teşekkürlergünaydın 8. takımın kelebekleri
musmutlu, kaçamaksız hafta sonları diliyorum
Ellerine sağlık monişim bilseydim banu un işi var ben de hazırlardımkaptanıçem, büyük ihtimal banunun gözünden kaçmıştır, çok yoğun ve şu an şehir dışında o yüzden ben hazırladım
Banuşum canım geçmiş olsun pek kk ya girmediğim için geçmişi bilmiyorum ama bir an önce iyileş gezmenin de tadını çıkarSelamın aleyküm kizlarrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı sabahlar
Şükür bugün daha iyiyim ama baya bir ağrım var halagece sırt üstü dönmüş kaplumbağa modundaydim
Ne sağa sola donebildim nede sırt üstü yatabildim
Sabit otururken sıkıntı yok da az fazla hareket edince fenayim
Sağ Olsun arkadaş da zaten otur bana muhabbet et yeter diyor
Şimdi de yine boyunluk takılı piknik tarzı kahvaltıya gidiyoruz
Çok sık yazamasamda malum kafayı etmek bile sıkıntıher fırsatta bakarım buraya da
Tsk ederizgünaydın 8. takımın kelebekleri
musmutlu, kaçamaksız hafta sonları diliyorum
hemen kontrol ediyorumTsk ederiz
Ablacım bireysel de ikinci olan bir uye var
Fakat başlangıç kilisu 76.3
77.4 le kilo alan uye listeye girmiş ve bireysel de ikinci olmuş normal mi? Bu durum
normal canım, kontrol ettim. deneme sürecindeyken geçen hafta kilo almış bu haftada verince sonuç bu şekilde olmuş.Tsk ederiz
Ablacım bireysel de ikinci olan bir uye var
Fakat başlangıç kilisu 76.3
77.4 le kilo alan uye listeye girmiş ve bireysel de ikinci olmuş normal mi? Bu durum
Anladım abla deneme suresinde kilo almış olması dikkatimi çektinormal canım, kontrol ettim. deneme sürecindeyken geçen hafta kilo almış bu haftada verince sonuç bu şekilde olmuş.
takıma geldiği kilo yazılmıyor, bir önceki etapta ki kilo baz alınıyor.
Sekersiz kahvemi yudumluyorum, bir taraftan da buraya goz atayim dedimKızlar neler yapıyorsunuz bakalım hafta sonu? Biz eşimle ev bakmaya gidiyoruz daha doğrusu artık kira sözleşmesini imzalayacağız ve de haziranda yeni eve çıkmış olacağız inşallah.
Artık perşembe kaçamak yapanlar düşünsün
Kızlar neler yapıyorsunuz bakalım hafta sonu? Biz eşimle ev bakmaya gidiyoruz daha doğrusu artık kira sözleşmesini imzalayacağız ve de haziranda yeni eve çıkmış olacağız inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?