• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

ay yarın cok heycanlıyım bakalım kımlar ne kadar kg verdı cok merak edıyorum en cokta kendımı ınşallah artı cıkmam sabıt bıle cıksam ıyıydır

Canım geçmiş olsun.
saol cınaaammm

Eşim sabah işe gideceği zaman ne dese beğenirsin.Neymiş hep bitki çayları içiyormuşum ama hiç zayıflamıyormuşum.(bi süre sonra bu sözcükleri seni daha çok hırslandırmak için söyledim diyor ama )ama kalp kırılınca ...77'den 57'ye düştüm daha ne yapayım anacığım.
anam harbiden daha ne yapacaksın ''dönerim geri 77'e görürdün zayıflamışmıyım zayıflamamışyım''de sen de kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Ayın 16 'sı evlilik yıldönümüm görür o gününü...24'ü de doğum günüm elimden çekeceği var.kötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso:1hug:

aaaaa benimde doğum günüm 16 ekim yani sende terazisin

günaydın herkese hihoyyyt hihoyyyt

14 ekim çarşamba

sabah:1 yumurta ,1 yeşil soğan , maydonoz
1 k.k. peynir, 3 zeytin , 3 bardak tatlandırıcılı çay . 2 dilim kepek ekmek
üstüne metabolizma hızlandırıcı çay

öğle:1 kase lahana çorbası
1 armut , yeşil çay

akşam:1 tabak patlıcan yemeği
1 tabak salata
metabolizma çayı

spor:20 dk bisiklet
50 twister
30 şinav
30 dambıllarla göğüs dikleştirme egzersizi yaptım

gün boyunca 2,5 lt su içtim
maşallah:nazar:

Oh ne güzel bayağı yoğun bi tempoyla gidiyosun:lepi: darısı bana...laelaelaelaelae
zemuszemuskaydirigubbakcemile4vereliniortak

Eşim sabah işe gideceği zaman ne dese beğenirsin.Neymiş hep bitki çayları içiyormuşum ama hiç zayıflamıyormuşum.(bi süre sonra bu sözcükleri seni daha çok hırslandırmak için söyledim diyor ama )ama kalp kırılınca ...77'den 57'ye düştüm daha ne yapayım anacığım.
kıskanmış seni bellisırnaşık şey
ay yarın cok heycanlıyım bakalım kımlar ne kadar kg verdı cok merak edıyorum en cokta kendımı ınşallah artı cıkmam sabıt bıle cıksam ıyıydır
neden selmam öle diyorsun sabit çıksam ii die:1ninca:
senn menüler gayet güzel:sinifsinif:

nıhal nerdesın yoksa ışe gelmedınmı hasta olunca merak ettım

evt yaa bnmde gözüme çarptıı
nihaaaaaaaaaaaaalgamyoncuiremsu

kızlar şimdii spordan geldiim
öldüm bittim geberdiiim
her bi saç telimden su aktı resmn
bn cidden yaşlanmışım hamlamışım kireçlemişiim
step aerobik aynı andaa
şu an bitiğiiim

azra adet oldugum içın dedıydım bılmıyorum bana sorarsan kesın eksı cıkacagım ama yınede bılemıyorum

kızlar şimdii spordan geldiim
öldüm bittim geberdiiim
her bi saç telimden su aktı resmn
bn cidden yaşlanmışım hamlamışım kireçlemişiim
step aerobik aynı andaa
şu an bitiğiiim

azra bazen ölmek ıyıdır gıtsın yaglar ölmeden olmaz kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2 sen yap sporunu sonunda güzel şeyler var zemuszemuszemuszemus

azra adet oldugum içın dedıydım bılmıyorum bana sorarsan kesın eksı cıkacagım ama yınede bılemıyorum
bal akıoo ağzındanopuyorumnanaktan
eksi mi dedinkaydirigubbakcemile5

azra bazen ölmek ıyıdır gıtsın yaglar ölmeden olmaz kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2 sen yap sporunu sonunda güzel şeyler var zemuszemuszemuszemus

çok doğrusuun
görsen sporda ki bayanları her biri çıbık en iri yarıları bnm ve herks hareketlri tam yapııo
ama onlar başlıyalı 2 hafta olmuşş

ortişim nerdesinnnnnn.....

14.10.2009
sabah ; 1 simit + dil peyniri + az bal + 1 bardak çay

ara; ödem çayım

öğlen; piyaz + ızgara köfte + ayran + az pilav + 1 çtl irmik helvası

ara; 6-7 tane fındık

akşam; mercimek çorbası + 1 dilim ve köy peyniri...

günde 2,5 lite su içmişimdir....spor değilde akşam evde temizlik yaptımm....

15.10.2009

sabah ; 1 simit + dil peyniri + az bal + 1 bardak çay

ara; ödem çayım

öğlen; beyaz peynirli maydanozlu az makarna + domates salatalıklı salata + 1 dilim kepek ekmeği.

ara;1 elme + ödem çayı

akşam; mercimek çorbası + taze fasulye+ kepek ekmeği

ara ; misafirim gelecek yeğenin d.günü belki 1-2 çatla pasta yiyebilirim yememeye çalışııcam...

2,5 lite su....spor yapamam akşama misafirim var...oda bir spor dimee....

sağol selmacığımmm

inş..dahada dikkat edicemmm....

p.tesi randevu aldım kadın doğuma dr. gidicem bakalım ne diyicek...

bebek için tedavim en az 40-50 gün sürebilir...bu sürede ne kadar verirsem kardır benim için dime cankuşlarım.....

hayırlısı canım ınşallah allah gönlüne göre verır evet kg ne kadar verırsen kardır zaten sonra allahın ıznıyle böyle olacaksın :CüvCüv::CüvCüv: ve sonuc bu :emir_bebek::emir_bebek::ecrin_bebek::lepi:

ahh selma ablammm inşşş....tatlı dilin bal tutsun hep......inşşş...bütün umutlarımla gidiyorummm...ve bu sefer olcakmış gibi geliyooo inşşşş

bu 15 günde içindede inş.. ilterciğimmm den inş. güsel haberler almayı bekliyorummmm

bebek için tedavim en az 40-50 gün sürebilir...bu sürede ne kadar verirsem kardır benim için dime cankuşlarım.....
hadi bakalımturkbayragi

hayırlısı canım ınşallah allah gönlüne göre verır evet kg ne kadar verırsen kardır zaten sonra allahın ıznıyle böyle olacaksın :CüvCüv::CüvCüv: ve sonuc bu :emir_bebek::emir_bebek::ecrin_bebek::lepi:

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
ahh selma ablammm inşşş....tatlı dilin bal tutsun hep......inşşş...bütün umutlarımla gidiyorummm...ve bu sefer olcakmış gibi geliyooo inşşşş
bu 15 günde içindede inş.. ilterciğimmm den inş. güsel haberler almayı bekliyorummmm

Back
X