Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Gene süper bir menü afiyet olsun tatlıma. Yumurtadan ben de bıktım. Canım zorlama kendini madem. Yumurta- sız menemen dene.:KK45:yazdan domates hazirladiysan aç kavanozu...bol acılı ohhh ama ekmeğe dikkat ...olmadı yumurta yerine peynirini artır, sonundaoldu gibi ekmeğe salça sür ye yanında da ceviz. İki öğün yemendeki başarını biraz da yumurtaya borçlusun zorlanabilirsin bunu da aklından çıkarma..
Aaah ah işte sırf tok tutuyo diye bırakmıyorum yoksa hamileliğimde bile böyle istikrarlı yemedim hatta biyerden sonra komple bırakmıştım :KK14: o dediğin soslar menemenler yatıyolar ekmeksiz napıym ben onları ablaaaa:KK12: cevizi de hep unutuyorum , salçayıda malesef ben yiyemem :işsiz:

Aaah ah işte sırf tok tutuyo diye bırakmıyorum yoksa hamileliğimde bile böyle istikrarlı yemedim hatta biyerden sonra komple bırakmıştım :KK14: o dediğin soslar menemenler yatıyolar ekmeksiz napıym ben onları ablaaaa:KK12: cevizi de hep unutuyorum , salçayıda malesef ben yiyemem :işsiz:
Tatlışım o zaman internetten yumurta ile yapılan ama sağlıklı şeylerle tarifler bulup yapacaksın. Eee o minik totoşu biraz kaldiracaksin yerinden. :ıslık: Mesela kıymalı yumurta yiyeyim neredeyse ertesi güne kadar tok tutuyor. :super:

Tatlışım o zaman internetten yumurta ile yapılan ama sağlıklı şeylerle tarifler bulup yapacaksın. Eee o minik totoşu biraz kaldiracaksin yerinden. :ıslık: Mesela kıymalı yumurta yiyeyim neredeyse ertesi güne kadar tok tutuyor. :super:
Ay zaten görmüyonmu ablişko haftalık yumurta menüm böyle gidiyo kıymalı,sucuklu,peynirli,sade,salata ... yumurtanın sade haliyle aram olmadığı için daha ileri gidecek bilgimde yok sanırım:ıslık: dilim ekmeklerin üzerine kaşarlı yumurta sürüp sucuk domates biber ekleyip mini pizzalar yapardım ama işte hem kaşar yüzünden yemiyorum hem de bi kaç taneden aşağı yemiyorum o yüzden onlara da hiç bulaşmıyorum artık

Hepsini denemişsin amaaaa taze soğanlı ve mantarlı yok. :KK53: yumurta iyidir iyi ....dayanamaz hale gelirsen bir gün yeme ama öğle yemeği ye bakalım kontrol et kendini...
Hah işte madem hayatımdan çıkaramıycam böyle yeni tarifler ver ayol:KK19::KK70: bide ünv yıllarımda arkadaşlarım salçalısını yapardı birazda onlardan deneyim,komple yerini tutacak başka gıda olaydı iyiydide neyysee:KK8:

Pazartesi menüm
Sabah(7.30) Yımırta Lilimam Lilimam :KK70:peynir, domates, ceviz, zeytin, çay
Öğle(13.00) Bir yeşil elma
15.30 Sade Türk kahvesi
17.00 Akşam Yarım porsiyon kıymalı karnabahar, iki kaşık sebzeli pilav, tere, ayran
Zencefilli tarçınlı yeşil çay sınırsız(beş kuru üzüm, beş badem, bir hurma ayıptır söylemesi regl haftam ) , iki bucuk litre su, şıpor yok.:kızgın:
oynakbasi34 oynakbasi34

Pazartesi menüm
15.30 Sade Türk kahvesi
17.00 Akşam Yarım porsiyon kıymalı karnabahar, iki kaşık sebzeli pilav, tere, ayran
Zencefilli tarçınlı yeşil çay sınırsız(beş kuru üzüm, beş badem, bir hurma ayıptır söylemesi regl haftam ) , iki bucuk litre su, şıpor yok.:kızgın:
oynakbasi34 oynakbasi34
Afiyet olsun canikom ye şifa olsun :KK68:

16 aylıkken neden sütten kesmek istiyorsunuz özel sebebi var mı çok çok faydalı çünkü sizi emmesi zamanında bebek hemşireliği yapmış biri olarak yazmadan edemedim
Meme bağımlılığı oldu artık oğlumda geceleri 8kez uyanıp meme diye ağlıyor gce emzirmeyi buraktrcam ne kendisi uyyor nde bni uyutyor gündz emzrcem sadce

Kovmazlarsa gitmeyiz. :halay:Bursa da çok soğuk hep yağmurlu. Spor salonu sınırsız üyeliğim var ama bı tek zumba saatlerine katılıyorum. Uzun açık hava yürüyüşlerine bayiliyorum. Evde ne güzel Leslie yapıyordum artık yapamıyorum alt kat istemiyor yapmamı ...:KK14: mecburen salona takilmam gerekiyor. Spor olmadan diyet bende işe yaramıyor.
Abla Bursa mı hemşeriyiz:halay: spor salonu nerdekine yazıldın:KK53: evde spor olmuyor en iyisi spor salonu disiplinli olursun hem hocalarda var:spor:

Pro üyeler var ya adı kırmızı olanlar onlar kişisel ayarlardan sabitliyorlar. Her yazdıklarında neyi seçmişlerse o çıkıyor.

Ben gibi pro olmayan üyeler her seferinde yazıyı seçip kalın renkli vs yapıyoruz.
Pro üye nasıl oluyor ki?
Genelde renkli kalın oluyor yazıları dikkat çekiyor

Geçen sene arada buraları okurken sık sık ıspanaklı yumurta yapıyorlardı kahvaltılara,o dönem özendim bende yaptım ve abarttım şimdi canım hiç istemiyo aslında yeniden öyle şeyler denesem iyi olacak :işsiz:
Ispanaklı yumurtayı çok severim eşim ıspanağı asla yemez ypmıyordum bu yuzden:işsiz:

Pazartesi menüm
15.30 Sade Türk kahvesi
oynakbasi34 oynakbasi34
Çok güzel menü:KK66: regl haftası tehlikeli hafta dikkat etmek lazım kaçamaksz geçirmeli bende regl oldum tatlı krizi tutdu:duduk:

iyi geceler olsun kızlar...
çok geç oldu biliyorum ama ancak sakinleyebildim. . hastanedeyim bugün ve öğlen acıktığımdan da değil, sadece öğün kaçırmamış olmak için yiyebileceğim en az kalorili olan şey olan simit yedim. :/
akşam ise bir kase ezogelin çorba içtim, bir tabak salata yedim . ekmek yemedim ama salatayı belki abartmış olabilirim ...

sohbetlerinize katılamadığım için üzülüyorum ama, bir kaç gün sonra muhtemelen daha sakın ve rahat geçecek günlerim.

sevgiler hepinize..♡♡♡

Abla Bursa mı hemşeriyiz:halay: spor salonu nerdekine yazıldın:KK53: evde spor olmuyor en iyisi spor salonu disiplinli olursun hem hocalarda var:spor:
Canım aslen Bursalı değilim ama çok seviyorum Bursa'yı. :KK200: Merkez ilçe Gemlik'teyim. Fitzone 'ye devam ediyorum üç aydır. Alt kat bayanlara özel.

Selamın aleyküm kizlarrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar ;)

Bu sabah maalesef yine ağrım var okadar kas gevşetici ve ağrı kesiciye rağmen :(
Aksilik bugün arkadasda kuran var ve söz verdim gelecegime ;)

Neyse artık kahvaltimi edip yine ilaçlarımı iceyim ;) Reglm daha devam ediyor davul gibi hissediyorum kendimi artık yeşil çayı ihmal etmemem lazım ki cumaya eksi göreyim ;)

Fıtık varmış bende bilmiyorumda nereye gidim nörolojiye gittim ilk röntgen çekti muayne etti sözde kasların sertleşmiş gibi dedi kas gevşetici iaç verdi gönderdi.

Sonradan beyin cerrahına gittim tavsiye üstüne o dedi fıtığı. 7 seneden fazladır var.

Belimde de var. İkisi içinde kilo vermek zorundayım

Maalesef Kilo her şeyi tetikliyor :( sağlığını için bir anlam önce Kilo vermemiz şart ;)

Hadi bakalım bide ameliyata gerek kalmıyomuş :KK66: oynakbasi34 oynakbasi34

Ay inşallah ama işte şu ağrılardan kurtulmak için Ameliyata bile razıyım ;)

Ben de dediğin gibi düşündüm. Baktım ışıklarına. Salonda gelin oglan kalıyor sanırsam. Oturma odasında yaşlılar kalıyor, çocuk odasında bir erkek çocuk var. Geniş aileler. Yatak odasında denemedim yanlış anlaşılmasın diye. Mutfakta da yerim dar. :işsiz: içimden bir ses git konuş diyor yapabilirsem. Bizim kargocu evde olmadığımız zaman kargoyu bazen onlara veriyor. Sanırım o saatten sonra kabul de etmezler. :KK14:

Yahu bir saatcik de olsa idare edebilir komsun ;) Samimiyetin olsa hadi gel birlikte depişelim desen ya :D
Bir ara benim kız apartmandaki kızlarla toplanıp bizim evde yapıyordu ki Leslie okadar atlamali ziplamali değil ya ;)
İnan günlerce peş peşe yaptılar ama hiç alt komşum bir kere bile demedi gürültü var diye ;)

Menüm

08.00
Limonlu ılık su

10.00 kahvaltı;
Bıktııııııııım yumurtadan bıktım bıktım bıktım bana alternatif söyleyin lütfeeeen,yakında meyveli yumurta falan yapcam :işsiz: herneyse gelelim yumurtanın faydalarına, sucuklu yumurta,5 zeytin, 1 tk bal, 2 dilim ekmek,1 greyfurt suyu

14.00
Sade Türk kahvesi,sade soda,10 kadar siyah üzüm

17.00
Klasik yoğurtlu kabaklı mevsim salatama çok az da peynir ekledim,mesajı düzenlemekten bi hal oldum,çok çok az da haşlama et ama yani demeye bile değmez okadar az :KK66:

yarım nar,mandalina

Su:2.5 lt
Spor:45 dk leslie

Birazdan zencefilli ıhlamur içicem yanına tat olsun diye ya bir hurma yerim ya da çok az bal katarım( hepimiz hapşurup duruyoz hastalık geliyorum diyo bari önden hazırlığımı yapayım dedim) oynakbasi34 oynakbasi34

Afiyet olsun canım ;) kışın kahvaltina turp ve havuç da ekleyebilirsin hem tok tutar ;)
Tebrikler menü harika ♡

Pazartesi menüm
15.30 Sade Türk kahvesi
oynakbasi34 oynakbasi34

Menü çok güzel afiyet olsun ♡

Emzirmekte kg verdiriyomş:KK45:

Sorma normalde veriliyor da ben biberonla Anne sütü pompalayip verdim diye herhalde hep içim çekiliyor hesabı resmen Kilo almıştım tatlı yemekten :D

Pro üye nasıl oluyor ki?
Genelde renkli kalın oluyor yazıları dikkat çekiyor

Pro uyelik aslında sadece renkli kalıcı yazmanın haricinde sayfada o An kimlerin olduğu altta görünüyor ve özel mesaj bölümünde grup sohbeti oluyor ;) başka bir özellik var mı bende bilmiyorum :D
Sağ Olsun bana da Monicigim hediye etmişti Pro üyeliği ♡

Ispanaklı yumurtayı çok severim eşim ıspanağı asla yemez ypmıyordum bu yuzden:işsiz:

Bende severim ;) aslında marketten 1 ufak bağ alsan sırf kendine bile yapabilirsin ;) fazla geleni buzluga at canın istediğinde hemen ısıtıp 2 yumurta kirarsin ;)

iyi geceler olsun kızlar...
çok geç oldu biliyorum ama ancak sakinleyebildim. . hastanedeyim bugün ve öğlen acıktığımdan da değil, sadece öğün kaçırmamış olmak için yiyebileceğim en az kalorili olan şey olan simit yedim. :/
akşam ise bir kase ezogelin çorba içtim, bir tabak salata yedim . ekmek yemedim ama salatayı belki abartmış olabilirim ...

sohbetlerinize katılamadığım için üzülüyorum ama, bir kaç gün sonra muhtemelen daha sakın ve rahat geçecek günlerim.

sevgiler hepinize..♡♡♡

Tekrar geçmiş olsun canım ;) Sağlık yerinde olsun da bol bol sohbet ederiz nasılsa yine ;)

Back
X