Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Slm kizlar

Her an yorgunluktan bir yerde sizip kalabilirim. Gece meryemde uyutmadi 3 saatlik uykuyla dolaniyorum. Aksam toparlaninca gelicem insallah

Geçmiş olsun canım dinlenmeye çalış canım inan benimde kafam bir milyon ve yarınki gösterilere kadar enerji toparlamam lazım

Selam kizlar. Benim için kötü bir gün oldu.

Mevzuya dönersek diyetisyen kontrolunde sadece 100 gr vermis gözüktüm. Çok üzüldüm.
Fark olmayacagini tahmin ediyordum ama yine de beni çok üzdü. Hepsi benim sucum harfiyen uymadim listeme. Hareket etmedim bu hafta.

Yeni liste 9 günlük harfiyen uycam bu sefer gerekirse telefona alarm kurcam. Alisverisimide yaptim listeme göre. Bu hafta acigi kapatip 2-2.5 kg vermek hedefim. Her gün 30 dk en az yürüyüş yapcam.
Can sikan baska seylerde oldu ama paylasmak istemiyorum. Sadece içimi dokmek istedim...

Uzme tatli canini canim.insallah diledigin gibi olur ve 2 kilo verirsin

oynakbasi34 holterin sonucu ne oldu ben kaçırdım mı?

Çok şükür önemli bir şey yok kalbi yasitlarina göre çok daha sağlıklı dedi Doktor panik atak geçirmiş olabilir bir sebepten dedi hatta kuzuya öyle bir durum olursa sadece oturup derin derin nefes al dedi
Yuzmeye gitme durumunu da danistik yapabilecegi en guzel spor dedi
Sonradan Anneme haber vermek için aradigimda kandil gecesi kuzenleriyle aralarında geçen bir sohbetten bahsetti Meğer haberleri izlerken 5 yaşında bir çocuğun kalp krizi geçirip öldüğünü izlemiş ve sonra bende ölürmüyüm diye panik olmuş bunu da kuzenleriyle anlatmış tabi onlarda hemen etkilenip Annelerine anlatmıştır ve bize de o cihazın taktir kalbimizde sıkıntı var mı dedikleri an olay ortaya çıkmış
O ana kadar bize birşey söylemedi ama sonra oturup uzun uzun konuştuk ( çocuğun doğuştan bir hastalığı varmış ondan ölmüş ama bak sen çok sagliklisin dedim de rahatladı ) o günden sonra asla kalbim çarpıyor demedi şükürler olsun ♡♡♡

Onunla geçmiş olsun canım inşallah bir daha böyle bir olay yaşamazsınız Maalesef çocuklar haberlerden ve olaylardan çok çabuk etkileniyorlar benim kızım da herhangi bir haber izlediğin zaman sürekli sorular sorup ayrıntılarını öğrenmek istiyor neyseki sonuç yüz güldürücü olmuş Buse adına çok sevindim tekrar geçmiş olsun canım

Her sene tost ve haslama yumurtayla tutardim orucum kocaman bir tost hemde. Geçen akşam avuc ici kadar tost yaptim aliskanliktan, tavada yumurta domates salatalikla oekte güzel tuttum. Bi tek şu keban brajina ikna olamıyorum. İlla 4 bardak falan su içcem :/

Gunun menusu
Sabah yok sadece kizimdan kalan 3 tk bebek biskuvili mama
Bol su

Diyetisyenden sonra, 15.00 civari diyelim
Bir kase ezogelin corba
Türlu yemegi bir tabak
Cavdar yada tam bugday ekmegi emin olamadim
1 tane buyuk ayran(disarda yedim)

Ara
Turk kahvesi tek şekerli
Kizimdan kalan 1 lokma kek
(Annem luppo getirmiş yemedim onunla geri yolladim)

Ara 17.45
1 su bardağı erik hoşafı

19.45 aksam yemegi
9 yk pirasa(zeytinyağlı pirincsiz ve az sulu)
1 dilim kepek ekmegi
2 yk dan az yogurt
1 bardak hosaf

Yatmadan pul biberli,nane ve keten tohumlu yogurt yenilecek.

Basim çatlıyor, ilaclar icildi.
Aktivite---> bir saat kizimin peşinde yuruyus :)))

Canimm ben sahur yapmıyorum işte akşam iftarla yediğim bir sonraki iftara kadar yemiyorum şu konusunda sıkıntım olmadı hiç iftarda yatana kadar çok su içiyorum 2 bazen 3

Bu yeni listen mi canım afiyet olsun

Evet bol ağız yaralı arkadaşınız merhaba diyor ama yazıyor konuşamıyor çünkü ağzı çok fazla açıyor 2 fena yara var tam üst iç dudak kısmında

Bugün deli acıktım

1.5 kepçe yoğurt çorbası
1 dolu tabak patlıcan domates kavurması çıkmaz yağda
2 yk pilav
Salata
Su içmedim henuz

Mesaj ic ice gecmis pek anlayamadim corba oglen ezogelin ictim 1 kase. Aksam sadece sulu yemek, ayran, 1 dilim ekmegim var listemde. Şimdide son öğünüm yogurt yiyecegim

Gecmis olsun neden yara cikti ki

Mesaj ic ice gecmis pek anlayamadim corba oglen ezogelin ictim 1 kase. Aksam sadece sulu yemek, ayran, 1 dilim ekmegim var listemde. Şimdide son öğünüm yogurt yiyecegim
şarjım bitiyordu acele yazmışım canım afiyet olsun

Gecmis olsun neden yara cikti ki

Ben ve peşimi bırakmayan aft larim malesef süründürür beni çıkınca 2 3 tane aynı anda çıkar birde

şarjım bitiyordu acele yazmışım canım afiyet olsun

Ben ve peşimi bırakmayan aft larim malesef süründürür beni çıkınca 2 3 tane aynı anda çıkar birde
Küçüklüğümden hatırladığım nöbet şekeri diye bişey vardı hala var mı bilmiyorum ama sanki o iyi geliyordu bebişim,nerde satılır bilmiyorum bilen biri vardır elbet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…