Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Aneeeeeeey ortağım gelmiş .Hoşgeldiiiiiin...Ortağım kaptanım canım( hepsi işte) nasılsın seni çooooooook özlediiiiiim.

geçmiş olsun cnmm:teselli:

dediklerin çok doğruuu
akşama kadar herşey güzel akşam olunca diet miet kalmıoo:1ninca:
bu durmdan nefret ediyorumklava:
şimdi ki gibimafoldumben

Kızlaaaaaaaar iyi akşamlar
iyi akşamlar
listeyi okudunmu selmaa

Kızlar aslında ben sizlerden çokta uzaklarda değildim .Yalnızca geçmişi okuyayım derken mesaj yazmaya kalmadan KK dan hep kopma durumu yaşadım .Şansımdan olsa gerek.

kopma ozmn cnmm sende mesaj yaz
en azında burda olduğunu bilek

aynen kaptanım benimde öyleee...akşama kadar çok güdel akşam eve gelince diyet miyet kalmıyooo

kızlar izninizle bnde kaçar
hepimnz allaha emanet olun
selmay cım senden de liste ve bnm hakkımda bi yorum bekliyorum
sebnemcim senden de aynı şekilde
öpüldünz kızlaaaar

Arkadaşlar ben , benim ufaklığın okulundaki bi bayanla zayıflama yarışına girdim aralık 21 de yarış bitecek

Kaptanım listeyi gördüm teşekkür ederim .Haklısın paylaşımım fazlasıyla azaldı.Ayrıca verdiğin notlarada sevindim. Sanada söyleyecek söz bulamıyorum. Tek kelimeyle süpersiiiiin

aynen 100 gr ma bile razı olur hale geldim
canım benim ya ozamanki durumuna üzüldüm ama şimdi anlamışlar bak önemli olan şeyin sağlık olduğunu ve seni tanımışlarda üstelik
ya kızlar evde spor yapmak istiyorum önerebileceğiniz bşey varmı leslie teyzeyi bi türlü indiremedim
herhangi bi step aireobik cdsi alıp nıvea yayı öneririm step yapmanı
sbncsm = şebnemcim kaç haftadr sabitsin bunun sende farkındasın annenin misafr gelişi de haliyle etkilemiştr seni ama şimdi gittiğine göre senden de
bu hafta ve diğer haftalar rekor bekliyorum paylaşımn da oldukça az onuda yükseltmeni istiyorum
takım durumu : kötü
paylaşım durumu: kötü

yaaa çok üzüldüm şimdi çokmu kötüyüm azracım vallahi bişey doğrudüzgün yemiyorum arkadaşlarım adımı tahta zöhre koydular ama kilo veremiyorum anlamıyorum inat etti vallahi ama paylaşımlarımın kötü oldugunu pek düşünmüyorum en en en az sabah akşam girerim okurum yazarımmm:))))))))
kızlar izninizle bnde kaçar
hepimnz allaha emanet olun
selmay cım senden de liste ve bnm hakkımda bi yorum bekliyorum
sebnemcim senden de aynı şekilde
öpüldünz kızlaaaar

liste derken yediklerim hakkındamı
sabah az kahvaltı
öğle diyete uygun küçük bi kase kısır
aakşam yemedim oğlumun dersi vardı yürüyüş yapamadım malesef

bence sende şu son sıralarda spora ağırlık vermeye başladın önceden yoktu bu iyi yönde etkileyecek seni eminim yediklerine gelince arada kaçamak yapıyosun hepimizde oldugu gibi dünmü yemiştin baklavayla dondurmayı:)))))şaka şaka yediklerinde genelde diyete uygun
paylaşıma hiç yorum yok süpersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…