Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Bonus
Cuma: Spor yok
Cumartesi: 325 P ( 130 dk. Tempolu yürüyüş)
Pazar: 300P( 120 dk. Tempolu yürüyüş)
Pazartesi: Spor yok
Salı : 647.5P( Spor salonu günüm toplamı verdim)
Kusura bakma geciktirdim. Günü gününe vermeye çalışacağım bundan sonra...

Salı menüm
Sabah 9.00 Bir kayısı yumurta, yarım dilim salçalı tb ekmeği, peynir
Ara öğün 11.30 : Bir avuç karışık çig kuruyemiş
15.00 Greyfurt
16.00 Sade Türk kahvesi
17.30 Yoğurt+ avokado+ iki kaşık yulaf ezmesi+ badem fındık
İki litre detoks suyu( elma, tarçın, karanfil, tane karabiber, taze nane, limon)
Şu an yeşil çay birkac bardak içerim oynakbasi34

Koca bi liste görünce bana 3.takımda bi arkadaşı hatırlattı ablacaan kız hergün uzuuuuuun uzun bütün kol bacak hareketini yazardı bu ara bakmıyorum belki yine aynıdır

Koca bi liste görünce bana 3.takımda bi arkadaşı hatırlattı ablacaan kız hergün uzuuuuuun uzun bütün kol bacak hareketini yazardı bu ara bakmıyorum belki yine aynıdır
Birkaç günlük de ondan benimki ...biliyorum o hatunu " titiz" di. İç bacak dış bacak ön kol arka kol , sırt, boyun ....sağ popo sol popo

hilal sen nasptın cnm?? kaç kiloya indin llisteye ne zaman giriorsun??
valla tubisim ecenin hafta 82.4 dü bakalım bu hafta kaç olacak aslında 85 la başlarım listeye demistim sora 81 olduğu şimdii 79 sanırım korkuyorum listeye girmeye sen nasılsın gir sıkça ihmal etme bizleri

Kıskanıyorum hava mis demeyiiin sabahtan kar atıştırıyordu burdada

oyyy kıyamam sana bennnn üzülme güneşimi vereyim al senin olsun

ablacım tabi buraya atamam watsapda da banu gördü sadecee o kadar hazırlık yaptım uğraştım ki pertim çıktı yorgunluktan şimdi de boğazlarım ağrıyor dinlenemedim hala

Neyi buraya atamazsın bebişim
Aldım kabul ettim güneşini gecemi aydınlattı canım çok teşekkür ederim benimle paylaştığın için

Aynen, ben adını vermedim biraz lafı ters anlayan tip şimdi espri demez gelir bana çatar malum çatıcıları çekiyorum
Paratoner dirler ona kalkanın olayım anam laf atmış gibi oldum sankim...
Boş ver onu da menüm nasıl...rehavet dönemi bu sefer bitti benim için... Hafta içi sahalardayim bacım...Hafta sonu serbest.... Karbonhidrat çok sınırlı gene de... Yaptığın tatlıları yemiyorsundur inşallah. Duydum ki geçen eşin eve şobiyet getirmiş hemin de bol fıstıklı...de bakim ne gadder yedin

Sen tatlı sayfasına girince geçmişi okuma son sayfadan sohbete başla olur mu canım
Valla bir iki yiyorum perişan halim ablaaaaa kurtar beniiii zumbaya sarıldım bir haftdır ama vijdanım hiç rahatlamıyo
Menüne gelirsek eski Meryem hatunumu gördüm hiçbir değişiklik yoktu şu gözlerimiz bi kere yemekli ama herkesin ayılıp bayıldığı yemekli menü görsün yoksa gözüm açık gidecek ablaaa yazmadığında yedin hep ama senden bi kere öyle menü göreyim nutfeeeeen

Geçmişi merak ediyorum ama ayip mi oluyor...niye okumayim kız... Eski haline dönersin bak...aman dikkatli ol. Keşke dün yazsaydım etli kereviz yemeği vardı... yazmadigimda da abartılı bir sey yemedim ama simitli iki defa kahvaltı ettim....usengeçlikten yazmıyorum. Daha künefenin tadına bile bakmadım...Sadece saatlerim düzensizdi..
Senin için yarın normal yemek yiyeceğim. Bugün balık getirmiş eşim. Çorba salata yazarım artık...bı de helva mi kavursam bol fıstıklı ...

Bi kere dolu dolu ye göreyim sonra yine böyle ye

Kız abla şaka yapıyorum geçmişi okuyunca benim yaptığım yediğim eşimin getirdiği tatlıları görüyosunya ondan diyorum

Bi kere dolu dolu ye göreyim sonra yine böyle ye

Kız abla şaka yapıyorum geçmişi okuyunca benim yaptığım yediğim eşimin getirdiği tatlıları görüyosunya ondan diyorum
Allah'ım safligima bakar mısın? Ben de niye geçmişi okumayim diyorum. Cumartesi-Pazar- Pazartesi Armutlu'ya termal otele gidiyorum. Cup cup yapicim....orada yediklerimi yazayım...evde olunca yemiyorum belki dışarıda mecbur kalınca yerim...

Bende uykun olduğunu düşünmüştüm anlamayınca

Oooh gel keyfim gellll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…