Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Lennnn kahvemi kim içti diye isyan edesim geldi bir An ama ben içtim :KK70:
Hakikaten uzmanların dediği gibi Tv önünde yemek içmek olmamalı :KK66: Kahveyi bile fark etmeden bitirdim birde yemek yerken kim bilir neler kaçırır insa farkına varmadan :KK70:
:KK70:Aynı şeyi en sevdiğim aburcuburları yerken bittiğini gördüğümde oluyodum bende :KK57::KK70:ciddi ciddi sen mi yedin diye yanımdakine çatardım :KK70:

Aleykümselam sevgili kaptanım oynakbasi34 oynakbasi34 , afiyet olsun canım :KK200: abla kardeş bayıldım hallerine maşallah :KK70::KK36: senin küçük kaç yaşındaydıki kaptanım

Dün ablası çok yalvartti kuşumu :D ne dudak büzdü ablasına benide alsana diye oda ısrarla hayır dedi sırf sinir etmek için ;) hatta Son ana kadar söylemedi ve kuzum nasıl bozuldu babanneme bırakın beni onun gezmeye gittiğini görmeyelim bari diye :D Tam arabadan inerken ablası kız hadi gelsene deyince bizimki nasıl dumura uğradı :D ciddi oldugunu anlayınca bütün dişlerini göstererek siritti :D

Büyük 18
Ufak 8
İnan daha doğduğu gün itibaren Annelik görevini üstlendi diyebilirim ;) Dusunsene 10 yaşında abla oldu ve hastaneden daha geleli 4 gün olmuştu ;) ben uyuya kalınca kendi kendine bebek ağlıyor diye kalkıp dolaptaki annesütünü isitmis ( bileğine de döküp kontrol etmiş kardeşine sıcak gelmesin diye damagi yanarmis :D )
4 günlük çocuğu doyurup gazını da çıkarmış bakmış altı da pis hemen onuda değiştirmiş hatta üzerindeki kıyafeti de değiştirmiş birde en Son o yaşta mutfaga girip bana hazır çorba yapmış yanına salata♡♡♡♡♡♡♡

Yani ilk günden beri aradaki Aşk bambaşka arada Kapışmalar da olsa :D

:KK70:Aynı şeyi en sevdiğim aburcuburları yerken bittiğini gördüğümde oluyodum bende :KK57::KK70:ciddi ciddi sen mi yedin diye yanımdakine çatardım :KK70:

Benim yediğim abur cubura Cesaretedip yaklasamazlardi zaten :D kaplan gibi bir bakış herkesi kacirirdi kesin :D
Şimdi ucundan tadına bakarsan kalanını hemen kızlara ve eşime pay edip kenara cekiliyorum ;)
Düşünsene evde gizli zulam vardı :D insan evladindan saklarmi birsey valla ortak olursa diye gizli yerim :D Ay ne fenaymis o dönem beynim :(
Kör boğaz derler ya eskiler kesinlikle benimki öyleydi :D

Bu arada bende minik kelebeğimi istiyoruuuum oynakbasi34 oynakbasi34 :mad::KK70:

Valla daha biraz evvel bende aklımdan onu geçirdim ;) hemen gerekeni yapalım ♡

İyi akşamlar sevgili takımım:KK200:
Herkes musmutlu bi gün geçirmiştir umarım...
Bizde bi gezme bi ev bi temizlik derken son derece yoğun ama güzel bi gün geçirdik şükür.. yeni arkadaş gelmiş hoşgelmiş @Bonus ,bende tıpkı @serenalar gibi 90 kilo üzeri grubundan biliyorum, orayı da sevgili @YENA nın peşine takıldığımda görmüştüm:KK70:
Yaramaz kediye bak hele herkesi tanıyor. :işsiz:Gezdigin gördüğün yerler senin olsun bu esnada neler yediğini merak ediyorum.o_O

Afiyet olsun tatlım :KK36: bende istiyorum annemleri ablamları :KK42:
Şimdilik ozlemekle yetineceksin canım. Saglikla inşallah kavuşmalar da olur. Bayrama şurada ne kaldı. :KK19:

Hoş buldum arkadaşlar :KK5:
Canım heyecanla seni anlatan mesajını bekliyoruz. :KK45:

Selamın aleyküm kizLarrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı geceler :KK66:

Eşim küçük kızla biraz matematik cozerken bende kahve eşliğinde " O ses Türkiye " izliyorum :KK66:
Tv de hiç bir şey olmayınca bari biraz müzikle daha güzel vakit geçer dedim ♡

Büyük kuzu da test cozuyor hala :KK66: öğlen kardeşini de alıp götürdü arkadaşıyla ders calismaya :KK66: onlar bir yandan Starbucks da kahve içip test cozerken kardeşine de çantasına test kitabı koymuş :KK70: bizimki tabi ablası senide götüreceğim deyince havalara uctu :KK66: bol bol oda test çözmüş :KK66:

Hizlarini alamadılar :KK70:

Hadi oda ödülün olsun bu hafta için :KK66: ama bak cumaya kadar başka kaçamak yok ♡

Ne demek canım tabiki kabul ederiz :KK66: Hoşgeldin aramıza :KK66:
İnşallah sende çabucak bu sıcacık kelebekler alışıp hedefe giden yolda bize arkadaş olursun ♡

Harika bir menü canım tebrikler ♡♡♡♡
Valla sizlerin menüleri görünce daha çok imreniyorum sizlere :KK66: Harikasın

Maşallah :nazar::nazar::nazar: Rabbim nazarlardan saklayın da devam et inşallah ....Aminnnn
Çocuklar mutlu huzurlu olursa anneler daha huzurlu oluyor. :super: Emeklerinin karşiligi fazlasıyla nasip olsun insallah Banucum. Bizim evde maç var. Türk maçları yetmez bı de premier ligi (ingiltere)izlenir. :kızgın:
Ben de arkadaşlarımla hasbihal ederim :KK54:
Bu arada bende minik kelebeğimi istiyoruuuum oynakbasi34 oynakbasi34 :mad::KK70:
Hadi bakalım kelebekli günler seni bekliyor çabuk gelir inşallah. :KK37:

İnşallah diğer kızlarda en kisa zamandalisteye dahil olup kelebeklerine kavusurlar ♡♡♡♡

Yaramaz kediye bak hele herkesi tanıyor. :işsiz:Gezdigin gördüğün yerler senin olsun bu esnada neler yediğini merak ediyorum.o_O

Şimdilik ozlemekle yetineceksin canım. Saglikla inşallah kavuşmalar da olur. Bayrama şurada ne kaldı. :KK19:

Çocuklar mutlu huzurlu olursa anneler daha huzurlu oluyor. :super: Emeklerinin karşiligi fazlasıyla nasip olsun insallah Banucum. Bizim evde maç var. Türk maçları yetmez bı de premier ligi (ingiltere)izlenir. :kızgın:

Benimki de maç değil de belgesel delisi aslında ama bugün laptopu alınca bana ses etmedi ;) gerci bende severim o türlü şeyleri ;) ama müzik kafa dağıtıyor ♡

Dün ablası çok yalvartti kuşumu :KK70: ne dudak büzdü ablasına benide alsana diye oda ısrarla hayır dedi sırf sinir etmek için :KK66: hatta Son ana kadar söylemedi ve kuzum nasıl bozuldu babanneme bırakın beni onun gezmeye gittiğini görmeyelim bari diye :KK70: Tam arabadan inerken ablası kız hadi gelsene deyince bizimki nasıl dumura uğradı :KK70: ciddi oldugunu anlayınca bütün dişlerini göstererek siritti :KK70:

Büyük 18
Ufak 8
İnan daha doğduğu gün itibaren Annelik görevini üstlendi diyebilirim :KK66: Dusunsene 10 yaşında abla oldu ve hastaneden daha geleli 4 gün olmuştu :KK66: ben uyuya kalınca kendi kendine bebek ağlıyor diye kalkıp dolaptaki annesütünü isitmis ( bileğine de döküp kontrol etmiş kardeşine sıcak gelmesin diye damagi yanarmis :KK70: )
4 günlük çocuğu doyurup gazını da çıkarmış bakmış altı da pis hemen onuda değiştirmiş hatta üzerindeki kıyafeti de değiştirmiş birde en Son o yaşta mutfaga girip bana hazır çorba yapmış yanına salata♡♡♡♡♡♡♡

Yani ilk günden beri aradaki Aşk bambaşka arada Kapışmalar da olsa :KK70:

Benim yediğim abur cubura Cesaretedip yaklasamazlardi zaten :KK70: kaplan gibi bir bakış herkesi kacirirdi kesin :KK70:
Şimdi ucundan tadına bakarsan kalanını hemen kızlara ve eşime pay edip kenara cekiliyorum :KK66:
Düşünsene evde gizli zulam vardı :KK70: insan evladindan saklarmi birsey valla ortak olursa diye gizli yerim :KK70: Ay ne fenaymis o dönem beynim :KK43:
Kör boğaz derler ya eskiler kesinlikle benimki öyleydi :KK70:

Valla daha biraz evvel bende aklımdan onu geçirdim :KK66: hemen gerekeni yapalım ♡
Allahım sen görüp duyuyosun kaptanımdakilerden hayırlısıyla bi kaç tane de ben istiyorum :KK70::KK70:yalnız dikkatinizi çekerim elimde bi tane var ama bi kaç olarak dua ediyorum :deli: yerim onları ya Allah nazardan saklasın, ben şahsına münhasır çocuklara bayılıyorum, nasıl anlatsam antinkuntin zehir gibi zeki orijinal çocuklara :KK70:

:KK70::KK70::KK70:Öylemi diyosun ablişkom , öyle herkesin peşine de takılmıyorum ama :KK66::KK70:

yediğim içtiğim mi :ıslık::ıslık:

Ayyy demeee ben bayrama kadar duramam ağlarım getiririm :mad: daha önce başarılı oldum yaaani:KK59::sampiyon::KK70:

Allahım sen görüp duyuyosun kaptanımdakilerden hayırlısıyla bi kaç tane de ben istiyorum :KK70::KK70:yalnız dikkatinizi çekerim elimde bi tane var ama bi kaç olarak dua ediyorum :deli: yerim onları ya Allah nazardan saklasın, ben şahsına münhasır çocuklara bayılıyorum, nasıl anlatsam antinkuntin zehir gibi zeki orijinal çocuklara :KK70:

Rabbim herkese hayırlı evlat nasip etsin ama mutlaka bir tane de olsa kardeşi olmalı bir çocuğun ♡

İnanmayacaksin belki ama ben 15 yaşındayken en yakın arkadasimla sohbet ederken ilerisi için hayal kuruyorduk :D ve tabi can ciğer olunca hep mutlaka iki arkadaşla evlenir yada tanistirir kocaları da kanka yaparız diye konuşurken ben; " düşünsene ileride bana kahve içmeye geldiğinde ben kızıma Beyza kuzum Ayla Teyzene kahve yapsana diyeceğim " demiştim :D
Büyük kızımın adını da hakikaten Beyaz Nur koydum ♡
İkincide Buse diye dusunurdum ve ona da Buse Ceren adını koyduk :D

Hatta abdala malum olur hesabı o zamanlar ortada daha koca yokken hep 2 yada 3 çocuk istiyorum derdim :D
Birde hesap yapıyordum aklımca :D
Birinciyi 20 ikinciyi 30 heee belki bir tane de 40la dogururum diyordum :D
3.cuyu açıkçası hem kilodan hemde boyum kadar kızım var artık diye düşünmüyorum ama her iki kehanetim tuttu :D
Küçük kuzuyu dogurduktan 1 saat sonra aynı olayı kadın doğum doktoruma da anlattım valla korkuyorum 3 cuyu de saatine geldiyse 10 sene sonra olmasa da 8 sene sonra dogururum diye :D Doktor kahkahalarla güldü yeminler senin gibisi yok daha doğum yapalı 1 saat olmadı sen 8 en gec 10 sene sonra gelirim yine diyebiliyorsun dedi :D

Bence kusmalısın :p keşke hiç arzetmeyeydin rakibem :KK70:

Tövbe de kız :D Allah korusun öyle çıkacağına Çırçır ol emi diye dua et bari :D

oynakbasi34 oynakbasi34
C.tsi menü
Kahvaltı 2tereyağında pişmiş yumurta 1ceviz papatya çayı

Ara yarım muz

Öğlen 1kase mercimek çorbası

Akşam avuç içi kadar katmer bolca salatalık ve çay
2lt su 20dk spor

Akşam katmer olmasaydı iyidi ananem ypmş yede ye dedi azcık yidim bende kızlar:eek:

Afiyet olsun canım ;) en azından avuç içi kadar ile kalmış oda bir başarı ;) bu hafta kendine o zaman sınır koy cumaya kadar kaçamak yok diye ;)

Rabbim herkese hayırlı evlat nasip etsin ama mutlaka bir tane de olsa kardeşi olmalı bir çocuğun ♡

İnanmayacaksin belki ama ben 15 yaşındayken en yakın arkadasimla sohbet ederken ilerisi için hayal kuruyorduk :KK70: ve tabi can ciğer olunca hep mutlaka iki arkadaşla evlenir yada tanistirir kocaları da kanka yaparız diye konuşurken ben; " düşünsene ileride bana kahve içmeye geldiğinde ben kızıma Beyza kuzum Ayla Teyzene kahve yapsana diyeceğim " demiştim :KK70:
Büyük kızımın adını da hakikaten Beyaz Nur koydum ♡
İkincide Buse diye dusunurdum ve ona da Buse Ceren adını koyduk :KK70:

Hatta abdala malum olur hesabı o zamanlar ortada daha koca yokken hep 2 yada 3 çocuk istiyorum derdim :KK70:
Birde hesap yapıyordum aklımca :KK70:
Birinciyi 20 ikinciyi 30 heee belki bir tane de 40la dogururum diyordum :KK70:
3.cuyu açıkçası hem kilodan hemde boyum kadar kızım var artık diye düşünmüyorum ama her iki kehanetim tuttu :KK70:
Küçük kuzuyu dogurduktan 1 saat sonra aynı olayı kadın doğum doktoruma da anlattım valla korkuyorum 3 cuyu de saatine geldiyse 10 sene sonra olmasa da 8 sene sonra dogururum diye :KK70: Doktor kahkahalarla güldü yeminler senin gibisi yok daha doğum yapalı 1 saat olmadı sen 8 en gec 10 sene sonra gelirim yine diyebiliyorsun dedi :KK70:

Tövbe de kız :KK70: Allah korusun öyle çıkacağına Çırçır ol emi diye dua et bari :KK70:

:KK70:Bu kehanete göre 2 seneye 3. nurtopumuzda yolda oluyo :KK53: hayırlısı olsun kaptanım sağlığın elverirse bence üç güzel yaani sen yine de bi düşün:deli::KK70: ben 31 yaşındayım bu yaştan sonra 4 tane daha olsun diyen kocaya sahibim :KK57::KK70: benim gönlümden geçen 3 yani toplamda 3 :KK70:bakalım Allah nasip ederse maddi manevi müsait olursak :confused:

Hayırlı geceler menümuz
Sabah 7 zeytin omlet az tulum peynir 1kepekli ekmek
Öğlen özel sebze çorbası çok az yağlı bi tabak,
bi ksik pırasanın tadına baktım bi dilim sucuk
Ara 2 bikuvi çayla
Aksam 17 00 daceyrekporsiyon balık sebze çorbası iki kaşık yarım kase yoğurt şu 6 bardak spor bi mil Leslie kapı çalması çocuk çağırmasi esliginde şu anda nasıl içim eziliyo anlatamam ama Allaha Şükür bi ruyadanuyanmis gibiyim evet yemek bağımlısı olduğumu ve yemenin benim için farklı bir eğlence haline geldiğini kabul ediyorum inşallah bundan sonra yemek için değil yaşamak için yiyelim

n

Back
X