- 12 Eylül 2012
- 1.693
- 5.171
- 358
EvetBu arada şoyle bi teklifim var, haftasonu hepimiz kacamak yapmaya musaitiz, iki gun boyunca yediklerimizin fotolarini cekip gun sonunda paylasalim mi? Ne yediysek gorelim, kacamaklar dahil :)
catterflym evet/hayir
S sevil4321 evet/hayir
@mavimli evet/hayir
@helopini evet/hayir
@Meryem1306 evet/hayir
Hiranur83 evet/hayir
@gulum7 evet/hayir
Su perisi86 evet/hayir
oynakbasi34 evet/hayir
@Riviere12 evet/hayir
@Synonyms evet/hayir
@sonundaoldu evet/hayir
Eccoomm evet/hayir
missERE evet
Unuttugum var mi baya kalabaliklastik :)
Kimse benimle tanismak istemedi herhaldeneyse ben menu vereyim
Menum
Sabah 2 dilim cavdar ekmek, domates, salatalik, biber, peynir
Ara 5 findik, 5 badem, 1 yk kuru uzum, yesil cay
Oglen 3 derisiz tavuk but, bir avuc yulaf, salata
Ara 1 b aci kahve, 3 kuru erik
Aksam kabak spaqetti, 4 yk yogurt, 1 salatalik
3 lt su tamamlanacak
Spor yok ayagimda sorun var tedavi aliyorum In se Allah duzelsin baslarim bende yavas yavas yuruyuse
Cok sukur bende iyiyim izinli olmanin keyfini cikartiyorimİyidir nolsun sen nasılsın?
yaa ben de çok özledim uyumayıı
bendeki listede varsın, menü yazmıyorsun ama sopa veriyorum sana haberin olsun
canim ben izinli olduğum icin menu bildirimi şart değil sanıyordum ondan yazmadim birde yoğundum bu hafta pek giremedimGelelim bu haftanın tablosunaaaa
: kilo almış demek
: kilo bildirimini unutanlara kırmızı kart
: menü bildirmeyenlere sopa
: sonuç olarak nazar değmesin verdiğimiz kilolara
S sevil4321 bayram hedefinin de altına düştün hem de bayrama 40 gün olmasına rağmen, cenaze sebebiyle bu hafta menü bildiremedin sanırım hiç yine de süper bir yüzdeyle kilo vermişsin inşallah en kısa zamanda iki haneli kiloları göreceğiz sende
hiç menü bildirimi yapmayanLargeGemini ve @perihan00 serbest kelebekleri tabloya eklemedim, menü bildirdiler de beni mi etiketlemediler acaba diye düşünüp sayfaları geri gitmek zor oluyor, eklenmek isterlerse seve seve takiplerini yaparım
hafta içinde menü bildirip, etiket yapıp yine de tabloda sopa yiyen varsa şimdiden affınıza sığınıyorum, lütfen haksız sopa yediğinizi düşünüyorsanız beni uyarın hemen düzeltebilirim tabloyu, inanın çok titizlikle inceliyorum sayfaları ancak işyerinde bazen gözümden kaçabiliyor
KELEBEK Cuma Cumartesi Pazar Kontrol Noktası Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Eyvah TARTI! BAYRAM! (14 Haziran) catterflym var var var var 63 S sevil4321 107,450 110 @Meryem1306 var var var 76,1 var var var var 73,1 68 missERE var var var 64,7 var var var var 64,5 60 @helopini var var var 60.3 var var var 58 @mavimli var var var 76,8 var var var var 76,3 72
Serbest Kelebek Cuma Cumartesi Pazar Kontrol Noktası Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Eyvah TARTI! BAYRAM! (14 Haziran) oynakbasi34 var var var 89,7 var var var 75 Su perisi86 var sabit var var var 76,9 70 Eccoomm var var var 77,6 var var var var 77,3 68 @Riviere12 x x x 58 var var var 57,7 56 @Synonyms x x x ..(ilk) var 61 @sonundaoldu x x x 76(ilk) x x x x 76,3 68 Hiranur83 x x x ..(ilk) x x x x 86,7 bayram hedefini bulamadım @gulum7 x x x 84 (ilk) x x x var 82,9 bayram hedefini bulamadım
canim ben izinli olduğum icin menu bildirimi şart değil sanıyordum ondan yazmadim birde yoğundum bu hafta pek giremedim
4.olduk galiba :)Bu hafta kacinci olduk acaba
hosgeldun canm ben izne ayrilan uyeyim 26 yasindayim bir kizim var ilk buraya katıldığımda 84kilo ile basladim 2.5 ayda 71 kilo ile mezun ooldum bir yil ardindan 74 ile tekrar basladim hemen hemen 2 ayda 67 gördüm izne ayrildim insallah sende tez zamanda istedigin hedefe ulasirsinKimse benimle tanismak istemedi herhaldeneyse ben menu vereyim
Menum
Sabah 2 dilim cavdar ekmek, domates, salatalik, biber, peynir
Ara 5 findik, 5 badem, 1 yk kuru uzum, yesil cay
Oglen 3 derisiz tavuk but, bir avuc yulaf, salata
Ara 1 b aci kahve, 3 kuru erik
Aksam kabak spaqetti, 4 yk yogurt, 1 salatalik
3 lt su tamamlanacak
Spor yok ayagimda sorun var tedavi aliyorum In se Allah duzelsin baslarim bende yavas yavas yuruyuse
Belki sart degildir tatlim ama izinde olup da menu yazanlar da var o yuzden cok karismasin diye sadece yazanlari tabloya ekledim :)
Neyse canim ozmana beni ekleme ben biraz kafa dinleyip oyle tekrar katılayım ozaman çünkü diger turlu cok ağırlık oluyo uzerimde
Tsk ederim canim 65.5 kg oldum.hedef 59 du ama bakalim kismet artik baya yavasladim eski kilolarimdayim zor gidiyorkaç kilo oldun canım sen tebrik ederimm :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?