Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Banu karesim sizi hayal ediyorum ameliyat olmuş sunuz çok başarılı geçmiş yeni Banu zinde sağlıklı Banu kaptan olarak yepyeni bi baslangic
yapıyorsunuz inşallah o günler gelecek eh artık bu günleri anariz başarı hikayenizde ...tarifini yapmak için bekliyom

Ay inşallahhhhh ;) Valla ağzından bal damlıyor :KK60:
Şükür bugün uzun bir aradan sonra ilk kez baya uzun yürüdüm sayılır ;) hafif ağrı yaptı ama salmadım kendimi sonuçta yattıkça insanın yatası geliyor ;)

Slm kızlar sabahtan ailecek yürüyüş yaptık bebekleri uyuttum bugünkü menümü paylaşayım.
Kahvaltı 9da menemen, bir dilim tb ekmeği, bir parmak beyaz peynir ve çay
Öğlen 2de bir fincan sütten kahve, üç badem, iki hurma
Akşam 4 gibi bir porsiyon yumurtalı karnabahar.

Slm kızlar sabahtan ailecek yürüyüş yaptık bebekleri uyuttum bugünkü menümü paylaşayım.
Kahvaltı 9da menemen, bir dilim tb ekmeği, bir parmak beyaz peynir ve çay
Öğlen 2de bir fincan sütten kahve, üç badem, iki hurma
Akşam 4 gibi bir porsiyon yumurtalı karnabahar.

Canım çok güzel bir menü ;) haftta akşamlık birde yoğurt ilave et yanına ki protein takviyesi olsun ;)

Leslie 3mil açtım yaparken bnm velet geldi yanıma ağladı zorladı ancak 1mil bitirdim zumba açtım 5dk yapabildim 20dk spor ypmş oldum hiç yoktan iyidir:KK49:

Bencede hiç yoktan iyidir kuzum ♡♡♡♡
Ufakligin da eglenecegi bir müzik açıp dans edebilirsiniz birlikte ;) hem kuzu da eğlenirken seni engellemez ♡

Slm arkadaşlar
Bir kâse den az kısır yedim dört kaşık da fasulye sanırım daha bı sey yemem yersemde bi parca tavuk olur

Annemlerde gelecek masada bana yer kalmaz servis yaparım onlara yesil cayimi icerim bende

Uyumadan yazarım :KK66:)

Afiyet olsun canım ;) sana kolay gelsin ♡

Tüm gün öğün postumu yazıyorum.
Kahvaltı 3 zeytin, 1/2 kibrit kutusu peynir 1 dilim tb ekmeği ve 1 hailanmış yumurta.
Ara öğün yok.
Akşam 2 tane mantı olacak şekilde tadına baktım 1 muz yedim. Bugünlük bu kadar benden arkadaşlar. Geriye kalan zamanda çay ve su içeceğim inşallah. Bol eksiler diliyorum herkese.

bugünkü menüm
kahvaltı.peynir 1 haşlanmış yumurta domates 5 zeytin.1 dilim çavdar
ara yeşilçay
öğle 1 kase tarhana çorbası.haslanmis karnıbahar 2 ksk yoğurt
ara yeşilçay.1 portakal
akşam 1 yumurtalı menemen.2 ksk yoğurt.1 dilim çavdar
ara yeşil çay.1 hurma
su detoks suyu ile birlikte 2 lt yi geçti
spor 50 dk zumba
yatmadan önce 2 ksk yoğurt karışımımı yerim

Kahvaltı 3 zeytin, 1/2 kibrit kutusu peynir 1 dilim tb ekmeği ve 1 hailanmış yumurta.
Ara öğün yok.
Akşam 2 tane mantı olacak şekilde tadına baktım 1 muz yedim. Bugünlük bu kadar benden arkadaşlar. Geriye kalan zamanda çay ve su içeceğim inşallah. Bol eksiler diliyorum herkese.

Helal valla mantı olupta sadece 2 tane tadına bakmak ;) Süpersin ♡

kızlar kendimi zorlaya zorlaya spor yaptim ama sonu tabiki muhteşem bitti.once 1saat oyalandim.5 dk 15 dk derken 50 dk ya tamamladım sukur

Helal olsun sana canım ;) haftasonu da olsa hiç bir şekilde kivirmadin ;) zor da olsa yaptın ya önemli olan o ;) zamanla farkı gördükçe daha da istekli yaparsın bence ♡

Bu duyguyu seviyorum ne acim nede tok :KK66:))
amman bence tehlikeli bi durum.tarcinli süt veya yoğurt öneririm.mide acıkma sinyalleri vermesin diye
Ara öğün yok.
sizin kilo ne idi.bi de öğün saatleri nedir.cok merak ettim bukadar az yiyerek nasıl dayanıyorsunuz.masallah diyeyim

bugünkü menüm
kahvaltı.peynir 1 haşlanmış yumurta domates 5 zeytin.1 dilim çavdar
ara yeşilçay
öğle 1 kase tarhana çorbası.haslanmis karnıbahar 2 ksk yoğurt
ara yeşilçay.1 portakal
akşam 1 yumurtalı menemen.2 ksk yoğurt.1 dilim çavdar
ara yeşil çay.1 hurma
su detoks suyu ile birlikte 2 lt yi geçti
spor 50 dk zumba
yatmadan önce 2 ksk yoğurt karışımımı yerim
kızlar 1 tane elmalı kurabiye kaçamağım oldu.yazmayi unuttum:olamaz::olamaz::olamaz::oops::oops:

Back
X