- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Yarım saat bisiklet cevırdım kızlar hemde tempolu![]()

Bende mecbur minibusle kuzu götüreceğim arada işte git gel 15er dakikadan 30 dakika yürümüş olacağım inşallah

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yarım saat bisiklet cevırdım kızlar hemde tempolu![]()
Cok gecmis olsun inşallah tedaviyle düzelir herşey ve biran önce sağlığına kavuşursun canimİnşallah bugün daha da güzel olacak menümöğlen yemek için kendime karnabahar hasliyorum
kızı havuza goturmeden sarımsaklı yoğurtla yerim ♡♡♡♡ Tabi sonrasında dişleri fircaladiktan sonra da birde naneli ağız spreyi kullanmam lazım ki milleti bayiltmayayim oralarda
Aksamlik da olmadı kendime kirmizi mercimek çorbası yapayim diye düşünüyorumne dersin uygunmudur ♡
Canım inşallah herşey düzene girer ve sıkıntın her neyse Rabbim feraha çıkarır ♡♡♡♡♡ Dertleşmek biri lazım sa ben her zaman buralardayim
Ben fıtık fıtık diye dolaniyordum meğer sıkıntı omuzlardaymisAmeliyat için doktora karar verdik ve tam fiyat alırız diye düşünürken Doktor muayenede evet Fitiklarin ameliyatlik boyutta ama bu ağrı omuzdan geliyor sanki dedi
Allah razı olsun akıl etti de omuzumdan MR çektirdi
meğer omuzdan tendonda yırtık varmış
3 ayı bulur iyileşme ama fizik Tedavi de sartmisgeçmezse kortizonlu iğne yapılacak oda işe yaramaz Son çare ameliyat dedi doktor ama ona gerek olmaz sanırım dedi
Bırak adam dikkat etmese ben ameliyatı olup sonrasında da geçmedi daha beter oldum diye Doktora belkide çamur atacaktim beceremedi diyeyada Allah korusun Ameliyatta sıkıntı çıkabilirdi
Sağ omuzdaydi başta sıkıntı şimdi Sol omuzdan ağrı vurdu ( bir tarafı kollajen sanırım diğer tarafı farkında olmadan zorlamis olabilirim yada kendi kendine tetikledi
Anam iyice hastalık hastası yaşlı teyzeler gibi oldumama sabırla köşe minderligine devam nasılsa geçecek
![]()
Süpersin canım ♡ ben inanıyorum belki bir iki Kilo daha bile gider![]()
Zerdeçal toz olanindan di mi....müthiş metabolizmayi hızlandıracak bak...karabiber etkisini daha da artıyormus zerdeçalin. Hintli kızların güzellik sırrıKoymadan canımsuyunu biraz az koydum ki çokda su gibi olmasın
zerdecali da blenderdan geçirip diğer baharatlarla eklerim şimdi
![]()
En sevdiğimmmmmMenemen yaptım bir kupada ayran yanında bır gıbı mıdeye ındırcem![]()
Menemen yaptım bir kupada ayran yanında bır gıbı mıdeye ındırcem![]()
Zerdeçal toz olanindan di mi....müthiş metabolizmayi hızlandıracak bak...karabiber etkisini daha da artıyormus zerdeçalin. Hintli kızların güzellik sırrıhadi sana kolay gelsin canım.
![]()
Bu hafta inat ettim çok kararlıyım cicim inşallah bu gazım hiç kesilmezBen diyim -500 sen de -600 gelmezse ne olayım...Şapkam olsaydı çıkarırdim bu iradenin önünde
![]()
Ayy sorma akşam hala çok tokum dedim dedim sayfadan çıktım bir açlıktır bastırdı,midemdeki seslere eşim bile kayıtsız kalamadı "ah garibim hadi iki tane çiğ köfte ye kendine eziyet etme " dediBu saat oldu ve ben açımmidemin gurultulari resmen kulaklarımda muzik gibi
ve benim hayin köfte kocam yanımda ekmek arası peyniri götürüyor
![]()
![]()
Neyse ben hiç rahatsız değilimyansın yağlar da adamdan zayıf olayım
Gerci oda neyin kafasını yaşıyorsa yılbaşından sonra bizi de dahil et şu senin düzene dedi
öncesinde sanki baslayamiyor
vedalasacak herhalde bir kaç günde kacamaklariyla
![]()
![]()
Aylin42KonyaPopüler ÜyeÜye
![]()
Herkese merhaba arkadaşlar.10. Takıma 82 kilo ile başladım ve 59.3 ile bu hafta bireyselde 1. Likle mezun oldum.Hatta şu anda 59 kiloyum.Bu günleri gösterdiği için Rabbime şükürler olsun.Allahım bütün arkadaşlarıma bu duyguyu tattırsın inşallah.
Özel bir sırrım yok.Hiç diyetteyim modunda olmadım.İlk başlarda hep diyetteyim diyordum kafamdan diyette olduğum çıkmıyordu.Ve çok zor kilo veriyordım.Hatta 3 hafta sabit olduğumu hatırlarım.İşlerimin yoğunluğu artınca diyet kelimesini unutmuştum.Hareketim eskisine göre 2-3 katı daha arttı.Mümkün olduğu kadar yürüyüşümü ihmal etmedim.Günde 3-3.5 saat ( 13 km ) yürüdüğüm bile oldu.1 saatin altında hiç düşmedi.Evde bile yürümeyi unuttum denebilir.
Sandoloz sakızlı bitki karişimi,yeşil çay ve mate çayı içtim.Her sabah çörekotu yağı ve keten tohumu yağı ( soğuk sıkım ) içtim.Beni çok tok tuttu.Yine her sabah suda bekletilmiş kabuk tarçınlı limonlu su içtim.Bir de günaşırı limonlu maydonoz suyu.Çok güzel ödem attırıyor.
İşte böyle arkadaşlar.İstikrarlı ve azimli olduğunuz sürece sizde başarırısınız buna eminim.Ama nefis hepimizde var,kolay değil.Kararında yediğiniz sürece sorun yok zaten.Herkese güçlü bir irade ve başarılar dilerim
Vaaay Meryem hatun demek bizlerden sırrını saklıyomuş aşkolsuuuunYağlar niye var canim yakılmak için..bizim işimiz yakmak. Yola bir kibrit attım bile
Bebeğim ben de sana çok güveniyorum. Paylaştığın Aylin'in yazısında gördün ya üç hafta sabit kaldığı olmuş. Biz kacamaktan uzak duralım suyumuzu içelim sporumuzu yapalım. Sonrası geliyor....bak canlı canlı yaşadım ben yeminle
umitsizlik yok...aciktiginda kalk kendine bir çay yap...bir bakmışsın unutmuşsun yemeyi....taktik ben kandırıyorum çoğu zaman...biraz leblebi üzüm vs veriyorum sesini kesip oturuyor. Yiyip mutlu oluyorum diyorsun ya külliyen yalan
onun adı can cıkıntısı, oyalanma sonraki pişmanlığı düşün...daha beter.... öğün saatin dışında uzak dur yiyeceklerden. Kitap oku mesela tabi çocuk var sende ama ...
Hadi bismillah bir bardak ama evin en büyük bardağiyla su içelim. Ketilin altını da her daim açık tut...mutfağa girdikçe görür boşa gitmesin diye sıcak bir şeyler içersin. Bak bu tüyoyu ilk seninle paylaşıyorum ablam.
![]()
Offf çok havalı beee![]()
8. Takımdansonundaoldu 12 haftada 13,8 kilo vererek mezun olmuştur.
![]()
Mezunumuzun karnesi için burayı tıklayınız.
Canımsın ablişkomKuzum gelmiş@Lilimam25 ... Gözüm aradı durdu bu sabah bitanemi
![]()
Hasta olmasınlar da bırak tukursunler canım.Canımsın ablişkomonca gülmemizden belliydi gecemin böyle geçeceği
ay zaten aç yatmışım sabah ta kahvaltım geciktikçe gecikti 11.30 da yapabildim , hangi odaya gitsem babalı kızlı içine tükürmüşler e o halde bırakıp bişey yiyemem ruhum daralır, evi derle topla çocuğu yedir derken o saati buldu
![]()
Bu hafta inat ettim çok kararlıyım cicim inşallah bu gazım hiç kesilmez
Ayy sorma akşam hala çok tokum dedim dedim sayfadan çıktım bir açlıktır bastırdı,midemdeki seslere eşim bile kayıtsız kalamadı "ah garibim hadi iki tane çiğ köfte ye kendine eziyet etme " dediama yermiyim yemeeeem
gece zaten hiç uyuma yok çocuğun odasıyla odamız arasında mekik dokudum,yahu mızılıycak zaman mı be çocuk zaten midemle sınav oluyorum bırakta uyuyum unutuyum
Bak bu arkadaşta tıpkı benim gibi düşünmüş diyet lafını kullanmamış, sende unut canım adı diyet olunca inan sonraki öğünün saatini dört gözle bekliyo insan... bide spor spor spor,bunu hep diyorum ama gerçekten sporsuz gıdım gıdım gidiyo,canın sıkılınca yemeğe sarmak yerine en azından 15 dakikalık leslie falan yap zaten açlığı unutuyosun... bide sürekli olmuyo modum düşük tarzı cümleleri kendine bile kurma öyle dedikçe miskinlik çöküyo... gündüz de buraya uğra bizler de hatırlatırız sporu suyu,burda kızlar öyle yazdıkça gaza geliyorum ben.. şimdilik benden bukadar,ben inanıyorum çok kısa sürede toparlayacağına
Vaaay Meryem hatun demek bizlerden sırrını saklıyomuş aşkolsuuuunşaka bi yana çok güzel şeyler yazmışsın ablacım
Offf çok havalı beee
![]()
Sporsuz gitmiyor abla gerçektenHelal sana canım
Aynen devam sağlık için
sonuçta diyette değiliz sadece sağlıklı besleniyoruz ♡
Bende mecbur minibusle kuzu götüreceğim arada işte git gel 15er dakikadan 30 dakika yürümüş olacağım inşallahhiç yoktan iyidir ♡
Tabıkı yok ayranla doldurdum mıdeyıEn sevdiğimmmmmafiyet olsun canım. Öğle yemeğin çok güzel. Ekmeği yazmamışsin demek ki yok.
Serenacimin uçuşu bugün mukemmel
![]()
Ins toparlıyacagım canım sagolBu hafta inat ettim çok kararlıyım cicim inşallah bu gazım hiç kesilmez
Ayy sorma akşam hala çok tokum dedim dedim sayfadan çıktım bir açlıktır bastırdı,midemdeki seslere eşim bile kayıtsız kalamadı "ah garibim hadi iki tane çiğ köfte ye kendine eziyet etme " dediama yermiyim yemeeeem
gece zaten hiç uyuma yok çocuğun odasıyla odamız arasında mekik dokudum,yahu mızılıycak zaman mı be çocuk zaten midemle sınav oluyorum bırakta uyuyum unutuyum
Bak bu arkadaşta tıpkı benim gibi düşünmüş diyet lafını kullanmamış, sende unut canım adı diyet olunca inan sonraki öğünün saatini dört gözle bekliyo insan... bide spor spor spor,bunu hep diyorum ama gerçekten sporsuz gıdım gıdım gidiyo,canın sıkılınca yemeğe sarmak yerine en azından 15 dakikalık leslie falan yap zaten açlığı unutuyosun... bide sürekli olmuyo modum düşük tarzı cümleleri kendine bile kurma öyle dedikçe miskinlik çöküyo... gündüz de buraya uğra bizler de hatırlatırız sporu suyu,burda kızlar öyle yazdıkça gaza geliyorum ben.. şimdilik benden bukadar,ben inanıyorum çok kısa sürede toparlayacağına
Vaaay Meryem hatun demek bizlerden sırrını saklıyomuş aşkolsuuuunşaka bi yana çok güzel şeyler yazmışsın ablacım
Offf çok havalı beee
![]()
Ben de zerdeçal aldım merak ediyorum nelere katılır?Mercimek çorbası uygundur canım güzel tercih. Tebrik ederim harikasin.Bir tatlı kaşığı da zerdeçal koy....aman yarabbim rengi, tadı enfes oluyor. Sakin un koyma...bol pul biber, karabiber derde deva bir çorba. Afiyet olsun.
![]()
güzel güzel
spor da su da süper
ben 2 litreye az geçtim ama şimdi 2 bardak daha içerim de 2.7 olsun bari
Kız onun oğluna boşuna Jandarma demedim benhatuna hiç bir şey yedirmedi
yoksa hayaller Roma gerçekler Eminönü gibi bir şey oldu
Simit yerine kıtır yedirdi güzel Arkadaşıma ♡
Kız bombanın fitilini çektim kaçıyorum diyorsun yani
Şaka bir yana ama cidden bizim Ülkemizde olupta 36 beden olmak zorhersey lezzetli
Hedeflere ulaşınca tadımlık da olsa yiyebilir inşallah ama önce hedef tutturulacak
Hadi sana iyi geceler canım
Allah rahatlık versin![]()
Anam ne diyon maziye gittim geldim bir an...ah ah o irmikli dondurma üzeri tahinli... her misafirle gittik bu yaz oraya...bir kaseyi bitirir esiminkine dalardim. Tabi geçmişe sünger çektim.
Patilanin da pideli kebabı enfesti ahhhh ah...gitmesek de yemesek de güzel işte doğruya doğru
![]()
kızlar ben epey acıktım hava felaket yağışlı geceden beri yarın bu saatlerde dahiliye randevum var yarında oruçluyum inşallah sonra ki gün açacağım mecbur dışardan kahvaltı edeceğim hastane yanında ıslah kahvaltı tabağı olan bireyler bulabilirim çok sapa bir yer.
dünden yemeklerim var çok şükür fasulyem ve etli garnutur var onları yiycem bugün ama salatalık sebzem kalmadı yarın pazar göreceğim fulleyecegim inşallah bugünde yoğurtla yerim
sankim accuk erimiş totoom aynada öyle gördümelbise aldım 3 4 gün evvel hedefim kızımın doğum gününde giymek kiziimada aynı renk aynı model kadife bir elbise diktiricem yada.makinemi yaptirabilirsem dikicem bakalım artık en az 10 kilo vermeyi hedefliyorum bakalım 23 marta kadar kaç kilo verecegim
Yok yok birazdan menümü yazarım şimdi yemeğimi yiyim deHasta olmasınlar da bırak tukursunler canım.bakalim kahvaltıda neler var
geçen haftaki hezimetten sonra lokmanizi sayacak moddayim.
bol su sağlıklı yemek bekliyorum. Bu üç gün kati kaçamak yok hepimiz için. Dün gece mesajları okurken gözümden yaş geldi şükür gece beni rahatsız edecek bir şey olmadı...senin gibi benim de aklıma geldi ama benim Lenam yok
![]()
Maşallah sana valla hedefe ulaşıp salmıycaksın bellisorma ne havabir gaz bir gaz
yani bugüni ş yerinde değil de gün partisinde gibiyim. ikramın ardı arkası yok cnm. ama tadımlık yedim hep. öğle arası çıktım bir kot aldım geldim havam yerine geldi. neyse geldim ki masam da poşet. bana 2 dilim ev pastası bırakmışlar. yarım dilim yeyip hemen başka birimdeki kankime götürdüm
yoksa gömerdim ben. bunlar hep bu sayfanın bana 1 haftadır verdiği gazlardan. çabuk koş yetişen alıyor![]()
![]()
Çok cici olcak eminimsankim accuk erimiş totoom aynada öyle gördümelbise aldım 3 4 gün evvel hedefim kızımın doğum gününde giymek kiziimada aynı renk aynı model kadife bir elbise diktiricem yada.makinemi yaptirabilirsem dikicem bakalım artık en az 10 kilo vermeyi hedefliyorum bakalım 23 marta kadar kaç kilo verecegim