Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Hakkında hayırlısı olsun inş. Dr var dr var kimisi teşhis koymaktan aciz.

Sorma valla hayır kaç haftadır boşuna beklemiş oldum agriyla ama Radyoloji Doktoru ne rapor yazarsan doktor da filmden anlamıyorlar budur diyor ;) Gerci evet fıtık da var ama ağrı başka yerden de gelebiliyor işte böyle ;)

Meryemcim ayrılmak zorunda değil tabii. .
Hatta bana göre vefasızlık oluyor :)

Izmir bu ara cok yağışlı ve soğuk .. Bugün 30 dk. Yürüdüm yağmur şiddetlenince evde leslie3 le devam ettim ...

Omuzunda ne olabilir acaba. Kas yırtılması geldi aklıma. Oda çok ağrı yapıyor ..

Kas sıkışması da olabilir dediğin gibi yırtılma da ;) Doktor sonucu göreyim ona göre net birsey söylerim dedi ama sağ olsun fıtık için Ameliyat da gerekse hiç korkulacak birsey değil dedi ;) tabi söylemesi kolay ama bana güven verdi ;)

Canım hastanın doktoru sevmesi güvenmesi çok önemli. Senin adına sevindim.
Temel doktora gitmiş, doktor bey nereme parmağımı dokunsam aciyor demiş. Doktor her tarafının filmini çektirmiş bı de ne görsünTemel' in parmağı kırık.:KK70:Banucum senin filminde de bir sürpriz çıkıyormuş :confused: hadi bakalım beklemeye devam...güzel sonuçlarla karşılaşırsın inşallah. Kızın midesi nasıl oldu?

Şükür geçti karnı ;) dediğim gibi baharatlı yemekten sanırım ;)

Mezun olurmuyum ben

İkimizde buradan mezun olacağız inanıyorum ♡♡♡♡

Hayırlı akşamlar :KK200:

Yorgunum biraz yüm gün misafirim vardı gelinimiz ve yiğenlerim sadece ama ben fena yoruldum.

Belim zaten sorunlu baya ağrıyor şu an uzanıyorum.

Öğün azaltmak istiyorum insülin direncim var daha öncede bu şekilde biraz düşürdüm direnci ama üstüne yine kilo aldım :110:

İnşallah yine yapmak istiyorum.
Bugün biraz karışıktı herşey.
Bonuscum neyse atlatmışsin misafir işini. Arkana en sevdiğin yastığını al uzanmaya devam. :KK28:Canim senin mesajların neden yeşil :mad:

Kovmazlarsa gitmeyiz. :halay:Bursa da çok soğuk hep yağmurlu. Spor salonu sınırsız üyeliğim var ama bı tek zumba saatlerine katılıyorum. Uzun açık hava yürüyüşlerine bayiliyorum. Evde ne güzel Leslie yapıyordum artık yapamıyorum alt kat istemiyor yapmamı ...:KK14: mecburen salona takilmam gerekiyor. Spor olmadan diyet bende işe yaramıyor.

Ne demek kovarmiyiz hiç :( bundan sonra hep buradasin sende diğer kızlarda ;)

oynakbasi34 oynakbasi34 omuzda ne çıkar bilmiyorum da ben nöral terapi gördüm bazı ağrılarıma faydası oldu.
Fıtıklarada yapılıyor sanıyorum. Aklının bir köşesinde dursun :KK200:

NOT edeyim telefonuma hemen ismi unutmayayim diye ;)

4 sene emzirdim toplam ikisi peşpeşe :confused: arada bi 8 ay ara verdim işte :confused:

Benim büyük 3 ay emmesi bile :( ufaklık 2 sene :D gerçi ikiside direk emmesi hep pompalayarak vermistim direk emmeyi bir türlü beceremediler diye ( alt yapı yetersizdi :D )

Sorma valla hayır kaç haftadır boşuna beklemiş oldum agriyla ama Radyoloji Doktoru ne rapor yazarsan doktor da filmden anlamıyorlar budur diyor :KK66: Gerci evet fıtık da var ama ağrı başka yerden de gelebiliyor işte böyle :KK66:

Fıtık varmış bende bilmiyorumda nereye gidim nörolojiye gittim ilk röntgen çekti muayne etti sözde kasların sertleşmiş gibi dedi kas gevşetici iaç verdi gönderdi.

Sonradan beyin cerrahına gittim tavsiye üstüne o dedi fıtığı. 7 seneden fazladır var.

Belimde de var. İkisi içinde kilo vermek zorundayım

Bonuscum neyse atlatmışsin misafir işini. Arkana en sevdiğin yastığını al uzanmaya devam. :KK28:Canim senin mesajların neden yeşil :mad:

Sağolasın :) yılların alışkanlığı eskiden beri yeşil yazarım. Bi ara normal yazıyodum sonra yine yeşil oldum :)
Her mesajda yazıyı düzenliyorum.

Bilmiyordum yani biz de yazabiliyor muyuz o_Okurcalayim bakim mmmmmm

Pro üyeler var ya adı kırmızı olanlar onlar kişisel ayarlardan sabitliyorlar. Her yazdıklarında neyi seçmişlerse o çıkıyor.

Ben gibi pro olmayan üyeler her seferinde yazıyı seçip kalın renkli vs yapıyoruz.

Kovmazlarsa gitmeyiz. :halay:Bursa da çok soğuk hep yağmurlu. Spor salonu sınırsız üyeliğim var ama bı tek zumba saatlerine katılıyorum. Uzun açık hava yürüyüşlerine bayiliyorum. Evde ne güzel Leslie yapıyordum artık yapamıyorum alt kat istemiyor yapmamı ...:KK14: mecburen salona takilmam gerekiyor. Spor olmadan diyet bende işe yaramıyor.

Alt kattaki her odada aynı anda nasıl olabiliyor ki? Halı üstünde mutfakta yapsan? Mutfaklarda ses çok olur illaki her evde

Alt kattaki her odada aynı anda nasıl olabiliyor ki? Halı üstünde mutfakta yapsan? Mutfaklarda ses çok olur illaki her evde
Ben de dediğin gibi düşündüm. Baktım ışıklarına. Salonda gelin oglan kalıyor sanırsam. Oturma odasında yaşlılar kalıyor, çocuk odasında bir erkek çocuk var. Geniş aileler. Yatak odasında denemedim yanlış anlaşılmasın diye. Mutfakta da yerim dar. :işsiz: içimden bir ses git konuş diyor yapabilirsem. Bizim kargocu evde olmadığımız zaman kargoyu bazen onlara veriyor. Sanırım o saatten sonra kabul de etmezler. :KK14:

Üye olmadan önce hep derdimki neden herkes renk seçip yazmıyo ki bazıları ne tatlı renkler kullanıyo ben olsam renkli yazardım ,üye oldum ilk işim renklere bakmak oldu,sonra anladım ki her seferinde renk seç italik yap kalınlaştır ohoooo :ukala: :ukala::ukala: meğer herkesin bi bildiği varmış ki öyle dümdüz yazıyomuş :KK70:

Ben birinci katta oturuyorum yani gürültü olsa da sıkıntı yok ama zaten hiç ses çıkmıyoki ya da ben öyle zannediyorum :deli: Elhan Elhan
Canım daha önce dediğim gibi yere öyle patır kütür basmiyordum da...bunların yazın öyle bir misafirleri gelirdi ki...çığlık çığlığa konuşuyorlar bı gün bir şey demedim. Biz 8. kattayiz bina sağlam değil demek ki...

Ben de dediğin gibi düşündüm. Baktım ışıklarına. Salonda gelin oglan kalıyor sanırsam. Oturma odasında yaşlılar kalıyor, çocuk odasında bir erkek çocuk var. Geniş aileler. Yatak odasında denemedim yanlış anlaşılmasın diye. Mutfakta da yerim dar. :işsiz: içimden bir ses git konuş diyor yapabilirsem. Bizim kargocu evde olmadığımız zaman kargoyu bazen onlara veriyor. Sanırım o saatten sonra kabul de etmezler. :KK14:
:KK70::KK70::KK70:

Mezun olurmuyum ben

Heralde olacaksın canım... :KK200:

spor çok önemli gerçekten... zayıflamayı geçtim beden sağlığı ruh sağlığı çok olumlu etkilerini görüyorum son bir yıldır..
Leslie çok ses yapmıyor ki.. Senin komşun fazla hassas sese karşı sanırım...:KK45:

Üye olmadan önce hep derdimki neden herkes renk seçip yazmıyo ki bazıları ne tatlı renkler kullanıyo ben olsam renkli yazardım ,üye oldum ilk işim renklere bakmak oldu,sonra anladım ki her seferinde renk seç italik yap kalınlaştır ohoooo :ukala: :ukala::ukala: meğer herkesin bi bildiği varmış ki öyle dümdüz yazıyomuş :KK70:

:KK48::KK48:

Menüm

08.00
Limonlu ılık su

10.00 kahvaltı;
Bıktııııııııım yumurtadan bıktım bıktım bıktım bana alternatif söyleyin lütfeeeen,yakında meyveli yumurta falan yapcam :işsiz: herneyse gelelim yumurtanın faydalarına, sucuklu yumurta,5 zeytin, 1 tk bal, 2 dilim ekmek,1 greyfurt suyu

14.00
Sade Türk kahvesi,sade soda,10 kadar siyah üzüm

17.00
Klasik yoğurtlu kabaklı mevsim salatama çok az da peynir ekledim,mesajı düzenlemekten bi hal oldum,çok çok az da haşlama et ama yani demeye bile değmez okadar az :KK66:

yarım nar,mandalina

Su:2.5 lt
Spor:45 dk leslie

Birazdan zencefilli ıhlamur içicem yanına tat olsun diye ya bir hurma yerim ya da çok az bal katarım( hepimiz hapşurup duruyoz hastalık geliyorum diyo bari önden hazırlığımı yapayım dedim) oynakbasi34 oynakbasi34

Menüm

08.00
Limonlu ılık su

10.00 kahvaltı;
Bıktııııııııım yumurtadan bıktım bıktım bıktım bana alternatif söyleyin lütfeeeen,yakında meyveli yumurta falan yapcam :işsiz: herneyse gelelim yumurtanın faydalarına, sucuklu yumurta,5 zeytin, 1 tk bal, 2 dilim ekmek,1 greyfurt suyu

14.00
Sade Türk kahvesi,sade soda,10 kadar siyah üzüm

17.00
Klasik yoğurtlu kabaklı mevsim salatama çok az da peynir ekledim,mesajı düzenlemekten bi hal oldum,çok çok az da haşlama et ama yani demeye bile değmez okadar az :KK66:

yarım nar,mandalina

Su:2.5 lt
Spor:45 dk leslie

Birazdan zencefilli ıhlamur içicem yanına tat olsun diye ya bir hurma yerim ya da çok az bal katarım( hepimiz hapşurup duruyoz hastalık geliyorum diyo bari önden hazırlığımı yapayım dedim) oynakbasi34 oynakbasi34
Gene süper bir menü afiyet olsun tatlıma. Yumurtadan ben de bıktım. Canım zorlama kendini madem. Yumurta- sız menemen dene.:KK45:yazdan domates hazirladiysan aç kavanozu...bol acılı ohhh ama ekmeğe dikkat ...olmadı yumurta yerine peynirini artır, sonundaoldu gibi ekmeğe salça sür ye yanında da ceviz. İki öğün yemendeki başarını biraz da yumurtaya borçlusun zorlanabilirsin bunu da aklından çıkarma..

Back
X