- 25 Ocak 2014
- 7.161
- 28.947
- 598
Esimde bana telefon elinden dusmuyor diyorHee valla gözümü açar açmaz burası aklıma geliyoda girince çok oyalandığım için girmemeye gayret ediyorumyoksa yavrucak aç kalır
Evet eczaneden alın demiş hep güvenilir kaynaklar. İngiliz karbonatı olacakmış. Hazır İngiltereye gidiyorken bir bavul getireyimCanım merdiven altı olabilir demişti doktor Kemal Milar yıllardan beri bittikçe eczaden alırım ben daha güvenli. Hazımsızlığa birebir. Kilo için kullanmıyorum
Karbonat ticarerine baslarsinEvet eczaneden alın demiş hep güvenilir kaynaklar. İngiliz karbonatı olacakmış. Hazır İngiltereye gidiyorken bir bavul getireyim
Aynı uyarıyı bende aldım defalarca o yüzden onun yanında çok şeetmemeye çalışıyorum şimdi fena dalmış bende bişeyler araştırıyor gibi davranıyorum çaktırmaEsimde bana telefon elinden dusmuyor diyor
Benimkide pc de bir seyler bakiyorAynı uyarıyı bende aldım defalarca o yüzden onun yanında çok şeetmemeye çalışıyorum şimdi fena dalmış bende bişeyler araştırıyor gibi davranıyorum çaktırma
Çocuklarla ilgili bi konuda aç arada eşine dönüp "bak böyle böyleymiş..." gibi şeyler söyle inandırıcı olsun ben öyle yapıyorum,sahtekarlıkta son nokta Allah affetsinBenimkide pc de bir seyler bakiyor
Hahahaha iyiymisÇocuklarla ilgili bi konuda aç arada eşine dönüp "bak böyle böyleymiş..." gibi şeyler söyle inandırıcı olsun ben öyle yapıyorum,sahtekarlıkta son nokta Allah affetsin
Hayır cnmSefanur sen çalışıyormusun?
Hee valla gözümü açar açmaz burası aklıma geliyoda girince çok oyalandığım için girmemeye gayret ediyorumyoksa yavrucak aç kalır
Kendi sayfamda paylastim sizinlede paylasayim motivasyon olsunzayif hasibe (83-85 kg ne zayifim ama di mi ) ve sisko hasibe (102-105) kilo insana neler yapiyor insallah zayiflayip guncel resimlerle de oncesi sonrasi yaparim. Evdeki resimleri diyete yeni basladigimda cekilmistim ileride oncesi sonrasi yapabilmek icin ve gun gelecek ileride ben o resmi burada paylasicam.
Eki Görüntüle 2246893 Eki Görüntüle 2246894 Eki Görüntüle 2246895 Eki Görüntüle 2246896
Insallah cnmBende kızı uyandırmaya uyanınca bakıyorum hemen hissediyorlar sanki uyanıyor hepsi hele büyük babasından beter hemen laf sokar : "Ergen senmisin benmiyim belli değilsabah sabah ne buluyorsun yazacak. " diye
Gerci babası oyun oynayınca onada aynısını söylüyor
Eşimde ilk zamanlar soylenirdi şimdi alıştı hadi artık yeter vedalaş da yatalim diyor geceleri sade
Valla baya fark varMaşallah ama dahası da gelecek
Seninde benim gibi basen sorunun varKendi sayfamda paylastim sizinlede paylasayim motivasyon olsunzayif hasibe (83-85 kg ne zayifim ama di mi ) ve sisko hasibe (102-105) kilo insana neler yapiyor insallah zayiflayip guncel resimlerle de oncesi sonrasi yaparim. Evdeki resimleri diyete yeni basladigimda cekilmistim ileride oncesi sonrasi yapabilmek icin ve gun gelecek ileride ben o resmi burada paylasicam.
Eki Görüntüle 2246893 Eki Görüntüle 2246894 Eki Görüntüle 2246895 Eki Görüntüle 2246896
Bak fark nekadar belli oluyor canım lütfen aynen devam et, kilon olmasına rağmen belin inceymiş ve sıkıntı malesef basenlerde biçoğumuzda olduğu gibiKendi sayfamda paylastim sizinlede paylasayim motivasyon olsunzayif hasibe (83-85 kg ne zayifim ama di mi ) ve sisko hasibe (102-105) kilo insana neler yapiyor insallah zayiflayip guncel resimlerle de oncesi sonrasi yaparim. Evdeki resimleri diyete yeni basladigimda cekilmistim ileride oncesi sonrasi yapabilmek icin ve gun gelecek ileride ben o resmi burada paylasicam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?