- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Slm kizlar
Her an yorgunluktan bir yerde sizip kalabilirim. Gece meryemde uyutmadi 3 saatlik uykuyla dolaniyorum. Aksam toparlaninca gelicem insallah
Uzme tatli canini canim.insallah diledigin gibi olur ve 2 kilo verirsinSelam kizlar. Benim için kötü bir gün oldu.
Mevzuya dönersek diyetisyen kontrolunde sadece 100 gr vermis gözüktüm. Çok üzüldüm.
Fark olmayacagini tahmin ediyordum ama yine de beni çok üzdü. Hepsi benim sucum harfiyen uymadim listeme. Hareket etmedim bu hafta.
Yeni liste 9 günlük harfiyen uycam bu sefer gerekirse telefona alarm kurcam. Alisverisimide yaptim listeme göre. Bu hafta acigi kapatip 2-2.5 kg vermek hedefim. Her gün 30 dk en az yürüyüş yapcam.
Can sikan baska seylerde oldu ama paylasmak istemiyorum. Sadece içimi dokmek istedim...
İnsallah cnm.hurma temin edelim,bizde deneyelim bakalimHurmalarımı aldım yarın başlıycam.
İnş devam edebilirim faydasını görürüm.
oynakbasi34 holterin sonucu ne oldu ben kaçırdım mı?
Onunla geçmiş olsun canım inşallah bir daha böyle bir olay yaşamazsınız Maalesef çocuklar haberlerden ve olaylardan çok çabuk etkileniyorlar benim kızım da herhangi bir haber izlediğin zaman sürekli sorular sorup ayrıntılarını öğrenmek istiyor neyseki sonuç yüz güldürücü olmuş Buse adına çok sevindim tekrar geçmiş olsun canımÇok şükür önemli bir şey yokkalbi yasitlarina göre çok daha sağlıklı dedi Doktor panik atak geçirmiş olabilir bir sebepten dedi hatta kuzuya öyle bir durum olursa sadece oturup derin derin nefes al dedi
Yuzmeye gitme durumunu da danistikyapabilecegi en guzel spor dedi
Sonradan Anneme haber vermek için aradigimda kandil gecesi kuzenleriyle aralarında geçen bir sohbetten bahsettiMeğer haberleri izlerken 5 yaşında bir çocuğun kalp krizi geçirip öldüğünü izlemiş ve sonra bende ölürmüyüm diye panik olmuş bunu da kuzenleriyle anlatmış tabi onlarda hemen etkilenip Annelerine anlatmıştır ve bize de o cihazın taktir kalbimizde sıkıntı var mı dedikleri an olay ortaya çıkmış
O ana kadar bize birşey söylemedi ama sonra oturup uzun uzun konuştuk ( çocuğun doğuştan bir hastalığı varmış ondan ölmüş ama bak sen çok sagliklisin dedim de rahatladı) o günden sonra asla kalbim çarpıyor demedi şükürler olsun ♡♡♡
Her sene tost ve haslama yumurtayla tutardim orucum kocaman bir tost hemde. Geçen akşam avuc ici kadar tost yaptim aliskanliktan, tavada yumurta domates salatalikla oekte güzel tuttum. Bi tek şu keban brajina ikna olamıyorum. İlla 4 bardak falan su içcem :/zukkum hurmayla dayanamam diye düşünme çok rahat ettiriyor insanı.
Sahurda tıka basa yesende, hep tok tutan şeyleri yesende yinede iftara aynı oranda acıkılıyor. Aynı şekilde suda öyle sahurda keban barajınıda içsen iftarda susuzsun :))
zukkum hurmayla dayanamam diye düşünme çok rahat ettiriyor insanı.
Sahurda tıka basa yesende, hep tok tutan şeyleri yesende yinede iftara aynı oranda acıkılıyor. Aynı şekilde suda öyle sahurda keban barajınıda içsen iftarda susuzsun :))
Menüm
Sabah 11.00
2 Yumurta ile menemen
bir tane burgu peynir
iki ceviz
iki hurma
bir dilim ekmek
Salatalık
Ara 13.00
Tek şekerli Türk kahvesi
soda
iki Hurma
14.00
Elma
15.00
Bir dilim çilekli tatlı
17.00
1 büyük kase yoğurt
2 ceviz
19.30
1 kase çorba
Bol salata
Şimdiye kadar 2 Lt su
Afiyet olsun Büşra canım çok hafif olmuş akşam menü çorba ne kadar di ne çorbasıydı
Gunun menusu
Sabah yok sadece kizimdan kalan 3 tk bebek biskuvili mama
Bol su
Diyetisyenden sonra, 15.00 civari diyelim
Bir kase ezogelin corba
Türlu yemegi bir tabak
Cavdar yada tam bugday ekmegi emin olamadim
1 tane buyuk ayran(disarda yedim)
Ara
Turk kahvesi tek şekerli
Kizimdan kalan 1 lokma kek
(Annem luppo getirmiş yemedim onunla geri yolladim)
Ara 17.45
1 su bardağı erik hoşafı
19.45 aksam yemegi
9 yk pirasa(zeytinyağlı pirincsiz ve az sulu)
1 dilim kepek ekmegi
2 yk dan az yogurt
1 bardak hosaf
Yatmadan pul biberli,nane ve keten tohumlu yogurt yenilecek.
Basim çatlıyor, ilaclar icildi.
Aktivite---> bir saat kizimin peşinde yuruyus :)))
Mesaj ic ice gecmis pek anlayamadimCanimm ben sahur yapmıyorum işte akşam iftarla yediğim bir sonraki iftara kadar yemiyorumşu konusunda sıkıntım olmadı hiç iftarda yatana kadar çok su içiyorum 2 bazen 3
Bu yeni listen mi canım afiyet olsun
Gecmis olsun neden yara cikti kiEvet bol ağız yaralı arkadaşınız merhaba diyor ama yazıyor konuşamıyor çünkü ağzı çok fazla açıyor 2 fena yara var tam üst iç dudak kısmında
Bugün deli acıktım
1.5 kepçe yoğurt çorbası
1 dolu tabak patlıcan domates kavurması çıkmaz yağda
2 yk pilav
Salata
Su içmedim henuz
şarjım bitiyordu acele yazmışım canım afiyet olsunMesaj ic ice gecmis pek anlayamadimcorba oglen ezogelin ictim 1 kase. Aksam sadece sulu yemek, ayran, 1 dilim ekmegim var listemde. Şimdide son öğünüm yogurt yiyecegim
Gecmis olsun neden yara cikti ki
Küçüklüğümden hatırladığım nöbet şekeri diye bişey vardı hala var mı bilmiyorum ama sanki o iyi geliyordu bebişim,nerde satılır bilmiyorum bilen biri vardır elbetşarjım bitiyordu acele yazmışım canım afiyet olsun
Ben ve peşimi bırakmayan aft larim malesef süründürür beni çıkınca 2 3 tane aynı anda çıkar birde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?