Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Evet insan bir sure sonra sıkılıyo diyeten. Benim son iki kilom kaldi aman nasil olsa boylesz fena degilsin diyorum ve diyet yapamiyorum

Günaydın kızlar
İki gundur kızım hasta şimdi dr geldik

Grip öksürük dilinin ucu yara olmus burnu tıkali olduğu için agzi acik uyudu dün gece ondan olmus
Dün gece esimle uyumadik hep ağladı yavrum

Burun spreyi siktim şuan salliyorum uyur da bende evi toplarim cok uykum var ama

Cok gecmis olsun insallah hemen iyi olur bebegin :/

Geçmiş olsun bebişine canım.

gecmis olsun canım ay bebeler hasta olmasin onlar yerine biz olalim daha iyi gercekten cok zor anliyorum

canim ilk bu guruba katıldığımda 84 du ama sonra mezun oldum 2. Başladığımda 74 den 67 dustum hangisi oluyo

oynakbasi34 banu abla yarinki listeye giriyorum degilmi altı ay doldu gecti bile

Giderek kilo alıyorum listeye girersem önünü almis olurum sabah tartilirim ayrıca dahiliye Dr randevu aldım insülin direnci için

Bende grip oldum kızım kucağımdan inmiyor yarından sonra daha aktif olurum ins

Çokkkk mutluyum kızlar bugün diyete başlayalı tam 1ay oldu ve 5.9kg verdim
Allah'ım inanamiyorum düğmesini zor kapattigim pantolonum hatta oturunca dugmeyi acmak zorunda kaldgm pantolonum artk sikmiyor

Haydi pes etmek yok tam gaz diyete devam morel olsun diye gece gece yazdım asla vazgeçmeyin kadin isterse başaramayacağı birsey yokturdiyete 86.6kg ile başladim

Buraya katıldığımda 84 veya 85kg
Geçen hafta 81.3
Güncel 80.7

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…