- 15 Şubat 2019
- 1.652
- 3.985
- 53
- 36
Cok erken birakti malesefÖğlen uykusunu baya erken bırakmış kuzu
Benimkiler ikiside okula baslayana kdar mutlaka öğlen uyurlardi
Hani uyumasalarda koltuğa uzanıp dinlenirlerdi ♡
Sabah 8-8.30 arasi uyaniyorZumbaaaa diyorum beni bi dinlesen yani kim sporsuzum ve salona gidemem yürüyüş yapamam dese zumba diyorum ben çok faydasını gördüm canım dene mutlaka
Niye almanlar karbonat kullanmazmıben senin tavsiyenle bugün kullanmaya başladım canım inşallah etkisini görürüm
Hemde ikiz
Erken bırakmış uykuyu,sabah kaçta kalkıyor?
Yazı rengi değil boyut aynı canım değişmene gerek yok bence hem aynı olsa da neden değişesin
İyi bari 12 saat falan uyuyormuş sende yatsan diycemde yatılmıyor,hep uykusuzum ama kızım yüzünden değil kendim yatmıyorum yoksa maşallah kızımın gece uykuları hastalık diş çıkarma dışında iyi,sabah erkenden uyanıyor bende geç yatınca hiç iyi olmuyorSabah 8-8.30 arasi uyaniyor
Ben survivor hiç izlemiyorum başladığını bile buralardan duydumBir yandan Survivor izliyorumyeni gelen elemana nasıl koptum deli gibi bağırıyor aralarda
Ben de 3 gormeden uyuyamayanlardanim alismisim hem iyi oluyor ders calisiyorum ama ben ayilana kadar saat 10 oluyor bazen oglum kalkiyor kendi oynuyor arada gelip beni yokluyorİyi bari 12 saat falan uyuyormuş sende yatsan diycemde yatılmıyor,hep uykusuzum ama kızım yüzünden değil kendim yatmıyorum yoksa maşallah kızımın gece uykuları hastalık diş çıkarma dışında iyi,sabah erkenden uyanıyor bende geç yatınca hiç iyi olmuyor
Ben survivor hiç izlemiyorum başladığını bile buralardan duydum
Gız ne gülüyon bu mesajaBen survivor hiç izlemiyorum başladığını bile buralardan duydum
Burdan duydum dedinde,hosuma gitti ona guldum gıızzz
NörüyonBurdan duydum dedinde,hosuma gitti ona guldum gıızzz
Seferberliğe ben de katilayim.Yaaa hepiniz çok tatlısınız seferber oldunuz resmen
Bunada gülsemmiki,kızarmısın...
Seninki eczane paketlernden,normal karbonatla aynı mı ? Ben normal olanla yaptım suyumu inşallah aynıdır
Yok ayol neden kızayım gülün diye yaptımBunada gülsemmiki,kızarmısın...
Vay gadasını aldıgım.nörek iyyik.sen nördün ciğerimm.Nörüyon
Nörüyüm oturuyom çocuk uyuyo eşte belgesel seyrediyo bende size takılıyomVay gadasını aldıgım.nörek iyyik.sen nördün ciğerimm.
Canım merdiven altı olabilir demişti doktor Kemal Milar yıllardan beri bittikçe eczaden alırım ben daha güvenli. Hazımsızlığa birebir. Kilo için kullanmıyorumSeninki eczane paketlernden,normal karbonatla aynı mı ? Ben normal olanla yaptım suyumu inşallah aynıdır
Sagol bacı,Allah selamet versin..bura bagimlilik yapti,takilmasak olmuyo leeeNörüyüm oturuyom çocuk uyuyo eşte belgesel seyrediyo bende size takılıyom
Doktor ötker amcamın markası merdiven altı olabilir mi hiç? Hemde limonluydu bu sabah son paketimi kullandım diğerleri pakmayanın karbonatı.Canım merdiven altı olabilir demişti doktor Kemal Milar yıllardan beri bittikçe eczaden alırım ben daha güvenli. Hazımsızlığa birebir. Kilo için kullanmıyorum
Hee valla gözümü açar açmaz burası aklıma geliyoda girince çok oyalandığım için girmemeye gayret ediyorumSagol bacı,Allah selamet versin..bura bagimlilik yapti,takilmasak olmuyo leee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?