Takımdan bir kuş uçuyor he... Darısı bizim başımıza. Koruma tecrübelerinden biz de faydalanacağız ne güzel. Hedef kilo hayal değil artık sadece zamanı var diye bakıyorum canım sayende. Benim de 9 kilom kaldı.ohh MaşAllah çok güzel gitmiş. ay ağzın bal yesin cnm inş başarırız koruma işini. hele de benbu konuda kötü geçmişim var. hafif hafif açıyorum ama elim bozmaya hiç gitmiyor
en azından bu hafta korumayı başarmışım çok şükür. umarım böyle devam edebilirim. yalnız diyet motivem hiç yok. zaten baya da skıldım kendimi de böyle iyi hiisediyorum bugün mezun olunca inş korumaya çalışacağım artık. ben gene bildirim yaparım buraya listede olmasam da.
evet inş cnm. unutur muyum hiç ayrılmamış gibi devam yani. sizlerinde muhabbeti harika
wawwwww demek bu yüzden sessizdin seni seni. MaşAllah cnm.. az kaldı 2 hanellilere. yeni yıla 2 haneyle gireceğine eminim..
aslında bir yandan iyi birşey. baya kalıcı olur cnm
eline sağlık cnm..
Takımdan bir kuş uçuyor he... Darısı bizim başımıza. Koruma tecrübelerinden biz de faydalanacağız ne güzel. Hedef kilo hayal değil artık sadece zamanı var diye bakıyorum canım sayende. Benim de 9 kilom kaldı.
Ara ara girdim çıktım işte :) şükür ya 2 aydır 103 tüm böyle devam edicem yeni yıla 99 girmek istiyorum.
Mezun oluyomuşsun darısı bize inşallah maşallah sana
Canııım tebrikler mezuniyetin hayırlı olsun darısı bizlere olsun inşallahohh MaşAllah çok güzel gitmiş. ay ağzın bal yesin cnm inş başarırız koruma işini. hele de benbu konuda kötü geçmişim var. hafif hafif açıyorum ama elim bozmaya hiç gitmiyor
en azından bu hafta korumayı başarmışım çok şükür. umarım böyle devam edebilirim. yalnız diyet motivem hiç yok. zaten baya da skıldım kendimi de böyle iyi hiisediyorum bugün mezun olunca inş korumaya çalışacağım artık. ben gene bildirim yaparım buraya listede olmasam da.
Olsun canım artı olmasında buna şükür, benim vücut zumbaya alıştığı için etkisi ilk zamanlar gibi olmuyo başka sporlar da eklemeliyim ama sana tavsiye ederim bence zumbayı denemelisinGünaydın kızlar , 56.9 ile geldim malesef 200gr cık gitmiş. Geçtiğimiz hafta 57.1 di.
Neden daha çok veremedim anlamıyorum. Demekki diyetimde bir yeniliğe gitmem lazım artık
Bendensin abla tebriklerHayırlı cumalar güzel takımım 75800 geçen hafta 76300 dü hayal ler 1500 du hayat lar 500 gr buna da şükür ben de hurma diyeti ni bu hafta deniyeyim diye düşünüyorum inş ama kahvaltıdan vazveçmeden yapılır sa
Meryem hatun sahalara döndü yine, tebrikler ablişkomZamanım olmadığı için alintilayamadım ama hepsini okudum.oynakbasi34 canım Allah kabul etsin bütün hayrinizi ve dualarınızı. Rahmetliye buradan ben de bir Fatiha hediye ediyorum. Amin...okudum bile.. cumamiz mubarek olsun.
Eki Görüntüle 2217439
Geçen hafta 66.00 unutmadiysambutun arkadaşlarıma önce sağlık huzur sonra da eksili bir cuma diliyorum. Okula biraz erken gideceğim işim var. Acele oldu takipteyim hepinizi.
Abartma şekerim senin o boyuna 60 kilo demek benim boyuma şimdiki kilom demek, ben okadar kötü hissetmiyorumSen beni 60 kg iken gör kutuplardan basık ekvatordan şişkin geziyordum3 kg verdim biraz kurtarmaya başladım darısı hedef kiloma inşallah
Tebrikler canım
Sevgili moni teşekkürler liste için**8. TAKIM 601.ETAP***
oynakbasi34 ( 107,9 / / / % ) Sabit
mavimli ( 74 / / / % )Sabit
serenalar ( 79,7 / 79,2 / 0,5 / 0,63 % ) Sabit
sonundaoldu ( 64,8 / 64,7 / 0,1 / 0,15 % ) Üye Mezun olmak istiyor
Meryemozcan27 ( 66/ 65/ 1/ 1,52% )
ebideryal ( 76,3 / 75,8 / 0,5 / 0,65% )
Lillimam25 ( 69,9 / 69,4/ 0,5/ 0,72 % )
Meryem1306 ( 75 / / / % ) Hamilelik sebebiyle yarışmadan geri gelmek üzere ayrılıyor
Themarginal ( 57,1 / 56,9 / 0,2 / 0,35 %)
8. Takım Ortalaması: %
Sağ ol canım. Okuduğum her mesaj doğru yolda olduğumuzu unutturmuyor çok şükür. 17 kilo verdim aklım başıma geldiğinden beri.saol cnm. tabi ki hayal değil. azmedince öyle ya da böyle gidiyor. 3 ay önce çok çaresizdim. tartıya çıkıp 78,5 görünce çok üzülmüştüm. naptım kendime demiştim. tutsam kendimi veriririm de azim gerek diye hayıflanıyordum. şükür azmi sizin sayenizde, diyet günlükelrinde ki arkadaşlarda buldum ve durumu toparladım. zaten sen de baya kilo verdin. hatta benden fazla verdin sanırım. işi biliyorsun 9 kilonun gideceğini de biliyorsundur. koruma işini d eben yenoşdan öğreneyim sonra anlatırım inş
tebrik ederim cnm. çok saol.. siz de elbetteki mezun olacaksınız. kutlamaya katılırım artık sizler için
Ablişkosunun bitanesi sahalar bizimle güzel. Güvende hissediyorum sizlerle buranın sıcaklığı olmasa erir mı bu yağlar.Canııım tebrikler mezuniyetin hayırlı olsun darısı bizlere olsun inşallah
Olsun canım artı olmasında buna şükür, benim vücut zumbaya alıştığı için etkisi ilk zamanlar gibi olmuyo başka sporlar da eklemeliyim ama sana tavsiye ederim bence zumbayı denemelisin
Bendensin abla tebriklerhurma diyetini kv düğünümüz öncesi bir hafta yaptı bayağı etkili oldu ama onun kilosu 100 ün üzerindeydi,dayanabilirsen yap ama bence kahvaltı dahil onu bir hafta yapmak her yiğidin harcı değil
Meryem hatun sahalara döndü yine, tebrikler ablişkom
Abartma şekerim senin o boyuna 60 kilo demek benim boyuma şimdiki kilom demek, ben okadar kötü hissetmiyorum
Tebrikler canımçok çabuk umutsuzluğa kapılıyosun bence sen asılsan ciddi kilolar gidecek
Sevgili moni teşekkürler liste içinbenim ismim listeye çift "L" olarak yazılmış onu düzeltmen mümkünmü
Tebrikler canımçok çabuk umutsuzluğa kapılıyosun bence sen asılsan ciddi kilolar gidecek
Denerim inşallah canım bu hafta protein ağırlıklı beslenmeyi deneyeceğim bakalım etkisi olacak mıCanııım tebrikler mezuniyetin hayırlı olsun darısı bizlere olsun inşallah
Olsun canım artı olmasında buna şükür, benim vücut zumbaya alıştığı için etkisi ilk zamanlar gibi olmuyo başka sporlar da eklemeliyim ama sana tavsiye ederim bence zumbayı denemelisin
Bendensin abla tebriklerhurma diyetini kv düğünümüz öncesi bir hafta yaptı bayağı etkili oldu ama onun kilosu 100 ün üzerindeydi,dayanabilirsen yap ama bence kahvaltı dahil onu bir hafta yapmak her yiğidin harcı değil
Abartma şekerim senin o boyuna 60 kilo demek benim boyuma şimdiki kilom demek, ben okadar kötü hissetmiyorum
Sevgili moni teşekkürler liste içinbenim ismim listeye çift "L" olarak yazılmış onu düzeltmen mümkünmü
saol cnm çok incesinCanııım tebrikler mezuniyetin hayırlı olsun darısı bizlere olsun inşallah
Sağ ol canım. Okuduğum her mesaj doğru yolda olduğumuzu unutturmuyor çok şükür. 17 kilo verdim aklım başıma geldiğinden beri.geçenlerde oğluma fotoğrafimi gonderdim yazdan beri beni görmüyor naptın anne içinden bir anne daha çıkmış diyor tabi hepsi mutluluk kaynağı oluyor. Benn de Yena' nin peşini bırakmam senin gibi. Tabi bu arada atağa geçen bacilarim da olabilir...
Kısa sürede bu nasıl doğru tesbit böyle
Asılıcam inşallah ya hergün bana kayıp.
oynakbasi34 nerde?
Evet kısa süre ama yazılarından hep bi bıkkınlık hissettim canım,kesinlikle her ertelediğin gün senin için büyük kayıp,inşallah bir an önce silkelenip sağlıkla daha çok kilo vermeye başlarsın
Kısa sürede bu nasıl doğru tesbit böyle
Asılıcam inşallah ya hergün bana kayıp.
oynakbasi34 nerde?
Kız abla yani lafım meclisten dışarıydıMmmmm hurma diyeti ni kv yaptı Ha her yiğidin harcı da değil se yiğit olmaya adayım yarın bakalım neler olucak kaç gün yiğitlik yapabilecem yazarım
Allah kabul etsin canımSelamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı akşamlar
Şükür kavuşturana
Allahtan erken döndüm eveEşim arkadaşının yanına çalışmaya gideceği için bende fırsat o fırsat hadi bizi de eve bırak bari dedim çünkü biliyorum gece geç saatte kadar çalışacak sonra ordan dönmek de sıkıntı olurdu
Baya kalabalıktı MevlütSonrasında baya uzun sohbet edildi
Listeyi sağ olsun Ayşem tamamlamışbende taşımadıysa bari Paylaşım alanına taşıyayım dedim ama onuda halletmiş canımın içi
Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı akşamlar
Şükür kavuşturana
Allahtan erken döndüm eveEşim arkadaşının yanına çalışmaya gideceği için bende fırsat o fırsat hadi bizi de eve bırak bari dedim çünkü biliyorum gece geç saatte kadar çalışacak sonra ordan dönmek de sıkıntı olurdu
Baya kalabalıktı MevlütSonrasında baya uzun sohbet edildi
Listeyi sağ olsun Ayşem tamamlamışbende taşımadıysa bari Paylaşım alanına taşıyayım dedim ama onuda halletmiş canımın içi
Evet kısa süre ama yazılarından hep bi bıkkınlık hissettim canım,kesinlikle her ertelediğin gün senin için büyük kayıp,inşallah bir an önce silkelenip sağlıkla daha çok kilo vermeye başlarsın
Kız abla yani lafım meclisten dışarıydıama kv kahvaltı dahil yaptı bu diyeti ve lokma kaçamak yapmadı,21 hurma yani günlük, inşallah sende yapabilirsin
Allah kabul etsin canım
Ben yemek olarak günü kapattım kızlar geç saate kalınca giremeyebiliyorum şimdiden menümü paylaşayım
Uyanınca limonlu ılık su
11.00 Kahvaltı;
Peynirli omlet,domates,1 dilim çavdar ekmeği,ıhlamur
17.00 Akşam;
Fırında levrek,salata
Su: şimdilik 2 lt
Spor:yok
Birazdan kahve soda bide küçük kurabiye yemeyi düşünüyorumoynakbasi34 , sporda belli olmaz çocuk erken uyursa zumba yapabilirim yaparsam yazarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?