Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Kızların gazıyla gidip saçlarımı da kestirdim eve geçmeden
Şimdi hemen dip boyami da yapayım duş alıp aksam üzere bir yere ugrayacagim aradan çıkmış olsun
Birde kaşları aksam hallederim de şöyle daha enerjik bir haftaya başlamış olayım

Haklısın canım bir de spor listesi için gönüllü bulalım

Ben vakit bulursam yaparım ..
İşim olduğunda yazarım yahut yapamazsam..

Sadece etiket yapilsinki arada kaynamasin

Offffff oksidasyon suyundan kalmamış evde neyse artık evden biraz erken çıkar alırım dönüşte saç boyasini hallederim

Ben vakit bulursam yaparım ..
İşim olduğunda yazarım yahut yapamazsam..

Sadece etiket yapilsinki arada kaynamasin

Takımdan gönüllü olan çıkmazsa o zaman senide etiketler herkes

Ya dışarda kosturunca mecbur simit yemek zorunda kaldım aksam sırf yoğurt yerim chiali birde bol bitkisel çay ve su yatan kadar yoksa vicdanım rahat etmez
Dışarı işleri bitti artık bu aksam itibaren şeker hapima da başlayabilirim hem biraz motoru bozar sıkıntı olmaz hemde belki yediğim simiti göndermiş olurum

Sabah 10:00
1 form cay(icine 1 tatli kasigi elma sirkesi koydum)
1 yumurta hş.3-4 zeytin,pekmez,bol yesillik.1 dlm k ekmek
Oglen cay,3-4 hurma.
İkindi sayilir: yarim elma,yarim portakal
Aksam 19:00 1 kase arpa sehriye corba
1 saat yuruyus yapicam yine.
Hayirli aksamlarr..

Afiyet olsun canım Akşam çok az olmuş ama nasılsa kahve falan tıkar inşallah
Bende simidi verdiği vicdan azabiyla yemedim şükür şu anda iyi hissediyorum aşırı açlık yok şimdi güzel bir kiraz sapı çayı içerim tıkar iyice

10 cmden fazla incelme var . Mutlu sonlara az kaldı Asibem...Keşke senden ilham alıp diğer kızlar da paylaşsa görürdük onları da... Allah sonuna kadar sana sağlam bir irade versin canım. Aksamin en güzel mesajiydi bunlar. Tebrikler bitanem
Hu huu kontrol tartisini unutmayalim bayanlarr...
Cuma:86.7
Bugun:85,3☺
Fark:-1.4
Regl haftamdayim demistim ama,neyse...
Gelsin eksiler...umudum harikasın vesselam.
Şair ne güzel demiş. Parmaklarına sağlık. Canım sen nerede çalışiyordun yazmişsindir unuttum inan. Lilinin diline düşerim yine ama sordum işte bir kere...
Elhan seyrek uğruyor artık ... Banamı öyle geliyor ...
Canım Mart ayı dert ayı bizde...programlar üst üste geldi. Bugün sonuncusunu da yaptık...çok şükür kazasız belasız atlattık. Seyrek uğramam bundandır. Bı de geldiğimde sen olmuyorsun...yoksa bir iki mesaj da olsa uğruyorum genelde.
Bana da öyle geliyor
Yok canım...sana öyle geliyor...buralardayım bak

Bende aklimdayken saçma menümü paylaşayım

Sabah uyanınca 07.30da
1 kupa sıcak su

Kahvaltı 08.30da
1 termos bardak sade Filtre Kahve

Ara; 11.00de
Çilekli Kefir

Öğlen 13.30da
1 adet simit ( çekirdekli )

Ara 16.00da
1 kupa beyaz çay

Ara 18.00de
1 şekersiz Türk Kahvesi

Bu saate kadar ancak 1.5 litre su içtim ama yatan kadar o 3 litre olur garanti

Ben de beğenmedim canım... kahvaltı kahvaltı değil...öğlen içler acısı....akşam bir porsiyon vicdan azabı ....hiç olmamış....enerji olmayınca moral de olmuyor. Kendine keyifli küçük bir porsiyon meyve salatası yap üzerine de tarçın serp canım....hadi kalk geç olmadan ....hadi

Ne güzel işim çabucak biter keyifli yapayım kahvaltimi dedim nasip olmadı
Yarın kendime krallara laik bir kahvaltı hazırlayıp keyifle devam edeceğim sağlıklı bir şekilde ♡
Mantarı var oglenlik onu yapacağım bol salatayla akşam da ya kapuska yada patlıcan + salata + cacık planlıyorum

Biraz evvel kiraz saplı çay içtim o baya tıkadı beni olmadı 1 kase yoğurt yerim

Zayif halim bundan 8-9 sene onceki halim cnm su an kilolu haldeyim evde cekildiklerim guncel resimlerim. Zayifladiktan sonra o evdeki resimlerimle oncesi sonrasi yapcam. Ayni pozlari yan ve arka olarakta cekildim.

Gercekten sacma olmus cnm sen ne yedin simdi hicbirsey yok orda

Iftar: tavuk suyuna sehriye corbasi, salata ve tavuk

Eki Görüntüle 2247294
Şehriyesiz bir çorba tercih ederdim. Eeee Asibecim bu kadar kusur kadı kızında da olsun di mi....ama mercimek, sebze çorbaları sıfır tehlike....afiyet olsun canım...bı de Allah kabul etsin.

Şehriyesiz bir çorba tercih ederdim. Eeee Asibecim bu kadar kusur kadı kızında da olsun di mi....ama mercimek, sebze çorbaları sıfır tehlike....afiyet olsun canım...bı de Allah kabul etsin.
Allah razi olsun cnm.
Sehriyesi cok yoktu. Aksam kalan tavuklari tiftcem kaldircam dolaba. Nasipse yarin sahurda corbanin icine tiftilmis tavuk atip yemeyi dusunuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…