Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Ev satın almak için teklif vermiştik ya kabul etmişler

Süper. . Umutsuz gibiydin..
Hayirlisi olsun ..

Bugün pek giremedim gezmedeydim eşimle aramız bozuk annemde kalcam gece şarjım bitiyor şarj aletini de almamistim yahu nasıl gidiyor hayat ey 8.takim hatunları
Tripmi atıyorsun kocana :)
Şaka bir yana basit bir konudur umarım ve hemen düzelir ♡

Hastane işimiz çabuk bitince ufak kızın kitap fuarına olan gezisi de yetistik Ablasına Ogretmenimiz sağ olsun büyük kızın gelmesinde sıkıntı yok diyince oda geldi ♡ zaten eski Öğrencisi ♡

Hem fuarı gezdik hemde bütün sınıf aynı kitabı alıp birde yazarına imzalattik ♡ tabi biz sonradan 1 kitap daha aldık Büyük kızda kitap görür durur mu oda kendine Orhan Pamuk'un bir kitabını aldı

Keyifli bir gezi oldu ♡ sonra da eve gelir gelmez mutfağa daldım az dinlenip biraz daha iş yapar okula çıkarım birde tabi havuz çantasını hazırlama şart ogelden sonra ufakligin dersi var

bugünün menüsünü vereyim ben size.

sabah
1 dilim yulaf ekmeği
1 çay kaşığı salça
1 yemek kaşığı süzme yoğurt
1 haşlanmış yumurta

ara
2 tane form bisküvi (paketin yarısı)
yarım nescafe

öğlen
6 kaşık patlıcan yemeği
1 kase yoğurt

ara
1 elma

ara
yarım nescafe
yarım paket form bisküvi

akşam
1 kase yoğurtlu tarhana çorbası
1 kaşık erişte
3 kaşık havuç salatası

az ve sık beslenince ben kilo veriyorum. ondan aralar bol. missERE

Herşey gönlünce olur inş Canım kendi evin olur içindeyken de kira öder gibi ödenir allah kolaylık versin

beni de kimse hayırlamamıştı ben pek umursamadım. sen kendini ve bebeğini düşün boşver takma onu bunu kafana. tadını çıkar. ilk hamilelik sanırım şımar biraz
Bugün aradı kaynanam nasıl akıl ettiyse tebrik etti arayıp aramamasıda değil canım da kolay bi gebelik olmadı benim öncesi çok mücadele ettim o yüzden

oynakbasi34 Su perisi86
Sabah el kadar yufka peynir zeytin çay
Ara orta şekerli türk kahvesi
1 mandalina 1 erik
Saat 3 de 1 kase şehriye çorbası 2 parça tavuk yoğurt 1 dilim ekmek
Ara yeşilçay
Saat 7 8 gibi de 1 tabak yeşil fasulye yanından yoğurt yerin pişiyo şimdi
Arada 1 kayısılı çay içerim kabızlık çekiyorum bu aralar hep dağ armudu yüzünden
Spor 45 dk yürüyüş

Salı menüm missERE

07;30 Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
1kase roka
1 salatalık
2 incir

10;30 ara öğün
Şekersiz türk kahvesi 1 avuç kuruyemiş

12;15 Öğle yemeği
1 dilim ekmekle 1 dilim kaşarlı tost

18:30 Akşam yemeği

1 kase nohut yemeği
Salata
5 kaşık bulgur pilavı

3litre su
Yürüyüş yok Su perisi86

İyi akşamlar kızlar nasılsınız?
Salı menüsü gelsin.
Kahvaltı menemen, yarım dilim tahıllı ekmek ve çay.
Ara iki erik
Öğlen yemeği bir parça et, iki kaşık pilav ve yoğurt, yarım porsiyon kısır.
Ara çay ve bir kare bitter çikolata
Akşam yemeği yok.
@oynakbasi34
Bu hafta da böyle deniyorum akşam hiçbir şey yemiyorum. Öğlen canımın istediği şeylerden azar azar yiyorum. Bakalım tartıya nasıl yansıyacak cuma günü?

Selamın aleyküm kizlarrrrrrr ♡♡♡♡♡

Hayirli geceler

Şükür popisim yer gördü
Valla fena yoruldum bugün hatta Annem bugün kız okadar kosturuyorsun bir günün boş değil dedi Tabi önceden hep boş oldukça ugruyordum okullar açıldığından beri hiç gidemedim aynı sokakta oturduğumuz halde

Bugün tam 12 218 adım atmisim
Havuzda sonra kızlarla alışverişe gittik Evi kurutunca baya birseyler aldım ama rahat 1 ay hiç bir şey almasında olur Sadece haftada bir salatalık malzeme alırım artık

Haftasonu için de çoğu şeyi aldım ( pirinç, şeker ve tatlı için süt ♡ falan )
Aşure yapacaktım o güne ama vazgeçtim tavukgogsuyapacağım ♡ biraz köyü yapıp kalıp gibi keserim diye düşündüm hem üzerine de meyveli Sos yada çikolatalı Sos da yapArım süs hesabı

Gelince de aksam yemegi yok yarının beslenmesi hadi birde aldiklarimi yerleştir derken ancak oturdum

Müthiş bir menü olmuş canım tebrikler

Senin menu de harika canım kabizlik için geceden kayısı suya yatırım sabah suyunu içip tanesini ye canım çok yardımcı ♡

Tebrikler canım senin menu de gayet güzel ♡♡♡♡♡

Hayırlı akşamlar
Menumu paylasayim

Sabah
3 yumurtalı menemen
Peynir
Zeytin ceviz

Öğlen
Dünden kalan tavuk sote

Akşam
Yeşil fasulye
Yoğurt

3 litreye yakın su aralarında kahve ve yeşil cay içtim

Süpersin canım aynen devam ♡♡♡♡

İnşallah çok faydasını görürsün bende iki gündür öylesine takılıyorum ama şu misafir faslı bitsin kendimi nazi kampına sokacagim akşam yemeği erken yiyip geçen hafta yaptığım gibi gece de sırf yeşil çay içer aç yatarım inşallah ♡♡♡♡

Yarın da inşallah sabahtan erken kalkıp sağlıklı kahvaltimi yapar sonrada havuza kendim için giderim havuzda yatacagim neredeyse

Öğleden sonra da artık kızı alıp dönünce az temizlik yaparım perşembe malum mahkemeyi kızın yuzmesiydi pek fırsat olmaz cuma da kalan temizliği yapar hazirligimi yaparım tabi tatlimi da

Selamın aleyküm kizlarrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar

Yarım saat oldu uyanali sıcak suyumu yudumluyorum birazdan da kahvaltimi hazirlarim
Bugün eşim biraz daha erken çıkacak diye ufaklık bana kaldı eee artık onuda iki dakikada bırakıp tekrar eve döner sonrada havuz için hazırlanır tekrar çıkarım 1 saat da olsa evde biraz iş yapıp ♡

Günaydınlar efendim

Günaydın Takımımızın güzel Büyülü Bahçesi ♡♡♡♡♡♡

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…