sen bu takımda misafir değilsin artık kadrolusun takımın listesindesin iki haftadır canım opuyorumnanaktantamam kaptanım daha çok paylaşım yapacam Şeniz
aslında bende kendimi bu konuda rahatsız hissediyodum yani hani misafir katıldımya kurban bayramına kadar olan takıma..sanki bişeyler yazsam çok bilmişlik olur diye yazamıyodum çoğu zaman yorumları okuyup çıkıyorum
paylaşım yapmamı istiyosan bende yaparım bundan sonra alkisalkisalkis alkisalkisalkis
sen bu takımda misafir değilsin artık kadrolusun takımın listesindesin iki haftadır canım opuyorumnanaktan
ne demek canım cok bılmış sen yaz ne bılıyorsan şakkıdı
anacım sen takımdasın yaaa sölemiştim bn snaaaa cuma günüüütamam kaptanım daha çok paylaşım yapacam Şeniz
aslında bende kendimi bu konuda rahatsız hissediyodum yani hani misafir katıldımya kurban bayramına kadar olan takıma..sanki bişeyler yazsam çok bilmişlik olur diye yazamıyodum çoğu zaman yorumları okuyup çıkıyorum
paylaşım yapmamı istiyosan bende yaparım bundan sonra alkisalkisalkis alkisalkisalkis
delikafadulden delikafadulden yaşasııııııınnnnnnnnn :dance: Şeniz yuppiiiii ay çok sevindim bak şimdi :lepi:
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-ozel-menu/324041-diyet-kurabiyeresimli.html
bu benim meşhur diyet kurabiyem
anacım sen takımdasın yaaa sölemiştim bn snaaaa cuma günüüü
nese artr paylaşımlaını
kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
bu arada selmay hiç gelmedi bugüüün takımaaklava:
en kısa zamanda denıyecegımm
inşallah beğenirsin hihoyyyt
şimdi ben çıkıyorum kızlar spor saatim geldi
yarın görüşürüz inşallah Şeniz Şeniz Şeniz
iii akşamlar kızlr....
kaptanım öncelikle ellerine sağlık o kadar uğraşıp emek vermişsin önerilerilerine katılıyor ve teşekkür ediyorum bundan sonra belirttiğin konularda daha dikkatli olcağım:içelim:selma12 = eskiye göre çok çok iyisin ama daha iyi olabilrsin bunu sende biliyorsun paylaşım konusunda da aynı şeyi düşünüyorum
takım durumu :iyi
paylaşım durumu:iyi
azra_sila = arkadaşlar kendimi size bıraktım bn kendime yorum yapmıyacam hepinizden ayrı ayrı yorum istiyorum
iltercakir = yardımcım eşin ameliyat olmadan önce hm paylaşım hm de diet konusnda süper gidişatın vardı tabi bu beklenmedik olay ister istemez motiveni düşürdü en kısa zmnda eski günlerine geri dönmen dileğiyle
neslihan165 = neslihancım hm diet konusunda hm de paylaşım konusnda yetrsiz görüyorum seni bi an önce kendine çeki düzen vermeni
her iki konuda da eski nesliş olarak aramıza dönmeni istiyorum
takım durumu:kötü
paylaşım durumu:kötü
elimpiha = nihalcim paylaşım konusunda süpersin diyecek lafım yok yalnız ki yaptığın şok dietler sana bünyene zarar vermekte onun için 6 öğün az ve sık yemenin sana uygun olduğunu düşünmekteyiim dietine özen göstermenei ve mümkünse spor yada yürüyüş yapmanı istiyorum
takım durumu: orta
paylaşım durumuekiyi
levrek = levrekcim seni de cnm hm diet hususunda hmde paylaşım konusunda
çok az buluyorum burda neden bulunduğumuzu unutmayalım onun için sana da en kısa zamnda paylaşımını arttrmanı ve dietini daha sıkı tutmanı öneriyorum
takım durumurta
paylaşım durumurta
sbncsm = şebnemcim kaç haftadr sabitsin bunun sende farkındasın annenin misafr gelişi de haliyle etkilemiştr seni ama şimdi gittiğine göre senden de
bu hafta ve diğer haftalar rekor bekliyorum paylaşımn da oldukça az onuda yükseltmeni istiyorum
takım durumu : kötü
paylaşım durumu: kötü
selmay = selmacım kaç haftadr bi durgunluk vardı geçen hafta silkelendin böle devam et dietine yalnz ki sende de paylaşım az onu görüyorum onu da çoğaltrsan hiç bir problemmz yok demek
takım durumu:iyi
paylaşım durumurta
çitos = takıma ara vermek istedğin için yorum da bulunmuyorum en kısa zamnda aramıza daha motiveli dönmn dileğiyle
çiğdem83 = bu hafta mezun ediyoruz gözünaydın cnm darısı bizlere
divinity = diet menülerine ve sporuna birşey demiyorum devam et çok güzel yalnız ki paylaşımn az sadece menü yazıp çıkıyorsun cnmm öle olmaz herşeyi paylaşmalıyız sadece paylaşımını artrmanı istiyorum senden
paylaşım durumu: orta
not:takım durumu(diet,spor.su)
ellerine sağlık cnm çok güse görünüoocokacimcoookhttp://www.kadinlarkulubu.com/diyet-ozel-menu/324041-diyet-kurabiyeresimli.html
bu benim meşhur diyet kurabiyem
selma12 = eskiye göre çok çok iyisin ama daha iyi olabilrsin bunu sende biliyorsun paylaşım konusunda da aynı şeyi düşünüyorum
azra_sila = arkadaşlar kendimi size bıraktım bn kendime yorum yapmıyacam hepinizden ayrı ayrı yorum istiyorum
iltercakir = yardımcım eşin ameliyat olmadan önce hm paylaşım hm de diet konusnda süper gidişatın vardı tabi bu beklenmedik olay ister istemez motiveni düşürdü en kısa zmnda eski günlerine geri dönmen dileğiyle
neslihan165 = neslihancım hm diet konusunda hm de paylaşım konusnda yetrsiz görüyorum seni bi an önce kendine çeki düzen vermeni
her iki konuda da eski nesliş olarak aramıza dönmeni istiyorum
takım durumu:kötü
paylaşım durumu:kötü
elimpiha = nihalcim paylaşım konusunda süpersin diyecek lafım yok yalnız ki yaptığın şok dietler sana bünyene zarar vermekte onun için 6 öğün az ve sık yemenin sana uygun olduğunu düşünmekteyiim dietine özen göstermenei ve mümkünse spor yada yürüyüş yapmanı istiyorum
takım durumu: orta
paylaşım durumuekiyi
levrek = levrekcim seni de cnm hm diet hususunda hmde paylaşım konusunda
çok az buluyorum burda neden bulunduğumuzu unutmayalım onun için sana da en kısa zamnda paylaşımını arttrmanı ve dietini daha sıkı tutmanı öneriyorum
takım durumurta
paylaşım durumurta
sbncsm = şebnemcim kaç haftadr sabitsin bunun sende farkındasın annenin misafr gelişi de haliyle etkilemiştr seni ama şimdi gittiğine göre senden de
bu hafta ve diğer haftalar rekor bekliyorum paylaşımn da oldukça az onuda yükseltmeni istiyorum
takım durumu : kötü
paylaşım durumu: kötü
selmay = selmacım kaç haftadr bi durgunluk vardı geçen hafta silkelendin böle devam et dietine yalnz ki sende de paylaşım az onu görüyorum onu da çoğaltrsan hiç bir problemmz yok demek
takım durumu:iyi
paylaşım durumurta
çitos = takıma ara vermek istedğin için yorum da bulunmuyorum en kısa zamnda aramıza daha motiveli dönmn dileğiyle
çiğdem83 = bu hafta mezun ediyoruz gözünaydın cnm darısı bizlere
divinity = diet menülerine ve sporuna birşey demiyorum devam et çok güzel yalnız ki paylaşımn az sadece menü yazıp çıkıyorsun cnmm öle olmaz herşeyi paylaşmalıyız sadece paylaşımını artrmanı istiyorum senden
paylaşım durumu: orta
not:takım durumu(diet,spor.su)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?