Hadi ya..Öyle yapınca biraz tepki alınıyo ablacım sen benim mesajlarıma bak bulursun
Hadi ya..
Abi forum alemininde bi raconu varmis ya
Allah işini gücünü rast getirsin bitanem.
Canım beni tatli sayfanda etiketlesen ya oy kullanmak istiyorum
İyiyim canımiş güç işte bildiğin gibi . Sen nasılsın
Koca bi liste görünce bana 3.takımda bi arkadaşı hatırlattı ablacaanBonus
Cuma: Spor yok
Cumartesi: 325 P ( 130 dk. Tempolu yürüyüş)
Pazar: 300P( 120 dk. Tempolu yürüyüş)
Pazartesi: Spor yok
Salı : 647.5P( Spor salonu günüm toplamı verdim)
Kusura bakma geciktirdim. Günü gününe vermeye çalışacağım bundan sonra...
Salı menüm
Sabah 9.00 Bir kayısı yumurta, yarım dilim salçalı tb ekmeği, peynir
Ara öğün 11.30 : Bir avuç karışık çig kuruyemiş
15.00 Greyfurt
16.00 Sade Türk kahvesi
17.30 Yoğurt+ avokado+ iki kaşık yulaf ezmesi+ badem fındık
İki litre detoks suyu( elma, tarçın, karanfil, tane karabiber, taze nane, limon)
Şu an yeşil çay birkac bardak içerimoynakbasi34
Birkaç günlük de ondan benimkiKoca bi liste görünce bana 3.takımda bi arkadaşı hatırlattı ablacaankız hergün uzuuuuuun uzun bütün kol bacak hareketini yazardı bu ara bakmıyorum belki yine aynıdır
Aynen, ben adını vermedim biraz lafı ters anlayan tip şimdi espri demez gelir bana çatar malum çatıcıları çekiyorumBirkaç günlük de ondan benimki...biliyorum o hatunu " titiz" di. İç bacak dış bacak ön kol arka kol , sırt, boyun ....sağ popo sol popo
Hergün aynı hareketleri neden yazarsın ki puanı yaz geç demi ama okudukça içim daralıyoduBirkaç günlük de ondan benimki...biliyorum o hatunu " titiz" di. İç bacak dış bacak ön kol arka kol , sırt, boyun ....sağ popo sol popo
valla tubisim ecenin hafta 82.4 dü bakalım bu hafta kaç olacak aslında 85 la başlarım listeye demistim sora 81 olduğu şimdii 79 sanırım korkuyorum listeye girmeye sen nasılsın gir sıkça ihmal etme bizlerihilal sen nasptın cnm?? kaç kiloya indin llisteye ne zaman giriorsun??
Kıskanıyorum hava mis demeyiiinsabahtan kar atıştırıyordu burdada
Geçmiş olsun canım...niye üşüttün sen bakim...gel ıhlamur kaynatalım..
Aynı be ya...yazılı haftasına girdik persembe sınavım var hafta sonu kagitlarla boğuşmaya hazırlıyorum kendimi.Çocuklar ısrar etti hocam kurs açın diye kıyamadım bu dönem açtım...yoğunum çok uzun süre kalamiyorum burada Lili şikayetçi...test hazırla yap...araştır zamanımı alıyor. Onun dışında iyiyim...eskisi gibi sıkı diyet yapmıyorum 60- 62 aralığında gidip geliyor. Kasmiyorum da kendimi. Senden de uzun mesaj bekliyorum. Beben nasıl...çiftlik işleri ne alemde...herbir şeycikleri yaz.
Yenammmm...tatlım nasılsın
Neyi buraya atamazsın bebişimvalla tubisim ecenin hafta 82.4 dü bakalım bu hafta kaç olacak aslında 85 la başlarım listeye demistim sora 81 olduğu şimdii 79 sanırım korkuyorum listeye girmeye sen nasılsın gir sıkça ihmal etme bizleri
oyyy kıyamam sana bennnn üzülmegüneşimi vereyim al senin olsun
ablacım tabi buraya atamam watsapda da banu gördü sadecee o kadar hazırlık yaptım uğraştım ki pertim çıktı yorgunluktan şimdi de boğazlarım ağrıyor dinlenemedim hala
Paratoner dirler onaAynen, ben adını vermedim biraz lafı ters anlayan tip şimdi espri demez gelir bana çatar malum çatıcıları çekiyorum
Sen tatlı sayfasına girince geçmişi okuma son sayfadan sohbete başla olur mu canımParatoner dirler onakalkanın olayım anam laf atmış gibi oldum sankim...
Boş ver onu da menüm nasıl...rehavet dönemi bu sefer bitti benim için... Hafta içi sahalardayim bacım...Hafta sonu serbest.... Karbonhidrat çok sınırlı gene de... Yaptığın tatlıları yemiyorsundur inşallah. Duydum ki geçen eşin eve şobiyet getirmiş hemin de bol fıstıklı...de bakim ne gadder yedin
Geçmişi merak ediyorum amaSen tatlı sayfasına girince geçmişi okuma son sayfadan sohbete başla olur mu canım
Valla bir iki yiyorum perişan halim ablaaaaa kurtar beniiii zumbaya sarıldım bir haftdır ama vijdanım hiç rahatlamıyo
Menüne gelirsek eski Meryem hatunumu gördüm hiçbir değişiklik yoktuşu gözlerimiz bi kere yemekli ama herkesin ayılıp bayıldığı yemekli menü görsün yoksa gözüm açık gidecek ablaaa yazmadığında yedin hep ama senden bi kere öyle menü göreyim nutfeeeeen
Bi kere dolu dolu ye göreyim sonra yine böyle yeGeçmişi merak ediyorum amaayip mi oluyor...niye okumayim kız... Eski haline dönersin bak...aman dikkatli ol. Keşke dün yazsaydım etli kereviz yemeği vardı... yazmadigimda da abartılı bir sey yemedim ama simitli iki defa kahvaltı ettim....usengeçlikten yazmıyorum. Daha künefenin tadına bile bakmadım...Sadece saatlerim düzensizdi..
Senin için yarın normal yemek yiyeceğim. Bugün balık getirmiş eşim. Çorba salata yazarım artık...bı de helva mi kavursambol fıstıklı ...
Allah'ım safligima bakar mısın? Ben de niye geçmişi okumayim diyorum.Bi kere dolu dolu ye göreyim sonra yine böyle ye
Kız abla şaka yapıyorum geçmişi okuyunca benim yaptığım yediğim eşimin getirdiği tatlıları görüyosunya ondan diyorum
Bende uykun olduğunu düşünmüştüm anlamayıncaAllah'ım safligima bakar mısın? Ben de niye geçmişi okumayim diyorum.Cumartesi-Pazar- Pazartesi Armutlu'ya termal otele gidiyorum. Cup cup yapicim....orada yediklerimi yazayım...evde olunca yemiyorum belki dışarıda mecbur kalınca yerim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?