• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Estağfurullah canım benim. Kacamaklari bırak çok iyisin sen de...

Bu zigzağı ben de merak ediyorum canım.

Çok geçmiş olsun adaçayı çok iyi geliyor varsa demleyip iç canım.. Şifa olsun regl olanlara imreniyorum olsa da ağrılı olsa... 45 - 50 günü buluyor bende
Çok teşekkür ediyorum Meryem ablacığım.

Bu haftayı bırak yılbaşına odaklan. Aynı miktarda vermek istiyoruz var mısın?
Varım tabıkıde bu haftayı nasıl bırakabılırım :KK53:hedefe yaklaşmam ıcın bır kılo uzerı vermem lazım:spor::spor:

Ensendeyım benım güzel rakıbem:KK19:

Eeee artık baslasın ozaman sahaya cıkalım:rolleyes::rolleyes:

Kızlar ben akşam yemeğimi bile yedim ♡ Hemen aklimdayken yediklerimi de paylaşayım;

Uyanınca;
07.00de
1 kupa sıcak su

Kahvaltı 09.30da
2 haşlanmış yumurta
1 parça beyaz peynir
1 adet salatalık
1 kupa naneli limonlu yeşil çay

Ara 11.00de
1 şekersiz Nescafe

Öğlen 13.00de
6 kaşık ıspanak yemeği
1 kase yoğurt
1 büyük kase marul salatası

Ara 15.00de
1 büyük bardak limonata ( kendim yaptım az sekerli )

Akşam 17.00de
1 kase kırmızı mercimek çorbası
2 tane portakal

Bu saatten sonra ancak şekersiz çay veya kahve içerim ♡ 1 litre su ancak içtim ama yatan kadar 1 litre daha olur kesin :KK66:

Spor; koltuktan sağa sola kaykilma :KK70:
Kaptana yakışır bir ziyafet olmuş afiyet olsun Banucum.Bu arada sporuna bayıldım. Ben de benzer biçimde debelenmeyi düşünüyorum. :21:

Zigzagta bir gün boyunca kaloriyi yükseltiyorsun. Yemek saatini de değiştirebilirsin. Ben kahvaltıya davetliydim, omlet de yedim, kekten de. Abartmadan tabi. Ama mideye değişik bir şeyler giriyor. İnan faydası oluyor söylemesi ayıptır kaç gündür kabızdım bugün rahatladım. Bazen vücudu şaşırtmak gerekiyor. Akşam menüm ise sadece menemen.
Yarın evdeyim yapabilirim sanırsam. Çok teşekkür ederim. Kaçamağin yumuşatılmış halı '''zigzag'':KK70:
Başka yerde olsa adamı doverler. Takımımızın kıymetini bilelim. :KK31:

Bugünkü menüm sabah az peynirli az yağlı iki yumurta omlet 2tb 7 zeytın domates bir çay kaşığı bal
Öğlen bir dilim tb üzeri peynir bi kaç biskuvi akşam çorba 3 Orta sebzeli köfte yemeği4 kaşık bulgur Ara biraz leblebi yeşil çay içmek için dediğinizi yaptım karanfil tarçın tadı güzelleşti su şu ana kadar 5 bardak spor açık havada aheste yürüyüş küçük oğlumun okuluna gidip gelme kurs için

Kaptana yakışır bir ziyafet olmuş afiyet olsun Banucum.Bu arada sporuna bayıldım. Ben de benzer biçimde debelenmeyi düşünüyorum. :21:

Yarın evdeyim yapabilirim sanırsam. Çok teşekkür ederim. Kaçamağin yumuşatılmış halı '''zigzag'':KK70:
Başka yerde olsa adamı doverler. Takımımızın kıymetini bilelim. :KK31:
:KK8::KK8::KK8:

Bugünkü menüm sabah az peynirli az yağlı iki yumurta omlet 2tb 7 zeytın domates bir çay kaşığı bal
Öğlen bir dilim tb üzeri peynir bi kaç biskuvi akşam çorba 3 Orta sebzeli köfte yemeği4 kaşık bulgur Ara biraz leblebi yeşil çay içmek için dediğinizi yaptım karanfil tarçın tadı güzelleşti su şu ana kadar 5 bardak spor açık havada aheste yürüyüş küçük oğlumun okuluna gidip gelme kurs için
Bı kaç bisküvi bana tehlikeli geldi :işsiz: onun dışında menün çok güzel. Afiyet olsun. En az üç bardak da su içtin mi tamamdır. Keşke evde spor yapma imkanı bulabilsen. Leslie mesela . Bana menü tek başına yeterli gelmediği için böyle düşünüyorum canım.

:halay:
Kendime rakip olarak adaşımı seçiyorum. :confused: 5.8 ha hadi bakalım M Meryem1306 meydan okuyorum tatlım sana. Şans sana yardım edebilir direnç gösteriyor kilolarım şu sıralar. 15 kilo verdim toplamda... Bir 10 kilom kaldı hedefe ama benim vücut olecem diye korkuyor.. :KK70:Denemekte fayda var yarışa hazırım. :sampiyon:
Ben varim yarış bana iyi geliyor. Anam en yuksek hedef benim miymis? Yaparim ya biraz da odemim var ona guveniyorum Hadi Bakalim. Bugun ku yürüyüşumu de yapayim menumu paylasirim. Cok hirslandim:halay:

Banu kardeşim eviniz ne tarafta Bilmiyorum marmara üniversitesi Pendik size yakınmı babam eniştem orda ameliyat oldu lar ve ameliyat uzun süre ye verilmedi ve çok memnun kaldı lar hizmetten

Canım ben Avrupa yakasındaki ama çokta fark etmez bize yeterki hem iyi hemde çabuk olsun ;)
Kız ben tavsiye uzerine bu fitik icin Tekirdağına doktora gitmiş insanım :D hatta eşime kalsa gel orda ameliyat ol diyor ama ameliyat sonrası kontrollerde öte okadar yolu ameliyat sonrası dönmek bile sıkıntı olur bana diye istemedim yoksa orda çok çabuk sıra gelir ;)
Bakalim bir akraba Cerrahpaşa Hastanesinde Sekreterlikte calisan randevu alabilmeme yardimci olacak birini taniyormus ama bakacağım çok ileri tarih verirlerse orası bile olur ♡ Allah razı olsun orayı da arastirayim olmadı ;)

İnşallah hedeflediğimizden de fazlasını veririz beraberce:KK200:
İnşallah canım,aramızda rakibiz ama takıma karşı ortağız , hadi atak yapalım alem diyet görsün :halay::KK50::KK70:

Kızlar ben akşam yemeğimi bile yedim ♡ Hemen aklimdayken yediklerimi de paylaşayım;

Uyanınca;
07.00de
1 kupa sıcak su

Kahvaltı 09.30da
2 haşlanmış yumurta
1 parça beyaz peynir
1 adet salatalık
1 kupa naneli limonlu yeşil çay

Ara 11.00de
1 şekersiz Nescafe

Öğlen 13.00de
6 kaşık ıspanak yemeği
1 kase yoğurt
1 büyük kase marul salatası

Ara 15.00de
1 büyük bardak limonata ( kendim yaptım az sekerli )

Akşam 17.00de
1 kase kırmızı mercimek çorbası
2 tane portakal

Bu saatten sonra ancak şekersiz çay veya kahve içerim ♡ 1 litre su ancak içtim ama yatan kadar 1 litre daha olur kesin :KK66:

Spor; koltuktan sağa sola kaykilma :KK70:
Oh oh afiyet şifa olsun kaptanıma, senin spordan ceza yerine yapabilirmiyim kaptiiiş:deli::KK70:

Zigzagta bir gün boyunca kaloriyi yükseltiyorsun. Yemek saatini de değiştirebilirsin. Ben kahvaltıya davetliydim, omlet de yedim, kekten de. Abartmadan tabi. Ama mideye değişik bir şeyler giriyor. İnan faydası oluyor söylemesi ayıptır kaç gündür kabızdım bugün rahatladım. Bazen vücudu şaşırtmak gerekiyor. Akşam menüm ise sadece menemen.
Dur birazdan menümü yazcam canım bak bakiym biraz olsun şaşırırmı benimkide :KK53:

Varım tabıkıde bu haftayı nasıl bırakabılırım :KK53:hedefe yaklaşmam ıcın bır kılo uzerı vermem lazım:spor::spor:

Ensendeyım benım güzel rakıbem:KK19:

Eeee artık baslasın ozaman sahaya cıkalım:rolleyes::rolleyes:
Vuhuuuu ortalık kızıştı Thinkerwoman Thinkerwoman cim gazamız mübarek ola :KK55::spor:

Lilimam Lilimam canım ben bu hafta kabak detoksu yapmayı düşünüyorum sen de yapmak ister misin?
İsterim canım bugunde zaten çiğ kabaklı salata yedim , yapalım ne lazımsa:KK19:

Bisküvilerle vedalaş canım, yeşil çay da karanfil ve tarçınla gerçekten güzel oluyo aynen devam:KK54:

Canım ben Avrupa yakasındaki ama çokta fark etmez bize yeterki hem iyi hemde çabuk olsun :KK66:
Kız ben tavsiye uzerine bu fitik icin Tekirdağına doktora gitmiş insanım :KK70: hatta eşime kalsa gel orda ameliyat ol diyor ama ameliyat sonrası kontrollerde öte okadar yolu ameliyat sonrası dönmek bile sıkıntı olur bana diye istemedim yoksa orda çok çabuk sıra gelir :KK66:
Bakalim bir akraba Cerrahpaşa Hastanesinde Sekreterlikte calisan randevu alabilmeme yardimci olacak birini taniyormus ama bakacağım çok ileri tarih verirlerse orası bile olur ♡ Allah razı olsun orayı da arastirayim olmadı :KK66:
Daha öncede Tekirdağ demiştin bende seni ordasın sanıyodum :KK64::KK70:

İnşallah canım,aramızda rakibiz ama takıma karşı ortağız , hadi atak yapalım alem diyet görsün :halay::KK50::KK70:

Oh oh afiyet şifa olsun kaptanıma, senin spordan ceza yerine yapabilirmiyim kaptiiiş:deli::KK70:

Dur birazdan menümü yazcam canım bak bakiym biraz olsun şaşırırmı benimkide :KK53:

Vuhuuuu ortalık kızıştı Thinkerwoman Thinkerwoman cim gazamız mübarek ola :KK55::spor:

İsterim canım bugunde zaten çiğ kabaklı salata yedim , yapalım ne lazımsa:KK19:

Bisküvilerle vedalaş canım, yeşil çay da karanfil ve tarçınla gerçekten güzel oluyo aynen devam:KK54:
Yarın başlayalım o zaman 3 günlük bir detoks sen bugün de kabak yemişsin gerçi nefret etme sonra kabaktan bak :kusmuk:

:halay:
Ben varim yarış bana iyi geliyor. Anam en yuksek hedef benim miymis? Yaparim ya biraz da odemim var ona guveniyorum Hadi Bakalim. Bugun ku yürüyüşumu de yapayim menumu paylasirim. Cok hirslandim:halay:
İşte bu :KK55: çıtayı bayağı yükselttik ... :skandal:rakibimin hedefi bana güç verecek. Meryemceler geliyor :KK73::KK73:ben de regl olursam senin ödemine kafa atarım. :ukala:

Yok yok etmem sen sadece yapmamız gerekeni söyle gerisi bende:KK59::KK70:
Canım bu diyetisyen nilay keçecinin detoks tarifi ve 3 günde 2.5 3 kg kadar vermeyi sağlıyor Ben geçtiğimiz ay 2. Günde tartıda - 1,5 kg u görmüştüm. Ve yağdan gidiyormuş. Tarifi direk atacağım birazdan

Back
X