyse şehit haberi ile uynanıyoruz
ve bu şehitlerimizi öldüren terörürstler rahatlıkla ellerini kollarını sallaya sallaya dolaşıyor ne hükümet nede basın bununla ilgili bence birşey yapmıyor
basın sadece 1 gün haberini verip konuyu kapatıyor
hükümetse sadece cenaze törenlerinde bulunuyor olay bitiyor
ama bir kişi ölüyor ki çok kötü bir cinayet kesinlike tasvip etmediğim bir olay
ve kızın ailesi hiç durmadan kapıları aşındırıyor gitmediği yer kalmıyor ve sonunda kızlarının katilini yakalattırıyor demekki uğraşınca caba harcayınca birşeyler başarılıa biliyormuş
peki biz millet olarak helen uyumaya devam mı edicez çok merak ediyorum haksızmıyım ama

günaydın ben zaten tahmın etmıştım cemın en kıssa zamanda ortaya cıkacagını dıyecek söz yok bana göre bızımde cocuklarımız var allah şeytana uydurmasın kötüyle karşılaştırmasın kımselerı

haklısın canım ama o cok farklı ır olay bana göre bu olayda ssadece parası olan bır ayle var ama terör olayı bana göre cok güclü ülkeler var o ınsanların ardında tabıkı herşey dahada zor olan şehıt ailelerıne oluyor allah sabır versın

ilterim haklıısn konun da
ama o sonuçta bu olaydan farklı
çünkü karşıda allah korkusu kalmamış dağa çıkmış ayırca şehirlerde de var onu da söleyiim
bir grup terörist var
dediğin çok doğru
ama artık bizde alıştık herhalde yıllardr şehit haberlerine
alışılmaz ama alışttrdılar

günaydın kızlarrrrrrr..nasılsınız..benim keyfim gayet yerinde..dün akşam acayip bir tafik vardı eve çok geç gittim sinirlerim bozuldu valla...bişey de yapamadım sözde yarın yola çıkıyoruz ne kişisel bakım yapabildim ne saçımı boyayabildim ne de bavul hazırladım..hepsi bugüne kaldı ama olsun yarın tatile giriyoruz yaşasın..
yarına gelince ben kesin artıdayım da acaba ne kadar artıdayım sorun o:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…