Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Leslie 3mil açtım yaparken bnm velet geldi yanıma ağladı zorladı ancak 1mil bitirdim zumba açtım 5dk yapabildim 20dk spor ypmş oldum hiç yoktan iyidir:KK49:
aynen ya beni spor yaparken görmelisiniz.zumbada bazı müzikleri çok seviyor benim kızlar.o müziklere sıra geldiğinde biri belime sarılıyor diğeri bacağıma .ben hareketleri yaparken onlarda zıplıyor .hoşlarına gidiyormuş

Merhaba kızlar :KK25:
Bugünkü menüm
Sabah(10.00) Yumurta, domates, közlenmiş üç yeşil biber, peynir, yarimdan az tb ekmeği, bir tatlı kaşığı bal, ceviz, kayısı, çay
12.00 Sade Türk kahvesi
16.00 Tarçinli ayva
18.00 İki kabak kalmış sebzelikte bitsin diye kabak detoksumuzdan yaptım, bol yoğurtlu, bol acılı, çığ bademli
Yeşil çay, iki litre su, bir saat orta tempolu yürüyüş
oynakbasi34 oynakbasi34

aynen ya beni spor yaparken görmelisiniz.zumbada bazı müzikleri çok seviyor benim kızlar.o müziklere sıra geldiğinde biri belime sarılıyor diğeri bacağıma .ben hareketleri yaparken onlarda zıplıyor .hoşlarına gidiyormuş
Stinga ve Damelo dene bayılır minikler....:KK71:

İyi akşamlar sevgili takımım:KK200:
Herkes musmutlu bi gün geçirmiştir umarım...
Bizde bi gezme bi ev bi temizlik derken son derece yoğun ama güzel bi gün geçirdik şükür.. yeni arkadaş gelmiş hoşgelmiş Bonus Bonus ,bende tıpkı @serenalar gibi 90 kilo üzeri grubundan biliyorum, orayı da sevgili YENA YENA nın peşine takıldığımda görmüştüm:KK70:

amman bence tehlikeli bi durum.tarcinli süt veya yoğurt öneririm.mide acıkma sinyalleri vermesin diye

sizin kilo ne idi.bi de öğün saatleri nedir.cok merak ettim bukadar az yiyerek nasıl dayanıyorsunuz.masallah diyeyim
58.3 şu anda. Öğün saatlerim sabah 7 ile 10 arası kahvaltı ortalama
Akşam 5 ile 8 arası en geç yemeği yiyorum. Ben alıştım sanırım bir de grup olmak beni çok motive etti açıkçası. İlk hedef şimdilik 52

Helal valla mantı olupta sadece 2 tane tadına bakmak :KK66: Süpersin ♡

Helal olsun sana canım :KK66: haftasonu da olsa hiç bir şekilde kivirmadin :KK66: zor da olsa yaptın ya önemli olan o :KK66: zamanla farkı gördükçe daha da istekli yaparsın bence ♡
Kaptanım açıkçası hiç canım istemedi diyebilirim. İyi motive oldum sanırım.

Bu duyguyu seviyorum ne acim nede tok :KK66:))
Ben okadar emin değilim sevdiğimden :deli:

Tüm gün öğün postumu yazıyorum.
Kahvaltı 3 zeytin, 1/2 kibrit kutusu peynir 1 dilim tb ekmeği ve 1 hailanmış yumurta.
Ara öğün yok.
Akşam 2 tane mantı olacak şekilde tadına baktım 1 muz yedim. Bugünlük bu kadar benden arkadaşlar. Geriye kalan zamanda çay ve su içeceğim inşallah. Bol eksiler diliyorum herkese.
İştahsızlıkmı var yoksa bilinçlimi bukadar az yiyosun canım bence çok ta sağlıklı değil bu kadar açlık ama sen bilirsin tabi,afiyet olsun :KK37:

bugünkü menüm
kahvaltı.peynir 1 haşlanmış yumurta domates 5 zeytin.1 dilim çavdar
ara yeşilçay
öğle 1 kase tarhana çorbası.haslanmis karnıbahar 2 ksk yoğurt
ara yeşilçay.1 portakal
akşam 1 yumurtalı menemen.2 ksk yoğurt.1 dilim çavdar
ara yeşil çay.1 hurma
su detoks suyu ile birlikte 2 lt yi geçti
spor 50 dk zumba
yatmadan önce 2 ksk yoğurt karışımımı yerim
Menü gayet dengeli,su ve sporda güzel canım afiyet olsun :super:

İşte bende tam da bu sebepten dolayı miniğimin uyumasını bekliyorum yoksa benle birlikte terin suyun içinde kalıyo :KK70:

Merhabalar, sevgili oynakbasi34 oynakbasi34 beni de bu takıma alır mısınız?
Holgeldin :KK25:

Bugünkü menüm
Sabah(10.00) Yumurta, domates, közlenmiş üç yeşil biber, peynir, yarimdan az tb ekmeği, bir tatlı kaşığı bal, ceviz, kayısı, çay
12.00 Sade Türk kahvesi
16.00 Tarçinli ayva
18.00 İki kabak kalmış sebzelikte bitsin diye kabak detoksumuzdan yaptım, bol yoğurtlu, bol acılı, çığ bademli
oynakbasi34 oynakbasi34
Afiyet olsun ablacım :KK37:,kabak bence tok tutan bi sebze yani aynı bu menüyle rahatsız edici bi açlığım olmuyodu ama iki gündür yemiyorum aklım sürekli midemde yine :işsiz:

Ben okadar emin değilim sevdiğimden :deli:

İştahsızlıkmı var yoksa bilinçlimi bukadar az yiyosun canım bence çok ta sağlıklı değil bu kadar açlık ama sen bilirsin tabi,afiyet olsun :KK37:

Menü gayet dengeli,su ve sporda güzel canım afiyet olsun :super:

İşte bende tam da bu sebepten dolayı miniğimin uyumasını bekliyorum yoksa benle birlikte terin suyun içinde kalıyo :KK70:

Holgeldin :KK25:

Afiyet olsun ablacım :KK37:,kabak bence tok tutan bi sebze yani aynı bu menüyle rahatsız edici bi açlığım olmuyodu ama iki gündür yemiyorum aklım sürekli midemde yine :işsiz:
Canım biraz iştahsızlığım var ama bugün mantıyı elime alınca duyduğum vicdan azabından nasıl mutlu oldum anlatamam

Slm kızlar sabahtan ailecek yürüyüş yaptık bebekleri uyuttum bugünkü menümü paylaşayım.
Kahvaltı 9da menemen, bir dilim tb ekmeği, bir parmak beyaz peynir ve çay
Öğlen 2de bir fincan sütten kahve, üç badem, iki hurma
Akşam 4 gibi bir porsiyon yumurtalı karnabahar.
Ennn sevdiğim ailecek yürüyüşler:KK200: avm gezmek falan değil bana çekirdek ailemle yürüyüş en iyi gelen şey valla

Slm arkadaşlar
Bir kâse den az kısır yedim dört kaşık da fasulye sanırım daha bı sey yemem yersemde bi parca tavuk olur

Annemlerde gelecek masada bana yer kalmaz servis yaparım onlara yesil cayimi icerim bende

Uyumadan yazarım :KK66:)
Afiyet olsun tatlım :KK36: bende istiyorum annemleri ablamları :KK42:

Selamın aleyküm kizLarrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı geceler ;)

Eşim küçük kızla biraz matematik cozerken bende kahve eşliğinde " O ses Türkiye " izliyorum ;)
Tv de hiç bir şey olmayınca bari biraz müzikle daha güzel vakit geçer dedim ♡

Büyük kuzu da test cozuyor hala ;) öğlen kardeşini de alıp götürdü arkadaşıyla ders calismaya ;) onlar bir yandan Starbucks da kahve içip test cozerken kardeşine de çantasına test kitabı koymuş :D bizimki tabi ablası senide götüreceğim deyince havalara uctu ;) bol bol oda test çözmüş ;)

Hizlarini alamadılar :D

kızlar 1 tane elmalı kurabiye kaçamağım oldu.yazmayi unuttum:olamaz::olamaz::olamaz::oops::oops:

Hadi oda ödülün olsun bu hafta için ;) ama bak cumaya kadar başka kaçamak yok ♡

Merhabalar, sevgili oynakbasi34 oynakbasi34 beni de bu takıma alır mısınız?

Ne demek canım tabiki kabul ederiz ;) Hoşgeldin aramıza ;)
İnşallah sende çabucak bu sıcacık kelebekler alışıp hedefe giden yolda bize arkadaş olursun ♡

Bugünkü menüm
12.00 Sade Türk kahvesi
16.00 Tarçinli ayva
oynakbasi34 oynakbasi34

Harika bir menü canım tebrikler ♡♡♡♡
Valla sizlerin menüleri görünce daha çok imreniyorum sizlere ;) Harikasın

Kaptanım açıkçası hiç canım istemedi diyebilirim. İyi motive oldum sanırım.

Maşallah :nazar::nazar::nazar: Rabbim nazarlardan saklayın da devam et inşallah ....Aminnnn

Back
X