Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

çok kosturuyorsun canım annem boyun fıtığı na ozon tedavisi yaptırdı çok memnun kaldığı araştır istersen

Rabbim gönlüne göre versin gelininizin biraz kısmet bu işer herzaman Dr dediği çıkmıyor ben 150 kilo iken doğurdum küçük oğlumu Rabbim dilesin yeterki inşallah onunda gönlünun muradına verir

Banucum Mr sonucun çıktımı?

Çıktı da Doktor sadece haftada 1 Perşembe hastanedeymis İl sağlık müdürü olduğu için sadece 1 gün hastanedeymis Mecbur haftaya Persembeye gitmem lazım üstelik sadece oglene kadar orda olacağı için sabah 6 gibi gitmem lazım ki 8de orada olayım
Bakalim çok merak ediyorum ne diyecek ♡

Bugün inşallah dengelersin ♡♡♡♡
Bak yarın cuma bugün saf Protein yapmaya çalış ♡

Rabbim inşallah isteyen herkese nasip etsin. ...Aminnnn
Tabiki Kilo versin ama şöyle de bir şey var ; Kilo Rabbim ol dedikten sonra engel değil ♡
Zor ama sabır inşallah onada rabbim nasip eder ♡♡♡♡♡

Bakalim haftaya bir görüşelim ne diyecek ona göre artık birşeyler yapmak lazım ilaçları içmeye devam ettiğim halde kollarda dünden beri karincalanmalar var Rabbim hayırlısıyla doğru olanı nasip etsin inşallah. ...Aminnn

Bu arada selamın aleyküm ♡♡♡♡♡

Bugün malum mahkeme günü
Ne olur kızlar benim için dua edin de şu mahkemeyi kazanayim artık

Öğlene kadar az iş yapmaya çalışacağım kendimi yormadan mahkeme sonrası birde kuzuyu havuza götüreceğim

Rabbim şifa versin canim

günaydın kızlar. bugün diyetimin 11. günü şükür riskli 10 günü geride bıraktım ama gel gelelim tartım hiç iyi sonuç vermiyor. eskiden olsa hergün eksilirdim. şimdi artı bile çıkıyorum. metabolizmayı bozmayı başardım sanırım. lütfen bana moral verin de bozmayım diyetimi. en azından organlarım rahat etsin. çok yiyince midem rahatsız oluyor.

aleyküm selam. ay mahkeme işi çok zor 2 kere ayağımız değdi 3 er yıl sürdü yaklaşık. o da eften püften şeylerdi. görevini layıkıyla yapanları tenzih ederim ama yapmayanlara denk geldik biz hep. hakim dosyayı okumadan geliyor, bilirkişiler yanlış rapor çıkarıyor vs. vs. inş seninki hayırlısıyla güzelce sonuçlanır.

Canım sakin bozma moralini yağdan gidiyor olabilir ama kas yaptiysan artı gösterebiliyor ♡ Aynen devam et emin ol birden eksi göreceksin

Bakalim bizim de 3 sene oldu benimki manevi tazminat davası ama diğer şikayetçi olan malına zarar verilen hatunun davası sonuçlandı ve o 3 bayan ordan suçlu ilan edildiler zaten buda benim davada iyi yönde yansir hatta bugün o bayan da ifade verecek benim için
İnşallah bugün sonuçlanır bizimki de ♡♡♡ ahtim var kızlarının siniflarindaki tüm arkadaşlarını sevindirecegim inşallah sonuclanirsa Gitmeden kuran okuyacağım zaten ama sonuçlandı o konuda da bir nevi adagim var ♡♡♡♡
Bir insana iftira atamaları gerektiğini anlaşılan istiyorum ve gerekirse daha fazla da sürerse yinede vazgecmeyecegim

3 yıl olduysa sonuçlanır bence. hatta diğer dava da emsal gösterilirse daha çabuk sonuç veriri. iftira çok çirkin evet hem de bile bile. hadi inş. Rabbim gönlüne göre versin.

Gelin kaç yasin da canım?
Inşallah tedavisiz gerçekleşir

Sen de diyetisyen kontrolünde daha etkili bir yol alırsın canım hem kontrollerin yapılır.

Iyi geçsin inşallah canım. .

Hiç tartiya takılma hedefine odaklan

Günaydın. Güzel haberlerle gel inşallah.

3 yıl olduysa sonuçlanır bence. hatta diğer dava da emsal gösterilirse daha çabuk sonuç veriri. iftira çok çirkin evet hem de bile bile. hadi inş. Rabbim gönlüne göre versin.

Aminnnn Hadi inşallah ♡♡♡
Oturup dilim döndüğünce Kuranimi okudum ♡♡♡♡♡ Allahın izniyle bugün gönlüme göre olur da dava sonuca baglanirsa tekrar eve gelince okuyacağım diye söz verdim kendi kendime

bugünkü menümü de paylaşayım.

sabah
1 dilim yulaf ekmeği
1 yemek kaşığı süzme yoğurt
1 çay kaşığı salça (bunları ekmeğe sürüp yiyorum)
1 haşlanmış yumurta

ara
1 elma

öğlen
1 sütlü kahve
5 tane kahveli draje çok minikti (annemlerle avm de buluştum da)

ara
1 avuç kadar kıyma
1 kase yoğurt
3 kaşık kadar havuç salatası (öğlen dışarda olunca ikindi yedim)

akşam
tavuk sote 5 kaşık kadar
1 bardak ayran

bu arada benim kilo vermemi engelleyen şeyi düşündüm buldum bugün. ben menülerimi düzgün hazırlayıp yiyorum. kaçamak yok. öğle araları 1 saat yürüyorum. suyu bol içiyorum. geriye tek bir nedne kalıyor. eşim bu hafta full gececi. ben de oğlanı yatırmaya gidince uyuyakalıyorum erkenden. yediğim akşam yemeği daha erimeden uyuyorum yani. o yüzden bugün temizlik yapıp geç yatacağım.

Ins abla gelınımız 26yasında kendi aılesınde yengesı ve halası anne olamamıs yıllarca tedavi gördüklerı halde galıba oda bu durumdan etkılenıyor rabbim isteyen herkese versın ıns

Bugün cok az yemissın mıde bulantısı flnmı basladi canım gayet sağlıklı bir menü ama sporda var daha ne olsun )

oynakbasi34 banu abla mahkeme bugunmuydu sonuc ne oldu

Kızlar esım dün akşam eve ıs getirdi kuyumcu atölyesi var altın gumus ıp bıleklık fln yapıyorlar

Ben bı kere ıp bıleklık sparıs gelırse ben orerım dışarıya verecegıne ben yapar alırım parasını demıstım oda getirdi

Bı kere soylemıs bulundum gercekten Zor bıleklıklerın bıde tesbih baslıgı gıbı olanlar var onlar cok oyalıyor bıtene kadar aktıf olamam

Carsamba gunu bitmesi lazım benı idare edin arafa fırsat buldukça yazarım tabıkı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…