Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

ahh canım işallahzemuszemusben de kaçtım kızlar hoşçakalın..ayyy eve gidince birsürü işim var yatılı misafirler 4 e çıktı..evi temizleyip yemek yapcam..önce de alışveriş amanın..

oh oh ne güzel afiyet olsun
walla sizde imkanlar güzel

kızlar benİ bİr stres sardıı anlatyamammm

ÇarŞambayı İple Çekİyorummmm
hadi bakalım hayırlsıı
Kızlar bu etİketlerle İlgİlİ uyarı alanmı oldu?
hayır neslişim bnm takımda hiç kimse uyarı almadı
he yaaa öle bi yarışma vardııı hatrlıyoum
hatta en son tartıya çıktıklarında kilo verenlere verdikleri kilo kadar sırtlarına yük koymuşlardı ve sen bunu taşıyorsun demişlerdi
şuan da düşünüyoruum bn vucudumda bir insan daha taşıyorummafoldumben
düşüün yanisenağlama

:gitme::gitme::gitme::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

ahh canım işallahzemuszemusben de kaçtım kızlar hoşçakalın..ayyy eve gidince birsürü işim var yatılı misafirler 4 e çıktı..evi temizleyip yemek yapcam..önce de alışveriş amanın..

kolay gelsin sana da cnmmŞeniz

SPOR HARIC HERŞEY YOLUNDA BENCE HER NE KADAR YARIN BIRINCI OLAMASAKTA MENUN GÜZEL CANIM turkbayragiturkbayragi

yerimsenibenyerimseniben ILTER GALIBA IKI GÜN YAZDIN YEDIKLERINI ATLADIGIM OLDUMU ACABA :uhm::uhm:

57 ıydı küsürünü hatırlamıyorum tuh gecen degıstırdım cızelgeyı de degıstırmeseydım. 57.8 mı neydı gene aynı kıloyla döndm aslında ben.

gecmısı bıtıremedım ya :) devam edıyım ama bu arada bugunkılerı anlatym 9 da derrsım vardı sabahın kor bı vaktı uyandım gıttım. oglen ıkı arkadas bı kumpıs aldık ben ceyrek- yarım arası bısey yedım sonra 5 gıbı ders bıttı bı kahve 3-4 bıskrem yanında. baskada hıc bısıcık yok daha da bısey yemem su ve yesılcayla devam edecegım uyuyana kadar belkı elma yerım bıtane.

57 ıydı küsürünü hatırlamıyorum tuh gecen degıstırdım cızelgeyı de degıstırmeseydım. 57.8 mı neydı gene aynı kıloyla döndm aslında ben.

cnmm şimdi baktım 56,7 miş 120. etapta ayrılmışsıın
inşallah yarın bu sonuçtan da eksi çıkarsıın

ben geldım ıyı akŞamlar ılter
iyi akşamlar canım
SPOR HARIC HERŞEY YOLUNDA BENCE HER NE KADAR YARIN BIRINCI OLAMASAKTA MENUN GÜZEL CANIM turkbayragiturkbayragi
ilk günler kaçırsım canım baya bir bu hafta artı çıkabilirim bu akşam yemek yemedim ama inşallah sabah artı çıkmam
yerimsenibenyerimseniben ILTER GALIBA IKI GÜN YAZDIN YEDIKLERINI ATLADIGIM OLDUMU ACABA :uhm::uhm:
evet canım sadece iki gün yazdım diğerlerini toparlıyamadım kusura bakma kafam karıştı ne yediğimi bile unuttum

ben dökülüyorum ya üşüttüm sanırım... gözlerim kapanıyo mayıştım kat kat giyindim. yatıyım ben iyisi. iyi geceler hepinize... yarın sabah gorusuruz

arkadaşlar şimdi de yazım belki gelip okuyan olur
yarın en geç 11:30 a kadar bilrim işi bitsiiin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…