Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Bugün aradı kaynanam nasıl akıl ettiyse tebrik etti arayıp aramamasıda değil canım da kolay bi gebelik olmadı benim öncesi çok mücadele ettim o yüzden

iyi gene akıl etmiş hiç tavırlanma boşver büyükler idare ediver. sen minnoşa odaklan.

teşekkür ederim cnm. ya sen çalışsana bu kadar çok yorulmazsın valla

Günaydınlar efendim

bu saatte neden kalktın ya hu!! uyu uyu 9 ay sonra uyku muyku yok günaydın bu arada

Anam sabah kızı okula götürürken hadi bende eşyalarımı yanıma alayım da tekrar bir yukarı bir aşağı yapmayalım dedim ama tam kantinde arkadaşla vakit gelene kadar sohbet ederiz derken telefonumu unuttugumu fark ettim
Baştan donmeyecektim ama sonra arayanlar olur özellikle eşim meraktan catlar diye mecbur döndüm

O bahaneyle eve gelmişken mayomu da icime giydim orda vakit kaybı olmasın diye birde termos bardağıma bir de Nescafe yaptım kendime orda girmeden içerim sohbet ederken diye gerçi ordada satılıyor ya 2 lira da olsa vermiyeyim dedim sonuçta her Allahın günü oradayım
Yol parasına gitsin sadece

Sorma valla en azından calissam maaş alırdım koşturmaca karşılığında

Günaydın millet

Sanada günaydın canım ♡

kahvaltı yaptık eşimi işe yolladım küt uyudum ardına yeni uyandım daha

Yulaf ekmeğini nasıl yapıyorsun canım

bugünün menüsünü de vereyim.

sabah
1 dilim yulaf ekmeği
1 kaşık süzme yoğurt
1 çay kaşığı salça
1 haşlanmış yumurta

öğlen
3 kepçe yoğurtlu tarhana
1 dilim ekmek
2 siyah erik

ara
yarım paket form bisküvi
yarım nescafe

akşam
avuç içi kadar et tava
1 bardak ayran
birkaç parça domates-biber

ara
1 elma

Selamın aleyküm kizlarrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı akşamlar

Havuz dönüşü küçük kuzuyla eve geldik ve sonrasında yemek faslı falan derken ancak yazabildim

Sanirim bu aralar biraz fazla kendimi yoruyorum ilaçlara rağmen bugün omuzuma ağrı vuruyor ( boyun fıtığı azdiginda bir ara daha yaptı omuzda ağrı )
Biraz yatıp uyudum bir yarım saatte olsa ancak kafam kalktı

Banucum Mr sonucun çıktımı?

İi akşamlar kızlar çarşamba menüsü
missERE Su perisi86
8 de 3 pankek arasına çikolata çay
1 de 1 dilim bazlama arasına peynir yeşilçay
saat 4 de 2 dilim kıymalı 1 köz patates
9 da 2 yk aşure
Bugün yine bolll karbonhidratlı bi menü oldu biliyorum ama öyle denk geliyo sabahtan beri evde değilim
Şimdi kayısı çayı içiyorum

Iyı geceler kızlar dün akşam mısafırım vardı gıremedım

Bugunde gelınımızle dr gıttık ıkı ayrı hastaneye devlet tahlıller normal bı sene daha bekleyin dedi (gelınımız beklemek ıstemıyor)
Ozel hastaneye gıttık orasıda klomenle yumurta takıbı yapalım dedi
Bunun yanı sıra dıyetısyene gıt kılon var dedi kılo aldıkca yumurtalıklar yaglanıyo calısmıyo yumurta gelıssede saglıklı olmaz dedi

Halıyle uzuldu gelınımız bende gıtsem banada aynısını diyecek dıye uzuldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…