Dikkat et canım kendine. Çok kımıdamamaya çalışSelamın aleyküm kızlar ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı geceler
Saat 19.30 gibi yol çıktık ve hala yoldayımmaşallah İstanbuldan çıkana kadar baya trafik vardı
Neyseki 20 km kadar birşey kaldı15 - 20 dakika bile sürmez
Benim Fıtık maşallah baya zorluyor hala hatta boyunlugumu takip yola çıktımyatmadan tekrar doktorun önerdiği kremi kullanacağım olmadı bir de kas gevşetici içerim kimildamayinca sıkıntı yok da işte öbür türlü tuvalete gitmek yada eğilip kalkmak bile sıkıntı ama inşallah sabaha çok daha rahat olurum
kaptanıçem, büyük ihtimal banunun gözünden kaçmıştır, çok yoğun ve şu an şehir dışında o yüzden ben hazırladımİyi geceler kızlar @oynakbasi34 banu um sonuç listesi hazırlama sırası sizde hatırlatayım dedim
Tesekkur ederim hosbuldum, Allah bagislasin kizini. Ma sa Allah sana tebrik ederim, In se Allah darisi bizlerin basinaKilo veren veremeyen butun arkadaslaru tebrik ediyirum azminiz yeter direnc illaki kirilir yeterki pes etmeyin canlar
hosgeldun canm ben izne ayrilan uyeyim 26 yasindayim bir kizim var ilk buraya katıldığımda 84kilo ile basladim 2.5 ayda 71 kilo ile mezun ooldum bir yil ardindan 74 ile tekrar basladim hemen hemen 2 ayda 67 gördüm izne ayrildim insallah sende tez zamanda istedigin hedefe ulasirsin
Sukur iyi olmaniza sevindim, uzulme canim her yasin ayri bir guzelligi var, hem 30 yas ne ki, genc kizsin daha. Allah bagislasin kuzunu, gorursun merak etme o kadar kiloyu verdiysen 5-6 kiloyu da verirsinHiranur83 ve yeni geleb arkadaslar cik takip edemedim sizi bu hafta hastalikla ugrastim sukur iyiyiz.
Ben de 30 yasindayim ayyy yeni girdim hala alisamadim ne zormus 30 olmak cok agir geliyor((( bir alisamadim...
9.5 aylik bebisim var...dogum zamani 90kg kadar ciktim normalde min 63 max 68 olurdum.neyseki xogu gitti.65 kilolardayim artik.ama 59kg olmak istiyorum umarim veririm takima hosgeldin
Günaydınlar :) iyi hafta sonları.Selamun Aleykum premsesler, hepimize hayirli sabahlar. Selam vermeden direk dalmisim
Artık perşembe kaçamak yapanlar düşünsünYine kilpayi kacirmisiz ilk uce girmeyi
Su içmeyi gitmek istiyorum biri şu bebeleri indirsin üzerimdenAleykumselammm
Gunaydinlarr herkesee, sabah uyanir uyanmaz icilsin sularr:)
İyi geceler kızlar @oynakbasi34 banu um sonuç listesi hazırlama sırası sizde hatırlatayım dedim
kaptanıçem, büyük ihtimal banunun gözünden kaçmıştır, çok yoğun ve şu an şehir dışında o yüzden ben hazırladım
Gunaydin, tesekkur ederim sana daGünaydınlar :) iyi hafta sonları.
Hayirli sabahlar, neyin var canim boyunluk niye takiyorsunSelamın aleyküm kizlarrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı sabahlar
Şükür bugün daha iyiyim ama baya bir ağrım var halagece sırt üstü dönmüş kaplumbağa modundaydim
Ne sağa sola donebildim nede sırt üstü yatabildim
Sabit otururken sıkıntı yok da az fazla hareket edince fenayim
Sağ Olsun arkadaş da zaten otur bana muhabbet et yeter diyor
Şimdi de yine boyunluk takılı piknik tarzı kahvaltıya gidiyoruz
Çok sık yazamasamda malum kafayı etmek bile sıkıntıher fırsatta bakarım buraya da
ne demek banuşum her zamanAnammmm nasıl hallederim cepten diye düşünürken sağ olsun Ayşem yine imdadima yetişmişteşekkür ederim yinede hatirlatma için ♡
Kanatsiz meleğim benim ♡♡♡♡♡♡♡♡
Senin hakkını nasıl öderim bilmem ama cidden iyiki varsın Can arkadaşım
Allah senden razı olsun Birtanem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?