- 9 Ocak 2012
- 15.625
- 30.327
- 798
Ya ben de bu ispanak koklerini degerlendirmek istiyorum corbalar falan yapiyorlar ama her seferinde bakip bakip ben bunu nasil arindiracagim deyip atiyorumKızlar size güzel bir Şaş’ta tarifi. Ispanak kökünü atmıyoruz. Sert sapını hafif kesip 478964899kere yıkayıp 10 dakika haşlıyoruz. Üzerine damak taşınıza göre sarımsak tuz zeytinyağı limon pulbiber döküp afiyetle yiyoruz. Ve dehşet bağırsak çalıştırıyor.Eki Görüntüle 2250641 Eki Görüntüle 2250641
Dene mutlaka çok lezzetli ha bir de ben suda beklettim biraz baya temizlendi.Ya ben de bu ispanak koklerini degerlendirmek istiyorum corbalar falan yapiyorlar ama her seferinde bakip bakip ben bunu nasil arindiracagim deyip atiyorumbi dahakine gozumu korkutmayip deneyecegim tarifini.afiyet olsun.
Çocukları çok zorlama tatlımGeçmiş olsun canım...niye üşüttün sen bakim...gel ıhlamur kaynatalım..
Aynı be ya...yazılı haftasına girdik persembe sınavım var hafta sonu kagitlarla boğuşmaya hazırlıyorum kendimi.Çocuklar ısrar etti hocam kurs açın diye kıyamadım bu dönem açtım...yoğunum çok uzun süre kalamiyorum burada Lili şikayetçi...test hazırla yap...araştır zamanımı alıyor. Onun dışında iyiyim...eskisi gibi sıkı diyet yapmıyorum 60- 62 aralığında gidip geliyor. Kasmiyorum da kendimi. Senden de uzun mesaj bekliyorum. Beben nasıl...çiftlik işleri ne alemde...herbir şeycikleri yaz.
Yenammmm...tatlım nasılsın
Çayim güzelim, ben kökleri yarim saat sıcak suda bekletiyorum çok çabuk temizleniyor.Ya ben de bu ispanak koklerini degerlendirmek istiyorum corbalar falan yapiyorlar ama her seferinde bakip bakip ben bunu nasil arindiracagim deyip atiyorumbi dahakine gozumu korkutmayip deneyecegim tarifini.afiyet olsun.
Sirkeli suda bekletmek lazim en iyisiDene mutlaka çok lezzetli ha bir de ben suda beklettim biraz baya temizlendi.
Sicak su daha mantikli haklisin abla ama simsi kafama takildi sicak suda icine isleme durumu olmaz dimi? Iyice yikayip sonra sicak suya koysak daha iyi olur sankiÇayim güzelim, ben kökleri yarim saat sıcak suda bekletiyorum çok çabuk temizleniyor.
Fokur fokur kaynayan su değil canım...ilk çamur için iyi oluyor kumu falan kalmıyor ardından soğuk suyla şoklanip bir şey kalmıyor...Sicak su daha mantikli haklisin abla ama simsi kafama takildi sicak suda icine isleme durumu olmaz dimi? Iyice yikayip sonra sicak suya koysak daha iyi olur sanki
Ödevini yapmışsın aferin kuzumaBen bugünkü menümü de yazayım akşam yemeğimi az evvel yedim
Sabah 8: 2 peynir 1 ekmek domates salatalık maydonoz cay
Ara 1 kase yoğurt
Öğlen 12: bol yeşil salata , 2 haşlanmış yumurta
Ara 1 elma , 4 light bisküvi
Akşam 3 köfte , 2 ayran. Havuç salata , 1 dilim ekmek yedim
Bir saat filan sonra 2 mandalina yemeyi planlıyorum
Bol su içtim, 3 kupa yeşil çay içtim
Elhan
Leslie ve bölgesel Sporumu yaptım bildirim yaptım
Mantar değil merak etme içine işlemez...biraz da dediğin gibi sirkeli suda bekletirsin...Sicak su daha mantikli haklisin abla ama simsi kafama takildi sicak suda icine isleme durumu olmaz dimi? Iyice yikayip sonra sicak suya koysak daha iyi olur sanki
Çok çok teşekkür ederim canımÖdevini yapmışsın aferin kuzumaşimdi bol suyunu içmeye devam et...uyku saatini kaçırma ...canımsın ya....geldiğinden beri bildirimini hiç aksatmadin. Sonuna kadar bu şekilde devam etmeni temenni ederim. Bu gecenin bütün özel öpücükleri sana gelsin.
Merhabalaaaaaar efenim nerelerdesiniz gözümüz yollarda kaldııı
Yenammmm...tatlım nasılsın
Öyle yapınca biraz tepki alınıyo ablacım sen benim mesajlarıma bak bulursun
Canım beni tatli sayfanda etiketlesen ya oy kullanmak istiyorum
İyiyim canımiş güç işte bildiğin gibi . Sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?