Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Bayrama az kaldı ama 82 olsun

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar Hayırlı cumalar
Rabbim gönlümüzden geçenleri tez zamanda hayırlı olarak gerçekleşmesini nasip eder inşallah ....Aminnnnn

Dün malum ağır misafirlerimin son faslı vardı Kaç gündür kendimi fazla yordum diye herhalde sabah uyandığımda da omuzumda ağrı vardı boyun fıtığından dolayı mecbur kolluk taktım ağrıyı hafifletiyor sabit tutunca diye
Havuz faslından sonra koştur koştur mutfağa attım kendimi Gerçi havuza gitmeden yemeklerimi pilav haricinde yapmıştım ama bir yandan da yaptığım içli köfteleri de kızartmam gerekiyordu

En son büyük görümcedeyken aynı kadro o zaman Perşembe bende dedim ama sonra işlere dalınca kimseye hatırlatma yapma gereği duymadım Eşimin halası kesin değil sandığı için kadıncağız gelmedi KV ve kızları iftara yarım saat kala gelince direk Halamızı aradım nerde kaldın diye ama kadıncağız teyit etmedim diye iftar için yemek yapıyormuş o ara evinde çok üzüldüm çünkü cidden benim için en özel misafir oydu ama sağ olsun hiç dert etme başka zaman gelirim dedi okadar ısrar etmeme rağmen

Gece aslında gayet keyifli geçti ama sonlara doğru ağrım çoğaldı ve sağ olsun benim normalde hep yardımcı olan kocam iki gündür yine kümbet gibi yerinden kalkmadı tabi onun hesabını sonradan sordum o ayrı Valla düşünemedim sen gülümseyerek dolandın ya ağrın yok sandım dedi ama aslında defalarca ona çaktırmadan ağrıdan geberiyorum demiştim ama anlamamış
Benim ufak görümce ve yeğenler en son nasıl bir bahtsızlıksa benimkisi yeni yıkamadan gelen halıya ve koltuklarımın 2 yerine Güllaçın sütünden dökmeyi başardılar
Resmen içime oturdu ama tabi o an sadece gülümseyerek ay canınız sağ olsun silerim olur biter dedim

Yemeklerimi özellikle içli köfteyi çok beğendiler Büyük görümcem Anteplilere gelin olduğu halde bir kere bile içli köfte yapmamışken benden böyle bir performans beklemedi sanırım çok beğendi hatta 2 tane götürdü

Bugün tekrar o kısımları sileceğim yoksa içime sinmez hazır ev temizken azmasın da bayramıda atlatayım

Çok çok geçmiş olsun canım İnşallah kuzu şu anda çok daha iyidir

Pislik seni kötü gozlu pis agizli kardes seni
hic kıskanmıyordu

Alemsiniz yaaa

6 ay dolduğuna göre tabiki senide listeye dahil edebiliriz artık canım Bildirimini büyük bir merakla bekliyorum

yoo nie kotü gozlu olayim ki bende etine dolgun tombul mu tombul bi abla istiyorum cok mu sey istedim

Ay Allahım yaa sabah sabah ne güldüm size Rabbim sizleri nazarlardan saklasın canım Aminnn

Süpersin canım ha gayret 7li rakamlara az kaldı kuzu sık dişini inşallah o pantalonun bol gelip düştüğünü de bize müjdeleyeceksin yakında

Kilom
Geçen hafta 85.7
Bu hafta 84

Ooooo bu hafta herkesde süper değişimler var sanırım

Hayırlı cumalar diliyorum herkese.....
Kilo bildirimi
Geçen hafta 101.200
Bugün 100.250
Giden 950 Gr

Anammmmm bebişe rağmen 2li rakamlara çok çok az kalmış
Hadi canım haftaya da 99u görmüş olacaksın eminim

Gunaydin kizlar ya ben hem cok az veriyorum diyete başlayali 6 hafta oldu 2 kilo verdm toplamda ve o kadar sey kistum ki hayatimda eskiden oturup abur cuburlari gomerdim de yinede cok kilo almazdm simdi hepsini cikardim hayatimdan yemeklerimi de azalttm ama kilo gram gram gidiyo ramazan diye spor yapamiyom ama yinede canım sıkıldi iste neyse
Gecen cuma 76.9
Bugun 76.5

Günaydın canım
Kuzum bence rakama takılma eminim yağdan da gidiyordur ama bak çok fazla yemekleri kısmak metabolizmayı yavaşlatır mutlaka ara öğün yap sağlıklı olarak tabiki ve bol bol su iç çünkü özellikle su metabolizmanın hızlanmasına yardımcı oluyor
Bunları sana yazarken aslında kendime de tekrarlamış oluyorum ( bende bu ara pek ara öğünlere dikkat etmiyorum tabi etrafımda oruçlu olanlar da çok olunca suyumu da ihmal ediyorum ama daha dikkatli olacağım inşallah )

Eminim haftaya daha güzel bir rakam göreceksin tartıda hem unutma yavaş giden kalıcı oluyor

***8. Takım 572.Etap***

sevil4321 (101,2 / 100,2 / 1 / 0,99 %)
Meryem1306 ( 72,5 / 72 / 0,3 / 0,41 % )
MissERE ( 63,9 / / / % )
helopini ( 59,6 / / / % )
mavimli ( 77 / / / % )
Hiranur83 ( 85,7 / 84 / 1,7 / 1,98 %)
Eccoomm ( 76,9 / 76,5 / 0,4 / 0,52 % )
gulum7 ( 81,3 / 80,7 / 0,6 / 0,74 % )
serenalar ( / / / % ) 345.Etapta izne ayrılan üye geri döndü, yüzdesi 26ya bölündü

8.Takım Ortalaması: %

Hayırlı cumalar diliyorum herkese.....
Kilo bildirimi
Geçen hafta 101.200
Bugün 100.250
Giden 950 Gr

Canım senin bildirimlerde 0.25 olan durumlarda hep 200 gram olarak yazdığımdan bu hafta sende 1 kg gitmiş olarak listeye geçtim Hani yanlış olmuş mu diye tereddütte kalma diye dedim

Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr yaklaşın yamacıma

Seabaharcığımız bizim Analiz Raporumuzu düzenlemiş ;

https://www.kadinlarkulubu.com/foru...analiz-raporlari.267230/page-43#post-56198747

Girip hem kendi durumunuzu hemde takımızın durumu buradan görebilirsiniz
Hadi bakayım kızlar bir sonraki analiz raporuna göre hepimiz bir silkelenip özellikle bayramdan sonra da sımsıkı bir şekilde beslenmemize dönüyor ve kalan kilolarıda bir çırpıda veriyoruz

8. Takım Analiz Bilgileri

Analiz Dönemi: 554. ve 571. etaplar arası
Toplam Üye Sayısı: 19

İzne Ayrılan Üye Sayısı: 9
İzne Ayrılan Üyenin Oranı: 47%

Yeni Üye Sayısı: 8
Yeni Üyenin Oranı: 42%

Mezun Üye Sayısı: 2
Mezun Üyenin Oranı: 10%

İzne ayrılan üyeler, diğer kategorilerin içinde en yüksek orana sahip. İzinli üyelerin yarısı yeni üyelerden oluşmakta. Her iki bilgiyi bir arada okuduğumuzda eski ve yeni üyelerde devamlılık oranının düşük olduğunu söyleyebiliriz.
Devamlılık oranı düşük olunca da hem genel tabloda kilo kayıp oranları düşük oluyor hem de mezuniyet oranı düşük oluyor.
Mevcut takımın yarıya yakını yeni üyelerden oluşmakla beraber, bunların yarısı izne ayrılmış. Bu durum yeni üyenin takıma sağlayacağı faydadan sizi mahrum bırakmış. Çünkü kilo verme sürecinin en verimli olduğu başlangıç döneminde izne ayrılmışlar.

Bir Önceki Analiz Dönemi Takım Ortalaması: 0,507%
Güncel Analiz Dönemi Takım Ortalaması: 0,557%

Takım ortalamanız bir önceki döneme göre çok az da olsa yükselme göstermiş. Devamlılık sorununu çözerek, üyeleri kilo verme konusunda motive ederek bu oranı yükseltebileceğinizi düşünmekteyim.
Ortalamanız 0,30% minimum değerin üstündedir. Bir sonraki analiz döneminde ortalamanızın yükselmesini dilerim.

Takım Birincisi: sevil4321 analiz döneminde 23,2 kilo (18,65%) vermiştir. Tebrik ederim.

Detaylı Analiz Raporu için burayı tıklayınız.

***8. Takım 572.Etap***

sevil4321 (101,2 / 100,2 / 1 / 0,99 %)
Meryem1306 ( 72,5 / 72 / 0,3 / 0,41 % )
MissERE ( 63,9 / / / % )
helopini ( 59,6 / / / % )
mavimli ( 77 / / / % )
Hiranur83 ( 85,7 / 84 / 1,7 / 1,98 %)
Eccoomm ( 76,9 / 76,5 / 0,4 / 0,52 % )
gulum7 ( 81,3 / 80,7 / 0,6 / 0,74 % )
serenalar ( / / / % ) 345.Etapta izne ayrılan üye geri döndü, yüzdesi 26ya bölündü

Riviere12 ( 57.4 / / / % ) Yeni üye, başlangıç 30 Nisan 2018, başlangıç 58 kg, Hedef 55 kg

8.Takım Ortalaması: %

Listemiz geride kalmasın ki düzenlemesi daha çabuk olsun Hadi bakalım büyük bir heycanla bekliyorum

Synonyms
H helopini
Eddoras
@perihan00
@adayaren38
ISILDURU
kittenlove

canlar sizlerde artık takıma dönseniz ya Bakın bayramdan sonra çok daha sıkı bir dönüş yapacağız takımca

Unuttum ve gizli gizli gelip bakan eski arkadaşlardan varsa kusura bakmasınlar veeeee onlarda dönüş yapsınlar artık da şu Kelebek etkisini yaşayalım hepbirlikte

@oynakbasi abla seninde kilonu merak ediyorum insallah direnc kirilmistir

Eccoomm bence ramamzan dolayisiyla giden 400 gram cok iyi ve senin drencli cikti metabolizma gittikce daha cok cikar insallah bu rakam

Sorma bugün kahvaltı ettikten sonra jeton düştü Birde sanırım birazda tartılmaya korkuyorum hani kaçamaklar olmasada iftar saatini bekleyip yediğim için biraz çekiniyorum sonuçta suyumuda içmiyordum ve ya artı çıkarsam korkusu var

Beni bugünlük mazur görün şu iki gün sıkı tutup suyumuda içeyim de sonra Pazartesi bende güncel kilomla dönerim tam anlamıyla Artık gerçeklerle yüzleşmem lazım ki şu kalan kiloları da göndereyim

Günaydın canım benim kızlar hastaydı 15 gündür perisaniz 6 günde hastanede yattık üzüntüden önüme öeleni yedim kilo fırladı gitti gene neye üzüleyim şaşırdim bu günümüze şükür kızlarım şimdi daha iyi eve döndük ( dizanteri olmuş minik kızım hamburger yemişti dışarıdan) çocuk bir deri bir kemik kaldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…