Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Takımdan bir kuş uçuyor he... Darısı bizim başımıza. Koruma tecrübelerinden biz de faydalanacağız ne güzel. Hedef kilo hayal değil artık sadece zamanı var diye bakıyorum canım sayende. Benim de 9 kilom kaldı.

Ara ara girdim çıktım işte :) şükür ya 2 aydır 103 tüm böyle devam edicem yeni yıla 99 girmek istiyorum.

Mezun oluyomuşsun darısı bize inşallah maşallah sana

saol cnm. tabi ki hayal değil. azmedince öyle ya da böyle gidiyor. 3 ay önce çok çaresizdim. tartıya çıkıp 78,5 görünce çok üzülmüştüm. naptım kendime demiştim. tutsam kendimi veriririm de azim gerek diye hayıflanıyordum. şükür azmi sizin sayenizde, diyet günlükelrinde ki arkadaşlarda buldum ve durumu toparladım. zaten sen de baya kilo verdin. hatta benden fazla verdin sanırım. işi biliyorsun 9 kilonun gideceğini de biliyorsundur. koruma işini d eben yenoşdan öğreneyim sonra anlatırım inş

Ara ara girdim çıktım işte :) şükür ya 2 aydır 103 tüm böyle devam edicem yeni yıla 99 girmek istiyorum.

Mezun oluyomuşsun darısı bize inşallah maşallah sana

tebrik ederim cnm. çok saol.. siz de elbetteki mezun olacaksınız. kutlamaya katılırım artık sizler için

Canııım tebrikler mezuniyetin hayırlı olsun darısı bizlere olsun inşallah

Günaydın kızlar , 56.9 ile geldim malesef 200gr cık gitmiş. Geçtiğimiz hafta 57.1 di.
Neden daha çok veremedim anlamıyorum. Demekki diyetimde bir yeniliğe gitmem lazım artık
Olsun canım artı olmasında buna şükür, benim vücut zumbaya alıştığı için etkisi ilk zamanlar gibi olmuyo başka sporlar da eklemeliyim ama sana tavsiye ederim bence zumbayı denemelisin

Bendensin abla tebrikler hurma diyetini kv düğünümüz öncesi bir hafta yaptı bayağı etkili oldu ama onun kilosu 100 ün üzerindeydi,dayanabilirsen yap ama bence kahvaltı dahil onu bir hafta yapmak her yiğidin harcı değil

Meryem hatun sahalara döndü yine, tebrikler ablişkom

Sen beni 60 kg iken gör kutuplardan basık ekvatordan şişkin geziyordum 3 kg verdim biraz kurtarmaya başladım darısı hedef kiloma inşallah
Abartma şekerim senin o boyuna 60 kilo demek benim boyuma şimdiki kilom demek, ben okadar kötü hissetmiyorum

Kilo bildirimi

Geçen hafta 102.4
Bu hafta 101.3
Fark 1.1
% 1.07

oynakbasi34
Tebrikler canım çok çabuk umutsuzluğa kapılıyosun bence sen asılsan ciddi kilolar gidecek

Sevgili moni teşekkürler liste için benim ismim listeye çift "L" olarak yazılmış onu düzeltmen mümkünmü

Sağ ol canım. Okuduğum her mesaj doğru yolda olduğumuzu unutturmuyor çok şükür. 17 kilo verdim aklım başıma geldiğinden beri. geçenlerde oğluma fotoğrafimi gonderdim yazdan beri beni görmüyor naptın anne içinden bir anne daha çıkmış diyor tabi hepsi mutluluk kaynağı oluyor. Benn de Yena' nin peşini bırakmam senin gibi. Tabi bu arada atağa geçen bacilarim da olabilir...

Ablişkosunun bitanesi sahalar bizimle güzel. Güvende hissediyorum sizlerle buranın sıcaklığı olmasa erir mı bu yağlar.

**8. TAKIM 601.ETAP***

oynakbasi34 ( 107,9 / / / % ) Sabit
mavimli ( 74 / / / % )Sabit
serenalar ( 79,7 / 79,2 / 0,5 / 0,63 % ) Sabit
sonundaoldu ( 64,8 / 64,7 / 0,1 / 0,15 % ) Üye Mezun olmak istiyor
Meryemozcan27 ( 66/ 65/ 1/ 1,52% )
ebideryal ( 76,3 / 75,8 / 0,5 / 0,65% )
Lilimam25 ( 69,9 / 69,4/ 0,5/ 0,72 % )
Meryem1306 ( 75 / / / % ) Hamilelik sebebiyle yarışmadan geri gelmek üzere ayrılıyor
Themarginal ( 57,1 / 56,9 / 0,2 / 0,35 %)

8. Takım Ortalaması: %

Denerim inşallah canım bu hafta protein ağırlıklı beslenmeyi deneyeceğim bakalım etkisi olacak mı

saol cnm çok incesin amin amin. merakla bekliyorum hepinizi.

oo MaşAllah cnm. ben 14 verebildim. sen ustamsın ya çocuk cnalı görünce daha şok olacak bence.

Kısa sürede bu nasıl doğru tesbit böyle

Asılıcam inşallah ya hergün bana kayıp.

oynakbasi34 nerde?

kaptan bugün kayınvalide de. kayınpederi için Kur-an okunacakmış bugün

**8. TAKIM 601.ETAP***

Meryem1306 ( 75 / / / % ) Hamilelik sebebiyle yarışmadan geri gelmek üzere ayrılıyor

8. Takım Ortalaması: % 0,377

M Meryem1306
canım bildirim yapmamışsın, seni bekliyorum listeyi toparlamak için.

Bonus temmuzda 85 le başladığım kilo serüvenimde Mücadelem şeker ve hamur işiyle oldu annem şeker hastası ve kilolu kardeşlerim de kilolu aile yatkın senin anlıcağın başarıcak kardeşim yıllar la aldığımız kiloları günlerce yaptığımız diyetle değil hayatımızı yeniden programlıyarak vericez aç kalmadan sağlıklı beslenerek paket ürünler den uzak durmaya çalışarak ben şu kurabiye bisküvi olayını da hurma leblebi ye çeviriyorum inş yeter ki kararlı olalım

**8. TAKIM 601.ETAP***

8. Takım Ortalaması: % 0,377

M Meryem1306
sanırım bildirimde bulunmayacak, listenizi paylaşıyorum.

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr

Herkese hayırlı akşamlar

Şükür kavuşturana
Allahtan erken döndüm eve Eşim arkadaşının yanına çalışmaya gideceği için bende fırsat o fırsat hadi bizi de eve bırak bari dedim çünkü biliyorum gece geç saatte kadar çalışacak sonra ordan dönmek de sıkıntı olurdu
Baya kalabalıktı Mevlüt Sonrasında baya uzun sohbet edildi

Listeyi sağ olsun Ayşem tamamlamış bende taşımadıysa bari Paylaşım alanına taşıyayım dedim ama onuda halletmiş canımın içi

Kısa sürede bu nasıl doğru tesbit böyle

Asılıcam inşallah ya hergün bana kayıp.

oynakbasi34 nerde?
Evet kısa süre ama yazılarından hep bi bıkkınlık hissettim canım,kesinlikle her ertelediğin gün senin için büyük kayıp,inşallah bir an önce silkelenip sağlıkla daha çok kilo vermeye başlarsın

Mmmmm hurma diyeti ni kv yaptı Ha her yiğidin harcı da değil se yiğit olmaya adayım yarın bakalım neler olucak kaç gün yiğitlik yapabilecem yazarım
Kız abla yani lafım meclisten dışarıydı ama kv kahvaltı dahil yaptı bu diyeti ve lokma kaçamak yapmadı,21 hurma yani günlük, inşallah sende yapabilirsin

Allah kabul etsin canım

Ben yemek olarak günü kapattım kızlar geç saate kalınca giremeyebiliyorum şimdiden menümü paylaşayım

Uyanınca limonlu ılık su

11.00 Kahvaltı;
Peynirli omlet,domates,1 dilim çavdar ekmeği,ıhlamur

17.00 Akşam;
Fırında levrek,salata

Su: şimdilik 2 lt
Spor:yok

Birazdan kahve soda bide küçük kurabiye yemeyi düşünüyorum oynakbasi34 , sporda belli olmaz çocuk erken uyursa zumba yapabilirim yaparsam yazarım

Aminnnn canım cumlemizin dualarını inşallah ♡♡♡♡

Süpersin canım aynen devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…