- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
oynakbasi34 biz bir ara spor listesi yapıyorduk yine yapsak ya..
90 lar grubunda var hala ..
Yine başlayalım yapmaya ne dersiniz ?
Yaz geliyor diri diri edelelerimiz olmasinmi bizim de :)
O zaman cuma günleri kilo ile birlikte tüm hafta yapılan spor dakikalarinin toplamını da yazıp haftanın sporcusunu belirleyip hurmetlerimizi sunalim yetmezse öperiz sariliriz yaparız birşeyler
Kızların gazıyla gidip saçlarımı da kestirdim eve geçmeden
Şimdi hemen dip boyami da yapayım duş alıp aksam üzere bir yere ugrayacagim aradan çıkmış olsun
Birde kaşları aksam hallederim de şöyle daha enerjik bir haftaya başlamış olayım
Haklısın canım bir de spor listesi için gönüllü bulalım
Allah kabul etsin canım.saol cnm amin. bence diğeri deBulamiyorum
Ben vakit bulursam yaparım ..
İşim olduğunda yazarım yahut yapamazsam..
Sadece etiket yapilsinki arada kaynamasin
Biride benim diyecektim ama yazmislar zaten.Diğeri kim çoğul konuştunda
Sabah 10:00
1 form cay(icine 1 tatli kasigi elma sirkesi koydum)
1 yumurta hş.3-4 zeytin,pekmez,bol yesillik.1 dlm k ekmek
Oglen cay,3-4 hurma.
İkindi sayilir: yarim elma,yarim portakal
Aksam 19:00 1 kase arpa sehriye corba
1 saat yuruyus yapicam yine.
Hayirli aksamlarr..
10 cmden fazla incelme var . Mutlu sonlara az kaldı Asibem...Keşke senden ilham alıp diğer kızlar da paylaşsa görürdük onları da... Allah sonuna kadar sana sağlam bir irade versin canım. Aksamin en güzel mesajiydi bunlar. Tebrikler bitanemKendi sayfamda paylastim sizinlede paylasayim motivasyon olsunzayif hasibe (83-85 kg ne zayifim ama di mi ) ve sisko hasibe (102-105) kilo insana neler yapiyor insallah zayiflayip guncel resimlerle de oncesi sonrasi yaparim. Evdeki resimleri diyete yeni basladigimda cekilmistim ileride oncesi sonrasi yapabilmek icin ve gun gelecek ileride ben o resmi burada paylasicam.
Eki Görüntüle 2246893 Eki Görüntüle 2246894 Eki Görüntüle 2246895 Eki Görüntüle 2246896
Gelsin eksiler...umudum harikasın vesselam.Hu huu kontrol tartisini unutmayalim bayanlarr...
Cuma:86.7
Bugun:85,3☺
Fark:-1.4
Regl haftamdayim demistim ama,neyse...
Şair ne güzel demiş. Parmaklarına sağlık. Canım sen nerede çalışiyordun yazmişsindir unuttum inan. Lilinin diline düşerim yine ama sordum işte bir kere...Yoğun bir günüm olacak ..
Genelde dışarı işlerim var .. banka ,sgk,noter vb
Çok yorucu oluyor ama spor niyetine sayıyorum bol pointli adimlarim oluyor.
Pazartesi olmasına rağmen nasıl pozitif nasıl eksiyi artiya çevirme çabası nasıl umutluyum hayata dair ..
"Sevmek mükemmel iş delikanlım ,
Sev bakalım..
Madem ki kafanda yıldızlı bir gece var..
Benden izin sana ..
Sev,sevebildiğin kadar..."
Demiş şair .... bol sevgili günler efenim
Canım Mart ayı dert ayı bizde...programlar üst üste geldi. Bugün sonuncusunu da yaptık...çok şükür kazasız belasız atlattık. Seyrek uğramam bundandır. Bı de geldiğimde sen olmuyorsun...yoksa bir iki mesaj da olsa uğruyorum genelde.Elhan seyrek uğruyor artık ... Banamı öyle geliyor ...
Yok canım...sana öyle geliyor...buralardayım bakBana da öyle geliyor
Ben de beğenmedim canım... kahvaltı kahvaltı değil...öğlen içler acısı....akşam bir porsiyon vicdan azabı ....hiç olmamış....enerji olmayınca moral de olmuyor. Kendine keyifli küçük bir porsiyon meyve salatası yap üzerine de tarçın serp canım....hadi kalk geç olmadan ....hadiBende aklimdayken saçma menümü paylaşayım
Sabah uyanınca 07.30da
1 kupa sıcak su
Kahvaltı 08.30da
1 termos bardak sade Filtre Kahve
Ara; 11.00de
Çilekli Kefir
Öğlen 13.30da
1 adet simit ( çekirdekli )
Ara 16.00da
1 kupa beyaz çay
Ara 18.00de
1 şekersiz Türk Kahvesi
Bu saate kadar ancak 1.5 litre su içtim ama yatan kadar o 3 litre olur garanti
Ben de beğenmedim canım... kahvaltı kahvaltı değil...öğlen içler acısı....akşam bir porsiyon vicdan azabı ....hiç olmamış....enerji olmayınca moral de olmuyor. Kendine keyifli küçük bir porsiyon meyve salatası yap üzerine de tarçın serp canım....hadi kalk geç olmadan ....hadi
10 cmden fazla incelme var . Mutlu sonlara az kaldı Asibem...Keşke senden ilham alıp diğer kızlar da paylaşsa görürdük onları da... Allah sonuna kadar sana sağlam bir irade versin canım. Aksamin en güzel mesajiydi bunlar. Tebrikler bitanem
Gelsin eksiler...umudum harikasın vesselam.
Şair ne güzel demiş. Parmaklarına sağlık. Canım sen nerede çalışiyordun yazmişsindir unuttum inan. Lilinin diline düşerim yine ama sordum işte bir kere...
Canım Mart ayı dert ayı bizde...programlar üst üste geldi. Bugün sonuncusunu da yaptık...çok şükür kazasız belasız atlattık. Seyrek uğramam bundandır. Bı de geldiğimde sen olmuyorsun...yoksa bir iki mesaj da olsa uğruyorum genelde.
Yok canım...sana öyle geliyor...buralardayım bak
Gercekten sacma olmus cnm sen ne yedin simdi hicbirsey yok ordaBende aklimdayken saçma menümü paylaşayım
Sabah uyanınca 07.30da
1 kupa sıcak su
Kahvaltı 08.30da
1 termos bardak sade Filtre Kahve
Ara; 11.00de
Çilekli Kefir
Öğlen 13.30da
1 adet simit ( çekirdekli )
Ara 16.00da
1 kupa beyaz çay
Ara 18.00de
1 şekersiz Türk Kahvesi
Bu saate kadar ancak 1.5 litre su içtim ama yatan kadar o 3 litre olur garanti
Sagol cnm.Örnek öğün olmuşAfiyet olsun
Şehriyesiz bir çorba tercih ederdim. Eeee Asibecim bu kadar kusur kadı kızında da olsun di mi....ama mercimek, sebze çorbaları sıfır tehlike....afiyet olsun canım...bı de Allah kabul etsin.
Allah razi olsun cnm.Şehriyesiz bir çorba tercih ederdim. Eeee Asibecim bu kadar kusur kadı kızında da olsun di mi....ama mercimek, sebze çorbaları sıfır tehlike....afiyet olsun canım...bı de Allah kabul etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?