Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Goolll ablam golll
Süper menu

Ancak olumlu eleştiri yapabilirim. perfect . Kiviyi çayin yaninda yememeni tavsiye edebilirim sadece canım. Arasında bir iki saat zaman dilimi olursa daha iyi olur.Afiyet olsun.

Tamamdır canım öyle yaparım

Bende ayniyim calismadigim halde etrafımda insanlara el uzatinca hep zararlı çıkarım ama yinede biri ihtiyacım var dediği anda bile bile Laden dediğim çok olur
Hatta eşim hep der şu iyi niyetin yüzünden çok basın ağrıdı ama hala insanlara temkinli yaklasmasini öğrenmeden diye

Ne yaparsın can çıkar huy çıkmaz

Çok beğendim süper menün

Çok teşekkürler canım inşallah yatana kadar da aynı devam ederim ♡♡♡♡♡

alıntılar yine uçtu kızım sağolsun
kızlar okudum hepsini ama kızım yedi resmen alintilari

bugün dışarıdaydım 1.5 saat tempolu yürüdüm ağırlıkla kızımı dambıl niyetine taşıdım kendimi böyle avutuyomm.
annemin ihtiyaçlarının bir kısmını hallettim kaldı diğer kısmı ve temizlik yarın itibari ile kendi evimde uğraşırım sora annecigimle bir hafta gibi bir süre giden gelen olacak ziyaret için anlicaginiz yılbaşı yoğun başladı.

çok lezzetli sebzeler aldım pazardan güzelde pisirdim goncami bekliyorum gelsinde yiyelim yemeğimizi.

bugün yeğenimle çıktık sağolsun o kızımla ilgilendi ben hallettim işleri orada pasta ısmarladım aman allahım onlar kızımla yediler ve ben çayımı yudumladim resmen inanılır gibi değil Rabbim bu sabrımın mükafatını versin inşallah bugün 8. gün de bitti şeker diyetinde kaldı 12 gün.

Helal sana ♡♡♡♡ Azmine hayran kaldım ama bu şeker diyeti de sana çok fayda ediyordur Bakalım bende bugün itibariyle şeker orucu uygulayacağım

banucum o hareket başta zorluyor ama sonra çok iyi oluyor plank duruşu da onun kadar ise yarıyor hatta o bundan daha çok yarıyor diyebilirim

Onuda yaparız inşallah yeterki faydalı olsun ♡♡♡♡

Vay vay vay..
Ne demek gol değil. . Kim demiş. .
Amazing

Yirim senin baskaldiri ruhunu. .
Uzun vadede biz kazanıriz canım hiç merak etme.

Vay vay vay..
Ne demek gol değil. . Kim demiş. .
Amazing

Yirim senin baskaldiri ruhunu. .
Uzun vadede biz kazanıriz canım hiç merak etme.

Heyt beee ben bunun şerefine bir tür daha yerim

Şaka şaka hemen patlatmayin gözlerinizi
Tövbe yemem birazdan da kivimi yerim ancak bir yarım saat sonra da yeşil çayımı içerim

Abboo anarşikler basmış grubu ben çok heyecanlı ve panik atağım. Biriyle tartışırken hatta konuşurken bile ağlarım ama zayıflıktan değil heyecandan
Keşke azıcık çaçeron olabilseydim
zukkum ben yerim pampa gelmişken meeeeezunnn oldum ya gııı

Hakkat @Lilimam25 nerdesin cnm
oynakbasi34 cnm bu menüyle acıkmadıysan helal olsun daha nasıl gol olmasın çık tebrikler.

155 i ara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…