Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

ben de varimmmmm

denemek istiyorum
Tabıkı yarısalım mavimli mavimli uclu olarak ne dersın senden önce oda yazdı

Gunduzlerıde aktif ol yaz sürekli cumaya bomba gibi bir gırıs yapalım :KK73::KK73:yılbaşı hedeflerımızı 12den vuralım:sampiyon::sampiyon::sampiyon:

Screenshot_20181201-160841.webp

detoks suyunu merak ettim

Merhaba Sevilay, ben suyu falan ölçerek yapmıyorum ama tahminim 2 litre su alıyo sürahim, içine bir salatalık,bir yeşil elma, bir limon dilimleyip atıyorum soymadan, 2 tane de çubuk tarçın, bazen normal suyla bazen de ılık suyla yapıyorum yarım saat sonra içmeye başlıyorum,su azaldıkça ekliyorum,aynı malzemeyle 2 gün su ekleyerek içebiliyosun ama ben tercih etmiyorum tadı bence kötü oluyo

ne tür kitaplardan hoşlanırsın bilmiyorum ama en son okuduklarını soyleyeyim.hatice kubar tongar bağırmayan anneler
.simyacı.
askin gözyaşları....
eşim fi pi ci şeridini okudu enson.muhtesem demişti

Polisiye yada siyasi pek sevmiyorum onun dışında çok ayırmıyorum mesela şu an ben de uçurtma avcısı nı okuyorum, tavsiyelerin için teşekkür ederim muhakkak göz atıp listeme ekliycem canım :KK36:

Cumartesi menüm
Sabah(10.00) Yumurta omlet, peynir, zeytin, domates, turp, marul, salatalık, çay, üç muz dilimi, bir kaşık bal, bir ceviz, yarım tb ekmeği
11.30 Sade Türk kahvesi
14.00 Bir ayva tarçınlı
Akşam(18.00) Yoğurtlu ıspanak, yarım tb ekmeği
İki litre su, 45 dakika Leslie, 10 dakika eliptik bisiklet, bitki çayı iki kupa
Bir kase baharatlı yogurt oynakbasi34 oynakbasi34

Bugünku menum
Sabah 5 zeytin cok peynir bit dilim ekmek bir domates 1 salatalik birkac yane cay
Oglen 120 gr lahmacun
Ara 20 gr bisküvili pasta
Aksam bir porsiyon mantarli tavuk sote ve bir bardak ayran
Sonuncusunu yapmayaydim iuidi aslinda evdeekilere yapmistim onlar bitiremediler ziyan olmasin diye artan yarim bardak balli muzlu sütü ictim toplam 1000 kalori civari
6 bardak su
80 dk yuruyus

Daha öncede Tekirdağ demiştin bende seni ordasın sanıyodum :KK64::KK70:

Yok kız biz karı koca gezmeye bile esince Tekirdagina gideriz hatta günü birlik Bursaya gittiğimiz bile oldu :D
Eşime arkadaşı o doktoru tavsiye edince gittik aslında süper bir doktor hatta tekirdağ Sağlık Müdürü ama işte oraya git gel sıkıntı olur diye istemedim yoksa dOktar çok güven verdi bana ;)

Eyüp'te oturuyorum ♡♡♡

Eki Görüntüle 2211264 direk resmi kendi sayfasından paylaşıyorum

Valla gece gece yoğurtlu kabak çekti canım :D Acaba takimca mı yapsak bu detoksu ;)

bugünkü menüm
aç karnına 1 bardk sirkeli su
kahvaltı.1 yumurta.1 dilim tam buğday ekmeği.domates.5 zeytin.2 tatlı ks reçel
ara yeşil .cy
öğle 3 küçük dilim pizza (küçük boy pizza dan). 1 brdk ayran
ara 1 hurma
akşam 1 kabak dolma 1 kase cacık. 1 .cy ks recel
ara yarim yes il elma.2 ksk yoğurtlu zencefil zerdeçal tarcın karabiber karışımı
su 2lt. spor 50 dk zumba.
bi arada regl yim 2. günüm bombayim patlicam

Öğlen biraz fazla olmuş ama akşam dengelemeye çalışmışsin ;)
Yarın daha dikkatli olursan tam süper olur ♡

hanımlar beni de unutmayın kilom 79 oldu 80.4 idim .
yılbaşına kadar hedefin 74 inşa 5 kilo vermek istiyorum

Canım hemen ekledim bilgisayardaki listeye ♡

Lıstemız soyle dursun banu abla lısteye sevılay arkadasımızada eklermısın :KK66:)

Hallettim bile ;) Eşim oyun oynuyordu iki dakika ara verirdim aklimdayken ekledim ♡

Bende 30 dk cezamı çektim kaptanım :KK71: oynakbasi34 oynakbasi34 30 dk leslie, zumbadan sonra leslie çerez geliyo bana :KK70:

Tebrikler ;) demekki vücut alışmış ama sen yinede kaçamak yapma :D

Cumartesi menüm
Sabah(10.00) Yumurta omlet, peynir, zeytin, domates, turp, marul, salatalık, çay, üç muz dilimi, bir kaşık bal, bir ceviz, yarım tb ekmeği
11.30 Sade Türk kahvesi
14.00 Bir ayva tarçınlı
Akşam(18.00) Yoğurtlu ıspanak, yarım tb ekmeği
İki litre su, 45 dakika Leslie, 10 dakika eliptik bisiklet, bitki çayı iki kupa
Bir kase baharatlı yogurt oynakbasi34 oynakbasi34

Harika bir menücanım ♡♡♡♡♡ Tebrikler

Bugünku menum
Sabah 5 zeytin cok peynir bit dilim ekmek bir domates 1 salatalik birkac yane cay
Oglen 120 gr lahmacun
Sonuncusunu yapmayaydim iuidi aslinda evdeekilere yapmistim onlar bitiremediler ziyan olmasin diye artan yarim bardak balli muzlu sütü ictim toplam 1000 kalori civari
6 bardak su
80 dk yuruyus

Senin menü de gayet güzel canım ♡ Tebrikler

Yok kız biz karı koca gezmeye bile esince Tekirdagina gideriz hatta günü birlik Bursaya gittiğimiz bile oldu :KK70:
Eşime arkadaşı o doktoru tavsiye edince gittik aslında süper bir doktor hatta tekirdağ Sağlık Müdürü ama işte oraya git gel sıkıntı olur diye istemedim yoksa dOktar çok güven verdi bana :KK66:

Eyüp'te oturuyorum ♡♡♡

Valla gece gece yoğurtlu kabak çekti canım :KK70: Acaba takimca mı yapsak bu detoksu :KK66:

Öğlen biraz fazla olmuş ama akşam dengelemeye çalışmışsin :KK66:

Hallettim bile :KK66: Eşim oyun oynuyordu iki dakika ara verirdim aklimdayken ekledim ♡

Tebrikler :KK66: demekki vücut alışmış ama sen yinede kaçamak yapma :KK70:

Ben de aynışeyi düşünüyordum aslında ama katılmak istemeyen olur belki diye hiç ilişmeyeyim dedim kaptanım :))

Selamın aleyküm kizlarrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar ;)

Şükür dün eşimin halası iğne yaptıktan sonra biraz rahatladım da gece bir nebze de olsa rahat uyudum ♡
Eşim sağ olsun küçük kuzuyu havuza götürdü ;) Aslında bende gitmek isterdim kuzumun zevkle yuzdugunu izlemek için ama eşim boşver sen yorma kendini dedi ;)

Onlar geleceğine yakın kahvaltıyı hazırlar büyük kızla ( gerçi bana elletmiyor ya )
Geç kahvaltı olacak ama öğlene bir olur ;) zaten çocuklarla ancak haftasonu kahvaltı ediyoruz bari keyifli olsun ♡

Ben de aynışeyi düşünüyordum aslında ama katılmak istemeyen olur belki diye hiç ilişmeyeyim dedim kaptanım :))

Ne demek canım herkes fikir önerisinde bulunabilir ;) sonuçta birlikten güç doğar ;)

Katılan herkesi kabak detoksuna beklerim moral olur beraber eksileniriz :)

Bence Salı başlayıp cumaya kadar yapabilir hem tartışalım yansıması süper olur ♡♡♡♡
Ben kendi adıma öyle yapmayı düşünüyorum ;)
Yarın kabagimi alayım da ;)

Herkese günaydın 2 yumurta ve 1/2 kb kutusu beyaz peynirle kahvaltımı yaptım.
1 kupa yeşil çayımı içtim.

Günaydın canım ;) ne güzel erkenden kahvaltı yapılmış ♡ inşallah pazarı kacamaksiz tamamlar süper eksiler görürsün ;)

Bugünku menum
Oglen 120 gr lahmacun
6 bardak su
80 dk yuruyus
Afiyet olsun tatlım. Bizim de emeğimiz ziyan oluyor öyle düşün. Kalanları koruma altına al bir şekilde birilerine zorla yedir.Menun güzel. :KK54:
Yok kız biz karı koca gezmeye bile esince Tekirdagina gideriz hatta günü birlik Bursaya gittiğimiz bile oldu :KK70:
Eşime arkadaşı o doktoru tavsiye edince gittik aslında süper bir doktor hatta tekirdağ Sağlık Müdürü ama işte oraya git gel sıkıntı olur diye istemedim yoksa dOktar çok güven verdi bana :KK66:

Eyüp'te oturuyorum ♡♡♡

Valla gece gece yoğurtlu kabak çekti canım :KK70: Acaba takimca mı yapsak bu detoksu :KK66:

Öğlen biraz fazla olmuş ama akşam dengelemeye çalışmışsin :KK66:

Hallettim bile :KK66: Eşim oyun oynuyordu iki dakika ara verirdim aklimdayken ekledim ♡

Tebrikler :KK66: demekki vücut alışmış ama sen yinede kaçamak yapma :KK70:

Takimca detoksa o zaman.:kk77:

Katılan herkesi kabak detoksuna beklerim moral olur beraber eksileniriz.
Yanındayız tatlım Kabaklı günler başlasın.En Büyük TÜRKİYE

Selamın aleyküm kizlarrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar :KK66:

Şükür dün eşimin halası iğne yaptıktan sonra biraz rahatladım da gece bir nebze de olsa rahat uyudum ♡
Eşim sağ olsun küçük kuzuyu havuza götürdü :KK66: Aslında bende gitmek isterdim kuzumun zevkle yuzdugunu izlemek için ama eşim boşver sen yorma kendini dedi :KK66:

Onlar geleceğine yakın kahvaltıyı hazırlar büyük kızla ( gerçi bana elletmiyor ya )
Geç kahvaltı olacak ama öğlene bir olur :KK66: zaten çocuklarla ancak haftasonu kahvaltı ediyoruz bari keyifli olsun ♡

Ne demek canım herkes fikir önerisinde bulunabilir :KK66: sonuçta birlikten güç doğar :KK66:

Bence Salı başlayıp cumaya kadar yapabilir hem tartışalım yansıması süper olur ♡♡♡♡
Ben kendi adıma öyle yapmayı düşünüyorum :KK66:
Yarın kabagimi alayım da :KK66:

Günaydın canım :KK66: ne güzel erkenden kahvaltı yapılmış ♡ inşallah pazarı kacamaksiz tamamlar süper eksiler görürsün :KK66:
Bu sabah vücudu şaşırtmak için kahvaltıyi çorbayla yapacağım. Dün kahvaltıya eklediğim tb ekmeğinin bir faydasini göremedim. :duduk: sonuç aynı. Mız mız çocuklara döndüm memnuniyetsiz bir şey oldum çıktım. :KK61:

Günaydın sevgili takımım:KK200:

Biz henüz kahvaltı edemedik, buraya bi bakayım dedim :KK66: kabak detoksunu bugün bi denemek istiyorum eğer sıkıntı olmuyosa yarın ara verir salı dan cuma ya siz le birlikte devam ederim oynakbasi34 oynakbasi34 ama ben kahvaltıyı biraz daha dolu dolu yapmayı düşünüyorum enerjim düşmesin :KK70:

Kabak detoksuna varım ama bugün babaannem ve annemleride ziyaret edicem pazartesi. Başlarım diye düşündüm yürüyün kızlar arkanızdayım bu kilolar gidecek amma az amma gr gr gidecek inşallah sabah 7.zeytin bi incir su iki bardak az peynirli omlet 1 cevizbi bi çay kaşığı bal 1 tb öğle menüm olmaz geç yendi hafif bi akşamla günü kapatırız inş

Afiyet olsun tatlım. Bizim de emeğimiz ziyan oluyor öyle düşün. Kalanları koruma altına al bir şekilde birilerine zorla yedir.Menun güzel. :KK54:
Takimca detoksa o zaman.:kk77:

Yanındayız tatlım Kabaklı günler başlasın.En Büyük TÜRKİYE

Bu sabah vücudu şaşırtmak için kahvaltıyi çorbayla yapacağım. Dün kahvaltıya eklediğim tb ekmeğinin bir faydasini göremedim. :duduk: sonuç aynı. Mız mız çocuklara döndüm memnuniyetsiz bir şey oldum çıktım. :KK61:

Keyifli bir gün olur inşallah canım ♡♡♡♡

Günaydın sevgili takımım:KK200:

Biz henüz kahvaltı edemedik, buraya bi bakayım dedim :KK66: kabak detoksunu bugün bi denemek istiyorum eğer sıkıntı olmuyosa yarın ara verir salı dan cuma ya siz le birlikte devam ederim oynakbasi34 oynakbasi34 ama ben kahvaltıyı biraz daha dolu dolu yapmayı düşünüyorum enerjim düşmesin :KK70:

Kahvaltı çok etkilemez sanırım karbonhidrat olmazsa ;) önemli olan öğle ve akşam bence ♡♡♡♡

Back
X