Kalbini yirim senin....önümüz bahar detoks seçeneklerimiz çok... Semiz otu( bizimkiler pirpirim der semiz otunaseni görmüşken kalplemeden gidemedim
biraz fark ettim tatlım amma tam anlamadım bir de ben öyle dğeişik şeyler yiyip içemiyorum yorummm
ama birşeyler yapmaya çalışacaım bendebelki sıradan detokslar önerirsin bana.
Pazara gitmaden once carsiya gitcek para cekmeye carsida aktar var oradan al dicem malzemeleri. Digerlerinide pazardan ve marketten alir. Benimkinin en sevdigi seydir alisverise cikinca aranmakBulamiyorum tatlım eşini alışverişe gonderdikten sonra arada bir ara onu....kontrol et listeni...yonlendirirsin belki...aktara ayrı gitse keşke...her şeyi bulamayabilir pazarda...ben de saat ikide çıkacağım pazara...yolumun üstünde Antep baharatçim var eksiklerimi oradan alicam. Heyecan sardı şimdiden bu hararetle bile eririz kız valla
Kalbini yirim senin....önümüz bahar detoks seçeneklerimiz çok... Semiz otu( bizimkiler pirpirim der semiz otuna) yeşil mercimek sever misin...yoğurtlu güzel bir tarif var...yazarım sana...
Canım az önce alışverişi tamamladım. Tebrik ederim bu arada... maşallah...gözü kalanlar daha çok kilo versin başta ben...Dün bütün gün ve hatta geceders çalıştım ve uğrayamadım çok çok buraya
Dünün menüsünü buraya bırakıyorum.
Sabah 9.00
Omlet (1 bütün yumurta, 2 yumurta beyazı, mantar ve ıspanak)
Öğle 14.00
Lor peynirli salata
Ara 16.40
1 hurma ve 5 badem
Akşam 19.50
Ton balıklı salata
Spor yapmaya fırsatım olmadı hiçElhan
Detoksu dün bitirmiş bulunmaktayım.
Bu sabah ki güncel kilom 73.1
76.5’le başlamıştım. Yani 5 günde 3.4 kg gitmiş. Tabi bunda uzun süredir diyet yapmıyor olmamın da etkisi vardır ama yine de beni mutlu eden bir sonuç oldu. Şimdi iki gün de koruma menülerini yapıp eski diyet listelerime döneceğim
umarım detoks bütün deneyecek arkadaşlarda aynı sonucu verir. Valla ilk günler benim verdiğim gibi kilo verirseniz bu hafta kesin birinciyiz ❤❤❤
Tarifi hazırladım eve gidince yazicam canım...özellikle bel ve basendeki yağları yok ediyor..canımmm..
evet bizde pirpirim deriz ve çok severim merakla bekliyorum tarifini cnm
Çok teşekkür ederim abla.Canım az önce alışverişi tamamladım. Tebrik ederim bu arada... maşallah...gözü kalanlar daha çok kilo versin başta ben...Bir tek taze brokoli bulamadım sararmis siyahlahmisti bulduklarim. Bakalım eve gidince onun muadili bir şey yazıyor mu...senin gibi vermem zor ama iki kilo bile olsa harika olacak. Derslerinde başarılar diliyorum Allah zihin açıklığı versin.
Tarifi hazırladım eve gidince yazicam canım...özellikle bel ve basendeki yağları yok ediyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?