Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Yok kız ne tekli paketi
Bİr Türk marketinde bir şişe vardı onu aldım bunu bulduğuma şükrediyorum.
Sen de mi kullanıyorsun?

Yok kız ne tekli paketi
Yanina alabirsin heralde,bi kucuk poseye koysan olmazmi ay yukardaki yaziyi yeni okudum...
Dogru yanlis anlasilabilirr

İp atla canim,gunluk 100-200 basla.ole ole ilerletcok kalori yaktirir☺

Canım fıtık yoksa dediğin gibi süper ama varsa fıtığı tetikliyor yoksa bende çok severim ip atlamayi
Hatta yazın bahçede kızımla baya atlamistim

Bugunku menum

11.39
1 haslanmis yumurta
1 kk peynir
Bol yesillik

14.00
Yesil cay

15.00
Sade kahve
1 hurma

17.30
Sulu tavuk yemegi
1 bardak ayran

Su 2.5
Spor yok

Masallah cnm cok guzel

Pazar menum.
Sabah,sahanda yumurta,peynir,zeytin bol yesillik 1 dlm ekmek
Oglen cay,1 elmali kurabiye
Aksam gendime yemegi,salata,komposto.

Gendime ne diye soracaktim soylemissin zaten. Ben de keskegi cok severim.

Devir tasarruf devri kaptanim

Sagol cnm. Hic dikkat etmedim. Yenanin yazi rengide ayniysa ben degistireyim karisiklik olmasin.

Aaa evet bak o hic aklima gelmemisti. Uzerinde kocaman karbonat yaziyo polisin gozune sokarsin

Bir yandan Survivor izliyorum yeni gelen elemana nasıl koptum deli gibi bağırıyor aralarda

Bu sene sarmadi beni izlemedim. Eskilerden mehmet vardi kisa boylu cok bagirirdi o da. Onun bagirmasiyla ilgili bir video yapmislardi cok komikti. Dur bulayimda koyayim. Derleme olani bulamadim sunu koyayim sadece

1 saat yuruyuste yapildi

Oglen uykusunu birakti aksam da 7.30 - 8 arasi uyuyor zaten ama aksam yurumek icin pek elverisli degil burasi

Öğlen uykusunu baya erken bırakmış kuzu
Benimkiler ikiside okula baslayana kdar mutlaka öğlen uyurlardi
Hani uyumasalarda koltuğa uzanıp dinlenirlerdi ♡

Ya benim de su spor isini halletmem lazim
Zumbaaaa diyorum beni bi dinlesen yani kim sporsuzum ve salona gidemem yürüyüş yapamam dese zumba diyorum ben çok faydasını gördüm canım dene mutlaka
Yok kız ne tekli paketi
Sen de mi kullanıyorsun?
Niye almanlar karbonat kullanmazmı ben senin tavsiyenle bugün kullanmaya başladım canım inşallah etkisini görürüm
Hemde ikiz
Oglen uykusunu birakti aksam da 7.30 - 8 arasi uyuyor zaten ama aksam yurumek icin pek elverisli degil burasi
Erken bırakmış uykuyu,sabah kaçta kalkıyor?
Yazı rengi değil boyut aynı canım değişmene gerek yok bence hem aynı olsa da neden değişesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…