Vay vay vayyy millet tatilde oooohhhBende 3 gundur kusadasundayim,esimin isi dolayisyla geldik..
Acik bufe,onun icin yediklerimi yazamiyorum ama hep protein ve salata tuketiyorum.ama bu hafta + (artı) olmayima,-(eksi) zaten olamam galiba
Sagol canim,kismet bir anda geldik.bizede tatil oldu.bu arada fitneste yuruyusumu ve spor aletleri ni yapiyorumVay vay vayyy millet tatilde oooohhhiş miş sonuçta ordasın
Açık büfeyide abartmıyosan şahane olmuş canımSagol canim,kismet bir anda geldik.bizede tatil oldu.bu arada fitneste yuruyusumu ve spor aletleri ni yapiyorum
Ekte ne var kuzu ooops dedi
Yalnızca ben mi görüyorumMmmbilmem bisey eklemedim
Keyifli bir tatil diliyorum canım sana da...kebap reyonundan ayrılma sen...Bende 3 gundur kusadasindayim,esimin isi dolayisyla geldik..
Acik bufe,onun icin yediklerimi yazamiyorum ama hep protein ve salata tuketiyorum.ama bu hafta + (artı) olmayimda,-(eksi) zaten olamam galiba
Neyi buraya atamazsın bebişim
Aldım kabul ettim güneşini gecemi aydınlattı canım çok teşekkür ederim benimle paylaştığın için
zukkum yaz daaa
Bir tek mikuzum Meryem abla sordu ya neden hastalandin diye doğum gününe çok hazırlık yaptım ondan oldu dedim dinlenemedim diye e kendim ve kızımın resimlerini atamam buraya ya hani birtek banunun numarası var o gorebildi beni
Bana da ulaştır bananeeekuzum Meryem abla sordu ya neden hastalandin diye doğum gününe çok hazırlık yaptım ondan oldu dedim dinlenemedim diye e kendim ve kızımın resimlerini atamam buraya ya hani birtek banunun numarası var o gorebildi beni
Bana da ulaştır bananeee
kendimi görücüye çıkmış gibi hissettimmm
Yarın okul dönüşü Giybetupp uygulamasını denicim. Katılmak isteyen parmak kaldırsın.
Bi kac sayfa oncede tarifi olmasi lazim canim forumda arat bulamazsan yazayim cok lezzetli oluyorMercimek krebini hiç duymamıştım ilgimi çekti
Amin canım kuralları esnetince ipin ucu kaçıyor malesef. Kendimden biliyorum.Çok çok teşekkür ederim canım
Madem bir kural var uyalım dimi
Umarım hep beraber hedeflerimize ulaşalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?