Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

kaptanıçem, büyük ihtimal banunun gözünden kaçmıştır, çok yoğun ve şu an şehir dışında o yüzden ben hazırladım
Ellerine sağlık monişim bilseydim banu un işi var ben de hazırlardım
Banuşum canım geçmiş olsun pek kk ya girmediğim için geçmişi bilmiyorum ama bir an önce iyileş gezmenin de tadını çıkar

günaydın 8. takımın kelebekleri
musmutlu, kaçamaksız hafta sonları diliyorum
Tsk ederiz

Ablacım bireysel de ikinci olan bir uye var
Fakat başlangıç kilisu 76.3
77.4 le kilo alan uye listeye girmiş ve bireysel de ikinci olmuş normal mi? Bu durum

Tsk ederiz

Ablacım bireysel de ikinci olan bir uye var
Fakat başlangıç kilisu 76.3
77.4 le kilo alan uye listeye girmiş ve bireysel de ikinci olmuş normal mi? Bu durum
normal canım, kontrol ettim. deneme sürecindeyken geçen hafta kilo almış bu haftada verince sonuç bu şekilde olmuş.
takıma geldiği kilo yazılmıyor, bir önceki etapta ki kilo baz alınıyor.

normal canım, kontrol ettim. deneme sürecindeyken geçen hafta kilo almış bu haftada verince sonuç bu şekilde olmuş.
takıma geldiği kilo yazılmıyor, bir önceki etapta ki kilo baz alınıyor.
Anladım abla deneme suresinde kilo almış olması dikkatimi çekti

Kızlar bende kizimla birlikte uyuyakalmışım bir saat uyumuşum

Uyuyo kizim akşam annemlere gideceğiz uyumadan önce yazarım mutlaka sporlar unutulmasın )

Menum
Sabah uyaninca 2 b su, 30 dk sonra
2 xlebci (ne olduguna google den bakabilirsiniz), domates, salatalik, biber, 1 muz
Ara 5 badem, 5 findik, 1 yk kuru uzum
Oglen 1 derisiz tavuk but, 1 avuc haslanmis qrecka, salata
Ara 1 b sekersiz kahve, 3 kuru erik
Aksam 1 kase mercimek corbasi, salata, 1 elma
Su 2 lt olucak, gun boyu 2 b siyah cay, 2 b yesil cay, 1 b zencefil cayi
missERE

Kizlar bugun brunch tarzi yedim resmen acilis ve kapanis oldu yaziyorum hemenn

Menu bildirimi menu bildirimi

11.30 : 2 yemek kasigi firinda patates, 1yk patlican/biber kizartmasi, bir parca haslanmis yumurta, 7adet zeytin,1cay kasigi kadar findik ezmesi,2 adet avuc ici kadar ev pogacasi,3 fincan cay, kucuk bir dilim hashasli tatli (uzerinde kremsanti yoktu) ve sade turk kahvesi

Kapanis

Hepsini tek seferde yemedim, parca parca yedigim icin fotosunu cekemedim

Ben yediğim yemeklerin fotoğrafını çekmekten pek haz etmiyorum hele ki yakında ramazan başlıyor insan oruç tutacak ben haftasonu yediğimi içtiğimi paylaşmaktan yana değilim. Uzun zamandır kaçamak yapmıyorum zaten ama yaparsam da yazarım sonuçta yerken bile vicdan azabıyla yiyorum:)

Pazartesi bir aksilik olmazsa 2 saat falan yuruyus yapmayi dusunuyorum erkenden cikip...yine sekersiz gunlere baslicam...ramazanin ilk gunleri regli olcam buyuk ihtimal 2 hafta sıkı diyet yaptim yaptim yoksa ramazan ve byramda garanti siserim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…