Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Menumle geldimmm

10.30
3 catal kiymali yumurta
1 kk peynir
Yesillik
5 findik

15.30
Yarim elma
1 hurma
1 ceviz
1 sade kahve

16.45
1 kase mercimek corbasi
1 kase yogurt

Su 2.5
Spor yok

Harikasın canım afiyet olsun

Geciken menülerim

Cumartesi

Sabah 11:00
2,5 sahanda yumurta
Tulum peyniri, ceviz, domates

4 te yarım simit, peynir

Geç saatlerde doğum günü zerzevatları
Hibisküs içtim aralarda spor yoktu.

PAZAR

9:00
2 haşlanmış yumurta
Beyaz ve tulum peyniri
6-7 ceviz ( saymıyorum)
1 kuru kayısı

14:30
1 tabak dolu taze fasulye
5-6 köfte kadar haşlanmış tavuk
1 kase yoğurt

19:00
1 kupa süt + 1 ç.k tarçın

Yeşil çay
1,5 lt su
45 dk evde yürüyüş

PAZARTESİ

Sabah 8:00
2 hşl.yumurta
Beyaz peynir, ceviz

11:00
Sütlü türk kahvesi

14:00
2 si 1 arada kahve

16:00
Küçük tabakta az bezelye
Küçük tabakta haşlanmış tavuk
15 kadar çıbık kraker
1 kaşık yoğurt ( boğazım ağrıyo soğuk geldi yiyemedim daha)

19:00
3 ceviz, 2 kk süzme peynir, 2 kayısı, çay

1,5 lt su
60 dk ısınma + plates
30 dk yürüyüş

Biliyorum suyu çok az içtiğimi elimden geleni yapıp artırıcam. Bu kiloda 2 katı içmem lazım.

Su an esim karsimda catir cutur kirip ceviz ve findik yiyor. Sende ye diyor. Yok dedim bu saatten sonra ben bir sey yemem eger kirarsan banada sahurda yerim. Onemli olan zamaninda yemek.

Az once sade nescafemi bitirdim

Afiyet olsun canım dediğin gibi sahurda ye hem tok tutar ♡

Bence menüler gün gectikce daha iyiye gitmiş ama o Son cubuk krakerini yemeşeyin tam süper olurdu
Su bende de sıkıntıydı hemen önüme sisemi koydum gördükçe içiyorum

Senin menüne gözlükle baktım yine bişey göremedim olurmu öyle? Simit yedin diye kendini aç bırakmışsın. Bizim kilolarda en kötüsü aç kalmak.

Çekirdekli simit hiç yemedim hatta
sevgili Bonus bana kızacaksın hatta uyuz olacaksın biliyorum ama yine de yazcam ; bence bazen kilolarının arkasına saklanarak gereksiz şeyler yiyosun sonrada bizim kilolarda... diye başlayan şeyler söylüyosun,doymuyorum desen bizim kilolarda kolay değil desen anlarım ama çubuk krakerlerin bebe bisküvilerinin yada doğumgünü zerzavatlarının sizin kilolalrla alakalı olduğunu sanmıyorum, kendini öyle inandırma lütfen, inan tabak tabak yemek yedim desen okey diyecem ama öyle değil lütfen bunlardan vazgeç, yemekler kilo aldırmıyor malesef bu yediğin gereksiz şeyler aldırıyor.

Senin menüne gözlükle baktım yine bişey göremedim olurmu öyle? Simit yedin diye kendini aç bırakmışsın. Bizim kilolarda en kötüsü aç kalmak.

Haklısın ama öbür türlü de vicdanim rahat etmeyecekti Şükür öyle aşırı bir açlık hissetmiyorum şu anda
Yarın inşallah olması gerektiği gibi devam edeceğim

Kızmıyorum lili söylemek istediğin bişey bir uyarın bir eleştirin varsa tabiki söyle neden kızayım?
Bizim kilolarda olan insanlarıda benide herkesin anlamasını hiç beklemiyorum zaten. Sığınma yazıyosunuz bazen öylece basitçe kolayca :)

Uzun zamandır geçirdiğim en iyi haftasonuydu senin beğenmediğin.
İkimizin bakış açısındaki fark bu işte.

Dipnot: Yanlış yiyecek yanlıştır ben yiyincede yanlıştır.

Tam bende yeniden yazmıştım benim "bizim kilolarda..." diye başlayan cümlelerine lafım yok canım seni anlayamam ama anlamaya çalışıyorum emin ol ve haklısın ama sende beni anla lütfen, doymuyorum desen vallahi sesim çıkmaz çıkamaz çok haklı olursun mide büyümüş bünye alışmış derim ama ben aburcuburlara çok takılıyorum, yeniden kilo aldım çok değil ama aldım neden mi tatlı ve o aburcuburdan...

Ve hiç basit gelmiyo benim için o cümleleri söylemek,boğazını tut ver kiloyu diyenlerden asla değilim çünkü olmuyo yani o lafı demek kolay ve bizde biliyoruz öyle verileceğini ama yapamıyoruz yapabilseydik bizde zayıf olurduk Bonus sen çok duygusalsın o yüzden çok çekiniyorum kelimelerimi yanlış anlayacaksın diye

Bizde de herkes uyuyor ben kulaklığımla ayaktayım. Kafamı dağıtma saatlerim radyo dinliyorum.

Aaaa ben özellikle uykuya dalarken bayılırım müzik dinlemeye Gerci öyle olunca beyin tam uykuya dalmiyormus ama yinede severim hatta eşim genelde 99.2yi açar nostaljik şarkıları gece çalıyor diye

Eşimin ( akıllı ) telefonunda radyo da var ama benimki daha akıllı hesapta ama ancak Online dinlenebiliyor sinir oluyorum o özelliğine
Baya aradım zamanında varsa bir uygulama indireyim diye ama benim telefona uymuyor maalesef

Radyosuz olurmu neydi telin? Uygulamadan dinliyodum bende 80 ler yabancı.
Bir anda başka bişey esti aklıma şimdi tam modumu buldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…