• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

elimpiacım hani alıntı yap var ya onun yanında HQyazıyo mesala önce benim mesajımdaki HQya tıkla sonra azranın mesajındaki HQya tıkla (devam edebilirsin diğer mesajlardada aynısını yap)sonradaenson HQsuna tıkladıgın mesajın yanındaki alıntı yapa da tıkla sonrasını bilirsin zaten

selam nıhal ve şebnem her ıkınızede gecmış olsun

sağol canım ..aman sizler dikkat edin kendinize..insna hasta oldu mu gözü hiçbişeyi görmüyor valla..
sizlere doyum olmaz kızlar ben kaçıyorum son kez yediklerimi de yazayım:
sabah:kepek ekmekli sandviç+şekersiz çay öncesinde 5 i biyerde çay
öğle:cornflakes+süt
ara 5 i biyerde çay
az önce de yayla çorba içtim ekmeksiz..canımm bişey istemiyor..
görüşmek üzere..hoşçakalın..kaçaksız kalın 8. takımın güzelleri..

elimpiacım hani alıntı yap var ya onun yanında HQyazıyo mesala önce benim mesajımdaki HQya tıkla sonra azranın mesajındaki HQya tıkla (devam edebilirsin diğer mesajlardada aynısını yap)sonradaenson HQsuna tıkladıgın mesajın yanındaki alıntı yapa da tıkla sonrasını bilirsin zaten
deneme bir ki
sağol canım ..aman sizler dikkat edin kendinize..insna hasta oldu mu gözü hiçbişeyi görmüyor valla..
sizlere doyum olmaz kızlar ben kaçıyorum son kez yediklerimi de yazayım:
sabah:kepek ekmekli sandviç+şekersiz çay öncesinde 5 i biyerde çay
öğle:cornflakes+süt
ara 5 i biyerde çay
az önce de yayla çorba içtim ekmeksiz..canımm bişey istemiyor..
görüşmek üzere..hoşçakalın..kaçaksız kalın 8. takımın güzelleri..

deneme bir ki

bencede yetiştirmeye baglı canım o tamam kız çocukları daha bağlı oluyor ama allah iyi insanlarla karşılaştırsın ki kızıda erkegide ailesine hayrı dokunsun
bi laf var kızım iyiyse bilirimki damadım iyi oğlum iyiyse bilirimki gelinim iyi
allah iyi insanlarla karşılaştırsın

bencede yetiştirmeye baglı canım o tamam kız çocukları daha bağlı oluyor ama allah iyi insanlarla karşılaştırsın ki kızıda erkegide ailesine hayrı dokunsun
bi laf var kızım iyiyse bilirimki damadım iyi oğlum iyiyse bilirimki gelinim iyi
allah iyi insanlarla karşılaştırsın

amin canım hepimizi..çok doğru bir lafmış hiç duymamıştım..
bne bu kez kaçtım gerçekten..:emir_bebek:

canım benim tşkler...ben bu sefer grip oldum canım ya üşütmüşüm..eşim haftasonu hastaydı belki de ondan geçti..bir de benim işyerimde herkes hasta açık ofis dip dibeyiz:) birinden kaptım sanırım..ama dediğin çok doğru ban şoklar yaramıyor..spora başlamayı ben de ciddi ciddi düşünüyorum tatlım bu böyle olmayacak kaçaksız bir hafta geçirdim ama hala giden aman aman bir kg yok ona da canım sıkılıyor ayrı da şu anda onu pek düşünemiyorum harbi şifayı kaptım bu sefer..bakalım 3 gün daha var işe gitmeye yatıp geçirmeyi planlıyorum..sen de spora başlamışsın canımm çok sevindim ama sen de fazla yorma kendini bizle kofuz daha..kilo da var..yavaş yavaş artır hareketleri..sonra spordan soğursun bak..hadi darısı başıma diyim ben de..
çok geçmişolsun ozmn cnmmkaydirigubbakcemile5
darısı sanazemuszemus

oo çok olmuştu tatlımondna anlayamadım :)maşallah bin kere:nazar:İşallah Allahım bana da bir oğluş versin bayılırım erkek çocuklarına..
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

elimpiacım bildiriminiz var diyodu ve baktım resme yorum vardı ama tarihine bakmadım şimdi sen öyle deyince baktım tekrar çok eski bi tarih anlamadım neden bildiriminiz var dediki
bn yaptım cnmm
tekrr diyorum
maşallah:nazar:

bende çıkıyım annem yine söylenmeye başladı o bilgisayarı yine kucakladın bilmem ne:)
hadi çıktım

:gitme::gitme::gitme:

bu günki yedıklerım

kahvaltı ıkı yumurtayla yapılmış omlet ve ceyrek ekmek

öglende bır tabak bulgur pılavu haşlenmı tavuk ve salata

2 lt su

spor yok cok başım agrıyor ıkı gündür spor yapmıyorum

günaydınnnn kızlar 74,5 akannehir
bütün hafta yedim tavuk balık et hiç bişey olmadı oooffff ooofffff mafoldumbenmafoldumben

arkadaşlar bn saat 10 da spora gidecem 11:20 gibi gelip 12:30 da sıloşun veli toplantısı var ona gidece
anlıyacağızn 1:00 1:30 a kadar yokum
sizden bi ricam var
şimdi buraya liste vercem kilo bildirimi yapan herkes bnden alıntı yapsın
ismnn karşısına kilosunu yazsın
yoksa geldimmi iş karışır

selma12-
azrasila-
ilterçakir-
neslihan165-
elimphia-
dağçileği-
levrek- 74,5