Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

iltercim bence de haklısın da bu olayda başka şeyler var..olayın oluş şekli de basının ilgisini çektiği için bu kadar üzerinde duruldu..çok içim acıyor benim de şehit haberlerine daha eline yeni silah alan ana kuzuları katlediliyor ateş de düştüğü yeri yakıyor maalesef...Allah koruusn hepsini..benim kardeşim de subay..

nihal günaydın
artımı dediiin klava:

ilterim yarın sonuç listesi hazırlam bizdeee
aman haaaa aman

DOĞRU YARIN SONUÇ LıSTESı RAMAZAN BAŞLANGICININDAN BERı KıM KAÇ KıLO VERDı VERMEYENLERE BAYRAMDA TATLI YOKTU DıME....laelaelaelaelae

valla kızlar bana sadece bayramda değil uzun zaman tatlı yasak..kaç gündür kıtlıktan çıkmış gibi yiyorum nedenini anlayamadım midem ağrıyor artık fazla geliyor yine de yiyorum..bugün tekrar dikkat etmeye başladım..
sabah bir muz
arada 2 grissini
yedim öğlen de kepek ekmekli tostla meyve suyu içicem malum light içecekleri bıraktım artık şu aspartam meselesi yüzünden...

kızlar daha yenii regl muhabbeti yapmıomuyduk yaaa hatta grupçak aynı dönemde oluyoz fln demiştikk benim yine karnım ağrımaya başladı hastamı olucm yaniiii her tarafımda şişşş akannehir

valla ben yarın giremeyebilirim bile kilomu akşama bildiririm diyordummmm....:hulya:

yarın cuma arada bayram tatili olduğu için yarın kdv yapcaz yoğun olurum tekimm ödemelerdi derkenn bgiremem heralde yarınnn ben yapamam :akannehir

ilterim iyi tatiler cnm bnm sana
bnm yerimede eğlen emi

sonuç listeleri içinde husele rica ederiim
müsait olursa yapar
yoksa iş başa düştü

kızlar oruçlu olanlar
bildirimi iftara yakın müsait bi zmnda
yaz özelime yazsnlar yada ziyaretçi mesajına buraya yazınca arada kaynııoo göremiyorum

iyi tatiller iltercim..
saol cnaım ama tatile gitmekten vazgeçtimmm

ilterim iyi tatiler cnm bnm sana
bnm yerimede eğlen emi

sonuç listeleri içinde husele rica ederiim
müsait olursa yapar
yoksa iş başa düştü
canım benim bitane kaptanım sana şaka yaptımmmmm topiğimiz azıcık şenlensin dedim canım sıkıldıda kızmadın umarımmm ben snei hiç bırakırda girdermiyim yaaa opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…