Günaydın gençlik.. kaçamaksız birgün geçirin inş. kendimi hesaba katmıyorum çünkü kaçamağın bini bir para

doğru mu yazıdm deyimi acaba
Elhan
öğretmenim bakar artık
cnm ben 30 yaşımdayım. 5 yaşında bir oğlum var Allah bağışlar inş. kasım ayına kadar spiralle korunuyordum kasım da çıkardık bekliyorum bakalım. dr 1 yıl dene olmazsa gel dedi. folik asit alyorum sadece düzenli olarak
saolasın. aynen korumak zor. fakat bu defa ciddi motiveyim. hamilelik düşünüyorum ama onu da en alt sınırda tamamlamaya çalışacağım sağlık sorunu falan olmazsa inş. eski kafam olsaydı çok cozutmuştum ama mezuniyetten beri hafif kaçamaklarla devam ediyorum. bakıyorum tartı azıcık artıyor akşam yemeğini kesiyorum . spor yapsam tam olacak. benim spor eksik. öğle arasında 1 saat yürüyorum ama yetmiyor bence.
geçmiş olsun cnm. Rabbim bol bol şifa versin inş.
toparlanmasına çok sevindim cnm. inş biran önce ayaklanır. senin eksinde harika. isterse 10 gr olsun. eksi eksidir
cnm protein candır. protein yiyip artı görene denk gelmedim ben. bak sebzede kilo artışı oluyor ama proteinde olmuyor.
ben sana demiştim dön eski listelerine diye. neden onlara dönmüyorsun cnm özel değilse??
bu arada kivi saltalık hep su. onları da eklemelisin eskisi gibi.
cnm senin sorunun düzenli beslenmeme. mesela sabah güzel bir kahvaltı yapsaydın öğlen yeşillik ve çiğköfteyle kapatırdın. bence şu kahvaltı işini oturt.
aslında kaçınılmaz son cnm. bak bisküvi yiyen çok kötü beslenmiş. mesela sabah kahvaltıları yok. ya da ara yok, protein meyve sebze yok. gözü dönüncede insan 2 tane minnak bisküvi deyip yiyor işte. çok yanlış çok.
ben de severim bisküvi. ilk diyete başlayınca formunkileri ara öğün yaptım. adapte olunca onları da bıraktım.
şimdilerde ara öğünde bir iki tane yiyorum. ama kilo verirken çok gereksiz.
benim eşimde hiç yaşlanmıyıııııı..
sürekli görev yeri değişiyor. gittiği gün buna mesleği anlatmaya başlıyorlarmış. sonrada hangi okul mezunusun diyorlarmış. ben de diyorum emekliliğim geldi desene

o da 10 yıldır görevdeyim deyince şok geçiriyorlarmış.
çünkü arsızsın diyorum. kafayla yastık arasında 10 cm kala uyur. ben bir sağa bir sola döne döne zor uyurum. her şeyi düşünürüm irdelerim. o hiçbir şeyi takmaz.
annesi aniden öldü. ben o gün bile uyudum sen bana azıcık düşün dertlen diuyorsun diyor

yapım bu diyor.
çok iyi cnm. yalnız bir sen bir de meryem şu 1 dilimden nasıl tost yapıyorsunuz

bana ancak 2 dilim olmalı

hahaha tebrik ederim sizi
çocuk uyutrken uyuyakalmayan bizden değildir

biz de birimiz nöbet bekler tv izler diğeri uyutur. sonra nöbetçi olan uyuyanı kaldırır. yoksa akşam çayı içemiyoruz azıcık tv bakamıyoruz. dün eşim gececiydi uyumuşum. mutfak berbattı. sabah kalkıp mutfağı toparladım çıktım işe geç kaldım.

2 müdürüm var. biriyle trafikte kaşılaştık şansıma. diğeriyle asansörde karşılaştık. bir saate baktı bir bana. anladım orda mesajı
ekşınnn diyorsun yani

apartmanlarda yalıtım yok da müstakilde şaşırdım yani. valla biz binada 2 kişiyiz altlı üslü. adım atsan duyuluyor. bilemiyorum napıcaz
ortak işten dolayı hep bunlar. sanıyorlar ki bekar evi barkı çocuğu yok. benim eşimde abisiyle ortaktı ya biliyorsun. abisi en son evlendi ve babasıyla yaşıyor. o yüzden babası istiyor ki benim eşim hiç evine gelmesin. çalışıp onlara versin. hatta o abisinin çocuğuna da babalık yapsın. kendi evi ve çocuğu Allah'a emanet olsun . neyse kurtulduk biz darısı da size. ama ben bunları eşime dedim ayrılınca hak veriyor şimdi. zaten görmeye bile tahammülü yok onları.