Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Girmişken menümü de yazayım

09.00
2 bardak limonlu ılık su

11.00 kahvaltı;
1 yumurta,5 dilim kızarmış patates :deli:, domates,salatalık, 2 dilim turp(kaptanım dedin aldım ama yiyemedim :-) ),2 dilim tb ekmeği

14.00 ara
2 mandalina,1/2 elma

16.45 akşam;
Köz patlıcan salatası,2 haşlanmış baget,2 kepçe mercimek çorbası

20.30
Sade Türk kahvesi,sade soda,1 hurma

Su:2 lt
Spor:40 dk zumba oynakbasi34 oynakbasi34

Gözünaydın demeye kalmadan gidiyorlarmış bileee,neden çabuk gittiler durdur onları sevilaaaaay bulmuşsun göndermeee:mad::KK66:

Teşekkürler kaptanım bende tebrik ediyorum herkesi, kendi adıma söylüyorum buranın sorumluluğu sayesinde böyle kilolar verdim çok teşekkürler herkese :KK200:

:KK70::KK70:

Teşekkürler canım bu arada hoşgeldin :KK200:

Canımsın ablaaaaa amin inşallah :KK200::KK200::KK200:

Merhaba hoşgeldin :KK200:

Hoşbuldum canım

Cuma menüm kaçış yok yazayım
Sabah(9.00) Tereyağında tulumlu omlet, yarım tb ekmeği, zeytin, roka, iki çeri, çay
11.30 Sade Türk kahvesi, üç kuru üzüm
Öğle(13.00) Dört kaşık kısır, çay
Akşam(18.00) Üç kepçe mercimek çorbası, roka
19.30 Midem kazındı bir wasa ekmeği üzerine diyet lor
2 litre su, yeşil çay, spor yok
oynakbasi34 oynakbasi34

Cuma menüm kaçış yok yazayım
Sabah(9.00) Tereyağında tulumlu omlet, yarım tb ekmeği, zeytin, roka, iki çeri, çay
11.30 Sade Türk kahvesi, üç kuru üzüm
Öğle(13.00) Dört kaşık kısır, çay
Akşam(18.00) Üç kepçe mercimek çorbası, roka
19.30 Midem kazındı bir wasa ekmeği üzerine diyet lor
2 litre su, yeşil çay, spor yok
oynakbasi34 oynakbasi34

Valla helal olsun nasılsa cuma bildirili de yaptık diye salmamissin kendini ♡

Kızlar sersem gibiyim :KK43: hayır iş yapmış olsam içim yanmayacak :KK48:
Eşim de henüz gelmedi ama birazdan gelmiş olur inşallah :KK66:
Şirket taşınıyor diye adamcağız bu haliyle koşturuyor hayır birde felaket trafik olan bir yere taşınıyor şirket :KK43: 3 vesait yapmak zorunda eğer arabayla gitmezse ( arabayla giderse yol masrafı çok daha fazla oluyor üstelik trafik deli edecek )

Önceki iş yerinin olduğu yer 15 dakika bile sürmüyordu arabayla gitmesi :KK66: bu şimdi tutulan yere en az 1 saat süresi varmış :KK43: üstelik tuttukları yer resmen bir plazanın bodrumu desem yeridir :KK43: - 3 de olacaklarmış adam daha ölmeden yerin dibine soktu bizi diyip duruyor :KK48:

Daha şimdiden daralmaya başladı hatta bende dedim bak ameliyat durumu da nasılsa şu anda söz konusu değil eğer istersen bas istifağyi başlarım işsizlik maaşına :KK43: eşimden değerli değil ya üstelik kızlarda Allah korusun bir sıkıntı olsa devlet sigortasında ( gerçi büyük 18 ama hala okuyor o yüzden oda sigortalı sayılıyor benim bildiğim )
Birde genelde zaten öyle bir durumda oturup para hesabı yapacak halimiz yok :KK66:

Banucum öyle deme. Piyasa çok kötü iş bulması zor olabilir bir de işsizlik maaşı önemli is buluncaya kadar sizi idare eder..
Ayrıca işten ayrıldıktan sonra 3 ay sağlık sigortası geçerli canım ...

Büyük şehirlerde yol büyük sıkıntı ..

Ben de minibüsle gidiyorum trafiğe bağlı 45 dakika ile 60 dakika arası sürüyor ...
Hakkınız da hayırlısı olsun...

Sevgili kaptanım bize de verilmedi hala :KK75:

Listeye girince geliyor kelebek canım.

Kizlarrrrrr Elhan Elhan nin dikkati sayesinde derecede değişiklik oldu ve bizim takım 3.cü oldu :halay::halay::halay::halay::halay:

:eğlence::halay:

O benim işte kaptırır miyim eksilerimizi :KK53:. Canım Banum...duzelttin ya ellerine sağlık. :KK15:

:KK45::KK45: :KK19:

Hayırlı geceler menüm
Sabah 6 zeytin çeyrek börek 3 dilim sucuk çeri 1 kk beyaz peynir bi tabak düğün çorbası(hadi içmede dur) öğlen lahanalı sebze yemeğim kendime özel yaptığım çok az yağlı ve tuzlu, acı biber ve ince dilim ekmek akşam çayn yanında yulaflı kurabiye 1 tane 1 hurma bi biskuvi meyveyi ihmal ediyorum yarın düzelticem inş bide öğlen geç yiyebildim 16 gibi spor 45 dk aerobik yarım saat yürüyüş su 5 bardak
Banu kardeşim ben de fikrimi yazayım bu yer alt kat olabilir uzak olabilir ama belli bi yaştan sonra Ha deyince iş bulmak eski şartları dan azıcık da iyi olsun dersen zor olabilir ben de diyorum ki olumsuz görünen koşullar inşallah iyiye dönebilir sabredin kardeşim devam etsin inşallah sonra olımsuxluklar devam ederse ona göre hareket olur benim de eşim hem bi saat mesafe de hemde yerine göre sürekli dışarda hayırlı geceler hepinize

Banucum öyle deme. Piyasa çok kötü iş bulması zor olabilir bir de işsizlik maaşı önemli is buluncaya kadar sizi idare eder..
Ayrıca işten ayrıldıktan sonra 3 ay sağlık sigortası geçerli canım ...

Büyük şehirlerde yol büyük sıkıntı ..

Ben de minibüsle gidiyorum trafiğe bağlı 45 dakika ile 60 dakika arası sürüyor ...
Hakkınız da hayırlısı olsun...

Listeye girince geliyor kelebek canım.

:eğlence::halay:

:KK45::KK45: :KK19:
Ama ben iki haftadır listedeyimkiii:KK64:

Hayırlı geceler menüm
Sabah 6 zeytin çeyrek börek 3 dilim sucuk çeri 1 kk beyaz peynir bi tabak düğün çorbası(hadi içmede dur) öğlen lahanalı sebze yemeğim kendime özel yaptığım çok az yağlı ve tuzlu, acı biber ve ince dilim ekmek akşam çayn yanında yulaflı kurabiye 1 tane 1 hurma bi biskuvi meyveyi ihmal ediyorum yarın düzelticem inş bide öğlen geç yiyebildim 16 gibi spor 45 dk aerobik yarım saat yürüyüş su 5 bardak
Banu kardeşim ben de fikrimi yazayım bu yer alt kat olabilir uzak olabilir ama belli bi yaştan sonra Ha deyince iş bulmak eski şartları dan azıcık da iyi olsun dersen zor olabilir ben de diyorum ki olumsuz görünen koşullar inşallah iyiye dönebilir sabredin kardeşim devam etsin inşallah sonra olımsuxluklar devam ederse ona göre hareket olur benim de eşim hem bi saat mesafe de hemde yerine göre sürekli dışarda hayırlı geceler hepinize
Ablaaa senin bu bisküviler ne zaman bitecek:deli:bitince yenisini alma ki gözün görmesin :KK66:

Evet canım ya sorma yemeyim diyom gözüme gözüme sokuyolar çkolatayı ağzıma sürmedim ama İşte ah
Ben açılmamış paketleri dolabın en arkasına istifledim önüne de bir sürü kavanoz koydumki almaya yeltenmeyim bile diye ,çok etkili de oldu valla onca şeyi önünden çek al geri yerleştir ohooo:KK53: tavsiye ederim ablacım

Son bildiriminden itibaren 6 ayı doldurma durumuna göre o tarih çıktı ama onu kesinlikle bir üsttekilere danışacağım :KK66: hani 6 ay dolmadan sadece 6 aylık olunca oluyorsa hemen senide dahil edeceğim canım :KK66: dont panik :KK48:

Süpersin canım :KK66: desene 1 kgdan az fazla kaldı listedeki son bildirimine göre :KK66:
En son 595. Etapta 72.3 kg ile bildirimsiz izne ayrılmıştın :KK66: haftaya o rakamı görürsen yine dönersin istersen listeye :KK66:

Paylaşımın için çok teşekkür ederim :KK66: gerçekten öyle insan kesinlikle her anlamda istemeli :KK66: yoksa mutlaka birşeyler bahane oluyor :KK66:

Çok teşekkür ederiz canım :KK66: Her zaman beklerim :KK66:
Banu abla inş haftaya listeye girerim az kaldı 72lere

Günaydın kızlar iyi hafta sonları
Cuma günü menüsünü son derece sağlıksız dışardaydık ve waffle dışında alternatif yoktu öğlen.
Kahvaltı 8de bir porsiyon menemen, çay
3 de bir waffle, gazlı içecek :eek:
6da 5 kuru erik ve çay

Hoş geldin helopini.Artik aramızdasin çok sevindim. Manavgat'taki eğitimin insallah faydalı sonuçlar getirir sana. Bu süre içinde eksili dönüşün de ayrıca çok güzel. Tebrik ederim. Canım bu bamya tohumunu aktarlarda bulabilir miyim? Güzel bir bilgi, benim şekerim yok ama bağırsak için faydalı oluşu dikkatimi çekti.

Hoş geldin kardeşcazim. :KK200:Sevgiler bizden de...

Hoş geldin canım. Umarım siz de gonlunuzdekileri gercekleştirirsiniz.

Gozun aydın canım. Allah tekrar kavuştursun darısı Lilimam Lilimam cimin başına. :KK200:

Maşallah evinin bereketi tavan desene bu hafta :KK76:

:halay:

Geçen hafta iyi vermiştin ertesi hafta vücut biraz az veriyor gayet normal canım Moralin bozulmasın.

Haftaya daha guzel verecegiz inşallah. En Büyük TÜRKİYE
sağol canm.ama bu son 2 gün de midem hallac pamuğuna döndü.misafirin yanında ne spor yapabildum ne de yememe dikkat edebildim

Gözünaydın demeye kalmadan gidiyorlarmış bileee,neden çabuk gittiler durdur onları sevilaaaaay bulmuşsun göndermeee:mad::KK66:

Teşekkürler kaptanım bende tebrik ediyorum herkesi, kendi adıma söylüyorum buranın sorumluluğu sayesinde böyle kilolar verdim çok teşekkürler herkese :KK200:

:KK70::KK70:

Teşekkürler canım bu arada hoşgeldin :KK200:

Canımsın ablaaaaa amin inşallah :KK200::KK200::KK200:

Merhaba hoşgeldin :KK200:
canm babam da kardeşim de gittikleri yerde en fazla 1 gece 2 gündüz kalırlar dayanamaz babam neresi olursa olsun evini özler hemen

Back
X