Burdayım
Bayrama az kaldı ama 82 olsun
KELEBEK BAŞLANGIÇ GÜNCEL BAYRAM!(14 Haziran) @catterflym ? 64,5 63 S sevil4321 ? 101,2 110 @Meryem1306 ? 72,5 72 @missERE 72 63,9 60 H helopini ? 59,6 58 @mavimli ? 77 70 oynakbasi34 ? ? 75 @perihan00 ? ? 54 @serenalar ? ? ? LargeGemini ? 67,7 64 Eccoomm ? 76,9 ? R Riviere12 ? ? 55 Synonyms 66 63,9 62 @sonundaoldu ? ? ? Hiranur83 ? 85,7 ? @gulum7 84 81,3 79
hem kaçak göçek olanlar var şimdi listeye bakınca belli oldu hadi bakiim kızlar boşluk doldurmaca :)
Günaydın kızlar
İki gundur kızım hasta şimdi dr geldik
Grip öksürük dilinin ucu yara olmus burnu tıkali olduğu için agzi acik uyudu dün gece ondan olmus
Dün gece esimle uyumadik hep ağladı yavrum
Burun spreyi siktim şuan salliyorum uyur da bende evi toplarim cok uykum var ama
Pislik seni kötü gozlu pis agizli kardes seni
hic kıskanmıyordu
oynakbasi34 banu abla yarinki listeye giriyorum degilmi altı ay doldu gecti bile
Giderek kilo alıyorum listeye girersem önünü almis olurum sabah tartilirim ayrıca dahiliye Dr randevu aldım insülin direnci için
Bende grip oldum kızım kucağımdan inmiyor yarından sonra daha aktif olurum ins
yoo nie kotü gozlu olayim ki bende etine dolgun tombul mu tombul bi abla istiyorum cok mu sey istedim
Çokkkk mutluyum kızlar bugün diyete başlayalı tam 1ay oldu ve 5.9kg verdim
Allah'ım inanamiyorum düğmesini zor kapattigim pantolonum hatta oturunca dugmeyi acmak zorunda kaldgm pantolonum artk sikmiyor
Haydi pes etmek yok tam gaz diyete devam morel olsun diye gece gece yazdım asla vazgeçmeyin kadin isterse başaramayacağı birsey yokturdiyete 86.6kg ile başladim
Buraya katıldığımda 84 veya 85kg
Geçen hafta 81.3
Güncel 80.7
Kilom
Geçen hafta 85.7
Bu hafta 84
Hayırlı cumalar diliyorum herkese.....
Kilo bildirimi
Geçen hafta 101.200
Bugün 100.250
Giden 950 Gr
Gunaydin kizlar ya ben hem cok az veriyorum diyete başlayali 6 hafta oldu 2 kilo verdm toplamda ve o kadar sey kistum ki hayatimda eskiden oturup abur cuburlari gomerdim de yinede cok kilo almazdm simdi hepsini cikardim hayatimdan yemeklerimi de azalttm ama kilo gram gram gidiyo ramazan diye spor yapamiyom ama yinede canım sıkıldi iste neyse
Gecen cuma 76.9
Bugun 76.5
Hayırlı cumalar diliyorum herkese.....
Kilo bildirimi
Geçen hafta 101.200
Bugün 100.250
Giden 950 Gr
@oynakbasi abla seninde kilonu merak ediyorum insallah direnc kirilmistir
Eccoomm bence ramamzan dolayisiyla giden 400 gram cok iyi ve senin drencli cikti metabolizma gittikce daha cok cikar insallah bu rakam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?