- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Biz de Ağustos sonunda İstanbula geliriz bayram, ziyaret, tatil birarada. İşte o zaman 60lı rakamlara düşmüş olmak istiyorum. Şöyle bir 66, 67 ne iyi olur
Evet insan bir sure sonra sıkılıyo diyeten. Benim son iki kilom kaldi aman nasil olsa boylesz fena degilsin diyorum ve diyet yapamiyorumAynen canımşu Bayramı da atlatayım çok daha sıkı tutabileceğim Diyeti de Ağustosda Evlilik yıldönümümüz ve ben o zamana kadar en azından 79u görmüş olmak istiyorum Artık diyet faslından sıkıldım hedefime ulaşıp korumaya geçmek istiyorum
Sanırım birazda şu anki halimi eskiye kıyasla daha çok beğendiğimden midir nedir çok kasmıyordum ama bundan sonra çok daha dikkatli gitmem lazımyoksa o 79u ve aşağısını zor görürüm
Cok gecmis olsun insallah hemen iyi olur bebegin :/Günaydın kızlar
İki gundur kızım hasta şimdi dr geldik
Grip öksürük dilinin ucu yara olmus burnu tıkali olduğu için agzi acik uyudu dün gece ondan olmus
Dün gece esimle uyumadik hep ağladı yavrum
Burun spreyi siktim şuan salliyorum uyur da bende evi toplarim cok uykum var ama
Sağol canım hâlâ salliyorum öksürükten uyuyamıyorCok gecmis olsun insallah hemen iyi olur bebegin :/
Geçmiş olsun bebişine canım.Günaydın kızlar
Grip öksürük dilinin ucu yara olmus burnu tıkali olduğu için agzi acik uyudu dün gece ondan olmus
Burun spreyi siktim şuan salliyorum uyur da bende evi toplarim cok uykum var ama
gecmis olsun canım ay bebeler hasta olmasin onlar yerine biz olalim daha iyi gercekten cok zor anliyorumGünaydın kızlar
canim ilk bu guruba katıldığımda 84 du ama sonra mezun oldum 2. Başladığımda 74 den 67 dustum hangisi oluyo
KELEBEK BAŞLANGIÇ GÜNCEL BAYRAM!(14 Haziran) @catterflym ? 64,5 63 @sevil4321 ? 101,2 110 @Meryem1306 ? 72,5 72 missERE 72 63,9 60 @helopini ? 59,6 58 mavimli ? 77 70 oynakbasi34 ? ? 75 @perihan00 ? ? 54 Su perisi86 ? ? ? LargeGemini ? 67,7 64 Eccoomm ? 76,9 ? R Riviere12 ? ? 55 @Synonyms 66 63,9 62 @sonundaoldu ? ? ? Hiranur83 ? 85,7 ? Z Zeruss 84 81,3 79
hem kaçak göçek olanlar var şimdi listeye bakınca belli oldu hadi bakiim kızlar boşluk doldurmaca :)
84 olani en dogrusu bence sen yine 84 e döncanim ilk bu guruba katıldığımda 84 du ama sonra mezun oldum 2. Başladığımda 74 den 67 dustum hangisi oluyo
hic kıskanmıyordu84 olani en dogrusu bence sen yine 84 e dönhehehee
yoo nie kotü gozlu olayim ki bende etine dolgun tombul mu tombul bi abla istiyorum cok mu sey istedimPislik seni kötü gozlu pis agizli kardes seni
hic kıskanmıyordu
yoo nie kotü gozlu olayim ki bende etine dolgun tombul mu tombul bi abla istiyorum cok mu sey istedim
Az yedim minik minik di zaten 4tane indirdim mideyeTulumba tatlısına bayılırımAfiyet olsun az yediysen bişey olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?