Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gecmıs olsun neyın var canım neden dısardasın amma cok soru sordumah ah ben de uyuyabilseydim keşke dışardayım hastayım uykum var karnım çoook acıktı bir paket çubuk kraker yedim mutsuzum![]()
16 aylık oğlum 2gündr gece emzirmiyorum ağlama krizine gryo emcem anne aç DYO zor olacak ama alışması gerekGünaydın gençlik. yok yok siz konuşmamış , konuşmanın belini kırmışsınız. saat 9 dan beri ancak bitirdimşaka bir yana Allah muhabbetinizi artırsın
saolun kızlar.. oğlumu cuma akşam acile götürdük. boğaz enfeksiyonu vardı ilaç başladık. şimdi de öksürük var. ıhlamura yüklendik bakalım. inş biran önce toparlar. Rabbim hepimizin yavrusunu korusun inş. Amin..
irmik helvası bayılırım. bir de biz Antep peyniriyle yaparız. tuzsuz peynir olur. tatlısını biraz azaltır çok hoş tat verir. ahh ahh..
benim de tek zaafım tatlı. hamur işi sevmem, yemeği aramam ama gün boyu şekerli şeyler atartım ağzıma. beni şişmanlatan tek şey bu yani.
ha ama bir oturuşta künefe bitiremem bayar. ama ara ara yemeyi hatta aç karnına yemeyi çok severim. ama artık o hatayı yapmıcam inş.
evet 57 di galiba hedefin süper olur cnm sana. tam manken gibi olursun. aöa iltifatlar gelmiş daha ne olsun. ama haketmişsin tabi. 15 kilo dile kolay maşAllah
oğlan kaç aylık?? yaşını geçtiyse gece emmeyi kesebilirsin aslında.
hoş geldin aramıza. inş hedefine ulaşırsın sağlıkla.
senin bünyen aynı benim ki gibi cnm. hiçbir şeyi inkar etmiyoryediğini de yemediğini de. aslında bir bakıma şanslıyız. dikkat edince hemen gidiveriyor. düşünsene 86 kiloydun çok kısa süre önce. evet şimdi öncelikli şey sağlığın ama sağlığın için kilo kaybı da faydalı. bence spor yapma ama yediklerine olabildiğince dikkat et
hoş geldin aramıza..
ben de ailece gezintiye bayılırım. he araba tepesinde ya da yürüyüşte oluruz. canımız sıkılır hemen çevre illere pikniğe gideriztabi bazen rezil de oluyoruz ama vazgeçmiyoruz. avmler beni de çok sıkar..
benim eşimde 4 tane istiyor. biri tamammış kalmış 3hayır ben de sanki o potansiyel var
sen de çok özelsin. mezun olsam dahi aklımda kalacak başta ki isimlerdensin cnmbu arada hedefime 1.800 gr kaldı. korumayla ilgili tüyolarını beklerim cnm. benim en çok hata yaptığım yer koruma da maalesef.
ay ne güzel konuşmuşsun cnm. acayip motivasyonlu bir mesaj olmuş. seni kendime çok benzetiyorum . kiloya odaklanışımız baş etmeye çalışmamız bence çok benziyor. kilo verme grafiğimiz bile aynı bence. bu arada bana da evde L beden taytım vardı olmazken m giyiyorum şükürler olsun.
meral de yapmış ama ben degördüm işte. neyse ki uzun soluklu olmamış
ben çok korkuyorum bu destekleyici! ürünlerden..
ya cnm 60 ne ki??? altı üstü 20 kilo. insanlar 100 kilo veriyor. tabi ki verebilirsin. hadi inş tertemiz çıkar sonuçlar.
bu arada haftasonu paso bacağım seyirdi. ama dışardan da belli oluyor. pat pat atıyor damar. sordum doktora yorgunluktandır dedi
çok geçmiş olsun. Rabbim kalıcı şifalar versin inş.
senin menüler çok güzel ya. tertemiz karışık değil bayılıyorum. gelsin 60 lar bu hafta inş. hadi bakim..
[/QUOTE]Gecmıs olsun neyın var canım neden dısardasın amma cok soru sordum
Aksam telafi edersın
Mezun olanlar ayrılmak zorunda mı? Bak bunu hiç düşünmedim Yenacim. İzmir'de havalar güzel sanırsam yurumene imrendim canım. Keşke benim de olsa ( gıcık bir gülümseme imocisi) imocilerim aktif değil de( kızgın sürat)@sonundaoldu kuzum mezun olduğunda gitmeyeceksin dimi ? Yine buralarda olursun özlerim seni inan ♡
Ben sporu hiç bırakmıyorum canım.. her gün muhakkak yürüyorum. .
Yaşam şeklim oldu artık.
Hep tartı kontrolü yapıyorum. Bir gün abarttiysam ertesi gün kalori kısıtlaması yapıp dengeliyorum beykeyken beyle :)
Menüdeki gıdaların hepsi sağlıklı güzel ama sayı fazla... bana biraz saatler de yakın geldi ...bı de üç porsiyon meyve çok....nohut yemeği bayağı kalorili porsiyonda dikkatli olmak lazım. Ara öğünler fazla olmuş kisaca...yarın durumunu kontrol et..olumluysa beni dikkate alma tatlım. ( Öpücük imocisi)Bugün yediklerim
Sabah 05:00da ılık su
07:00 ıkı kayısı
07:30da yesil çay
09:00da sahanda peynirli yumurta bı dılım ekmek
10:00da bes fındık
11:45ıkı kepce corba bı dılım ekmek
15:00 bı portakal bı kucuk mandalina
17:30 10fındık
19:00gıbı bı kâse etli nohut yemeği bol yagsız salata bı bardak ayran dusunuyorum
21:00da nar (kızımla birlikte yıyoruz nar asıgı :) )
22:00 dort kaşık tarçınlı yoğurt
Icebılırsem unutmazsam yesil çay
Canım naptınız neye karar verildioynakbasi34
Selamın aleyküm kizlarrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı akşamlar
Öğleden sonra Eşimle Doktora gittik
Nasıl biridir diye çok merak ediyordum ama cidden karı koca sevdik bu Doktoru da
İnanılmaz ilgili biriydi ve uzun uzun beni dinleyip MRlarimi incelediSonra beni elle muayene ettiğinde özellikle sağ omuzumda ağrı olduğunu tespit etti
Evet Ameliyatlik boyutta Fitiklarin ama açıkçası benim tahminim Fitiklarin değil de Omuzun bu ağrıya sebep oluyor olabilir dedi
Okadar MRlar çekildi Omuzumu dà cekselerdi iyidi
Neyse ilk fırsatta omuzumun da MRini cektirip tekrar doktora gideceğim ona göre tedaviyi kesinlestirelim ama eger Ameliyat söz konusu olursa da hiç gözünü korkutma inan hiç de okadar zor bir ameliyat olmuyor dedi ♡
Bakalim omuzà da baksınlar ondan sonra netleşecek inşallah neyin ne olduğu
Adam ilk muayeneye 200 tl alıyor ama sonra bir daha para almiyormus istediğin kadar gelebilirsin dedi sekreteri ♡
Simdilik beklemedeyimMR çekilsin önümüzdeki hafta da hemen gidip tekrar görüşeceğiz
![]()
Benim kızlarda 24 ay emdi imkanın varsa biraz daha bekle derim16 aylıkken neden sütten kesmek istiyorsunuz özel sebebi var mı çok çok faydalı çünkü sizi emmesi zamanında bebek hemşireliği yapmış biri olarak yazmadan edemedim
Mezun olanlar ayrılmak zorunda mı? Bak bunu hiç düşünmedim Yenacim. İzmir'de havalar güzel sanırsam yurumene imrendim canım. Keşke benim de olsa ( gıcık bir gülümseme imocisi) imocilerim aktif değil de( kızgın sürat)
Menüdeki gıdaların hepsi sağlıklı güzel ama sayı fazla... bana biraz saatler de yakın geldi ...bı de üç porsiyon meyve çok....nohut yemeği bayağı kalorili porsiyonda dikkatli olmak lazım. Ara öğünler fazla olmuş kisaca...yarın durumunu kontrol et..olumluysa beni dikkate alma tatlım. ( Öpücük imocisi)
mavimli
Canım hepinize geçmiş olsun. Zencefilli ballı çay için ailecek.
Selamın aleyküm kizlarrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı akşamlar
Nasıl biridir diye çok merak ediyordum ama cidden karı koca sevdik bu Doktoru da
İnanılmaz ilgili biriydi ve uzun uzun beni dinleyip MRlarimi incelediSonra beni elle muayene ettiğinde özellikle sağ omuzumda ağrı olduğunu tespit etti
Evet Ameliyatlik boyutta Fitiklarin ama açıkçası benim tahminim Fitiklarin değil de Omuzun bu ağrıya sebep oluyor olabilir dedi
Neyse ilk fırsatta omuzumun da MRini cektirip tekrar doktora gideceğim ona göre tedaviyi kesinlestirelim ama eger Ameliyat söz konusu olursa da hiç gözünü korkutma inan hiç de okadar zor bir ameliyat olmuyor dedi ♡
Adam ilk muayeneye 200 tl alıyor ama sonra bir daha para almiyormus istediğin kadar gelebilirsin dedi sekreteri ♡
Simdilik beklemedeyimMR çekilsin önümüzdeki hafta da hemen gidip tekrar görüşeceğiz
![]()
Canım hastanın doktoru sevmesi güvenmesi çok önemli. Senin adına sevindim.Selamın aleyküm kizlarrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı akşamlar
![]()
@sonundaoldu kuzum mezun olduğunda gitmeyeceksin dimi ? Yine buralarda olursun özlerim seni inan ♡
Ben sporu hiç bırakmıyorum canım.. her gün muhakkak yürüyorum. .
Yaşam şeklim oldu artık.
Hep tartı kontrolü yapıyorum. Bir gün abarttiysam ertesi gün kalori kısıtlaması yapıp dengeliyorum beykeyken beyle :)
Kovmazlarsa gitmeyiz.Meryemcim ayrılmak zorunda değil tabii. .
Hatta bana göre vefasızlık oluyor :)
Izmir bu ara cok yağışlı ve soğuk .. Bugün 30 dk. Yürüdüm yağmur şiddetlenince evde leslie3 le devam ettim ...
Omuzunda ne olabilir acaba. Kas yırtılması geldi aklıma. Oda çok ağrı yapıyor ..