- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende heyecanlı ve meraklıyımmBen birazdan hazırlanıp hemen küçük kuzuyu alıp geleceğim sonra oturup bir güzel Cengaverleri düzenlerimEksik kalan bildirim de gelir o arada nasılsa
gerçi daha vakit çok ama ben meraklıyım
![]()
Bende heyecanlı ve meraklıyımm
Liste dışı listede bile olsa bulunmak güzel olacak![]()
Güzel olacak canımm tebriklerInşallah kaptanım, o günleri göreceğim değil miiii
oynakbasi34
Valla dedin ama, durumum içinde inanması oldukça zordu.. ilaç kullanıyorum filan... ay marjiii haydi inşallah bismillah demiş olduk gülümThinkerwoman
Aynı zamanlarda girmiş olduk uğut getirsin inş bize
Günaydın sevgili Yena hayırlı Cumalar, seni görmek çok güzel![]()
Daha ne gitsin abla maşallah çok güzeloynakbasi34 canim. Bu hafta regl döneminde olduğumdan sanırım çok inatçı çıktı yağlarim hafifletici sebep sayın nolur
66.00 giden -500 .
Canım harika bir menu. Afiyet olsun.
Tatlım bak beni geçersen ısırırım o klavyeyi kullanan parmaklarını. Zumbadan sonra leslieye de başladın listen de çok duzgunkim tutar bizim kızı.
Neyse sevinmek daha mantıklı şitres yaramıyor bana
Ben de inanmak istiyorum canım. Motivasyonum iyice düştü daha ne yapabilirim diye düşünüyorum. 70 den sonra gıdım gıdım gidiyor .Haftaya da böyle olursa başka çareler arayacam artıkin.
![]()
Inşallah canım
Aynı zamanlarda girmiş olduk uğut getirsin inş bize
Teşekkür ederim canımmm...Güzel olacak canımm tebrikler![]()
kızlar merba annemler geldi dün sabah memleketten.yatili.giremedim bi turlu .kilom 77.5 kaptanımoynakbasi34
Geçen hafta 76700 müş kontrol ettim iyi 400 gr mış
Kaptanım nasip olursa haftaya hedefim en az 1,5 kilo buraya da yazıyorum Eğer veremezsem bana çeza ver verirsem havalı bi tebrik isterim