- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Menumle geldimmm
10.30
3 catal kiymali yumurta
1 kk peynir
Yesillik
5 findik
15.30
Yarim elma
1 hurma
1 ceviz
1 sade kahve
16.45
1 kase mercimek corbasi
1 kase yogurt
Su 2.5
Spor yok
Su an esim karsimda catir cutur kirip ceviz ve findik yiyor. Sende ye diyor. Yok dedim bu saatten sonra ben bir sey yemem eger kirarsan banada sahurda yerim. Onemli olan zamaninda yemek.
Az once sade nescafemi bitirdim
Geciken menülerim
Cumartesi
Sabah 11:00
2,5 sahanda yumurta
Tulum peyniri, ceviz, domates
4 te yarım simit, peynir
Geç saatlerde doğum günü zerzevatları
Hibisküs içtim aralarda spor yoktu.
PAZAR
9:00
2 haşlanmış yumurta
Beyaz ve tulum peyniri
6-7 ceviz ( saymıyorum)
1 kuru kayısı
14:30
1 tabak dolu taze fasulye
5-6 köfte kadar haşlanmış tavuk
1 kase yoğurt
19:00
1 kupa süt + 1 ç.k tarçın
Yeşil çay
1,5 lt su
45 dk evde yürüyüş
PAZARTESİ
Sabah 8:00
2 hşl.yumurta
Beyaz peynir, ceviz
11:00
Sütlü türk kahvesi
14:00
2 si 1 arada kahve
16:00
Küçük tabakta az bezelye
Küçük tabakta haşlanmış tavuk
15 kadar çıbık kraker
1 kaşık yoğurt ( boğazım ağrıyo soğuk geldi yiyemedim daha)
3 ceviz, 2 kk süzme peynir, 2 kayısı, çay
1,5 lt su
60 dk ısınma + plates
30 dk yürüyüş
Biliyorum suyu çok az içtiğimi elimden geleni yapıp artırıcam. Bu kiloda 2 katı içmem lazım.
Afiyet olsun canımdediğin gibi sahurda ye hem tok tutar ♡
Bence menüler gün gectikce daha iyiye gitmiş ama o Son cubuk krakerini yemeşeyin tam süper olurdu
Su bende de sıkıntıydı hemen önüme sisemi koydum gördükçe içiyorum
sevgili Bonus bana kızacaksın hatta uyuz olacaksın biliyorum ama yine de yazcam ; bence bazen kilolarının arkasına saklanarak gereksiz şeyler yiyosun sonrada bizim kilolarda... diye başlayan şeyler söylüyosun,doymuyorum desen bizim kilolarda kolay değil desen anlarım ama çubuk krakerlerin bebe bisküvilerinin yada doğumgünü zerzavatlarının sizin kilolalrla alakalı olduğunu sanmıyorum, kendini öyle inandırma lütfen, inan tabak tabak yemek yedim desen okey diyecem ama öyle değil lütfen bunlardan vazgeç, yemekler kilo aldırmıyor malesef bu yediğin gereksiz şeyler aldırıyor.Geciken menülerim
Cumartesi
Sabah 11:00
2,5 sahanda yumurta
Tulum peyniri, ceviz, domates
4 te yarım simit, peynir
Geç saatlerde doğum günü zerzevatları
Hibisküs içtim aralarda spor yoktu.
PAZAR
9:00
2 haşlanmış yumurta
Beyaz ve tulum peyniri
6-7 ceviz ( saymıyorum)
1 kuru kayısı
14:30
1 tabak dolu taze fasulye
5-6 köfte kadar haşlanmış tavuk
1 kase yoğurt
1 kupa süt + 1 ç.k tarçın
Yeşil çay
1,5 lt su
45 dk evde yürüyüş
PAZARTESİ
Sabah 8:00
2 hşl.yumurta
Beyaz peynir, ceviz
11:00
Sütlü türk kahvesi
14:00
2 si 1 arada kahve
16:00
Küçük tabakta az bezelye
Küçük tabakta haşlanmış tavuk
15 kadar çıbık kraker
1 kaşık yoğurt ( boğazım ağrıyo soğuk geldi yiyemedim daha)
3 ceviz, 2 kk süzme peynir, 2 kayısı, çay
1,5 lt su
60 dk ısınma + plates
30 dk yürüyüş
Biliyorum suyu çok az içtiğimi elimden geleni yapıp artırıcam. Bu kiloda 2 katı içmem lazım.
Senin menüne gözlükle baktım yine bişey göremedim olurmu öyle? Simit yedin diye kendini aç bırakmışsın. Bizim kilolarda en kötüsü aç kalmak.
Çekirdekli simit hiç yemedim hatta
sevgili Bonus bana kızacaksın hatta uyuz olacaksın biliyorum ama yine de yazcam ; bence bazen kilolarının arkasına saklanarak gereksiz şeyler yiyosun sonrada bizim kilolarda... diye başlayan şeyler söylüyosun,doymuyorum desen bizim kilolarda kolay değil desen anlarım ama çubuk krakerlerin bebe bisküvilerinin yada doğumgünü zerzavatlarının sizin kilolalrla alakalı olduğunu sanmıyorum, kendini öyle inandırma lütfen, inan tabak tabak yemek yedim desen okey diyecem ama öyle değil lütfen bunlardan vazgeç, yemekler kilo aldırmıyor malesef bu yediğin gereksiz şeyler aldırıyor.
Evdekiler eşim de dahil yattılar
Kaldım tek başımaAslında çok yoruldum bugün trafikte ama şu sessizliğin tadını cikarayim bari
Tam bende yeniden yazmıştımKızmıyorum lili söylemek istediğin bişey bir uyarın bir eleştirin varsa tabiki söyle neden kızayım?
Bizim kilolarda olan insanlarıda benide herkesin anlamasını hiç beklemiyorum zaten. Sığınma yazıyosunuz bazen öylece basitçe kolayca :)
Uzun zamandır geçirdiğim en iyi haftasonuydu senin beğenmediğin.
İkimizin bakış açısındaki fark bu işte.
Dipnot: Yanlış yiyecek yanlıştır ben yiyincede yanlıştır.
Bizde de herkes uyuyor ben kulaklığımla ayaktayım. Kafamı dağıtma saatlerim radyo dinliyorum.
Hayırlı geceler canımHerkeze hayirli geceler kizlarr.
Herkeze hayirli geceler kizlarr.
Aaaa ben özellikle uykuya dalarken bayılırım müzik dinlemeyeGerci öyle olunca beyin tam uykuya dalmiyormus ama yinede severim hatta eşim genelde 99.2yi açar nostaljik şarkıları gece çalıyor diye
Eşimin ( akıllı ) telefonunda radyo da var ama benimki daha akıllı hesapta ama ancak Online dinlenebiliyorsinir oluyorum o özelliğine
Baya aradım zamanında varsa bir uygulama indireyim diye ama benim telefona uymuyor maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?