• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı akşamlar :KK66:

An itibariyle yemek faslı da bittiğine göre hemen aklimdayken yediklerimi de paylaşayım;

Sabah uyanınca 06.45de
1 kupa limonlu sıcak su

Kahvaltı 09.00da
1 haşlanmış yumurta
1 dilim beyaz peynir
1 ufak turp bol limonlu
1 adet gün kurusu
1 naneli limonlu yeşil çay

Ara 11.00de
1 sade Filtre Kahvesi

Öğlen 14.00de
1/2 karnıyarık
3 kaşık yoğurtlu bakla
3 kaşık yoğurtlu havuç

Ara 15:00de
1 sade nescafe

Akşam; 18.30da
3 ufak parça tavuk ( elim kadar toplamda )
1 kase yoğurt

Gün içinde 2 litre metabolizmahizlandirici su :KK66: ( 1. Sayfada tarifin resmi var merak eden olursa )
1 litre sade su

Sabah 30 dakika epileptik ♡

Yatmadan tekrar yaparım ama biraz önce arkadaşım aradı hadi çıkın gelin çay içelim diye :KK66: ve kesinlikle şekersiz çay ve kahve harici asla bir şey yenilmeyecek :KK52:

Alayım bakalım bugünün menüsüne yorumlarınızı :KK200:

Harakiri mi yapıyorsun kız :KK70: yandın diyecektim ki baktım Meryem Ablan görmüş bile :KK48:

Canım çay iyimiş bana da lazım :KK66: hala alacağım hesapta :KK70: ama Meryem Ablanın da dediğigibi ne olur bukadar kısıtlamaya gitme ki kıtlık sinyali vermesin vücut :KK66:

:KK70: :KK70: :KK70: kız nerden de aklına geldi
Yarın sırf Protein tuketip dengeler inşallah :KK66:
Bence menün güzel kaptaniçem afiyet şeker olsun:KK19:

:KK70: kız ne diye fisetekliyorsun bak Meryem abla daha çok kızacak

evet ablacım kumpir şöyle anlatayım bir milföy un yarısını uzun kesiyor içine 1 yk haşlanmış patates koyuyor ve üzerine garnitur yani koca bir kumpir değil ama bu görüşme elinde sonunda olacaktı ve bende pazartesi olsun dedim cumaya kadar eksi çıkar ınsalh ya o değilde 3 gündür 86.7 ödem canlarına rağmen bir eksiklik göremedim

ayyyy mihtesemmm bir menü olmuş :) afiyet olsun kaptancimmm yarın evet haşlanmış tavuk yiyem bari
Sen daha neler yedin de hele aramızda kalcak :sus:

Kız ben her anlamda tam bir Baligim siz kapışsaniz oturup ağlarım yapmayın kız kıyamam günah diye :KK70:
Haberleri bile izlerken her akşam ağlayacak bir şey denk geliyorum :KK70: ilk zamanlar ufaklık sasiriyordu ama artık oda alıştı kız ne ağlıyorsun yine diyor :KK70:
Ohooo canım sen o ağlamaları bana sor,daha dün akşam eşimle aslan belgeseli seyrediyoruz bi tane anne aslan 17 yaşına gelmiş bi deri bi kemik,hem yaşlılıktan hemde açlıktan öldü,ben nasıl ağlıyorum hıçkıra hıçkıra,aslana bu hal hiç yakışmadı diye:KK61: normalde hep kızıyodum yavruları acımadan yiyolar diye :KK70:eşimde doğanın kanunu bu diye teselli ediyo ama baktım onunda gözleri doldu :KK66: hele hamilelikte candy ve heidi yi baştan sona izledim her gece netten, Anthony öldüğünde ağlamaktan öldüm :KK70:

yaaa abla şimdi hemen sopa gösterdin yaaa valla ben çok istiyorum kilo vermeyi kızımın doğum günü var 21 martta tm 78 kilo olmuş olmam gerek yani 7 li hanelere düşmem gerek ki elbiseme gireyim bırakma eliiiiimiiiii :)
bırakma şu kizceni yalnız

bende yarın tavuk ve brokoli yapam iyi hatırlattın canım afiyet olsunnnnn
Sen böyle makarna salatalarını ye giyersin elbiseyi :skandal:

yaaa abla şimdi hemen sopa gösterdin yaaa valla ben çok istiyorum kilo vermeyi kızımın doğum günü var 21 martta tm 78 kilo olmuş olmam gerek yani 7 li hanelere düşmem gerek ki elbiseme gireyim bırakma eliiiiimiiiii :)

Sağol canım en bayıldıklarımdan brokoli benim için, sana da afiyet olsun

Ben bugun saat 2gibi etli nohut yedim 1kasik pilavla amaa...sonrasinda 1elma..aksam 7gibi aksam yemegi niyetinede yogurt yedim...su an ac gibiyim findik atistiriyorum bikac tanee...film izliyorum bitsin yarim saatte gobek eritme hareketiii oldu mu tamam gibi bugunlukkk

İyi akşamlar arkadaşlar,
Bu sabah kahvaltıda ortalama 1 tane kadar omlet domates salatalık ve çay 1 dilim tb ekmeği yedim.
Aralarda 5i 1 yerde çayı
1 greyfurt
Siyah çay
Akşam menümde brokoli salatası 1 tabak yaklaşık.
Bugün de bitti şükür
Bu menü eksi getirir canım afiyet olsun. Ama sağlıklı bir hayat için yetersiz. Protein az çunku...şimdilik istediğin kiloya ulaşmak için ara ara böyle hafif yemek iyi ama vücudun ihtiyacı olan mineraller, proteinler yaşlılıkta problem olacak çünkü yeterli değil. :KK43: Siyah çay yerine yeşil tercih edebilir misin? Biri ödem yaparken diğeri ödem söktürücü çunku..

Senden daha çok kilo vermeni istediğime emin olabilirsin. Bir dengeyi yakalayamadık. Asla yememen gereken şeyleri yazicam var mısın uygulamaya....yok dersen kararlarını tekrar gözden geçir derim...

Sen böyle makarna salatalarını ye giyersin elbiseyi :skandal:
Soyle kız....anca rüyasında giyebilir ...şişman şişman uzaktan baksın öyle

Yaptıkya kanki smoothie içicez :rapci:
Smoothie yetmez kankeytam :işsiz: yarın antinkuntin yapicam....bu hafta protein yemeyi duşunuyorum. Yoğurt , yulaf ağırlıklı gene... Sebze de var ama az....bı de kimileri regl döneminde metabolizma hızlı çalışıyor diyor kimi yavaş hangisi doğru bilmiyorum. Ayrıca bol sıvı almak ödem yapar mı...bunlar kafamda net değil..deneyerek bulacağım. Bilgin varsa paylaş. o_O Bakalım Hilal salı günü yapalım dediğimiz kurabiyeyi hatırlayacak mi....onun üzerine daha fazla gitmemiz lazım. Bu kaçamaklari bırakmalı...:KK14:

Ben bugun saat 2gibi etli nohut yedim 1kasik pilavla amaa...sonrasinda 1elma..aksam 7gibi aksam yemegi niyetinede yogurt yedim...su an ac gibiyim findik atistiriyorum bikac tanee...film izliyorum bitsin yarim saatte gobek eritme hareketiii oldu mu tamam gibi bugunlukkk
çok karışık yazmışsın canım saatlerini ve ara öğünlerini anlamadım nohut ne kadardı mesela fındık kaç adetti

Bu menü eksi getirir canım afiyet olsun. Ama sağlıklı bir hayat için yetersiz. Protein az çunku...şimdilik istediğin kiloya ulaşmak için ara ara böyle hafif yemek iyi ama vücudun ihtiyacı olan mineraller, proteinler yaşlılıkta problem olacak çünkü yeterli değil. :KK43: Siyah çay yerine yeşil tercih edebilir misin? Biri ödem yaparken diğeri ödem söktürücü çunku..

Senden daha çok kilo vermeni istediğime emin olabilirsin. Bir dengeyi yakalayamadık. Asla yememen gereken şeyleri yazicam var mısın uygulamaya....yok dersen kararlarını tekrar gözden geçir derim...

Soyle kız....anca rüyasında giyebilir ...şişman şişman uzaktan baksın öyle

Smoothie yetmez kankeytam :işsiz: yarın antinkuntin yapicam....bu hafta protein yemeyi duşunuyorum. Yoğurt , yulaf ağırlıklı gene... Sebze de var ama az....bı de kimileri regl döneminde metabolizma hızlı çalışıyor diyor kimi yavaş hangisi doğru bilmiyorum. Ayrıca bol sıvı almak ödem yapar mı...bunlar kafamda net değil..deneyerek bulacağım. Bilgin varsa paylaş. o_O Bakalım Hilal salı günü yapalım dediğimiz kurabiyeyi hatırlayacak mi....onun üzerine daha fazla gitmemiz lazım. Bu kaçamaklari bırakmalı...:KK14:

şöyle yapalım sen yaz abla sonra konuşup orta yol bulalım olur mu yarın kurabiyeyi hatırlıyorum sabah muz alıp yapacağım unutmadım :)

Tatlişim afiyet olsun. Senden bir ricam var.
Sabah(00.00) ,.......... ....,....... ........... ........... ............ ............ .....
Ara(00.00) ........... ...........

Öğle(00.00) .......... ............. ............. ..................
Varsa Ara(00.00) ............ .............

Akşam(00.00) ........... ........... ............
Su.............. Litre
Spor........ dakika,saat
Şeklinde bildirim yaparsan incelememiz daha kolay olur. Daha güzel yorumlar yaparız. Kahvaltı yapmadın mi?
Karbonhidratli besinleri daha az yersen çabuk kilo verirsin. Aç olman normal yoğurdun içine yulaf ezmesi eklersen seni tok tutar.

Kızlar menümü yazayım
Kahvaltı 8de bir dilim tb ekmeği, bir adet rafadan yumurta, bir dilim kaşar peyniri ve çay
Öğlen 2 de sebzeli çorba ve bir dilim tahıllı ekmek
Ara bir parça çikolata :110:
Akşam 5te 2 parça tavuk nugget, iki kaşık makarna ve salata
Afiyet olsun. Fena bir menü değil. Spor olsaymiş iki kaşık makarna ve çikolata kalıcı olmazmış. Suyu neden belirtmedin? Bı de menune bitki çayı ekleyelim. :super:

P.tesi menüm
Sabah(10.00) Bir yumurta, zeytin, peynir, iki çatal petek bal, maydanoz, iki çeri, bir tb ekmeği
11.00 Bir sade Türk kahvesi
17.00 Dört kaşık yoğurt, iki kaşık yulaf, beş badem, acibiber, eşime mantarlı tavuk sote yaptım bir kaşık tadına baktım
Su İki litre, bir litre Banunun detoks suyu, iki demlik bitki çayı , spor yok...
Açım ama çok mutluyum. :21:Yiyecek miyim :oha: hayır tabi ki....

Kızlar menümü yazayım
Kahvaltı 8de bir dilim tb ekmeği, bir adet rafadan yumurta, bir dilim kaşar peyniri ve çay
Öğlen 2 de sebzeli çorba ve bir dilim tahıllı ekmek
Ara bir parça çikolata :110:
Akşam 5te 2 parça tavuk nugget, iki kaşık makarna ve salata
afiyet olsun canım nagit kizartmami

Back
X