- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Rica ederim ablacim,görevimizSüper canımtebrik ediyorum
Yok kız ne tekli paketimavimli tekli paketlerde oluyorya onlardan yokmu üzerinde karbonat yazıyor yani ben evdede onlardan kullanıyorum,kolaylıkla çantana atabilirsin yanlışta anlaşılmaz diğer türlü yapma bencede anahaberlerde görmek istemem
Yanina alabirsin heralde,bi kucuk poseye koysan olmazmiYok kız ne tekli paketi
Bİr Türk marketinde bir şişe vardı onu aldım bunu bulduğuma şükrediyorum.
Burda hava güzelleşsin hergün yürüyeceğim bir saat hızlı tempo.Ya benim de su spor isini halletmem lazim
Yaaa hepiniz çok tatlısınız seferber oldunuz resmenYanina alabirsin heralde,bi kucuk poseye koysan olmazmi
O is benim biraz zor 2.5 yasinda oglum var bebek arabasina koysam durmaz onun hizinda yurusem bir isime yaramazBurda hava güzelleşsin hergün yürüyeceğim bir saat hızlı tempo.
İp atla canim,gunluk 100-200 basla.ole ole ilerletO is benim biraz zor 2.5 yasinda oglum var bebek arabasina koysam durmaz onun hizinda yurusem bir isime yaramaz
Benim 22 aylık iki oğlum varO is benim biraz zor 2.5 yasinda oglum var bebek arabasina koysam durmaz onun hizinda yurusem bir isime yaramaz
Ip yoktu bime geliyormus bu haftaİp atla canim,gunluk 100-200 basla.ole ole ilerlet
O is benim biraz zor 2.5 yasinda oglum var bebek arabasina koysam durmaz onun hizinda yurusem bir isime yaramaz
Uuu 2 taneBenim 22 aylık iki oğlum varonları uyutup, eşime emanet edip yürüyeceğim akşam
Aa ya tevafuk istee.Ip yoktu bime geliyormus bu haftaorda gorunce aklima yatti alip baslayacagim
Oglen uykusunu birakti aksam da 7.30 - 8 arasi uyuyor zaten ama aksam yurumek icin pek elverisli degil burasiAslında uyku saatine yakın çıkan belki bebek arabasında uyur hem açık havada daha uzun uyur
İp atla canim,gunluk 100-200 basla.ole ole ilerletcok kalori yaktirir☺
Bugunku menum
11.39
1 haslanmis yumurta
1 kk peynir
Bol yesillik
14.00
Yesil cay
15.00
Sade kahve
1 hurma
17.30
Sulu tavuk yemegi
1 bardak ayran
Su 2.5
Spor yok
Pazar menum.
Sabah,sahanda yumurta,peynir,zeytin bol yesillik 1 dlm ekmek
Oglen cay,1 elmali kurabiye
Aksam gendime yemegi,salata,komposto.
Kendime tam bitkisel bir çay yaptım ufaklık Son ana bıraktığı performans odeviyle geldi
Neyse hafif ilindi ama ödevi bitirdikiçip tekrar üzerine kaynar su koyarım nasılsa
Ziyan olmasınbu aralar pek bir tutumlu gördüm kendimi
Sagol cnm. Hic dikkat etmedim. Yenanin yazi rengide ayniysa ben degistireyim karisiklik olmasin.yok bu sefer bende Yena abla sandım çünkü yazı boyutu falan aynı olmuşya
Afiyet olsun enfesss,kiremitte ne yapılsa güzel oluyor valla
Erzurumda da yarmaya gendime diyorlarmış kp komik bişey anlatmıştı ordan biliyorum
mavimli tekli paketlerde oluyorya onlardan yokmu üzerinde karbonat yazıyor yani ben evdede onlardan kullanıyorum,kolaylıkla çantana atabilirsin yanlışta anlaşılmaz diğer türlü yapma bencede anahaberlerde görmek istemem
Bir yandan Survivor izliyorumyeni gelen elemana nasıl koptum deli gibi bağırıyor aralarda
1 saat yuruyuste yapildi
Oglen uykusunu birakti aksam da 7.30 - 8 arasi uyuyor zaten ama aksam yurumek icin pek elverisli degil burasi
Beninde cember alasim var ic bacak ve kol calismak icinIp yoktu bime geliyormus bu haftaorda gorunce aklima yatti alip baslayacagim
Zumbaaaa diyorum beni bi dinlesen yani kim sporsuzum ve salona gidemem yürüyüş yapamam dese zumba diyorum ben çok faydasını gördüm canım dene mutlakaYa benim de su spor isini halletmem lazim
Niye almanlar karbonat kullanmazmıYok kız ne tekli paketi
Bİr Türk marketinde bir şişe vardı onu aldım bunu bulduğuma şükrediyorum.
Sen de mi kullanıyorsun?
Hemde ikizUuu 2 tane
Erken bırakmış uykuyu,sabah kaçta kalkıyor?Oglen uykusunu birakti aksam da 7.30 - 8 arasi uyuyor zaten ama aksam yurumek icin pek elverisli degil burasi
Yazı rengi değil boyut aynı canım değişmene gerek yok bence hem aynı olsa da neden değişesinMasallah cnm cok guzel
Gendime ne diye soracaktim soylemissin zaten. Ben de keskegi cok severim.
Devir tasarruf devri kaptanim
Sagol cnm. Hic dikkat etmedim. Yenanin yazi rengide ayniysa ben degistireyim karisiklik olmasin.
Aaa evet bak o hic aklima gelmemisti. Uzerinde kocaman karbonat yaziyo polisin gozune sokarsin
Bu sene sarmadi beni izlemedim. Eskilerden mehmet vardi kisa boylu cok bagirirdi o da. Onun bagirmasiyla ilgili bir video yapmislardi cok komikti. Dur bulayimda koyayim. Derleme olani bulamadim sunu koyayim sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?