Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba bonus nasılsın?Merhabalar![]()
aslında ben son derece anormal bir sene geçirdim yoksa daha hızlı verirdim kilolarımı biliyorum. 2019 uğurlu gelsin hepimize inşallah, güzelce verelim kiloları.
merhaba bonus nasılsın?
çok kısa zamanda verdin helal olsun valla.burdan gitme ama iyi motive ediyorsun bizleri
![]()
Çok şükür :) kızım öksürüp duruyo uğraşıyoruz işte.
Herkes iyidir inşallah 2 gündür çok giremedim bi fırsatta tanıyıp kaynaşıcam
geçmiş olsun cnm. bugün aklımdan geçtin. nerelere gitti bu hatun diye atar yapacaktım da yenisin benden gıcık alma diye tuttum çenemi
bu arada ıhlamur diyorum ben. resmen şifa kaynağı. ben 5 yaşındaki oğlumu öksürüğünü bununla bitirmeye geldim şükür.
Çarşamba olmuş güzel bir eksi görememişim.
2 günlük protein yapmaya niyet ettim inş bozmadan giderim.
Hep iyi sonuç vermiştir bana.
:))) yok ya niye gıcık olayım burda yeniyim ama aşinayım herkese ve ortama.
Kendim kasmam rahat yazarım sizde rahat doğaçlama yazın en güzeli
tamamdır o zaman salıyorum kendimi
proteini bozmak yok cnm. cuma eksi istiyorummmmhadi bakalım gazan mübarek olsun..
Şu topiklerde gözümüzden yaş geldiğini bilirim gülmekten :) kamu spotu olsun içinizde tutmayın salın
Günaydın kızlar
Kış ne fena hastalıkla vurdu resmen. Dün midem kötüydü bugün başım çatlıyor.
Hadi ben neyse de, bebekler hasta, çok üzülüyorum yapacak bir şey yok kreş de bir sürü hasta bebek var anlaşılan.
Sabah zencefilli limonlu ıhlamurumuzu yaptık sonra herkes yoluna.
Eki Görüntüle 2214682
Bu kilolu halim bence 78,5 ile başladığımdan az daha zayıf olabilir.
Eki Görüntüle 2214683
Eki Görüntüle 2214684
Eki Görüntüle 2214685
Bunlarda bugünkü halim ve 65 kiloyum.
Kıyafetlerim olmuyor hep bol eskileri çıkardım zayıfken giydiklerimi. Kendimi bu kiloda mutlu hissediyorum. Eğer uygunsaoynakbasi34 kaptanım bu cuma bildiriminden sonra mezun olmak istiyorum. Sizin görüşlerinizde önemli. Daha vermelisin derseniz düşünürüm. Ama kendimi iyi hissediyorum.
heeee kızlarcım. size metabolizmayı çalıştıran, wc ye çıkaran, sabah uyandığınızda biraz kilo vermiş gösteren önerim var.
menengiç kahvesi. doğal çekilmiş olandan 1 fincan için şekersiz ve süt-su karışımıyla yapılmış. ben ne zaman içsem(akşam içerim genelde) sabah wc çıkıyorum ve tartım 300 gr falan eksiliyor. zararı da yok faydalı bir kahve. alerjiniz yoksa içmenizi tavsiye ederim.
menengiç severim ben ama Berlin de nerde bulacağımheeee kızlarcım. size metabolizmayı çalıştıran, wc ye çıkaran, sabah uyandığınızda biraz kilo vermiş gösteren önerim var.
menengiç kahvesi. doğal çekilmiş olandan 1 fincan için şekersiz ve süt-su karışımıyla yapılmış. ben ne zaman içsem(akşam içerim genelde) sabah wc çıkıyorum ve tartım 300 gr falan eksiliyor. zararı da yok faydalı bir kahve. alerjiniz yoksa içmenizi tavsiye ederim.
hepimizin çocukları hasta
Çok şükür :) kızım öksürüp duruyo uğraşıyoruz işte.
Herkes iyidir inşallah 2 gündür çok giremedim bi fırsatta tanıyıp kaynaşıcam
Selamın aleyküm kizlarrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese merhaba
Okuldaki seminer bitti kuzu da Anneme bırakırken bir kahve içip şimdi yollara düstüm
Bakalim ne diyecek Doktor Civanim
Geçmiş olsun canım inşallah şu anda daha iyisindir
Valla helal olsun canım süpersin
Hazır disardayken bakayım bendekahvenin her turlusunu severim ama tadı güzel mi bari
arkadasa değişik bir kahve icmistim ama ondan mı bilmiyorum içinde kakule falan varmış hatta
![]()
menengiç severim ben ama Berlin de nerde bulacağım![]()
cidden çok lezzetli ve rahatlatıcı bi kahve.missss gibi kokuyorheeee kızlarcım. size metabolizmayı çalıştıran, wc ye çıkaran, sabah uyandığınızda biraz kilo vermiş gösteren önerim var.
çok geçmiş olsunhepimizin çocukları hasta![]()
ay hadi ins.. en azından 74 u görmek istiyorum.mmyeni yıla girerkenaslında ben son derece anormal bir sene geçirdim yoksa daha hızlı verirdim kilolarımı biliyorum. 2019 uğurlu gelsin hepimize inşallah, güzelce verelim kiloları.
supersinnnn
Şu topiklerde gözümüzden yaş geldiğini bilirim gülmekten :) kamu spotu olsun içinizde tutmayın salın
hehe kabak faydalı cnm. kendini tiksindirmedikten sonra ye gitsin. afiyet şifa olsun
teşekkürler cnm çok kibarsın.. senin kıskanmanı severimben 24 eylülde başladım2,5 ay oldu sanırım 13 kilo verdim. hatta azıcık fazla verdim. inş sende çabucak ulaşırsın hedefe
valla süper görünüyorsun sen artik koruma döneminde olmalisinsağol cnm. evet iyi hissediyorum. ha diyeti bırakmam ama hafif hafif açmayı düşünüyorum listeden çıkmayı düşünüyorum.
boyum 168