- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selamın aleyküm kizlarrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese tekrar hayırlı günler
İnanılmaz canım sıkkın şu anda
Mahkeme davayı red ettionların avukat maşallah bir çene bir çene her şeye bir bahanesi vardı
kadınlardan 2si gelmişti diğeri şehir disindyamis hesapta.
Temiz yolu açık ve avukatla konuşup ona göre karar vereceğim
Mahkeme çıkışı terbiyesizlik tam arabayla yanlarından geçerken başladılar kahkaha atıp dalga geçmeyeOH iyi oldu nasılsın falan diye
Tabi eşim çıldırdı ve yol.ortasında arabayı durdurup kadınlara siz ne kadar utanmaz insanlarının yaşından başınıza utanır diye bağırdıdedim gülün gülün daha bir şey bitmedi asıl şimdi başlıyor
Eşim baştan temize git dedi ama şimdide boşver Allahindan bulsunlar bu tip insanlarla muhatap olmaya demez diyor ama heleki o hareketleri çok ağrım gittisanki ben keyfimden gidip karakollarda bekleyip saatlerce ifade için uğraştım
Allah bildiği gibi yapsın o hakim bayanı da![]()
Kızlar benim enerjim çoook düşük. Bu hafta veremedim eminim umarım almamışımdır.
Hayırlı akşamlar arkadaşlar
Bugunkü menüm kahvaltı:
1 haşlanmış yumurta domates salatalık 1 zeytin 1 dilim tb ekmeği biraz bal 1 kare peynir
Öğle 1 elma
Akşama da brokoli salatası var menümde
Yarın eksilerle çıkmarız hepimiz inşallah.. Bu arada patates diyeti bence yapmayın :) )
Bugünkü menüm
Sabah(7.30) Bir kase yoğurt keten tohumu ve çörek otlu
Öğle(13.00) Bir kase yoğurt iki kaşık yulaf
17.00 Sade Türk kahvesi
Akşam(18.30) Yarım kase yoğurt içine bir avokado, iki ceviz
İki buçuk litre su, spor 21.00'den sonra üç mil Leslie, basen, karın bölgesel egzersiz planladım.
Zumbaya gitmedim gün boyu yoğurt yiyince enerji yok tabi...
sonundaoldu canım dediğin gibi az yediğimin farkındayım. Başka türlü de hiç veremiyorum üstüne bir de alıyorum. Bir kırılma noktası yaşanacak ama ne zaman bekliyorum bakalım.
Doktora da gidemiyorum fiziğime bakınca takıntı yaptığımı söylüyor. Türk kadını böyle olurmuş, yaşıma göre normalmiş miş miş.....diyetisyene de ben gitmek istemiyorum....
Bu hafta gene ortak Detox yapsak hem takım olarak birinci olsak hem de bol eskiler alşak kabak güzeldi baSka ne Detox yapilabilir yada tavsiye bekliyom canlar
aşkolsun banuş
burdayım kuzum bakarım ben
mahkeme olayına çok sinir oldum, sağlığın her şeyden önemli canım![]()
Selamın aleyküm kizlarrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı cumalar
Rabbim şu mübarek günün hürmetine gonlumuzden geçenleri tez zamanda nasip etsin inşallah. ....Aminnnnn
Yeni uyandım ama hala kendime gelemedimBirazdan laptopu açıp listemizi hazirlarim
![]()
Tatlışım elbette normal rutinimize döneceğiz bunun için istediğimiz kiloya bı inelim. Sonra iki aşağı bı yukari korumayı öğreneceğiz. Geçmişte yediğimiz böreklerin keklerin kurabiyelerin aman şunun da tadına bakayım dediğimiz tatlıların acısını yaşıyoruz. Normal vücudun ihtiyaçlarını yedikten sonra tabi bol su ve hareketi de ekledik mi detoks metoks hikaye olacak bizim için.Günaydın kızlar.. hayırlı cumalar.
aleyküm selam cnm. canını iç sıkma. ben malesef yargı işinde inanılmaz sorunların çıktığını düşünüyorum dekte geldim. temyize gitsen döner o karar eminim de ama canını sıktığına değmez bırak Allah'dan bulsunlar. sen kendine ve ailene odalan gerisini salla.
ben de öyleyim cnm. hatta boğazım falan da ağrıyor. motivem baya yerlerde.
patates yalan oldu desene
cnm en güzeli sağlıklı beslenmek.
cnm insan en çok kendi bilir vücudunu tabi. hani bir ömür böyle de beslenilmez ki. acaba değerlerinde bir sorun olabilir mi? yani ben senden çk fazla yiyorum ama isyandyım bir ömür böyle mi olacak diye![]()
aklımda hep hurmma diyeti var merak ediyorum da ben detoks hiç yapmadım sanırım. ya da bir kere denedim mi yne yılalr önce ay bilemedimama aklımda kalan tecrübem yok gibi.
hayırlı cumalar cnm. çok kibarsın
hayırlı cumalar cnm. valla ben de zor geldim işe. suratım ateş gibi sanki boğazım fena. bir de 20 dakika geç geldim müdür de oda da oturup boş masalarımızı izliyormuş![]()
birşey demedi ama bakalım uyarı gelecek mi
ohh MaşAllah çok güzel gitmiş. ay ağzın bal yesin cnm inş başarırız koruma işini. hele de benTatlışım elbette normal rutinimize döneceğiz bunun için istediğimiz kiloya bı inelim. Sonra iki aşağı bı yukari korumayı öğreneceğiz. Geçmişte yediğimiz böreklerin keklerin kurabiyelerin aman şunun da tadına bakayım dediğimiz tatlıların acısını yaşıyoruz. Normal vücudun ihtiyaçlarını yedikten sonra tabi bol su ve hareketi de ekledik mi detoks metoks hikaye olacak bizim için.
Dünkü yoğurt diyetimin sonucunu bugün aldım çok şükür. 1.4 artım vardı hafta içi hepsini temizledim çok şükür cuma bildirimimiz olmasaydı sanırım bu kadar ugraşmazdim. Takımın faydası işte bu şekilde kendini gösteriyor. Devam bı tanem aynen devam....![]()
Günaydın kardeş takım,
Herkese güzel eksiler dilerim.
Günaydın kızlar , 56.9 ile geldim malesef 200gr cık gitmiş. Geçtiğimiz hafta 57.1 di.
Neden daha çok veremedim anlamıyorum. Demekki diyetimde bir yeniliğe gitmem lazım artık
Canım nebileyim zoruma gitti 200 gr olunca onca emeğekilon az olduğu için gitmiyordur cnm. daha doğrusu az gidiordur. mesela ben 78,5 ile başladığımda 2şer 1,5 ar gidiyordu. artık gram gram gidiyor. normal herhalde. bak yeni kiloya merhaba demişsin ne güzel keyfini çıkar![]()
muhteşem bildirimim. kızlar kusuruma bakmayın
geçen hafta:64.8
bu hafta:64.7
Canım nebileyim zoruma gitti 200 gr olunca onca emeğe![]()
**8. TAKIM 601.ETAP***
oynakbasi34 ( 107,9 / / / % ) Sabit
mavimli ( 74 / / / % )
serenalar ( 79,7 / 79,2 / 0,5 / 0,63 % ) Sabit
sonundaoldu ( 64,8 / / / % )
Meryemozcan27 ( 66/ / / % )
ebideryal ( 76,3 / / / % )
Lillimam25 ( 69,9 / / / % )
Meryem1306 ( 75 / / / % )
Themarginal ( 57,1 / / / )
8. Takım Ortalaması: %
LİSTE DIŞI CENGAVERLERİ
Bonus ( 102,4 / / /% ) 579. Etapta 7. Takımdan bildirimsiz izne ayrılan üye, 91,1 kg ile izne ayrılmıştı, 2 B kural gereği kilo artışı ile listeye dönüyor, Listeye dönüş tarihi 20. Ocak 2019
Black_House ( 80 / / / % ) Yeni üye, Başlangıç 8 Aralık, Başlangıç kilosu 81,9 Kg, hedef 70 kg, Listeye giriş tarihi 29 Aralık
Sevilay80 ( 77,5 / / / % ) 576. Etapta 1. Takımdan 75 kg ile izne ayrılan üye, 75 kgyu gördüğü an listeye anında giriyor ( 2 B kuralı geçerli olmuyor alınan kilo son kilosuna göre 5 %in altında olduğu için )
Bütün 8. Takım Kelebeklerini kocaman öpüyorum ve sonraki bildirime kadar başarılı bir şekilde ilerleyip yine güzel eksiler göreceklerine canı gönülden inanıyorum
Canım 100 gram da olsa gitmişBu hafta mezun ediyormuyuz seni yoksa bir hafta daha kalacakmısın listede
diye diye seni daha da uzun süre tutarmışım seni listede
![]()
hahaha cnm aslında ben de aynı durumdayım. aslında çıkmak istemiyorum ama bıkkınlık geldi ya bana. ya aartı gelip takımama zarar verirsem diye mezun olmak istiyorum. yoksa diyeti tam olarak bozmayı düşünmüyorum elim gitmiyor çünkühafif ahafif açıyorum sadece. o yüzden kararı sana bırakıyorum ben top sende
![]()