- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Takimin yüz karası oldum bu haftacok uzgunum kilo verenlerinde hakkini gasp etmis oluyorum...
Kuran okuttuk cok sukur simdi kizimla yatişiyoruz. Cimcime son dakikalarda bagirmaya basladi napcagimizi bilemedik
Insallah ineyim artik bi gordum bir gun geri ciktim malesef.salidan itibaren menu paylasimiyla gelecegim araniza ozledim sizi
Nazar degiyor zaten yildizi benim gibi dusukNazar mi deydi ne
Bol bol Nas ve Felak oku kuzuyu ♡
Rabbim okuduğunuz kuranı ettiğiniz duaları kabul etsin. ....Amin
Bizde seni çok özledik kuzum ♡♡♡♡
Nazar degiyor zaten yildizi benim gibi dusukkayinvalidem okudu
Ama az once yine ciglik cigliga bagirdi. Gazı varmis
Tşk ederim ablamBirlik beraberlik olunca kendimizi toparlamamiz daha kolay. @sonundaoldu tatlım çabucak iyilesmeni diliyorum.
Su perisi86 Allah kolaylık versin tamirat işlerinizde. Belin nasıl oldu iyi hissediyor musun kendini? Özledim valla... öpüyorum seni...cadı gelin düzeldi mi biraz... Kardeşinin huzuru yerinde mi.....
Kızlar giden yağlara sonsuza kadar güle güle diyorum. Devamı gelir inşallah.Amine Busra Büşracim sen iyi gidiyorsun bozma moralini arada böyle takilmalarin olması çok normal.zaman zaman takımdaki herkes yaşayacak bunu. Birbirimizin hakkına girmiş olmuyoruz sıkma canını. İpin ucunu sıkı sıkı tut yeter ki....
Abla sen doğru anladın değil mi melek kız derken ne demek istediğini.Su perisi86 canım iyileşene kadar dikkat et... Hareket kabiliyetin az olsun yediğine ictigine dikkat et bu sürede. Bebeşiniz hayırlı olsun. Belki annelik bütün huysuzlugunu alır gelininizin. Melek düşünmesi beni de şaşırttı. Allah iman verdi demek ki
Abla sen doğru anladın değil mi melek kız derken ne demek istediğini.
Su perisinin kızının ismini koymak istiyor diye anladım Lilim.Abla sen doğru anladın değil mi melek kız derken ne demek istediğini.
Tamam bende "Melek" koyacak diye anladın sandım canikomSu perisinin kızının ismini koymak istiyor diye anladım Lilim.
Tahmin edersiniz ki menülerim hiç iç açıcı değil. Bugün çokta keyifsiz bir gündü beni mazur görün. Yarın daha iyi olucam
Enerjimim duzelecegini sanmiyorum. Ama diyetime uycam.Kızlar 23.00de kendimle uğraşmaya başladım ancak bittiAnam kiloluyken herşey çok daha zor
Ne güzel Kilo verdiğimde kıl tüy işleri bile çok daha kolayken şimdi onu yapayım derken de kan ter içinde kalıyorum
Neyse şimdilik yine en az 1 ay rahatım
Canım inşallah yarın çok güzel bir enerji ile uyanırsın ♡♡♡♡♡♡
Maalesef arada öyle olabiliyor
Geçmiş olsun canımEnerjimim duzelecegini sanmiyorum. Ama diyetime uycam.
Eşimle aramiz pek iyi degil.
Birde babam köyde ev yaptiriyor. Bugün babannem rahatsizlanmiş şuan hastanede yatis vermişler. Babamin sesi cok kotuydu :'( inşallah iyileşir. Bundan 5 sene kadar once cok agir hastalik gecirdi ölümden döndü. Korkuyoruz şimdi...
Tesekkur ederim canimGeçmiş olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?