- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Sende bu azim oldukca verirsin abla yeterki pes etme suan kacsin kirildimi bu inatci direnc sen ilk adimini yaptin abla 3 rakamlar bitti cok şükür sira 6li rakamlar var ben inaniyorum birgun goreceksin insallah
bizede bayramda kimsecik gelmez ama yinede temizlik yapmadan olmuyo galiba kadinlara özgü bisey bu temizlikÖğlen hesapta yazmıştım gitmemiş
Temizliği abartı sandalye duvara da giriştim öğlen anam ne yoruldum ne yoruldum ama bayramlık temizlik yapmam diye ilan ettim eşime nasıl gülüyor boşver askim üstten yap nasılsa biz gezmeye gidinca misafir bizi evde bulamaz diye
Bugüne kadar hiçbir bayramda temizlik yapmadım bizede bayramda kimsecik gelmez ama yinede temizlik yapmadan olmuyo galiba kadinlara özgü bisey bu temizlik
bende tembelimdir ama bayram denince ilk aklima temizlik geliyo nedenseBugüne kadar hiçbir bayramda temizlik yapmadım hayatta uğraşamam kadın gelir zaten normal rutinde o yeter. Almanyada kadın gelmiyor ama bir odadan fazla temizlik yapmıyorum bir günde. Uğraşamam valla bildiğin tembelim
Cok da fazla olmamis sanki sonucta tum gun orucluyuz ve biraz kacamaktan zarar gelmez diye dusunuyorumBen de yazayim menumu :)
Carsamba menusu
Sahur 3.00:yarim pideden kasarli tost, 2 kucuk dilim karpuz
Iftar 20.30: az mercimek corbasi, pilic topkapi ( yarisini yedim), bir adet pacanga boregi, bir kase firin sutlac (disarda iftar yapinca fix menu oluyor boyle)
Az once de bi sise sade maden suyu ictim, iftarda yediklerim fazla geldi
Ama tartida - gordum insallah cumaya kadar 63.5i gorucem :):)
Menu incelemelerini yarin yapicam
bizede bayramda kimsecik gelmez ama yinede temizlik yapmadan olmuyo galiba kadinlara özgü bisey bu temizlik
Bugüne kadar hiçbir bayramda temizlik yapmadım hayatta uğraşamam kadın gelir zaten normal rutinde o yeter. Almanyada kadın gelmiyor ama bir odadan fazla temizlik yapmıyorum bir günde. Uğraşamam valla bildiğin tembelim
bende tembelimdir ama bayram denince ilk aklima temizlik geliyo nedenseheralde bekarken annemin beynimize bunu işlemesiyle alakali
Eşim yine tatli almis hemde 3 cesit yermiyim yememhakkimi bayram gunu tartida guzel rakam gorunce kullancam
Kahvalti
Kaşar
Beyaz peynir
Ceviz 2tane
2yumurtanin beyazı
Akşam
3yk pilav
2kofte
Fasulye yemeği
1sb ayran
Tulumba tatlısı yedim azckk dayanamadım
Tulumba tatlısına bayılırımKahvalti
Kaşar
Beyaz peynir
Ceviz 2tane
2yumurtanin beyazı
Akşam
3yk pilav
2kofte
Fasulye yemeği
1sb ayran
Tulumba tatlısı yedim azckk dayanamadım
Günaydın kızlar saat burda henüz altı. Erkenden uyandım regl bütün vücudumu şişirmiş tartılmadım tabi, umarım yarına biraz iner.
İnşallah almayız bir güzel de veririz kilo. Ben açıkçası bu haftasonu taşınıyoruz onu bekliyorum yine çok stresliyim bir de regl olunca amanın yani. Haziran ayında kilo vereceğim hatta Mayıs ayında veremediklerimi de vereceğim kararlıyımGünaydın canım sana da
Geçmiş olsunkiraz saplı çay varsa mutlaka iç canım inanılmaz ödem atıyor tuvalete çıkararak bende bugün hatta içeceğim inşallah
Ya bu ara canım hiç bir şey istemiyor ve doğru düzgün yemiyorum desem yeridirçok acıkırsam oturup büyük bir parça peynir yiyorum sonra bir bakmışsın ben aç kala kala dayanamayıp ekmek arasında bir şey sıkıştırıp ufak bir parça da olsa yiyorum neden böyle oldum anlamıyorum hatta eşim bile diyor yap yap bayramdan sonra Sİbel alacak ifadeni diye
Her sabah yok bundan sonra ara öğünlerimi de yapacağım eski listelerime harfiyen uyacağım diyorum ama sonra aman kız oruçlu görmesin günah diye hep sakına sakına ne beslenebiliyorum nede suyumu yeterli içiyorum
İnşallah bugün itibaren bari düzene sokabilirimkilo almaktan korkuyorum valla
İnşallah almayız bir güzel de veririz kilo. Ben açıkçası bu haftasonu taşınıyoruz onu bekliyorum yine çok stresliyim bir de regl olunca amanın yani. Haziran ayında kilo vereceğim hatta Mayıs ayında veremediklerimi de vereceğim kararlıyım
Biz de Ağustos sonunda İstanbula geliriz bayram, ziyaret, tatil birarada. İşte o zaman 60lı rakamlara düşmüş olmak istiyorum. Şöyle bir 66, 67 ne iyi olurAynen canımşu Bayramı da atlatayım çok daha sıkı tutabileceğim Diyeti de Ağustosda Evlilik yıldönümümüz ve ben o zamana kadar en azından 79u görmüş olmak istiyorum Artık diyet faslından sıkıldım hedefime ulaşıp korumaya geçmek istiyorum
Sanırım birazda şu anki halimi eskiye kıyasla daha çok beğendiğimden midir nedir çok kasmıyordum ama bundan sonra çok daha dikkatli gitmem lazımyoksa o 79u ve aşağısını zor görürüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?