- 17 Kasım 2018
- 4.950
- 19.574
- 208
Aleykümselam sevgili kaptanım
oynakbasi34
, afiyet olsun canım
abla kardeş bayıldım hallerine maşallah 
senin küçük kaç yaşındaydıki kaptanım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Lennnn kahvemi kim içti diye isyan edesim geldi bir An ama ben içtim
Hakikaten uzmanların dediği gibi Tv önünde yemek içmek olmamalıKahveyi bile fark etmeden bitirdim birde yemek yerken kim bilir neler kaçırır insa farkına varmadan
![]()
Oh ne iyi...Dayak yemeyecek kadar yazarım birşeyler bende artık :) )Elhan
Aleykümselam sevgili kaptanımoynakbasi34 , afiyet olsun canım
abla kardeş bayıldım hallerine maşallah
senin küçük kaç yaşındaydıki kaptanım
Aynı şeyi en sevdiğim aburcuburları yerken bittiğini gördüğümde oluyodum bende
ciddi ciddi sen mi yedin diye yanımdakine çatardım
![]()
Yaramaz kediye bak hele herkesi tanıyor.İyi akşamlar sevgili takımım
Herkes musmutlu bi gün geçirmiştir umarım...
Bizde bi gezme bi ev bi temizlik derken son derece yoğun ama güzel bi gün geçirdik şükür.. yeni arkadaş gelmiş hoşgelmiş @Bonus ,bende tıpkı @serenalar gibi 90 kilo üzeri grubundan biliyorum, orayı da sevgili @YENA nın peşine takıldığımda görmüştüm![]()
Şimdilik ozlemekle yetineceksin canım. Saglikla inşallah kavuşmalar da olur. Bayrama şurada ne kaldı.Afiyet olsun tatlımbende istiyorum annemleri ablamları
![]()
Canım heyecanla seni anlatan mesajını bekliyoruz.Hoş buldum arkadaşlar![]()
Çocuklar mutlu huzurlu olursa anneler daha huzurlu oluyor.Selamın aleyküm kizLarrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı geceler
Eşim küçük kızla biraz matematik cozerken bende kahve eşliğinde " O ses Türkiye " izliyorum
Tv de hiç bir şey olmayınca bari biraz müzikle daha güzel vakit geçer dedim ♡
Büyük kuzu da test cozuyor halaöğlen kardeşini de alıp götürdü arkadaşıyla ders calismaya
onlar bir yandan Starbucks da kahve içip test cozerken kardeşine de çantasına test kitabı koymuş
bizimki tabi ablası senide götüreceğim deyince havalara uctu
bol bol oda test çözmüş
Hizlarini alamadılar
Hadi oda ödülün olsun bu hafta içinama bak cumaya kadar başka kaçamak yok ♡
Ne demek canım tabiki kabul ederizHoşgeldin aramıza
İnşallah sende çabucak bu sıcacık kelebekler alışıp hedefe giden yolda bize arkadaş olursun ♡
Harika bir menü canım tebrikler ♡♡♡♡
Valla sizlerin menüleri görünce daha çok imreniyorum sizlereHarikasın
MaşallahRabbim nazarlardan saklayın da devam et inşallah ....Aminnnn
Hadi bakalım kelebekli günler seni bekliyor çabuk gelir inşallah.
Kayda geçsin lütfen eşittir bir dilim ekmekAz önce 2 tane kestane yedim arz ederim :)
Yaramaz kediye bak hele herkesi tanıyor.Gezdigin gördüğün yerler senin olsun bu esnada neler yediğini merak ediyorum.
Şimdilik ozlemekle yetineceksin canım. Saglikla inşallah kavuşmalar da olur. Bayrama şurada ne kaldı.
Canım heyecanla seni anlatan mesajını bekliyoruz.
Çocuklar mutlu huzurlu olursa anneler daha huzurlu oluyor.Emeklerinin karşiligi fazlasıyla nasip olsun insallah Banucum. Bizim evde maç var. Türk maçları yetmez bı de premier ligi (ingiltere)izlenir.
Ben de arkadaşlarımla hasbihal ederim
Hadi bakalım kelebekli günler seni bekliyor çabuk gelir inşallah.![]()
Gerçekten miKayda geçsin lütfen eşittir bir dilim ekmek![]()
Allahım sen görüp duyuyosun kaptanımdakilerden hayırlısıyla bi kaç tane de ben istiyorumDün ablası çok yalvartti kuşumune dudak büzdü ablasına benide alsana diye oda ısrarla hayır dedi sırf sinir etmek için
hatta Son ana kadar söylemedi ve kuzum nasıl bozuldu babanneme bırakın beni onun gezmeye gittiğini görmeyelim bari diye
Tam arabadan inerken ablası kız hadi gelsene deyince bizimki nasıl dumura uğradı
ciddi oldugunu anlayınca bütün dişlerini göstererek siritti
Büyük 18
Ufak 8
İnan daha doğduğu gün itibaren Annelik görevini üstlendi diyebilirimDusunsene 10 yaşında abla oldu ve hastaneden daha geleli 4 gün olmuştu
ben uyuya kalınca kendi kendine bebek ağlıyor diye kalkıp dolaptaki annesütünü isitmis ( bileğine de döküp kontrol etmiş kardeşine sıcak gelmesin diye damagi yanarmis
)
4 günlük çocuğu doyurup gazını da çıkarmış bakmış altı da pis hemen onuda değiştirmiş hatta üzerindeki kıyafeti de değiştirmiş birde en Son o yaşta mutfaga girip bana hazır çorba yapmış yanına salata♡♡♡♡♡♡♡
Yani ilk günden beri aradaki Aşk bambaşka arada Kapışmalar da olsa
Benim yediğim abur cubura Cesaretedip yaklasamazlardi zatenkaplan gibi bir bakış herkesi kacirirdi kesin
Şimdi ucundan tadına bakarsan kalanını hemen kızlara ve eşime pay edip kenara cekiliyorum
Düşünsene evde gizli zulam vardıinsan evladindan saklarmi birsey valla ortak olursa diye gizli yerim
Ay ne fenaymis o dönem beynim
Kör boğaz derler ya eskiler kesinlikle benimki öyleydi
Valla daha biraz evvel bende aklımdan onu geçirdimhemen gerekeni yapalım ♡
Yaramaz kediye bak hele herkesi tanıyor.Gezdigin gördüğün yerler senin olsun bu esnada neler yediğini merak ediyorum.
Şimdilik ozlemekle yetineceksin canım. Saglikla inşallah kavuşmalar da olur. Bayrama şurada ne kaldı.
Canım heyecanla seni anlatan mesajını bekliyoruz.
Çocuklar mutlu huzurlu olursa anneler daha huzurlu oluyor.Emeklerinin karşiligi fazlasıyla nasip olsun insallah Banucum. Bizim evde maç var. Türk maçları yetmez bı de premier ligi (ingiltere)izlenir.
Ben de arkadaşlarımla hasbihal ederim
Hadi bakalım kelebekli günler seni bekliyor çabuk gelir inşallah.![]()
Bence kusmalısınGerçekten mio kadar kalorili miymiş ya
Allahım sen görüp duyuyosun kaptanımdakilerden hayırlısıyla bi kaç tane de ben istiyorumyalnız dikkatinizi çekerim elimde bi tane var ama bi kaç olarak dua ediyorum
yerim onları ya Allah nazardan saklasın, ben şahsına münhasır çocuklara bayılıyorum, nasıl anlatsam antinkuntin zehir gibi zeki orijinal çocuklara
![]()
Bence kusmalısınkeşke hiç arzetmeyeydin rakibem
![]()
oynakbasi34
C.tsi menü
Kahvaltı 2tereyağında pişmiş yumurta 1ceviz papatya çayı
Ara yarım muz
Öğlen 1kase mercimek çorbası
Akşam avuç içi kadar katmer bolca salatalık ve çay
2lt su 20dk spor
Akşam katmer olmasaydı iyidi ananem ypmş yede ye dedi azcık yidim bende kızlar![]()
Rabbim herkese hayırlı evlat nasip etsin ama mutlaka bir tane de olsa kardeşi olmalı bir çocuğun ♡
İnanmayacaksin belki ama ben 15 yaşındayken en yakın arkadasimla sohbet ederken ilerisi için hayal kuruyordukve tabi can ciğer olunca hep mutlaka iki arkadaşla evlenir yada tanistirir kocaları da kanka yaparız diye konuşurken ben; " düşünsene ileride bana kahve içmeye geldiğinde ben kızıma Beyza kuzum Ayla Teyzene kahve yapsana diyeceğim " demiştim
Büyük kızımın adını da hakikaten Beyaz Nur koydum ♡
İkincide Buse diye dusunurdum ve ona da Buse Ceren adını koyduk
Hatta abdala malum olur hesabı o zamanlar ortada daha koca yokken hep 2 yada 3 çocuk istiyorum derdim
Birde hesap yapıyordum aklımca
Birinciyi 20 ikinciyi 30 heee belki bir tane de 40la dogururum diyordum
3.cuyu açıkçası hem kilodan hemde boyum kadar kızım var artık diye düşünmüyorum ama her iki kehanetim tuttu
Küçük kuzuyu dogurduktan 1 saat sonra aynı olayı kadın doğum doktoruma da anlattım valla korkuyorum 3 cuyu de saatine geldiyse 10 sene sonra olmasa da 8 sene sonra dogururum diyeDoktor kahkahalarla güldü yeminler senin gibisi yok daha doğum yapalı 1 saat olmadı sen 8 en gec 10 sene sonra gelirim yine diyebiliyorsun dedi
Tövbe de kızAllah korusun öyle çıkacağına Çırçır ol emi diye dua et bari
![]()