Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Sabah 8-8.30 arasi uyaniyor

Sabah 8-8.30 arasi uyaniyor
İyi bari 12 saat falan uyuyormuş sende yatsan diycemde yatılmıyor,hep uykusuzum ama kızım yüzünden değil kendim yatmıyorum yoksa maşallah kızımın gece uykuları hastalık diş çıkarma dışında iyi,sabah erkenden uyanıyor bende geç yatınca hiç iyi olmuyor

Ben de 3 gormeden uyuyamayanlardanim alismisim hem iyi oluyor ders calisiyorum ama ben ayilana kadar saat 10 oluyor bazen oglum kalkiyor kendi oynuyor arada gelip beni yokluyor

Seninki eczane paketlernden,normal karbonatla aynı mı ? Ben normal olanla yaptım suyumu inşallah aynıdır
Canım merdiven altı olabilir demişti doktor Kemal Milar yıllardan beri bittikçe eczaden alırım ben daha güvenli. Hazımsızlığa birebir. Kilo için kullanmıyorum

Canım merdiven altı olabilir demişti doktor Kemal Milar yıllardan beri bittikçe eczaden alırım ben daha güvenli. Hazımsızlığa birebir. Kilo için kullanmıyorum
Doktor ötker amcamın markası merdiven altı olabilir mi hiç? Hemde limonluydu bu sabah son paketimi kullandım diğerleri pakmayanın karbonatı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…