- 9 Ocak 2012
- 15.625
- 30.329
- 798
Bugün aradı kaynanam nasıl akıl ettiyse tebrik ettiarayıp aramamasıda değil canım da kolay bi gebelik olmadı benim öncesi çok mücadele ettim o yüzden
Selamın aleyküm kizlarrrrrrr ♡♡♡♡♡
Hayirli geceler
Şükür popisim yer gördü
Valla fena yoruldum bugünhatta Annem bugün kız okadar kosturuyorsun bir günün boş değil dedi Tabi önceden hep boş oldukça ugruyordum okullar açıldığından beri hiç gidemedim aynı sokakta oturduğumuz halde
Bugün tam 12 218 adım atmisim
Havuzda sonra kızlarla alışverişe gittikEvi kurutunca baya birseyler aldım ama rahat 1 ay hiç bir şey almasında olur Sadece haftada bir salatalık malzeme alırım artık
Haftasonu için de çoğu şeyi aldım ( pirinç, şeker ve tatlı için süt ♡ falan )
Aşure yapacaktım o güne ama vazgeçtimtavukgogsuyapacağım ♡ biraz köyü yapıp kalıp gibi keserim diye düşündüm hem üzerine de meyveli Sos yada çikolatalı Sos da yapArım süs hesabı
Gelince de aksam yemegi yok yarının beslenmesi hadi birde aldiklarimi yerleştir derken ancak oturdum
Müthiş bir menü olmuş canım tebrikler
Senin menu de harika canımkabizlik için geceden kayısı suya yatırım sabah suyunu içip tanesini ye canım çok yardımcı ♡
Tebrikler canım senin menu de gayet güzel ♡♡♡♡♡
Süpersin canım aynen devam ♡♡♡♡
İnşallah çok faydasını görürsünbende iki gündür öylesine takılıyorum ama şu misafir faslı bitsin kendimi nazi kampına sokacagim akşam yemeği erken yiyip geçen hafta yaptığım gibi gece de sırf yeşil çay içer aç yatarım inşallah ♡♡♡♡
Günaydınlar efendim
iyi gene akıl etmiş hiç tavırlanma boşver büyükler idare ediver. sen minnoşa odaklan.
teşekkür ederim cnm. ya sen çalışsana bu kadar çok yorulmazsın valla
bu saatte neden kalktın ya hu!! uyu uyu 9 ay sonra uyku muyku yokgünaydın bu arada
Günaydın millet
kahvaltı yaptık eşimi işe yolladım küt uyudum ardına yeni uyandım dahaiyi gene akıl etmiş hiç tavırlanma boşver büyükler idare ediver. sen minnoşa odaklan.
teşekkür ederim cnm. ya sen çalışsana bu kadar çok yorulmazsın valla
bu saatte neden kalktın ya hu!! uyu uyu 9 ay sonra uyku muyku yokgünaydın bu arada
kahvaltı yaptık eşimi işe yolladım küt uyudum ardına yeni uyandım daha
Yulaf ekmeğini nasıl yapıyorsun canımbugünün menüsünü vereyim ben size.
sabah
1 dilim yulaf ekmeği
1 çay kaşığı salça
1 yemek kaşığı süzme yoğurt
1 haşlanmış yumurta
ara
2 tane form bisküvi (paketin yarısı)
yarım nescafe
öğlen
6 kaşık patlıcan yemeği
1 kase yoğurt
ara
1 elma
ara
yarım nescafe
yarım paket form bisküvi
akşam
1 kase yoğurtlu tarhana çorbası
1 kaşık erişte
3 kaşık havuç salatası
az ve sık beslenince ben kilo veriyorum. ondan aralar bol.missERE
Yulaf ekmeğini nasıl yapıyorsun canım
cnm ben çavdar almaya gittim fırına bulamadım yulaf ekmeği var dediler aldım geldim. yani o kadar yetenekli değilim bir ara krep yapıyordum da yulaftan yok ya tadı iyi olmuyordu.
Selamın aleyküm kizlarrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı akşamlar
Havuz dönüşü küçük kuzuyla eve geldik ve sonrasında yemek faslı falan derken ancak yazabildim
Sanirim bu aralar biraz fazla kendimi yoruyorumilaçlara rağmen bugün omuzuma ağrı vuruyor ( boyun fıtığı azdiginda bir ara daha yaptı omuzda ağrı )
Biraz yatıp uyudum bir yarım saatte olsa ancak kafam kalktı
İyi olmuş canım diyetisyen ile daha güzel ve sagsağlı kg verirsinDün gece randevu aldım dahılıye Dr kılom ıcın dahılıye dr yonlendırıyo dıyetısyene
Kendi kendime yapamıyorum bıde cok acıkıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?