- 20 Mayıs 2009
- 4.703
- 3.540
- 373
- 42
kaptaniçemmmm bu kadar kendine yüklenmeee ne olurr.....
ya ortim bugün niye yokki acaba hastamı ki?
geldim ortim geldim..sabah işe gittim ama hemen dr a in dediler 2 gün rapor verdi dr hadin gerisin geriye eve..saat 11.00 den beri hiç kalkmadan yattım şimdi de bi çorba bari içeyim diye kalktım..çok kötüyüm ya resmen ayakta duramıyorum:sinifsinif:
gelemedim bu saatte kadar kusura bakmayın kızlar..
nasıl keyifler bakim yarın büyük gün??
kızlar çok yorgunum annem le hastanedeydik önceden yazdımmı bilmiyorum annem tansiyon hastası acayip fırladı zorla düşürdügümüz hali 17di 24 10lara çıkıyo işte bugün hastanede onu hallettik sinirsel tansiyon
çiğdemcim süpersin ya bende pazartesi günü annem gidiyo lahana çorbası diyetine başlıycam ve inşallah özellikle 5 gün lahana çorbası diyeti yapıcam
nihalim öncelikle çok geçmiş olsun:teselli:
ama sana şunu söleyimlmaz:
biz senle bunu önceden de yaşadık
senn bünyen şok dietleri kaldrmıyoru
sen az öz ye birde imkann oldukça spor yada harektlerini artır böle verrisinkaydirigubbakcemile2
bak okudum üzüldüm şimdi
lütfen birdaha dikkat etvereliniortakyerimseniben
sen bize lazımsın:1hug:
kızlar çok yorgunum annem le hastanedeydik önceden yazdımmı bilmiyorum annem tansiyon hastası acayip fırladı zorla düşürdügümüz hali 17di 24 10lara çıkıyo işte bugün hastanede onu hallettik sinirsel tansiyon
çiğdemcim süpersin ya bende pazartesi günü annem gidiyo lahana çorbası diyetine başlıycam ve inşallah özellikle 5 gün lahana çorbası diyeti yapıcam
:)oğluşumun resmine yorum yapmışsın tatlım
ortişim nerdesinnnnnn.....
14.10.2009
sabah ; 1 simit + dil peyniri + az bal + 1 bardak çay
ara; ödem çayım
öğlen; piyaz + ızgara köfte + ayran + az pilav + 1 çtl irmik helvası
ara; 6-7 tane fındık
akşam; mercimek çorbası + 1 dilim ve köy peyniri...
günde 2,5 lite su içmişimdir....spor değilde akşam evde temizlik yaptımm....
bu 15 günde içindede inş.. ilterciğimmm den inş. güsel haberler almayı bekliyorummmm
elimpiacım bildiriminiz var diyodu ve baktım resme yorum vardı ama tarihine bakmadım şimdi sen öyle deyince baktım tekrar çok eski bi tarih anlamadım neden bildiriminiz var dediki
allahım gönlüne göre verir inşallah
erkek çocuğu küçük bi sevgili gibi
anne çokk güzelsin anne saçların çok yakışmış anne sen ne tatlısın bi görsen babası öyle iltifat etmez
allahım sanada küçük sevgili versin:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?