ortİcİmm bebek haberİnİ bu ay bİr versemm hayırlısı İle baŞksa hİÇ bİŞİ İstemİyorumm
dÜn 2 kİŞİ gÖrdÜ ve kİlo vermİŞsİn maŞaallah dedİ...dedİm bİr 7-8 kİlo daha vermem gerek dedİmde bana bİr ÇÜŞŞ Çektİ İkİsİde....hehehehe
neyse ben kaÇtımmm
diet menüsüde varsa ne ngüzel işte nihalciiim süper walla:lepi:
evet canım hergün diyet menüde bir yağsız tuzsuz çorba,yağsız tuzsuz et yemeği ya da sebze yemeği ya da kepekli makarna ya da pirinç lapa falan oluyor..ama sadece öorba içeceksem ya da normal menüde çok kalorili bişey yoksa ordan da yiyorum bugün çok güzel ıspanak vardı mesela gerek kalmadı diyet menüye..ama pirinç lapa olunca ya da tavuk haşlama hiç kaçırmıyorum..
hadi bakalım hayırlsııkızlar benİ bİr stres sardıı anlatyamammm
ÇarŞambayı İple Çekİyorummmm
hayır neslişim bnm takımda hiç kimse uyarı almadıKızlar bu etİketlerle İlgİlİ uyarı alanmı oldu?
he yaaa öle bi yarışma vardııı hatrlıyoumyok valla canım bana hiç ay nolur kızım ye diyen de olmadı ben nhep başımın çaresine bakıyordum..ama şu va hep balıketliydim 70-72..80 e 2003 de falan çıktım sonra da 85 lere en son da 87 ye iştemafoldumbenbenim için çok büyük zevktir her zaman yemek yemek..yapmayı da çok severim zaten...
ay kızlar bir zamanlar şimdi zayıflamak istiyorum diye bir yarışma vardı hatırlar mısınız birsürü kişi katılmıştı bizim gibi her hafta tartılıyorlardı evlerini de bbg evi gibi gösteriyolardı..sürekli yiyeceklerden, tatlılardan bahsediyolardı ot falann yiyip birbirilerine tatlı tarifleri falan veriyolardı aynı onlara benzedik ha:roflol:
:gitme::gitme::gitme::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:ortİcİmm bebek haberİnİ bu ay bİr versemm hayırlısı İle baŞksa hİÇ bİŞİ İstemİyorumm
dÜn 2 kİŞİ gÖrdÜ ve kİlo vermİŞsİn maŞaallah dedİ...dedİm bİr 7-8 kİlo daha vermem gerek dedİmde bana bİr ÇÜŞŞ Çektİ İkİsİde....hehehehe
neyse ben kaÇtımmm
ahh canım işallahzemuszemusben de kaçtım kızlar hoşçakalın..ayyy eve gidince birsürü işim var yatılı misafirler 4 e çıktı..evi temizleyip yemek yapcam..önce de alışveriş amanın..
saol canım tşkler eşim birazdaha iyi 1 hafta oldu işte yarın sabah konrolümüz var bakalım ne diyecek doktoriyiyiz canım sen nasılsın eşin daha iyimi??
21/10/2009
sabah :
1 k.k kadar peynir
1 domates
2 dilim ekmek
çok az tava yumurta
ÖĞLEN :
1 kase haşlanmış patlıcanlı yoğurt
akşam :
yarım kasa çorba
3 çatal taze fasülye
4 yemek kaşığı çiger sote
1 dilim ekmek
yogurt çok az
sıvı :
2 lt su + 4 fincan çay + 1 fincan türk kahvesi
20/10/2009
Sabah :
Domates biber sote
1 k.k kadar peynir
2 tane ceviz
2 dilim ekmek
Öğlen :
1 tabak melemen
1 kase yoğurt
2 dilim ekmek
Akşam :
Çok az et yemeği
Haşlanmış patlıcanlı yoğurt
Ara :
1 dilim kek
1 bardak kola
Sıvı : 2 lt su + 3 fincan çay
arkadaşlar bn yarın 1 den sonra yokum
çeyiz sermeye gidecem onun için
bildrim olayı en geç 11:30 da bitsin bnde sporda gelr gelmez paylaşım alanına bırakayım ve gönül rahatlığıyla gideyim
osleem birde sende ricam kaçkiloyla ayrılmıştın hatrlıyormusuun
57 ıydı küsürünü hatırlamıyorum tuh gecen degıstırdım cızelgeyı de degıstırmeseydım. 57.8 mı neydı gene aynı kıloyla döndm aslında ben.
cnmm şimdi baktım 56,7 miş 120. etapta ayrılmışsıın
inşallah yarın bu sonuçtan da eksi çıkarsıın
Özlemmmmmmmmmmmmmmmmm ne haber sen ve ben varız sadece
iyi akşamlar canımben geldım ıyı akŞamlar ılter
ilk günler kaçırsım canım baya bir bu hafta artı çıkabilirim bu akşam yemek yemedim ama inşallah sabah artı çıkmamSPOR HARIC HERŞEY YOLUNDA BENCE HER NE KADAR YARIN BIRINCI OLAMASAKTA MENUN GÜZEL CANIM turkbayragiturkbayragi
evet canım sadece iki gün yazdım diğerlerini toparlıyamadım kusura bakma kafam karıştı ne yediğimi bile unuttumyerimsenibenyerimseniben ILTER GALIBA IKI GÜN YAZDIN YEDIKLERINI ATLADIGIM OLDUMU ACABA :uhm::uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?