Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
saol cınaaammmCanım geçmiş olsun.
anam harbiden daha ne yapacaksın ''dönerim geri 77'e görürdün zayıflamışmıyım zayıflamamışyım''de sen de kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3Eşim sabah işe gideceği zaman ne dese beğenirsin.Neymiş hep bitki çayları içiyormuşum ama hiç zayıflamıyormuşum.(bi süre sonra bu sözcükleri seni daha çok hırslandırmak için söyledim diyor ama )ama kalp kırılınca ...77'den 57'ye düştüm daha ne yapayım anacığım.
Ayın 16 'sı evlilik yıldönümüm görür o gününü...24'ü de doğum günüm elimden çekeceği var.kötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso:1hug:
maşallahgünaydın herkese hihoyyyt hihoyyyt
14 ekim çarşamba
sabah:1 yumurta ,1 yeşil soğan , maydonoz
1 k.k. peynir, 3 zeytin , 3 bardak tatlandırıcılı çay . 2 dilim kepek ekmek
üstüne metabolizma hızlandırıcı çay
öğle:1 kase lahana çorbası
1 armut , yeşil çay
akşam:1 tabak patlıcan yemeği
1 tabak salata
metabolizma çayı
spor:20 dk bisiklet
50 twister
30 şinav
30 dambıllarla göğüs dikleştirme egzersizi yaptım
gün boyunca 2,5 lt su içtim
zemuszemusOh ne güzel bayağı yoğun bi tempoyla gidiyosun:lepi: darısı bana...laelaelaelaelae
kıskanmış seni bellisırnaşık şeyEşim sabah işe gideceği zaman ne dese beğenirsin.Neymiş hep bitki çayları içiyormuşum ama hiç zayıflamıyormuşum.(bi süre sonra bu sözcükleri seni daha çok hırslandırmak için söyledim diyor ama )ama kalp kırılınca ...77'den 57'ye düştüm daha ne yapayım anacığım.
neden selmam öle diyorsun sabit çıksam ii die:1ninca:ay yarın cok heycanlıyım bakalım kımlar ne kadar kg verdı cok merak edıyorum en cokta kendımı ınşallah artı cıkmam sabıt bıle cıksam ıyıydır
nıhal nerdesın yoksa ışe gelmedınmı hasta olunca merak ettım
kızlar şimdii spordan geldiim
öldüm bittim geberdiiim
her bi saç telimden su aktı resmn
bn cidden yaşlanmışım hamlamışım kireçlemişiim
step aerobik aynı andaa
şu an bitiğiiim
bal akıoo ağzındanopuyorumnanaktanazra adet oldugum içın dedıydım bılmıyorum bana sorarsan kesın eksı cıkacagım ama yınede bılemıyorum
azra bazen ölmek ıyıdır gıtsın yaglar ölmeden olmaz kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2 sen yap sporunu sonunda güzel şeyler var zemuszemuszemuszemus
hadi bakalımturkbayragibebek için tedavim en az 40-50 gün sürebilir...bu sürede ne kadar verirsem kardır benim için dime cankuşlarım.....
hayırlısı canım ınşallah allah gönlüne göre verır evet kg ne kadar verırsen kardır zaten sonra allahın ıznıyle böyle olacaksın :CüvCüv::CüvCüv: ve sonuc bu:ecrin_bebek::lepi:
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:ahh selma ablammm inşşş....tatlı dilin bal tutsun hep......inşşş...bütün umutlarımla gidiyorummm...ve bu sefer olcakmış gibi geliyooo inşşşş
bu 15 günde içindede inş.. ilterciğimmm den inş. güsel haberler almayı bekliyorummmm