Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

korku dolu anlar başladı fona hangi müziği koysak cenaze marşı nasıl yada varmısın yokmusun kutu açılırken olan gerilim müziğiiakannehir akannehir
sırnaşık şey:roflol::roflol:

ya kızlar evde spor yapmak istiyorum önerebileceğiniz bşey varmı leslie teyzeyi bi türlü indiremedim

nivea body diye bir cd var canım...şu bbg evindeki ali vardı ya onunla bir kız yaptırıyor o da çok faydalı..

merhaba herkese nasılsınız bakalım
kaptanım hoş geldin nasılsın
iç güveysinden hallice cnm sen nasılsın eve alıştınmı?

sırnaşık şey:roflol::roflol:

nivea body diye bir cd var canım...şu bbg evindeki ali vardı ya onunla bir kız yaptırıyor o da çok faydalı..
aaaa evet öle bişey vardı buarada ben leslie sansone teyzeyide buldum yürü ve incel fln yazıodu saıorum o da etkili bi teyzemismişkaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

alıştımya daha dogrusu canım sıkılacak vakit bulamadım daha bulsaydım zor olurduda şimdilik boş vaktim olmuyor

merhaba herkese nasılsınız bakalım
kaptanım hoş geldin nasılsın
saol cnmm hoşbulduuk
az önce geldm bi ton şey yazdım ama yollayamadıım
yolladım ama olmadıı
bugün teyzmn düğünü için yengemlere çorba dökmeye gittik
yüksük çorbası tüm gün ordaydııım

kaptan nerdesin ya...hani geliyordun bekliyorum..

geldim geldimkötükedihüso

ama korkun bndeeendelikafadulden

amanın amanın azcık acı bize kötükedihüsovalla ben korkmuyorum canım kaptanım..gocunacak yaram yok..maşallah ben takımın bekçisiyimakannehir

selma12 = eskiye göre çok çok iyisin ama daha iyi olabilrsin bunu sende biliyorsun paylaşım konusunda da aynı şeyi düşünüyorum
takım durumu :iyi
paylaşım durumu:iyi

azra_sila = arkadaşlar kendimi size bıraktım bn kendime yorum yapmıyacam hepinizden ayrı ayrı yorum istiyorum

iltercakir = yardımcım eşin ameliyat olmadan önce hm paylaşım hm de diet konusnda süper gidişatın vardı tabi bu beklenmedik olay ister istemez motiveni düşürdü en kısa zmnda eski günlerine geri dönmen dileğiyle
paylaşım durumu:iyi

neslihan165 = neslihancım hm diet konusunda hm de paylaşım konusnda yetrsiz görüyorum seni bi an önce kendine çeki düzen vermeni
her iki konuda da eski nesliş olarak aramıza dönmeni istiyorum
takım durumu:kötü
paylaşım durumu:kötü

elimpiha = nihalcim paylaşım konusunda süpersin diyecek lafım yok yalnız ki yaptığın şok dietler sana bünyene zarar vermekte onun için 6 öğün az ve sık yemenin sana uygun olduğunu düşünmekteyiim dietine özen göstermenei ve mümkünse spor yada yürüyüş yapmanı istiyorum
takım durumu: orta
paylaşım durumuekiyi

levrek = levrekcim seni de cnm hm diet hususunda hmde paylaşım konusunda
çok az buluyorum burda neden bulunduğumuzu unutmayalım onun için sana da en kısa zamnda paylaşımını arttrmanı ve dietini daha sıkı tutmanı öneriyorum
takım durumurta
paylaşım durumurta

sbncsm = şebnemcim kaç haftadr sabitsin bunun sende farkındasın annenin misafr gelişi de haliyle etkilemiştr seni ama şimdi gittiğine göre senden de
bu hafta ve diğer haftalar rekor bekliyorum paylaşımn da oldukça az onuda yükseltmeni istiyorum
takım durumu : kötü
paylaşım durumu: kötü

selmay = selmacım kaç haftadr bi durgunluk vardı geçen hafta silkelendin böle devam et dietine yalnz ki sende de paylaşım az onu görüyorum onu da çoğaltrsan hiç bir problemmz yok demek
takım durumu:iyi
paylaşım durumurta

çitos = takıma ara vermek istedğin için yorum da bulunmuyorum en kısa zamnda aramıza daha motiveli dönmn dileğiyle

çiğdem83 = bu hafta mezun ediyoruz gözünaydın cnm darısı bizlere

divinity = diet menülerine ve sporuna birşey demiyorum devam et çok güzel yalnız ki paylaşımn az sadece menü yazıp çıkıyorsun cnmm öle olmaz herşeyi paylaşmalıyız sadece paylaşımını artrmanı istiyorum senden
paylaşım durumu: orta

not:takım durumu(diet,spor.su)

arkadaşlar kimse alınmasın gücenmsin
ki o kadar da ağır yazmadıım
şu yazdıklarım hep sizler için bunu bnde yaşadım takımdan ne kadar uzak kalırsak o kadar motivmz düşüyor
birlik beraberlik içinde olduğumz zamn kazandığımz birincikileri unutmayalım
BıZ BıR TAKIMIZ

canım çok tşkler ..emek vermişsin...ben şok diyetlere son verdim zaten bu son rahatsızlığım da griptendi..kesinlikle sana katılıyorum çok doğru tespitler..spor yapmadan bu kilolar gitmeyecek bununla ilgili acil bişeyler yapmam gerek..paylaşım konuusnda da burda olmaktan çok keyif alıyorum ama elbette yalnız olmadığım zamanlarda..
ben de izninle seninle ilgili yorumda bulunayım..ekstra durumların dışında sık sık giriyorsun o konuda sorunumuz yok..ama diyet konusunda da sende de bir ileri bir geri şeklinde bir durum var şöyle kopup gidemiyorsun birçoğumuz gibi ..spor yapmaya başladın eminim faydalarını bu haftadan itibaren göreceksin senin adına çok seviniyorum ama diyet konusunda biraz daha dikkat diyorum eminim çok güzel sonuçlar alacaksın..

:lepi:vereliniortakalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
ellerine sağlık kaptanım

cnmm o güzel yorumn için çok çok teşekkür ederimopuyorumnanaktan
ben de kaçtım kızlar..kendinize iyi bakın..
:gitme::gitme::gitme:

:lepi:vereliniortakalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
ellerine sağlık kaptanım

birşey değil iltrmm
senden de yorum istrm ayrıca her mn alıyorum ama olsun burda da yapyerimseniben

azracın alınmıyoruz ne demek alınmak sen bu takımın kaptanısın haklısın yazdıklarında bende katılıyorum söyledıklerıne alkisalkisalkisalkisalkisalkis

sanada yorum yapmam gerekırse sankı bu aralar pek fazla göremıyorum senı gercı hak verıyorum kızın okula başladı bırde spora gıdıyorsun yürüyüş derken vakıt yetmıyor olabılır ama sen kaptan olarak ışı daha sıkı tutmalısın derım tabı bırde düğününüz var

BIZ BIR TAKIMIZ VE BAŞARACAGIZ :lepi::lepi:

vereliniortakvereliniortakvereliniortakvereliniortak

--------------------------------------------------------------------------------

selma12 = eskiye göre çok çok iyisin ama daha iyi olabilrsin bunu sende biliyorsun paylaşım konusunda da aynı şeyi düşünüyorum
paylaşım durumu:ıyı

azracım aslında ben hep burdayım ama kımse olmayınca bende yazacak bırşeyler bulamıyorum bakıp cıkıyorum ama notumu ıyıden pekıyıye cekecegım söz

boşver canım sen onları sevdıgın senınle olsun yeter:asigim: onlar konuşsun dursun zaten gün olur yaptıklarından utanırlar ve cok yanlış yapmışız derler sen kendın ıcın ver kg kendıne olan saygından dolayı zemuszemuszemuszemus

tamam kaptanım daha çok paylaşım yapacam Şeniz
aslında bende kendimi bu konuda rahatsız hissediyodum yani hani misafir katıldımya kurban bayramına kadar olan takıma..sanki bişeyler yazsam çok bilmişlik olur diye yazamıyodum çoğu zaman yorumları okuyup çıkıyorum
paylaşım yapmamı istiyosan bende yaparım bundan sonra alkisalkisalkis alkisalkisalkis

ne demek canım cok bılmış sen yaz ne bılıyorsan şakkıdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…