Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

kaptaniçemmmm bu kadar kendine yüklenmeee ne olurr.....

ya ortim bugün niye yokki acaba hastamı ki?

kızlar çok yorgunum annem le hastanedeydik önceden yazdımmı bilmiyorum annem tansiyon hastası acayip fırladı zorla düşürdügümüz hali 17di 24 10lara çıkıyo işte bugün hastanede onu hallettik sinirsel tansiyon

çiğdemcim süpersin ya bende pazartesi günü annem gidiyo lahana çorbası diyetine başlıycam ve inşallah özellikle 5 gün lahana çorbası diyeti yapıcam

kaptaniçemmmm bu kadar kendine yüklenmeee ne olurr.....

ya ortim bugün niye yokki acaba hastamı ki?

geldim ortim geldim..sabah işe gittim ama hemen dr a in dediler 2 gün rapor verdi dr hadin gerisin geriye eve..saat 11.00 den beri hiç kalkmadan yattım şimdi de bi çorba bari içeyim diye kalktım..çok kötüyüm ya resmen ayakta duramıyorum:sinifsinif:
gelemedim bu saatte kadar kusura bakmayın kızlar..
nasıl keyifler bakim yarın büyük gün??

nihalim öncelikle çok geçmiş olsun:teselli:
ama sana şunu söleyimlmaz:
biz senle bunu önceden de yaşadık
senn bünyen şok dietleri kaldrmıyoru
sen az öz ye birde imkann oldukça spor yada harektlerini artır böle verrisinkaydirigubbakcemile2
bak okudum üzüldüm şimdi
lütfen birdaha dikkat etvereliniortakyerimseniben
sen bize lazımsın:1hug:

çok geçmiş olsun şbnm şimdi nasıl annen
aman tansiyon şakaya gelmez neden bu kadar fırladı
birde oruçmuydun bugün ama sanmıyorum ddğilsndr
tekrr geçmiş olsun

canım benim tşkler...ben bu sefer grip oldum canım ya üşütmüşüm..eşim haftasonu hastaydı belki de ondan geçti..bir de benim işyerimde herkes hasta açık ofis dip dibeyiz:) birinden kaptım sanırım..ama dediğin çok doğru ban şoklar yaramıyor..spora başlamayı ben de ciddi ciddi düşünüyorum tatlım bu böyle olmayacak kaçaksız bir hafta geçirdim ama hala giden aman aman bir kg yok ona da canım sıkılıyor ayrı da şu anda onu pek düşünemiyorum harbi şifayı kaptım bu sefer..bakalım 3 gün daha var işe gitmeye yatıp geçirmeyi planlıyorum..sen de spora başlamışsın canımm çok sevindim ama sen de fazla yorma kendini bizle kofuz daha..kilo da var..yavaş yavaş artır hareketleri..sonra spordan soğursun bak..hadi darısı başıma diyim ben de..

şebnemcim çok geçiş olsun annein iyi olmasına sevindim..bana tşk etmişsin ama nedne anlayamadımopuyorumnanaktan

yokk canım deilim ama düşünüyorum kara kara nasıl yazıcam kilomu diye
annemin sinirisel canım tansiyonu sinirlenmesin sevinmesin felan

elimpiacım bildiriminiz var diyodu ve baktım resme yorum vardı ama tarihine bakmadım şimdi sen öyle deyince baktım tekrar çok eski bi tarih anlamadım neden bildiriminiz var dediki

allahım gönlüne göre verir inşallah
erkek çocuğu küçük bi sevgili gibi
anne çokk güzelsin anne saçların çok yakışmış anne sen ne tatlısın bi görsen babası öyle iltifat etmez
allahım sanada küçük sevgili versin:)

bu 15 günde içindede inş.. ilterciğimmm den inş. güsel haberler almayı bekliyorummmm

elimpiacım bildiriminiz var diyodu ve baktım resme yorum vardı ama tarihine bakmadım şimdi sen öyle deyince baktım tekrar çok eski bi tarih anlamadım neden bildiriminiz var dediki

bilmem ki canım bazen yapıyor sanıyorum öyle ..ay heryerim ağrıyor ben yatayım canım anca kendime gelirim öpüyorum kızlar hepinizi..

ay canım benim ya ama her erkek çocuk da öyle olmaz seninki özel desene ne güzel..erkek çocuk iyi de evlenince kopuyolar genelde erkekler annelerinden..kız çocuk gibi olmuyor benim eşimle babam hariç:roflol:işallah bana da versin bir oğluş da Allahım nasıl ideal erkek yetiştirilir görsün el kızları:dance:manın bne da şimdiden kaynanalık yapıyorum görüyor musun:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…