Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

çok teşekkür ederim cnm. :KK200:cnm çok lezzetli. bunda öyle karışımlar yok. fıstık ağacının dibinde çıkan bir bitki. toplanır kavrulur çekilir. sıvı olur. ben bir nescafe fincanına yarım su yarım süt koyup 1 yemek kaşığı da kahveyi koyup pişiriyorum. özellikle kahvecilerden al marketten alma. Antep fıstığı tadı gelir ağzına. çok lezzetlidir.

acaba farklı isimle var mıdır ki ?? hem sana buraları hatırlatır :KK66: olmadı kargolayalım sana cnm.
Sanmam ki olsun yöresel bir tat menengiç. Sağolasın canım düşünmen yeterli :KK200:

Merhaba arkadaşlar bugünkü menüm kahvaltım patatesli yumurta ıhlamur ve 1 dilim kadar ekmek oldu.
Akşam ekşili kabak yemeği 1 tabak ekmeksiz 3 tane kadar gofret kaçırdım o fena oldu. Bir de bugünlerde sinüzit sandığım ağrının migren olduğunu öğrendim epey yoruyor beni hiç tadım yok.
Spor su uyku düzeni hiçbirşey kalmadı. Kendimi kötğ hissediyorum bu yüzden.
Enerjim yok tan 1 tık fazla sadece.
Herkese sevgiler ve bol eksiler..
3 gofret mi amanın naptın :oha: enerjin bitmiş desene :eek: bari ballı yoğurt falan yeseydin :işsiz:

Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar ;)

Dün malum otobüsle yolculuk yok trafikten kurtulamayinca inip kalan yolu yürümek ( Eşim baktı trafik açılmıyor sen git yuruyerek kalan yolu ben sen çıkana kadar ancak gelirim dedi ) derken baya bir yorulmusum :(
Bu sabah her iki kolumda da ağrı var normal olarak ;) eşim tembihledi kesinlikle bir iş yapmak yok diye ;)

Önce dambılsız bi yap daha iyi olmaz mı dambıl zorlamasın aman dikkat et.

Bende deniycem inş kaydettim. Belimde fıtık var kalçama çok vuruyor ağrısı.
Kilo verip spor egzersiz yapıcaksın dedi dr.

Ahhh ah

Yok zaten bu agriyla 1 fincanı zor kaldiriyorum istesem de dumbel lâ yapamam ;) dediğin gibi ilk birkaç gün agirliksiz yaparım ;)

Ahhh Ahhh ne geldiyse zaten hep bu Kilo belasından gelmedi mi başımıza :( Valla bu sabah aynada göbeğimi pörtlemiş halde görünce sinir oldum :(
Eşimde saçmalama çekerim kulağını daha önce o göbek nasıl yok olduysa yine yok olur ama bu kez inanıyorum kalıcı olacak dedi sağ olsun ♡♡♡♡♡

Merhaba arkadaşlar bugünkü menüm kahvaltım patatesli yumurta ıhlamur ve 1 dilim kadar ekmek oldu.
Akşam ekşili kabak yemeği 1 tabak ekmeksiz 3 tane kadar gofret kaçırdım o fena oldu. Bir de bugünlerde sinüzit sandığım ağrının migren olduğunu öğrendim epey yoruyor beni hiç tadım yok.
Spor su uyku düzeni hiçbirşey kalmadı. Kendimi kötğ hissediyorum bu yüzden.
Enerjim yok tan 1 tık fazla sadece.
Herkese sevgiler ve bol eksiler..

Gofreti görmemiş olayım :(
Bak cuma seninde 3. Bildirimin yanılmıyorsam ;) güzel bir eksi gelmezse bozusuruz ;)

Migren için de çok geçmiş olsun :( maalesef berbat bir şey büyük kizimdan biliyorum ;)
Yavrum kaç senedir çekiyor ;)

Eki Görüntüle 2215002 Eki Görüntüle 2215003
Aynı hareketleri banada verdi doktor, haftada 3 gün 10x

İnşallah ikimizde çabuk fayda eder de rahatlariz ♡♡♡♡

İyi geceler kızlar
Menümü paylaşayım
Kahvaltı 8de yağda bir yumurta, bir dilim tb ekmeği, ıhlamur
Öğlen 1de rezene ve kırmızı turp salatası, iki dilim tahıllı ekmek, limonlu çay
Akşam 5te iki çatal yumurtalı karnabahar, bir parça ızgara et

Afiyet olsun canım gayet güzel bir menü ♡

GÜNAYDIN KIZLAR:KK24::KK24::KK24:

KISA BİR ARADAN SONRA TEKRAR BURDAYIM:KK73::KK73::KK73:

Kazen Kazen oynakbasi34 oynakbasi34 COK TSK EDERİM:KK200:

Günaydın canım ♡♡♡♡

Şükür kavusturana ;) her girdiğimde hadi bu kez duzelmistir de gelir diye diye bir hal oldum :D Aman gözün gibi bak sifrene ♡

Günaydın gençlik moralim sıfır . kardeşimin iş sıkıntıları var ve direkt bize yansıyor. dün intihar edicem dedi. başka bir ilin uzak bir ilçesinde elim kolum bağlı polisi aradım :( gitti bir şey yok dedi. çok zor bir insan ya. Allah ona da bize de yardım etsin.

aslında ben son derece anormal bir sene geçirdim yoksa daha hızlı verirdim kilolarımı biliyorum. 2019 uğurlu gelsin hepimize inşallah, güzelce verelim kiloları.

gelir cnm neden gelmesin yeter ki pes etme. birkaç aylık işin var en fazla.

valla süper görünüyorsun sen artik koruma döneminde olmalisin

saol cnmm teşekkür ederim.

Hastalıkla mücadele eden takim arkadaşlarım zafer sizin olacak Allah'ın izniyle. En Büyük TÜRKİYE Allah tez zamanda sağlık versin. @sonundaoldu arkadaşım ne güzel geçinip gidiyorduk şurada en azından hamile kalana kadar devam etseydik ya kuzum. :işsiz: buradan ayrilmam diyorsun da şimdiki gibi takilmazsin gene de.. 65 boyuna göre iyi değil bak o_O 60'ta anlaşalım gel....:stop: Bununla beraber tebrik ederim seni. Darısı bizim başımıza :KK68:

saol cnm. zaten üzüntülüyüm hiç iştahım yok halim yok. 64ü gördüm ucundan. bilmiyorum sorunlarımız çözülür mü ama dua beklerim hepinizden.

Selamın aleyküm kizlarrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı geceler :KK66:

Eve gelir gelmez yemek faslı derken arkadas aradi ille caya gelin diye bende oyle olunca ancak yazabildim :KK66:

Ortopedi Doktoru 1.5 saat sonra Ameliyattan çıktı ve sansima hocası da yanindaydi ( PROF )
Sağ Olsun ikiside inceledi MRimi :KK66: Meğer Aşır Tendonumda yırtılma varmış :KK43:
Her iki doktor da uzun süreli bir tedaviyle geçer ama sabırlı olman lazım dedi :KK66:
Hem fizik tedavi olmam gerekiyor hemde evde yapmam gereken hareketlerde verdi :KK66:

3 ay içinde geçmese artık gelirsin iğne ile tedavi ederiz dedi :KK66: hatta Prof ne iş yaptığımı sordu ve evhanimi diyince şaşırdı :KK70: onun yırtılması zormuş normalde :KK66: Ağrısı çok olur ama dayanacak ve kendini kollayacaksin dedi :KK66:

En azindan Ameliyat durumundan yırttı diye çok sevindim ama yine kolumu kollama lazım :KK66: fazla yormadan iş yaparım artık az da olsa sonuçta kıza da yazık :KK66:

aleyküm selam kaptanım. ben çok sevindim ameliyatsız çözüm olmasına. Rabbim bol bol şifa versin inş.

Iyi geceler benim bugunku menum
Sabah ilk uyaninca 20 gr kayısı 10 gr ceviz
Kahvalti 5 zeytin az tulum peynir domates 1 dilim Tam Buğday ekmegi 1 haslanmis yumurta cay
Öğlen 1 tabak kuru fasulye 1 dilim Tam Buğday ekmegi
Ara bir mandalina
Aksam 70 gr kadar ev yapımı ciger tantuni bir dilim ekmek
2 saat yürüyüş ve 12 bardak su
Çok aktif katilamiyorum kusuruma bakmayin lutfen ders çalıșıyorum çünkü. Herkese Selamlar

hem hamilesin hem dikkatli besleniyorsun hem de sınav çalışıyorsun MaşAllah cnm . bence hamileliğin böyle giderse ideal kiloda bitecek.

Çok fit dururyorsun canım maşallah diyeyim

50li kilolarda olan birinden bunları duymak çk güzel. bu arada migren çok pistir. ben hep acillik oluyordum kör oluyordum. çok geçmiş olsun. ben diyet yaptığımdan beri hamurişi tatlı falan pek yemediğimden mi ne olmuyor. sen de sağlıklı beslen bol su iç cnm bence faydasını görürsün.

Tebrik ederim çok iyi görünüyorsun darısı grubumuzun başına boyun uzun sanırım 65den daha az görnyorsn ahhh ahhh bir 65leri görsem bende:mad:

saol cnm teşekkür edrim. görürsün neden göremeyesin.
bpyum orta 168. ne kısayım ne selvi boyluyum ;)
GÜNAYDIN KIZLAR:KK24::KK24::KK24:

KISA BİR ARADAN SONRA TEKRAR BURDAYIM:KK73::KK73::KK73:

Kazen Kazen oynakbasi34 oynakbasi34 COK TSK EDERİM:KK200:

tekrar hoş geldin aramıza. senin yokluğun belli oluyordu cnm.

Herkese hayırlı sabahlar :KK66:

Dün malum otobüsle yolculuk yok trafikten kurtulamayinca inip kalan yolu yürümek ( Eşim baktı trafik açılmıyor sen git yuruyerek kalan yolu ben sen çıkana kadar ancak gelirim dedi ) derken baya bir yorulmusum :KK43:
Bu sabah her iki kolumda da ağrı var normal olarak :KK66: eşim tembihledi kesinlikle bir iş yapmak yok diye :KK66:

Yok zaten bu agriyla 1 fincanı zor kaldiriyorum istesem de dumbel lâ yapamam :KK66: dediğin gibi ilk birkaç gün agirliksiz yaparım :KK66:

Ahhh Ahhh ne geldiyse zaten hep bu Kilo belasından gelmedi mi başımıza :KK43: Valla bu sabah aynada göbeğimi pörtlemiş halde görünce sinir oldum :KK43:
Eşimde saçmalama çekerim kulağını daha önce o göbek nasıl yok olduysa yine yok olur ama bu kez inanıyorum kalıcı olacak dedi sağ olsun ♡♡♡♡♡

Gofreti görmemiş olayım :KK43:
Bak cuma seninde 3. Bildirimin yanılmıyorsam :KK66: güzel bir eksi gelmezse bozusuruz :KK66:

Migren için de çok geçmiş olsun :KK43: maalesef berbat bir şey büyük kizimdan biliyorum :KK66:
Yavrum kaç senedir çekiyor :KK66:

Günaydın canım ♡♡♡♡

Şükür kavusturana :KK66: her girdiğimde hadi bu kez duzelmistir de gelir diye diye bir hal oldum :KK70: Aman gözün gibi bak sifrene ♡
Cok şükür sabah msj gelınce hemen kk gırdım ;))

Hoşgeldin başına ne geldi böyle bakim?
Tsk ederım sıfreyı üst üste yanlıs gırınce kıtlendı hesap

Günaydın gençlik moralim sıfır . kardeşimin iş sıkıntıları var ve direkt bize yansıyor. dün intihar edicem dedi. başka bir ilin uzak bir ilçesinde elim kolum bağlı polisi aradım :KK43: gitti bir şey yok dedi. çok zor bir insan ya. Allah ona da bize de yardım etsin.

saol cnm. zaten üzüntülüyüm hiç iştahım yok halim yok. 64ü gördüm ucundan. bilmiyorum sorunlarımız çözülür mü ama dua beklerim hepinizden.

aleyküm selam kaptanım. ben çok sevindim ameliyatsız çözüm olmasına. Rabbim bol bol şifa versin inş.

hem hamilesin hem dikkatli besleniyorsun hem de sınav çalışıyorsun MaşAllah cnm . bence hamileliğin böyle giderse ideal kiloda bitecek.

50li kilolarda olan birinden bunları duymak çk güzel. bu arada migren çok pistir. ben hep acillik oluyordum kör oluyordum. çok geçmiş olsun. ben diyet yaptığımdan beri hamurişi tatlı falan pek yemediğimden mi ne olmuyor. sen de sağlıklı beslen bol su iç cnm bence faydasını görürsün.

bpyum orta 168. ne kısayım ne selvi boyluyum :KK66:

Hosbuldum
Rabbim kardesının sıkıntılarını gıdersın ıns ıslerı duzene gırer

Merhaba herkese hastaneden geliyorum doktor diyet için bisey demedi saglikli beslen dedi liste verdi. Ama yuruyus yapma dedi en azından bebek Tam yerlesene kadar. Istirahat onerdi. Hatta cok ayakta bile kalma dedi. Neyse Bakalim artik kilo veremem herhalde de en azından kontrollu olmaya calisirim

Herkese hayırlı sabahlar :KK66:

Dün malum otobüsle yolculuk yok trafikten kurtulamayinca inip kalan yolu yürümek ( Eşim baktı trafik açılmıyor sen git yuruyerek kalan yolu ben sen çıkana kadar ancak gelirim dedi ) derken baya bir yorulmusum :KK43:
Bu sabah her iki kolumda da ağrı var normal olarak :KK66: eşim tembihledi kesinlikle bir iş yapmak yok diye :KK66:

Yok zaten bu agriyla 1 fincanı zor kaldiriyorum istesem de dumbel lâ yapamam :KK66: dediğin gibi ilk birkaç gün agirliksiz yaparım :KK66:

Ahhh Ahhh ne geldiyse zaten hep bu Kilo belasından gelmedi mi başımıza :KK43: Valla bu sabah aynada göbeğimi pörtlemiş halde görünce sinir oldum :KK43:

Gofreti görmemiş olayım :KK43:
Bak cuma seninde 3. Bildirimin yanılmıyorsam :KK66: güzel bir eksi gelmezse bozusuruz :KK66:

Migren için de çok geçmiş olsun :KK43: maalesef berbat bir şey büyük kizimdan biliyorum :KK66:
Yavrum kaç senedir çekiyor :KK66:

Günaydın canım ♡♡♡♡

Şükür kavusturana :KK66: her girdiğimde hadi bu kez duzelmistir de gelir diye diye bir hal oldum :KK70: Aman gözün gibi bak sifrene ♡
Eksileri göreceğiz inşallah kaptanım 3. Cumam olacak

Günaydın gençlik moralim sıfır . kardeşimin iş sıkıntıları var ve direkt bize yansıyor. dün intihar edicem dedi. başka bir ilin uzak bir ilçesinde elim kolum bağlı polisi aradım :KK43: gitti bir şey yok dedi. çok zor bir insan ya. Allah ona da bize de yardım etsin.

Canım çok geçmiş olsun, herşey yoluna girer inşallah. Ve evet ağrılarım saatlerce sürüyor mahvoluyorum. Ağlıyorum o kadar diyeyim. Ayrıca gerçekten çok hoş duruyorsun.

Rabbim kardeşinin yüreğine ferahlık versin canım ;) İnşallah tez zamanda da iş yerindeki sıkıntıları düzelir ;)

Merhaba herkese hastaneden geliyorum doktor diyet için bisey demedi saglikli beslen dedi liste verdi. Ama yuruyus yapma dedi en azından bebek Tam yerlesene kadar. Istirahat onerdi. Hatta cok ayakta bile kalma dedi. Neyse Bakalim artik kilo veremem herhalde de en azından kontrollu olmaya calisirim

Doktor dediyse dinlen kuzu da yorma ;) dediği gibi yerleştikten sonra zaten ufak ufak yürüyüş yaparsın ♡
Kuzu iyi olsun da gerisi gelir nasılsa ;)

Ufak ufak da olsa dinlenerek mutfagimi topladım ;)
Hemen Kaptan rahat dur demeyin :D büyük kızım sağ olsun halletmisti de ben sadece sabah kahvaltıda çıkan bulasiklari makineye dizip bir yandan da aksamlik kapuskayi ateşe koydum ;)

Aslında baya is var da onları gelince büyük kızla ortaklaşa yaparız ;) bir posta da çamaşır makineye atmıştım hava gunesliyken büyük kıza balkona serdiririm geldiğinde ;)
Bende oturduğum yerde ütü yaparım çok az yavaş yavaş ♡ daha doğrusu ben sadece 5 - 6 gömlek ütüler kıza devrederim ;)

Back
X