Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Canım merdiven altı olabilir demişti doktor Kemal Milar yıllardan beri bittikçe eczaden alırım ben daha güvenli. Hazımsızlığa birebir. Kilo için kullanmıyorum
Evet eczaneden alın demiş hep güvenilir kaynaklar. İngiliz karbonatı olacakmış. Hazır İngiltereye gidiyorken bir bavul getireyim

Kendi sayfamda paylastim sizinlede paylasayim motivasyon olsun zayif hasibe (83-85 kg ne zayifim ama di mi ) ve sisko hasibe (102-105) kilo insana neler yapiyor insallah zayiflayip guncel resimlerle de oncesi sonrasi yaparim. Evdeki resimleri diyete yeni basladigimda cekilmistim ileride oncesi sonrasi yapabilmek icin ve gun gelecek ileride ben o resmi burada paylasicam.

Hee valla gözümü açar açmaz burası aklıma geliyoda girince çok oyalandığım için girmemeye gayret ediyorum yoksa yavrucak aç kalır

Bende kızı uyandırmaya uyanınca bakıyorum hemen hissediyorlar sanki uyanıyor hepsi hele büyük babasından beter hemen laf sokar : "Ergen senmisin benmiyim belli değil sabah sabah ne buluyorsun yazacak. " diye
Gerci babası oyun oynayınca onada aynısını söylüyor

Eşimde ilk zamanlar soylenirdi şimdi alıştı hadi artık yeter vedalaş da yatalim diyor geceleri sade

Valla baya fark var Maşallah ama dahası da gelecek

Insallah cnm

Selamın aleyküm kizlarrrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar

Umarım yeni haftayla istikrarlı bir şekilde devam edip cuma günü çok güzel eksileri görürüz ♡♡♡♡

Bu gece pek uykumu alamadım sanırım Felaket uykum var hala ama küçük kuzuyu okula bırakıp eşimi de yeni işine bırakıp ordan Son kez büyük kuzuyu hastaneye götüreceğim
Cuma bize bakan doktor yoktu sonuçları başka doktora gostermistik o doktor pazartesi kendi doktoru da görsün demişti

Kendime hemen filtre kahve yaptım yanıma alayım da kendime geleyim diye şimdi kahvaltı yapacak kadar vakit yok Nasılsa hemen işimiz bitip dönünce rahat rahat kahvaltimi yaparım

Seninde benim gibi basen sorunun varama verdikce guzellesiliyor cnm.aliskanliklardan vazgecmek zor ama...basaracaz insallahgunaydinlar herkeze bu arada

Bak fark nekadar belli oluyor canım lütfen aynen devam et, kilon olmasına rağmen belin inceymiş ve sıkıntı malesef basenlerde biçoğumuzda olduğu gibi sen aslen nerelisin Hasibecim benim yengem muhacirdi okadar benziyosunki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…