- 9 Ocak 2012
- 15.625
- 30.327
- 798
Yok kız ....kurt kocayinca kuzuların makarası olurmuş.
Bir yıl konuşur artık dünkü kahvaltımı
155 i ara
Sen ve kocamak aynı cümlede hiç hoş durmadı tatlım
Bu ara yoğun mesai yapıyor onlar yazık
Keşke her anarşik sizin gibi olsa balım
Sen de mi brutus ...vurun abaliyaSen ve kocamak aynı cümlede hiç hoş durmadı tatlım
Bu ara yoğun mesai yapıyor onlar yazık
Keşke her anarşik sizin gibi olsa balım
Anlamadım ay ne dedim benSen de mi brutus ...vurun abaliya
Ah ah o künefe eve bakır tepsilerine varana kadar aldım bu yağlarda çok emeği vardır hiç hakkını yiyemem en çok ta Kastamonu etli ekmeği derler aslında bi tür gözleme şekerli çayda çabası istebu güzide nimetlerın çok hakkı var bende ama artık değişmek istiyorum eski halime asla dönmek istemiyorum bu hafta tartıda tık yok ödem mi ne anlamıyom kiraz sapımi içeyim napiyim bi yerde hata yapıyom ama bakcaz
Bişi demedin...Anlamadım ay ne dedim ben
Haha tamam tamam sustumBişi demedin...ben yanlış okudum çaktırma Meral görmesin aman diyim.
Helal olsun valla cnmModumu düşürmüyorumendişeye mahal yok. Nerede kalmıştık kızlar
Bugünkü cezali menüm
Sabah 07.40 Üç kuru üzüm, üç çığ fındık
Öğle 13.00 Dört kaşık biberli, iki cevizli, yoğurt
15.00 Sade Türk kahvesi
17.00 Bir küçük mango( ilk mangom), bir kivi, üç kaşık yulaflı yoğurt
Kiraz saplı, yeşil çay iki litre su
Ay yeni gördüm tam mavinin minnoşları için tam bu. Benim sıpaya kolay kaçar. 1 saat hazırlarım 1 dakika oynar veletMinnak kuzulara bir güzel oyun daha buldumaklınızın bir kenarında bulusun
https://www.facebook.com/
En çok spora bayıldım. Afiyet olsun canim.Havalar sogudugundan beri spora gitmiyorum. Salonun olduğu yerde park yeri yok. Uzaklara park ediyordum yürümek sıkıntı olmuyordu ama şimdi göze alamıyorum. Evde Leslie ve eliptikle idare edeceğim artık.Menüm sabah
Bi kase tarhana 1 kk peynir 5 zeytin 1 dilim kepek ekmek
Ara bi iki dilim meyve kurusu kahve eşliğinde
Aksam bi kase tarhana bi tabak patlıcan
Çay leblebi az kuru üzüm kuru kaysi 3 tane bi küçük portakal şu şu an 6 bardak civarı spor 1 saat step 45 dk fitness step 10 15 le 11 15 arası bitince 45 dk aletlerle devam ediyom step ısınma yerine geciyo
Cok az yemişsin canım afiyet olsunBen de menümü paylaşayım.
Kahvaltı 8de iki dilim tahıllı ekmek kaşarlı sucuklu fırında, 3 siyah zeytin, çay
Öğlen yok
Akşam 4:30da tavada sotelenmiş domatesli kabak, et kavurma.
Akşam bebekleri uyuttuktan sonra bir espresso içerim.
Nasıl hafif bir menü ben yesem bunları ölüyorum aclıktan diye aglardımModumu düşürmüyorumendişeye mahal yok. Nerede kalmıştık kızlar
Bugünkü cezali menüm
15.00 Sade Türk kahvesi
Menu spor harika canım tebrikler ablaMenüm sabah
Bi kase tarhana 1 kk peynir 5 zeytin 1 dilim kepek ekmek
Ara bi iki dilim meyve kurusu kahve eşliğinde
Aksam bi kase tarhana bi tabak patlıcan
Çay leblebi az kuru üzüm kuru kaysi 3 tane bi küçük portakal şu şu an 6 bardak civarı spor 1 saat step 45 dk fitness step 10 15 le 11 15 arası bitince 45 dk aletlerle devam ediyom step ısınma yerine geciyo
O benim işteanarşik benim lakabımdi yenoşum. mudurler için eyleme katılıp sonra müdür tarafından milli eğitime şikayet edilmişliğim var...trajikomikti bugun ben de cezami çekiyorum durumlar vahim canim. Bu cuma artı görme ihtimalim var nasıl oldu anlamadım.
Ben yaşamasam olur mu bende yurttan atılıyodumGüzel yurdumdan manzaralar serisi volum bilmem kaç. .
Resmen Karamizah..Buna benzer bir olayı ben de yaşadım ve işten atıldım zamanin da.. yanim da olanlar dönüp baktığımda arkamdan bakıyorlar dı
Cok kiziyorum biliyomusun bu örneklere ..
Hak diye birşey olduğunu ogrenemiycez heralde ..
Ooouuuv olmamı kaptanım golll beeeaa golllAn itibaren yemek faslı benim açımdan bitti sayılırsadece Son 1 tane kivi yerim ilerleyen saatlerde acikirsam ♡
Hemen aklimdayken yediklerimi de paylaşayım bakalım siz ne düşünüyorsunuz;
Uyanınca 07.30da
1 büyük kupa sıcak su
Kahvaltı 08.30da
1 haşlanmış yumurta
1 ufak dilim beyaz peynir
1 salatalık
1/2 Domates
1 kupa limonlu naneli yeşil çay
Ara 10.00da
1 kupa kiraz sapı çay
Ara 12.00de
1 fincan sade filtre Kahve
Öğlen; 13.00de
5 yk yoğurtlu bol naneli kabak ♡
Ara; 15.00de
1 fincan naneli limonlu yeşil çay
Aksam 16.20de
5 yk kadar yoğurtlu karnabahar
1 parça ızgara tavuk
1 büyük kase bol limonlu marul salatası
( hakiki nar eksici ekledim biraz♡ )
Belki saat 19.00da 1 kivi yerim çay eşliğindebu saatten sonra bol sıvı tuketilecek
Hadi bakalım alayım sizin yorumlarınızı menumle alakali ♡♡♡♡
Bu da mı gol değil beee buda mi gol değil
Bu sayede ben gelmiştim "yettim ablaaaaa" diyerekKesinlikle haklısın. Çok olmadı yakın zamanda senin anlattigin bir durumu yaşadım. Bir arkadaşa haksızlık yapıldı çok canım sıkıldi bana değil yakinimdakilere bile yapılmasına göz yumamam. Bu arkadaştan özür dilenmesi gerektiğini yoksa ben de aralarında olamayacağımi söyledim. O arkadaş haksızlık yapanla can ciğer devam etti ben de kapı dışarıuslandim mi hayır. Doğru olanı yaparım başkaldırı ruhumda var.
Ah bu günde kırk çeşit yemek yapma derdi nezaman bitecek yiterrrr yaaaKızlar esimin kızımın akşam yemeğini yapıp alıntılarla devam ederim azcık musade
İşte geldim burdayım ben diyette ustayım
He valla haklısın kaptaniçem çok zor şartlar altında çalışıyorum gece geliyorum baykuş gibiyimO gece kuşugelir birazdan
Görenlerin de vicdanları sızlamış yürekleri kan ağlamış,sizin gibi insafsız değillermişEn son hakiki Hatay künefecisinin vitrinin önünde ağzının suyunu silerken görülmüş
Abboo anarşikler basmış grububen çok heyecanlı ve panik atağım. Biriyle tartışırken hatta konuşurken bile ağlarım ama zayıflıktan değil heyecandan
Keşke azıcık çaçeron olabilseydim
@zukkum ben yerim pampa gelmişken meeeeezunnn oldum ya gııı
HakkatLilimam nerdesin cnm
@oynakbasi34 cnm bu menüyle acıkmadıysan helal olsun daha nasıl gol olmasın çık tebrikler.
Valla ayağımla gittim de yan gözle bile bakamadım merdane korkusunaYok cnm senin korkuna vitrine bile bakmaz o
Tabi yaaa konuşmammı ,unutma unutturma sloganımızYok kız ....kurt kocayinca kuzuların makarası olurmuş.
Bir yıl konuşur artık dünkü kahvaltımı
Eveeet Meryem ananın manavına hoşgeldinizzzModumu düşürmüyorumendişeye mahal yok. Nerede kalmıştık kızlar
Bugünkü cezali menüm
15.00 Sade Türk kahvesi
Okudumkiii okudumkiBişi demedin...ben yanlış okudum çaktırma Meral görmesin aman diyim.
Sağol canım ablamÇok geçmiş olsun Meralcim. Yavrum bu bebiş daha yeni iyileşti.Tuh ya üşüttün yine di mi.... Hazır manava gelmişken kendine atıştırmalık çocuğa da taze meyveler al atom içeceği hazırla.insafsız olmayaydik o totoşu bir şeye sokamazdın. neyse menüye gel bakım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?