Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Selamın aleyküm kizlarrrr ♡♡♡♡♡

Herkese Günaydın ;)

Kızlar bugün taşınıyoruz koşuşturmaca tam gaz :confused:

Sana kolay gelsin canım ;) Allah yardımcın olsun ♡

gunaydinnn ben geri döndüm araniza gelsin zumbalar gelsin yine kabaklar karnibaharlar ispanaklr.e nolcak 2 günu ancak bunlar temizler.......

Haftasonu senin için bir nevi detoks olacak desene ;)

Kızlar sersem gibiyim :KK43: hayır iş yapmış olsam içim yanmayacak :KK48:
Eşim de henüz gelmedi ama birazdan gelmiş olur inşallah :KK66:
Şirket taşınıyor diye adamcağız bu haliyle koşturuyor hayır birde felaket trafik olan bir yere taşınıyor şirket :KK43: 3 vesait yapmak zorunda eğer arabayla gitmezse ( arabayla giderse yol masrafı çok daha fazla oluyor üstelik trafik deli edecek )

Önceki iş yerinin olduğu yer 15 dakika bile sürmüyordu arabayla gitmesi :KK66: bu şimdi tutulan yere en az 1 saat süresi varmış :KK43: üstelik tuttukları yer resmen bir plazanın bodrumu desem yeridir :KK43: - 3 de olacaklarmış adam daha ölmeden yerin dibine soktu bizi diyip duruyor :KK48:

Daha şimdiden daralmaya başladı hatta bende dedim bak ameliyat durumu da nasılsa şu anda söz konusu değil eğer istersen bas istifağyi başlarım işsizlik maaşına :KK43: eşimden değerli değil ya üstelik kızlarda Allah korusun bir sıkıntı olsa devlet sigortasında ( gerçi büyük 18 ama hala okuyor o yüzden oda sigortalı sayılıyor benim bildiğim )
Birde genelde zaten öyle bir durumda oturup para hesabı yapacak halimiz yok :KK66:
Canım esinin şirketinin taşınması size görünürde külfet gibi geliyor ama yeni bir iş bulmadan istifa etmesi daha da kötü olmasın. Ülkenin gidişatı çok belli değil. Sıkıntıya düşmenizi hiçbirimiz istemeyiz. Şer görünen bir şeyde hayır olabilir. Canım acele etmeseniz keşke. Rabbim evinize işinize gucunuze bereket versin. :dua::KK200:

Girmişken menümü de yazayım

09.00
2 bardak limonlu ılık su

11.00 kahvaltı;
1 yumurta,5 dilim kızarmış patates :deli:, domates,salatalık, 2 dilim turp(kaptanım dedin aldım ama yiyemedim :-) ),2 dilim tb ekmeği

14.00 ara
2 mandalina,1/2 elma

16.45 akşam;
Köz patlıcan salatası,2 haşlanmış baget,2 kepçe mercimek çorbası

20.30
Sade Türk kahvesi,sade soda,1 hurma

Su:2 lt
Spor:40 dk zumba oynakbasi34 oynakbasi34
Beş kızartma :sinirli: görmedim sanma... İlle canın patates çektiyse kabuklarıyla fırında pişir canım. Bol baharatli olsun. Tamam mı bebem.:sopa:

Günaydın kızlar iyi hafta sonları
Cuma günü menüsünü son derece sağlıksız dışardaydık ve waffle dışında alternatif yoktu öğlen.
Kahvaltı 8de bir porsiyon menemen, çay
3 de bir waffle, gazlı içecek :eek:
6da 5 kuru erik ve çay
Mavişim alternatifi dışarı çıkmaya karar verdiğinde çantana bir buzdolabı posetine üzüm hurma kayısı çığ fındık çığ badem ceviz koyarak halledeceksin. Yulaflı kurabiye yap bir kavanoza koy bu da ayrı bir alternatif. Waffle hem masraflı hem kacamak.

Kızlar bugün taşınıyoruz koşuşturmaca tam gaz :confused:
Huzurlu sağlıklı tasinmalar dilerim canım. Yine hazır yemeklere saldırma bu bahaneyle önlemini al şimdiden. Kolay gelsin canım. :eek:

gunaydinnn ben geri döndüm araniza gelsin zumbalar gelsin yine kabaklar karnibaharlar ispanaklr.e nolcak 2 günu ancak bunlar temizler.......
Günaydın tatlım. Ooo süpersin enerji taştı geldi buralara. Tercihlerin de mükemmel. :halay:

Yenacim aynı mutlulukla merhaba canım. :KK200: Bursa bu sabah yumuşacık az önce yürüyüşten geldim aklıma sen geldin Yena da çıkmıştır şimdi dedim. :KK19: nasıl İzmir?

Ohh ne güzel yurumussun canım.
Burası soğuk ama güneşli. Çay içiyorum hala, haftasonu keyfi yapıyorum :)

Misafirim gelecek ..sanırım bugün yürüyüş yapamiycam alışveriş dişin da..

Ohh ne güzel yurumussun canım.
Burası soğuk ama güneşli. Çay içiyorum hala, haftasonu keyfi yapıyorum :)

Misafirim gelecek ..sanırım bugün yürüyüş yapamiycam alışveriş dişin da..
Afiyet olsun canım. Sağlık olsun bir dahakine inşallah. Sütçüyü kaçırmayim diye bir saat yürüyebildim ben de :KK54:

Afiyet olsun canım. Sağlık olsun bir dahakine inşallah. Sütçüyü kaçırmayim diye bir saat yürüyebildim ben de :KK54:

Benim sütçüm şansıma hafta ici akşam geliyor çok iyi oluyor .
Hem yoğurt mayaliyorum hem içiyoruz coluk çocuk :)

Ayrıca bir saat yeterli zaten..
Başka spor yapıyormusun bölgesel plates vb.

Canım esinin şirketinin taşınması size görünürde külfet gibi geliyor ama yeni bir iş bulmadan istifa etmesi daha da kötü olmasın. Ülkenin gidişatı çok belli değil. Sıkıntıya düşmenizi hiçbirimiz istemeyiz. Şer görünen bir şeyde hayır olabilir. Canım acele etmeseniz keşke. Rabbim evinize işinize gucunuze bereket versin. :dua::KK200:

Aminnnn canım cumleten ;)
Bakalim benimki şimdilik idare ederim diyor ama ne kadar dayanır bilmem ;)
Adam gitmiş 17 metrekarelik minik bir yer tutmuş :D zaten 3 kişiler patronları birlikte ama eşimle arkadaşı ilk tutulduğunda resmen dalga.geçtiler kuruyemisci açacağız sanki diye :D
Düşün benim oturma odam bile neredeyse iki misli büyüklükte :D

Adam şirketi satacak sanırım çünkü daha evvel birileriyle görüşmüş ;) eşimde diyor inşallah satar da o bahanele işten çıkarır belki diye ;)
Adam bezdirmeye devam ediyor gibime geliyor ama nasip kısmet hakkımızda hayırlısı

Benim sütçüm şansıma hafta ici akşam geliyor çok iyi oluyor .
Hem yoğurt mayaliyorum hem içiyoruz coluk çocuk :)

Ayrıca bir saat yeterli zaten..
Başka spor yapıyormusun bölgesel plates vb.
Bizim sütçü köyden geliyor hafta sonu maalesef. Canım ben de yoğurt ve kefir mayalıyorum taze taze çok güzel oluyor. Spor salonuna üyeliğim var haftada iki gün zumbamiz üç gün pilates var. Ben sadece zumbalara katılıyorum. Bir gün pilates denedim ertesi gün okula gitmekte zorlandim. Bı daha da cesaret edemedim. Aslında devam edebilsem sıkıntılar geçecek de tembellik ediyorum işte.

Bizim sütçü köyden geliyor hafta sonu maalesef. Canım ben de yoğurt ve kefir mayalıyorum taze taze çok güzel oluyor. Spor salonuna üyeliğim var haftada iki gün zumbamiz üç gün pilates var. Ben sadece zumbalara katılıyorum. Bir gün pilates denedim ertesi gün okula gitmekte zorlandim. Bı daha da cesaret edemedim. Aslında devam edebilsem sıkıntılar geçecek de tembellik ediyorum işte.

Platesi 1 yıl yaptım çok faydasını gördüm . Bir nevi fizik tedavi inan..
Sonra çok sıkıldım bıraktım :)

Gecen hafta Zumbayı denedim bayıldım çok zevkli cok eğlenceli. Ve acaip ter atıyor belki haftada 1 gün is durumuna bağlı devam ederim diğer günler yürüyüş ..

Hoş geldin helopini.Artik aramızdasin çok sevindim. Manavgat'taki eğitimin insallah faydalı sonuçlar getirir sana. Bu süre içinde eksili dönüşün de ayrıca çok güzel. Tebrik ederim. Canım bu bamya tohumunu aktarlarda bulabilir miyim? Güzel bir bilgi, benim şekerim yok ama bağırsak için faydalı oluşu dikkatimi çekti.

Hoş geldin kardeşcazim. :KK200:Sevgiler bizden de...

Hoş geldin canım. Umarım siz de gonlunuzdekileri gercekleştirirsiniz.

Gozun aydın canım. Allah tekrar kavuştursun darısı @Lilimam25 cimin başına. :KK200:

Maşallah evinin bereketi tavan desene bu hafta :KK76:

:halay:

Geçen hafta iyi vermiştin ertesi hafta vücut biraz az veriyor gayet normal canım Moralin bozulmasın.

Haftaya daha guzel verecegiz inşallah. En Büyük TÜRKİYE
Merhaba canım, evet babam da aktardan almış bir çok faydası var diye tüketiyorum ben de sadece şeker için değil. Kesinlikle bağırsakları çalıştırması güzel bir etki. En azından o gaz ve şişkinlik hissi olmuyor. Kimisi akşamdan on tane tohumu bir bardak suya koyup sabaha kadar bekletip sabah hepsini içiyormuş. Ben sadece sabahları 10tane tohumu suyla birlikte yutuyorum. Akşamdan yutmak da aslında işe yarayabilir.

Back
X