Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Kalbini yirim senin....önümüz bahar detoks seçeneklerimiz çok... Semiz otu( bizimkiler pirpirim der semiz otuna ) yeşil mercimek sever misin...yoğurtlu güzel bir tarif var...yazarım sana...

Kızlar kızlaaaaaar... bol su için aman diyim
Güzel bir salı günü diliyorum hepinize. Bu arada mübarekler Miraç kandiliniz kutlu olsun. Bu gece yapacağınız aileniz sevdikleriniz yakınlarınız için dualarınız ve ibadetleriniz kabul olsun. Arada bir buranın kapısını da tıklayın. Vardır içeride mutlaka birileri.... öpüyorum tombik yanaklarınızdan.

Bulamiyorum tatlım eşini alışverişe gonderdikten sonra arada bir ara onu....kontrol et listeni...yonlendirirsin belki...aktara ayrı gitse keşke...her şeyi bulamayabilir pazarda...ben de saat ikide çıkacağım pazara...yolumun üstünde Antep baharatçim var eksiklerimi oradan alicam. Heyecan sardı şimdiden bu hararetle bile eririz kız valla

Dün bütün gün ve hatta gece ders çalıştım ve uğrayamadım çok çok buraya
Dünün menüsünü buraya bırakıyorum.
Sabah 9.00
Omlet (1 bütün yumurta, 2 yumurta beyazı, mantar ve ıspanak)
Öğle 14.00
Lor peynirli salata
Ara 16.40
1 hurma ve 5 badem
Akşam 19.50
Ton balıklı salata
Spor yapmaya fırsatım olmadı hiç Elhan

Detoksu dün bitirmiş bulunmaktayım.
Bu sabah ki güncel kilom 73.1
76.5’le başlamıştım. Yani 5 günde 3.4 kg gitmiş. Tabi bunda uzun süredir diyet yapmıyor olmamın da etkisi vardır ama yine de beni mutlu eden bir sonuç oldu. Şimdi iki gün de koruma menülerini yapıp eski diyet listelerime döneceğim

umarım detoks bütün deneyecek arkadaşlarda aynı sonucu verir. Valla ilk günler benim verdiğim gibi kilo verirseniz bu hafta kesin birinciyiz

Pazara gitmaden once carsiya gitcek para cekmeye carsida aktar var oradan al dicem malzemeleri. Digerlerinide pazardan ve marketten alir. Benimkinin en sevdigi seydir alisverise cikinca aranmak

Kalbini yirim senin....önümüz bahar detoks seçeneklerimiz çok... Semiz otu( bizimkiler pirpirim der semiz otuna ) yeşil mercimek sever misin...yoğurtlu güzel bir tarif var...yazarım sana...

canımmm..
evet bizde pirpirim deriz ve çok severim merakla bekliyorum tarifini cnm

hayırlı kandiller..
Rabbim dert verip derman aratmasın inş. kalplerimize huzur, merhamet, iyi niyet, bedenlerimize sağlık şifa, hanemize bereket, hasta kullarına bol bol şifa, maddi zorluktakilere maddiyat, bebek bekleyenlere evlat, yanımızdaki evlatlarımıza uzun ömür versin inş. günahlarımızı affetsin yolundan şaşırtmasın inş..

Canım az önce alışverişi tamamladım. Tebrik ederim bu arada... maşallah...gözü kalanlar daha çok kilo versin başta ben... Bir tek taze brokoli bulamadım sararmis siyahlahmisti bulduklarim. Bakalım eve gidince onun muadili bir şey yazıyor mu...senin gibi vermem zor ama iki kilo bile olsa harika olacak. Derslerinde başarılar diliyorum Allah zihin açıklığı versin.

Çok teşekkür ederim abla.
Brokoliye muadil bir şey yazmıyor ama bence kabak kullanabilirsin onun yerine. Yoğurtla güzel olur

nasılsıniz hanımlar

sabah eşime ve kızıma biber patates kizarttim oruçluyken nasıl da güzel kokuyor sonra eşim 2 gün evvel kuru fasulye pilav istiyorum demişti onlarında yaptım şimdi yatağıma çekildim yorgun düştüm gripten yatıp uyurum belki iftara kadar

Selamın aleyküm kizlarrrrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı kandiller
Rabbim şu mübarek günün hürmetine inşallah hayırlısıyla güzellikler nasip etsin. ...aminnnn
Bu gece edeceğimiz tüm dualarla buluşmak dileğiyle ♡ Dualarımız da kabul olur inşallah

Sabah neyin kafasindaysam valla kandilleşmeyi bile unuttum
Şükür değerlerde RİSK oluşturacak bir artış çıkmadı hatta bayanla uzun uzun konuştuk ( doktor ) kızın regl olamaması bile etkileyebilir sonuçta döngü bozulmuş dedi ve bir arkadaşını tavsiye etti ♡ büyük kızımda normalde anında isyan ederken kadına söz verdi o konuyu da düzene koyacağını sebze konusunda doktor da bana hak verdi ve hatta mümkünse glutensiz beslenme emin ol çok faydasını görürsün dedi ♡

Bakalim şimdi ilk fırsatta o doktora randevu alacağız hatta bende gideceğim ona iç hastalıkları bölümü baş hekimiymiş üstelik ic hastaliklarinda obzetide bölümü ayriymis orda gorevli uzman doktor ♡ metabolizmayı da hizlandiracak birseyler verir Kilo verirsin çabucak dedi gerçi obez değilsin ama sana yardımcı olur dedi ( benimki şok çünkü hesaba göre obez )

Bugün birde Annemin evine yapılacak petek ve kombi için koşturup durdum arada bir yarim saat kvye uğradık kandillik
Evin alışverişini de yaptım ♡ ama bir iki şey bulamadım smoothie için ama birazdan benim büyük kız gelip kardesiyle Annemde otursun ( bu gece dönecekler Almanyadan bizde o gelmeden yerlestik karşılamak için ) ben iki dakika sokağın az ötesindeki markete bakarım eksiklere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…