Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Selamın aleyküm kizlarrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı akşamlar

Yemekleri hatta sofra bile hazır bir tek pilav kaldı yapılacak birde içli köfte kizaracak
Küçük kuzuyla dusumuzu da alıp giyinmiş dinlenirken sizlere bakayım dedip
Annemler birazdangelirler herhalde kizkardesim 7den sonra gelir eşi ancak işten dönüyor

Yarını da atlattım da sonrasında dinlenirim 1 günde olsa sonra arkadaşlar gelecek ama onlar can peynir ekmek koy önüne niye bu demez ♡♡♡♡

Çok yoruldum ama ev missss ♡

Sende bu azim oldukca verirsin abla yeterki pes etme suan kacsin kirildimi bu inatci direnc sen ilk adimini yaptin abla 3 rakamlar bitti cok şükür sira 6li rakamlar var ben inaniyorum birgun goreceksin insallah

İnşallah canım herseyden çok istiyorum bunu ♡

Öğlen hesapta yazmıştım gitmemiş
Temizliği abartı sandalye duvara da giriştim öğlen anam ne yoruldum ne yoruldum ama bayramlık temizlik yapmam diye ilan ettim eşime nasıl gülüyor boşver askim üstten yap nasılsa biz gezmeye gidinca misafir bizi evde bulamaz diye

bizede bayramda kimsecik gelmez ama yinede temizlik yapmadan olmuyo galiba kadinlara özgü bisey bu temizlik

bizede bayramda kimsecik gelmez ama yinede temizlik yapmadan olmuyo galiba kadinlara özgü bisey bu temizlik
Bugüne kadar hiçbir bayramda temizlik yapmadım  hayatta uğraşamam kadın gelir zaten normal rutinde o yeter. Almanyada kadın gelmiyor ama bir odadan fazla temizlik yapmıyorum bir günde. Uğraşamam valla bildiğin tembelim

bende tembelimdir ama bayram denince ilk aklima temizlik geliyo nedense heralde bekarken annemin beynimize bunu işlemesiyle alakali

İyi akşamlar kızlar,
@missERE bugünkü menüm;
Öğlen domates, iki dilim süzme peynir, bir kaşık zeytin ezmesi, bir kaşık yoğurt ve iki avuç içi kadar ramazan pidesi, çay.
Akşam: 4 dilim hellim peyniri, 3tane ince salam, 10tane zeytin.
Başlangıç kilom 73, Kasım ayında başlamıştım, hedef 58-57 arası

Iyi aksamlar hanimlar :)
Bugun ki menum
Kahvaltim 1 yumurta
1 dilim tb ekmegi
2 tk findik ezmesi

Ara 5 badem iki ceviz

Ogle
Tavuk sandvic

Ara uzum

Aksam 2 kase bugday corbasi nohutlu etli

Slm millet bugün regl oldum öncesinde yediğim iki parça çikolatanın nedeni anlaşıldı
Menüm gelsin missERE
Kahvaltı yağda pastırmalı yumurta, bir dilim tahıllı ekmek üzerine fıstık ezmesi ve reçel, üç siyah zeytin, espresso 500 kalori
Ara yarım muz, iki parça çikolata 250 kalori
Öğlen fırında 6 parça kaburga et, az sebze. 600 kalori
Akşam çay
Toplam 1350 kalori

Ben de yazayim menumu :)
Carsamba menusu

Sahur 3.00:yarim pideden kasarli tost, 2 kucuk dilim karpuz

Iftar 20.30: az mercimek corbasi, pilic topkapi ( yarisini yedim), bir adet pacanga boregi, bir kase firin sutlac (disarda iftar yapinca fix menu oluyor boyle )

Az once de bi sise sade maden suyu ictim, iftarda yediklerim fazla geldi

Ama tartida - gordum insallah cumaya kadar 63.5i gorucem :):)

Menu incelemelerini yarin yapicam

Cok da fazla olmamis sanki sonucta tum gun orucluyuz ve biraz kacamaktan zarar gelmez diye dusunuyorum

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Dün ağır misafirlerin ilk faslını atlattım ama ne atlatmak
Kaç gündür aman evi temizliyeyim yok koltukları sileyim yok duvardı kapıydı derken en son yemeği de yapıp dinlendim Misafirlerim gelene kadar Tabi okadar işi yaparken hep inceden bir ağrı vardı omuzumda
Malum bende boyun fıtığı var ve zorlanmamam lazım nasıl olacaksa oda

Akşam iftardan sonrasına kadar idare ettim ama en son baya bir ağrı vurdu omzuma doğru hatta son çayları inanın zoraki servis ettim Büyük kızda oruçluydu diye başı tutunca oda yerinden pek kımıldamadı
Eşim desen normalde hep bana yardımcı olurken dün kümbet moduna geçti oturduğu yerden kalkmadı
Tabi gelenler de kendi Ailem olunca eşimede bir şey diyemedim çünkü sağ olsun Annem konu ne olursa olsun kızzzzzzzz kocaya öyle denmez adam haklı der Kız bir kerede sen haklısın de dişimi kıracağım derim gülerek oda yok yok kocan haklı dişçi masrafı çıkarma der

Neyseki geç saatte ağrı başladı da misafirleri uğurlayana kadar idare ettim çaktırmadan Saat 23:30 gibi herkes dağılınca hemen kendimi koltuğa saldım ve eşim sağ olsun benim de düzenli kullandığım ağrı kesici kreminden sürdü ( doktor fıtık boyna ve omuza vurduğunda kullan diye vermişti )

Bakalım bugün ne yapacağım
Gece ağrıdan zor uyudum okadar yorgun olmama rağmen sabahın 6sında da hortladım yine
Hala ağrı var omuzumda ( oynatmayınca hafif en azından )
Birde bugünki misafirlerin haricinde küçük kuzunun yüzmesi var
Yemeklerimi sabahtan yapıp öyle çıkarım kuzuyu almaya sonra gelip evde 1 saat kadar dinlenip havuza geçeriz nasılsa 18.00de havuzdan dönmüş oluyoruz o zamanda sadece 19:30 gibi iki dakikada yine hazır olan İçli köfteleri kızartıp pilavımı yaparım birde salata yaparım o arada da eşimin ellerinden öper sofra
Servisi dert etmiyorum çünkü dün gece eşimle büyük kız sitemlerimi işittikten sonra eminim bugün hazır olda beklerler bir şey lazımsa biz yapalım diye
Gerçi Görümcelerde var da onlara gerek bile kalmaz

Aynen o temizlik yapılmadan sanki Bayram kutlaması eksik kalacakmış gibi bir bilinç altı algısı oluşmuş bir Türk Kadınlarında

Nerdeeeeeee 19 sene oldu bir kere bile kadın almadım eve Hatta ilk Almanyadan buraya evlendiğimde Türkiyedeki hatunların zırt pırt kadın aldığını görmüştüm benim çevremce ( ütü yaptırmak için para vereni bile gördüm o derece )
O zamanlar eşime dönüp yahu yabancı bir hatun her yerimi temizlerken inceleyecek bende üzerine para vereceğim demiştim tabi çocuk olana kadar sonra bende eşime özellikle bayram önceleri yada yaza girerken len bir kerecik bende bir kadın tutayım valla öööö geldi desemde eşim boşver temizliğe vereceğin parayla biz dışarda gezeriz ben nasılsa sana yardım ederim derdi her defasında
Gerçi onun yardım etmesi benim açımdan kötü oluyordu çünkü cidden toplu iğne başına kadar herşeyi dahil eder temizliğe hatta hep kızarım Allahını seviyorsan elini sürme ben kaynananın gördüğü yerleri yapıp oturacakken sen yardım edince o temizlik 3 misli sürede bitiyor çünkü ne var ne yok hepsini indirir hatta makineye atalim bir sudan geçsin der yahu zaten devamlı kullanıyorum onları desemde olsun evin havası değişir hem bak ne söyleniyorsun ne güzel yardım ediyorum der

Aslında hep diyorum benim ruhumda da Tembellik var hatta Annemde hep der kız canın istemesin elini kaldırmazsın ama giriştin mi de maşallah şey gibi kazıyorsun her yeri diye
Eskiden Annem benim işimi beğenmezdi baştan savma yapma derdi şimdi tam tersine ben hep derim kız otur ben yaparım senin gözün görmüyor artık diye

bende tembelimdir ama bayram denince ilk aklima temizlik geliyo nedense heralde bekarken annemin beynimize bunu işlemesiyle alakali

Kesinlikle bizde de bir Ramazana girmeden özellikle Annem bir kaldırırdı evi ( gerçi ne zaman kaldırmaz dı ki ) birde Bayramdan 3 gün önce o ev dip köşe temizlenir camlar tüller hepsi yıkanır Birde o yorgunluğun üzerine oturup baklava yapardık sonra hadiiiiiiiiiiiiiiii her yer un oldu bir daya temizle

Eşim yine tatli almis hemde 3 cesit yermiyim yemem hakkimi bayram gunu tartida guzel rakam gorunce kullancam

Aynen canım nasılsa bayramda millet ay kız bir parça ye ye diye deli edecekler bari şimdiden depolardan kullanalım da yer açılsın
Allahtan ben güllaç sevmiyorum da dün o risk olmadı sadece çok az dondurma yedim onuda son ara olarak saydım

Kahvalti
Kaşar
Beyaz peynir
Ceviz 2tane
2yumurtanin beyazı

Akşam
3yk pilav
2kofte
Fasulye yemeği
1sb ayran
Tulumba tatlısı yedim azckk dayanamadım

Afiyet olsun canım yapacak bir şey yok artık bugün sıkı tutarsın malum yarın tartı günü

Günaydın kızlar saat burda henüz altı. Erkenden uyandım regl bütün vücudumu şişirmiş tartılmadım tabi, umarım yarına biraz iner.

Günaydın canım sana da
Geçmiş olsun kiraz saplı çay varsa mutlaka iç canım inanılmaz ödem atıyor tuvalete çıkararak bende bugün hatta içeceğim inşallah
Ya bu ara canım hiç bir şey istemiyor ve doğru düzgün yemiyorum desem yeridir çok acıkırsam oturup büyük bir parça peynir yiyorum sonra bir bakmışsın ben aç kala kala dayanamayıp ekmek arasında bir şey sıkıştırıp ufak bir parça da olsa yiyorum neden böyle oldum anlamıyorum hatta eşim bile diyor yap yap bayramdan sonra Sİbel alacak ifadeni diye

Her sabah yok bundan sonra ara öğünlerimi de yapacağım eski listelerime harfiyen uyacağım diyorum ama sonra aman kız oruçlu görmesin günah diye hep sakına sakına ne beslenebiliyorum nede suyumu yeterli içiyorum
İnşallah bugün itibaren bari düzene sokabilirim kilo almaktan korkuyorum valla

İnşallah almayız bir güzel de veririz kilo. Ben açıkçası bu haftasonu taşınıyoruz onu bekliyorum yine çok stresliyim bir de regl olunca amanın yani. Haziran ayında kilo vereceğim hatta Mayıs ayında veremediklerimi de vereceğim kararlıyım

Aynen canım şu Bayramı da atlatayım çok daha sıkı tutabileceğim Diyeti de Ağustosda Evlilik yıldönümümüz ve ben o zamana kadar en azından 79u görmüş olmak istiyorum Artık diyet faslından sıkıldım hedefime ulaşıp korumaya geçmek istiyorum
Sanırım birazda şu anki halimi eskiye kıyasla daha çok beğendiğimden midir nedir çok kasmıyordum ama bundan sonra çok daha dikkatli gitmem lazım yoksa o 79u ve aşağısını zor görürüm

Biz de Ağustos sonunda İstanbula geliriz bayram, ziyaret, tatil birarada. İşte o zaman 60lı rakamlara düşmüş olmak istiyorum. Şöyle bir 66, 67 ne iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…